Maandag 26 december
Sam heeft Riks hulp nodig om een decemberverrassing voor Olivier te organiseren. Sjoerd en Noud ontfermen zich over een zwerfhond. Marcus krijgt van Aysen een update over wat er met Malena gebeurd is. Linda kan het niet goed hebben als ze Bill met een andere vrouw ziet.

Dinsdag 27 december
Thijs wil een slecht besluit rechtzetten. Nina probeert Bing te stoppen bij een tegenactie richting Ludo. Sjoerd en Noud ontdekken wat de zwerfhond heeft aangericht. Anna krijgt een idee om een speciale kerstactie op touw te zetten.

Woensdag 28 december
Het gaat mis als Sam en Olivier revalidatieoefeningen doen. De situatie met Ludo leidt tot een crisis tussen Bing en Nina. Ludo is op zijn hoede als Bill zich aan hem opdringt.

Donderdag 29 december
In een opwelling neemt Thijs een rigoureus besluit als de bank geld wil zien. Dit is in het nadeel van zijn hele gezin. Sam is helemaal klaar met het bemoeizuchtige gedrag van haar moeder.

Vrijdag 30 december
Als Malena bijkomt, is het de vraag hoe ze eraan toe is. Aysen gaat bij Ludo langs, omdat ze hem verdenkt van betrokkenheid bij de aanslag. Job en zijn vrienden bedanken de vrijwilligers van het asiel met een kerstlunch. Daarna wordt Job belaagd door opdringerige foodvlog-fans.

8 comments on “Spoilers 26 t/m 30 december

  1. @Anoniem,

   Vrijdag 30 december 2016 :
   Als Malena bijkomt, is het de vraag hoe ze eraan toe is. Aysen gaat bij Ludo langs, omdat ze hem verdenkt van betrokkenheid bij de aanslag. Job en zijn vrienden bedanken de vrijwilligers van het asiel met een kerstlunch. Daarna wordt Job belaagd door opdringerige foodvlog-fans.

   Bron TVgids-online

 1. Dit is zo dat verhaal van Nick destijds. Eerst het bedrijf naar de klote willen brengen en moord op die Veltman. Ludo voor moord op laten draaien gaat haar sowieso niet officieel lukken. Ludo kan heel gevaarlijk worden als er wat gebeurd dat hebben we vaker gezien nu. Alleen het verschil is, hij is geen moordenaar en dat siert hem als personage. Het is iemand die opkomt voor zijn familie als ze iets flikken. Martine mag wel 12/13 jaar bezig zijn geweest met dit plan en zal Ludo misschien wel financieel raken. Maar Ludo komt altijd terug en dan kan je iets heel heftigs verwachten en de definitieve ondergang van Martine dit keer.

  Als Martine zon lef heeft waarom Ludo niet direct aanpakken. Maar nee dat kunnen ze nooit altijd via onschuldige mensen. Die dood gaan etc en uiteindelijk falen ze op Ludo.
  Dus Martines doodvonnis is hierbij getekend uiteindelijk. Dit gaat echt een spectaculaire verhaallijn worden voor Ludo. Ludo moet weer los gaan.

  Martine gaat wel dood als ze Nina dit keer weer iets aandoet dat zeker. Maar ze weet wel beter 😉

 2. Het zou wel een ongelofelijk zieke cliffhanger zijn voor in de zomer.

  Martine heeft Ludo ALLES afgenomen. Sanders Inc. Is niet meer, iedereen heeft Ludo uitgekotst en zelfs zijn huis is hij kwijt. Na Op straat rondgezworven te hebben wordt Ludo ontvoerd Door de mannen van martine. Zij ontmoet hem en wrijft hem zijn verlies even lekker in, en Martine zegt dat er nog maar 1 ding over is in Ludo’s leven, 1 ding nog wat zij hem kan afpakken.

  Nina.

  2 mannen slepen een bewusteloze, zwaar Kapot geslagen Nina naar binnen. Ludo wordt gek en ziet voor zijn ogen Hoe Martine Nina wurgt en vermoord.

  Ludo schreeuwt het uit, kijkt Martine woest en verslagen aan en zweert dat dit de grootste fout in haar leven is geweest.

  Te heftig voor GTST vrees ik maar het zou wel gaaf zijn

Geef een reactie