• 15 januari 2017
 • Davino
 • 17

Maxime Sanders keerde terug naar Meerdijk nadat de relatie met Robert Alberts op niets uitliep.

Al eerder was te zien in de GTST meerdijk app dat Martine Hafkamp als Maddy Everest een uitnodiging had verstuurd aan Maxime voor een expositie in Frankrijk.

Sindsdien is er een tijd niets vernomen van Maxime en keerde ze terug met de opdracht van Hafkamp om Malena Blanco te laten verdwijnen, maar op haar beurt laat ze Malena vluchten om nooit meer terug te keren naar meerdijk.

Malena vertrekt op dat moment met Marcus Sanders uit Meerdijk en laten alles achter zich.

Hoe en wat er is gebeurd in Frankrijk waardoor Maxime nu voor Hafkamp werkt is voor zover nog onbekend.

17 comments on “Maxime speelt dubbelspel tegen Ludo

  1. Dat hoop ik @davino!!!
   Ik vind t anders echt n heel onwerkelijk verhaal…. maddy die in Rusland zit, nu maxime naar frankrijk laat komen en terug laat keren tegen ludo….
   Beetje vreemd allemaal….

 1. Ik heb het idee dat Maxime niet bedreigd wordt of iets dergelijks maar dat ze Ludo wilt laten voelen hoe het voelt om eens alles kwijt te zijn zoals Ludo haar eens alles kwijt heeft laten raken.

 2. O ik hoop toch zo dat ze dit niet vrijwillig doet. Maxime is echt mijn favoriet maar steeds weer die wraak acties wordt in knettergek van. Ze kan toch ook een leuke/spannende verhaallijn hebben zonder wraak op iemand te nemen?

 3. En dubbelspel is het zeker:
  van Maddy moet ze Malena omleggen maar ze laat haar vluchten.
  Maddy wil dat Ludo alles kwijtraakt maar Maxime geeft hem een creditcard zodat hij bij haar geld kan.

  1. Maar dan heeft ze wel Ludo’s kopie van z’n paspoort nodig…. dat had Malena nodig van Bing en Marcus…. Dus wie weet wat er met het paspoort van Ludo wel niet kan gebeuren als Martine die in handen heeft!

   1. Ja dat zit me inderdaad ook niet lekker. Maar tot nu toe hebben we nog van niks gehoordwaar zijn paspoort voor nodig is. Misschien moeten we juist denken dat Maxime dit vrijwillig doet maar is dat dus niet het geval.

 4. Maxime houd dit niet vol. Die smelt voor ludos aandacht. Kan zijn dat ze zogenaamd voor dat wraak wilt om de waardering van haar nier maar denk meer dat ze onder druk word gezet door iets. Ondertussen word de band sterker tussen Ludo en Maxime en verraad ze de boel.

 5. Ik heb vandaag aflevering vooruit gekeken via videoland en Ludo heeft zijn twijfels of hij Leon nog wel kan vertrouwen, nu iemand de artikel in het spectrum van janine heeft verwisseld, en niemand wist verder dat janine de artikel aan schrijven was. Dus zal me niks verbazen dat Leon voor Maxime werkt en dus Ludo maar mondjes maat informatie geeft.

   1. Dat klopt, maar zij brengt wel de spanning terug want voor de rest is er weinig wat spannend is in gtst want dat gedoe tussen linda en bill wordt vervelend, het is ongeloofwaardig hoe kan je als achijver dat nou verzinnen 3x vreemdgaan en niet betrapt worden beetje inspiratie loos

 6. Er is wel een connectie of zo met deze bil. Ludo en hij misschien toch samenwerken? Of deze man hoort ook bij Martine en gaan Anton en Ludo uiteindelijk tegen de rest zou ook wel lachen zijn. Anton vanwege Linda Ludo om zijn geld en Payback time. Vind dat de verhalen beetje samen lopen dus zou een optie kunnen zijn.

  Ik geloof er eigenlijk niks van dat Leon de boel belazerd. Leon is vaste handlanger van Ludo inmiddels met zon grote verhaallijn met Ludo en Nick en daarna nog een keer Ludo en Leon toen die gek Janine had ontvoerd.

Geef een reactie