Maandag 9 januari
Het nieuws van Sjoerd en Rikki slaat in als een bom. Thijs sluit zichzelf op. Als Noud Aysen betrapt, kan ze haar geheim niet verzwijgen. Aan de andere kant kan Noud zijn eigen geheim ook niet voor zich houden. Anton overweegt om zijn huwelijk uit te stellen.

Dinsdag 10 januari
Ludo ontdekt dat ook zijn privébankrekeningen bevroren zijn. Sam krijgt te horen dat haar korset eindelijk af mag. Ze neemt het er meteen van. Malena is doodsbang als ze bezoek krijgt. Als Lucas zijn ex Kaj moet vertellen dat hij hiv heeft, loopt dit anders dan gepland.

Woensdag 11 januari
Anna en Job krijgen een fantastische sponsordeal aangeboden. Bing is verrast over welk standpunt Maxime inneemt in het conflict dat hij met Nina heeft. Malena ziet een kans om uit haar benarde situatie te ontsnappen. Marcus leeft op na een onverwacht telefoontje

Donderdag 12 januari
Linda wordt overdonderd door een bruiloftsidee van Sam. Marcus en Malena hakken beiden een lastige knoop door. Marcus heeft het zwaar tijdens een familiemoment. Janine betrapt Ludo als hij Kimberly probeert uit te horen. Rover organiseert een vrijgezellenuitje voor Sam en Olivier. Het begint lacherig.

Vrijdag 13 januari
Bij het dubbelhuwelijk van Linda en Anton en Sam en Olivier wordt vier keer ‘ja’ gezegd, maar ook één keer verraad gepleegd. Thijs krijgt de uitslag van zijn vaderschapstest. Noud komt in gewetensnood vanwege Aysens geheime plannen.

35 comments on “Spoilers 9 t/m 13 januari

 1. Typefoutje bij vrijdag, moet zijn 13 januari 😉 zet er ook maar bij dat het de 5500e aflevering is 😀 ben echt benieuwd! Denk dat Martine dan al terug zal komen, want anders zal het wel heel moeilijk zijn om een goeie aflevering te maken. En aangezien dat ze nog steeds niks hebben vrij gegeven over hoe de aflevering zal gaan, ben ik nog hoopvol. En ja er is bij de persconferentie toen gezegd dat ze pas in maart terug zal komen, maar dit kan ook weer gelogen zijn he 😉 we zullen het zien over een paar weken.

 2. 13e januari Bij het dubbelhuwelijk van Linda en Anton en Sam en Olivier wordt vier keer ‘ja’ gezegd, maar ook één keer verraad gepleegd. Thijs krijgt de uitslag van zijn vaderschapstest. Noud komt in gewetensnood vanwege Aysens geheime plannen.

 3. idd ja alleen ik hoop dat linda niet zo dom is dat ze dat doet of anton weer met maxime haha
  wat zal de uitslag zijn van de test wel slim dat hij het laat doen

     1. Vrijdag kunnen we de 5500ste al zien op Videoland, dus ik ben erg benieuwd.. Straks blijkt het toch dat Thijs de vader is en niet Sjoerd, maar dat lijkt me zeer onwaarschijnlijk.. Sjoerd is gewoon de vader

 4. lijkt me ook niet anders toen thijs en rikki uit elkaar ging zat er tussen dat ze met sjoerd in bed belande zeker 1 maand tussen of 2 max of ze had dan al zwanger moeten zijn maar ze werkt pas over tijd na dat ze met sjoers in bed had gelegen

 5. Ik ben benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren!!

  Een vraagje over videoland he. Kan je gtst ook terugkijken? En hoe ver kan je de afleveringen dan terugkijken?

 6. Nou als ik zo de spoiler lees van de 5500ste aflevering vind het niet zo heel erg denderend, had toch wel iets spannenders verwacht. Lijkt er ook op alsof ze niet veel doen dit keer met de jubileumaflevering aangezien er maar weinig publiciteit over is tot dusver. Misschien wel omdat ze meer op de terugkeer van Martine gefocust zijn.

 7. Maxime komt 10 jan. terug, is o.a. te zien dat Maxime voor Martine Hafkamp werkt, wat ik al die tijd al gedacht had, ze willen dus er samen voor zorgen dat Ludo alles kwijt raakt, zodat Maxime het huis van Ludo overneemt en samen met Nina daar gaat wonen. Ludo heeft het nog steeds niet door dat hij door deze 2 erin getuind word. Leon, Ludo’s lijfwacht vind ook maar niks, misschien is hij ook wel overstapt naar de kamp Hafkamp. Ik kan een ding zeggen, de komende ontwikkeling bevalt me totaal niet. Kunnen ze niks anders verzinnen dat constant elkaar vermogen afnemen?

 8. Als iedereen vooruit kijkt gaat de verassing er wel een beetje af lol. Misschien is Maxime wel helemaal niet de zus van Ludo.

 9. Ik denk dat Maxime helemaal niet voor Maddy werkt. Ik denk dat Ludo Maxime heeft ingeschakeld om Malena te testen of ze inderdaad niks over Maddy weet. Want hoe weet Maxime anders waar Ludo Malena vast houdt? En dat ze Malena dan een nieuwe indentiteit aanbiedt en haar naar het buitenland stuurt, is natuurlijk om te kijken of Malena Ludo dan naar Maddy leidt.

   1. Klaas, staat de aflevering van GTST 12 januari dan al op Videoland? Is toch 5 dagen vooruitkijken? Dan staan de afleveringen van GTST t&m 11 januari op Videoland.
    En morgen (5-1) pas de aflevering van de 12de januari. 😉

 10. ik vind het echt niks voor maxime dat ze voor iemand werkt ze is meer de baas zelf dan dat ze klusjes voor iemand opknapt ze is laag gezonken

  1. @anoniem, ben ik met je eens. Maxime is niet het type die dingen uitvoert in opdracht van en voor een ander.

   Ik heb nog een ander idee, Maxime doet dit alles wel, maar uiteindelijk verlinkt ze Martine Hafkamp als puntje bij paaltje komt. En redt Ludo en Sanders Inc. voor de ondergang.

  2. Ik las het navolgende op een andere site:
   _____________

   Eerder was al bekend dat de uitnodiging die Maxime ontving om te exposeren in Frankrijk, verstuurd is door Martine Hafkamp. Het ziet ernaar uit dat de twee elkaar hebben ontmoet in Frankrijk, aangezien Maxime, zoals het nu lijkt, voor Martine Hafkamp werkt. Ook Maxime noemt Martine, net als Malena, Maddy Everest.

   Daarmee lijkt het erop dat Maxime ook niet weet dat Maddy Everest Martine Hafkamp is.

   Maxime brengt een bezoek aan de ontvoerde Malena. Maddy/Martine heeft Maxime laten weten dat ze niet rust voordat Malena dood is en eist dat Maxime hiervoor zorgt. Maxime laat Malena in leven en stelt het volgende aan haar voor: ze moet een andere identiteit aannemen en vluchten. Malena Blanco is vanaf nu zogenaamd dood. Gaat Malena hiermee akkoord?
   _____________

   Het zou dus zo maar kunnen dat Maxime ook niet op de hoogte is van de acties van Maddy/Martine tegen Ludo, zijn bedrijf en familie.
   Ook zou Malena nog tegen Maxime kunnen vertellen wat Maddy Everest (Martine Hafkamp) met Ludo van plan is en al gedaan heeft.
   Ik denk dan, Maxime kennende, de rapen gaar zijn. En uiteindelijk Ludo toch informeert.

   1. Klopt dus totaal niet. In de aflevering van 11 januari lukt het Maxime om Bing weer met Nina te herenigen waarvoor Nina eerst afstand moet doen van haar vader. Dit doet zij en doordat zij dit doet gaat ze haar vader dus minder zien, iets dat Ludo absoluut niet wilt. Hierna belt Maxime met “Maddy” en zegt ze letterlijk “Nee de eerste stap is gezet, Nina en Bing zijn weer onafscheidelijk ten koste van de relatie met Ludo… Oh.. En wat de afvallige huishoudster betreft, die is niet meer..”.

 11. Zwak plot dat Maxime plotseling de kwade genius is en samenwerkt met Hapkamp.
  Slechte continuïteit weer. Vergeten de karakters te bestuderen alvorens een nieuwe draad te beginnen.

  GTST heeft dit vaak: goeden tijden wat betreft plots wisselen zich af met slechte tijden waarbij ze de kijkers voor zwakzinnig aanzien.

Geef een reactie