Spoilers 2 t/m 6 januari

Maandag 2 januari
Ludo schakelt Anton in, omdat hij zijn medische kennis nodig heeft. Linda denkt een ontspannen middag te hebben, maar het loopt helemaal anders. Malena kan geen kant op als Marcus haar onder druk zet.

Dinsdag 3 januari
Sam wordt door Linda op een idee gebracht en gaat naar Olivier met de vraag van haar leven.
Laura graaft door als Linda te snel een grote beslissing neemt. Ludo moet om tactische redenen zijn frustratie wegslikken.

Woensdag 4 januari
Sam vermoedt dat Linda haar, achter haar rug om, tegenwerkt. Job weet Rikki te raken met een lief gebaar. Sjoerd schrikt als Aysen wil sporten, net nu de bevruchte eitjes zijn teruggeplaatst. Thijs lucht zijn hart bij Rik.

Donderdag 5 januari
Nina wordt overdonderd met het laatste nieuws over Malena, maar dit biedt ook kansen. Marcus is in paniek als Malena spoorloos verdwenen is. Linda gaat uit haar plaat als Bill tegen hun afspraken ingaat.

Vrijdag 6 januari
Rikki krijgt goed nieuws én slecht nieuws over Teddy. Anna heeft moeite met hoe amicaal Job met zijn fans omgaat. Nina ontdekt welk geheim Lucas heeft. Voor Aysen is het tijd om een zwangerschapstest te doen.

69 reacties

 1. Ik ben nu wel nieuwsgierig naar dat goede en slechte nieuws over Teddy 🙂

 2. Wanneer komt Sjors weer terug. Ze is al een maand opweg naar wiet? Duurt echt lang

 3. Als je de app volgt zag je van de week dat ze sneller terug zijn dan we denken!

  Dus ik denk nog voor de 5500e aflevering als suprise……

 4. Ik weet op dit moment niet wat ik erger vind om naar te kijken. Bill, of de slapheid van Linda.
  Ik hoop echt dat die man snel vertrekt. Maar lijkt er niet op helaas…

 5. Wanneer komt Maxime terug?

 6. dus daar zit idd een staartje aan

 7. Maarja, hoe dat dan nu verder gaat tussen Marcus en Malena.. Hij gaat denk ik als eerste horen dat Martine erachter zit, omdat hij haar een beetje aan het dwingen is en hij niet gelooft dat haar ex (Piotr) er iets mee te maken heeft. Dit is volgende week vrijdag te zien. Op 2 januari gaat dit verder, dus ben benieuwd..

 8. Gtsts is helemaal top nu en het word alleen maar beter en spannender. Dat Ludo problemen heeft in het zaken leven hebben we natuurlijk al vaker gezien maar maakt mij niks uit. Dat is sowieso beter dan die relatie en familie problemen die we al 100 X hebben gezien.

 9. Hoop dat Marcus wel een vaste rol is Martine ook want hun voegen iets toe

 10. Marcus terug, Kimberly erbij, Lucas terug en in de aflevering van 2 januari nog geen update in de intro. Misschien dat er iemand of meerdere uit gtst gaat/gaan

 11. weet iemand wanneer je op videoland weer verder kan kijken? Januari is nog niet online zag ik..

 12. SPOILER:
  Maandag 09 januari 2017

  Het nieuws van Sjoerd en Rikki slaat in als een bom. Thijs sluit zichzelf op. Als Noud Aysen betrapt, kan ze haar geheim niet verzwijgen. Aan de andere kant kan Noud zijn eigen geheim ook niet voor zich houden. Anton overweegt om zijn huwelijk uit te stellen.

 13. Oeh ben benieuwd wat er met Aysen gebeurd als die hoort dat Sjoerd wéér iets voor haar verzwegen heeft… pijnlijk!

 14. Aysen zal wel zwanger worden, en Rikki en Sjoerd’s geheim over Teddy wordt verteld.
  Wat ik dus al zou denken. Aysen zal haar zwangerschap wel vertellen aan Noud.

 15. eindelijk gaat het uit komen

 16. Nou ben ik wel benieuwd wanneer er concreet meer bekend wordt over de 5500e aflevering. En vraag me ook af wat het geheim van noud is

 17. die kimberly is ook zoon bemoeial net de shorty van vanavond gezien

  • @Anoniem 10.34u, waarom is Kimberley een bemoeial? Kimberley heeft het gedoe van/met al dat list en bedrog door. Of anders gezegd Kimberley heeft gelijk wat betreft (de leugens van) Lucas, maar ook wat betreft Malena.

   • @Mjo Ben ik met je eens, maar ik vind die Kimberly ook echt gewoon een vreselijk type. Eerst stelen, dan beetje liefdoen bij iedereen en doorzeuren bij Lucas.. ik weet het niet. Lucas is inderdaad een leugenaar maar Kimberly maakt het nog erger.

 18. Het is maar goed dat dat vriendje van Sam de serie gaat verlaten, zal wel niet voor niets zijn denk ik. Ik heb nog nooit zo’n slechte acteur gezien lol.

 19. Volgende week komt Ludo erachter dat Malena mevrouw zwart onder druk heeft gezet om dicht bij Ludo te komen. Ook komt hij er achter dat snel achter dat Malena voor Maddy werkt nadat Malena alles heeft opgebiecht aan Marcus.

  Spannende tijden dus:D

 20. En dan is de vraag, hoe lang gaat het duren voor Ludo erachter is dat Maddy Martine is… ik denk nog wel eventjes. .tot het allerlaatste moment misschien wel.

  • @flip, Martine Hafkamp komt is op 2 maart 2017 pas in GTST en op TV te zien. Dus dat duurt idd. nog even. Tot die tijd sappelen we maar verder met deze verhaallijn.

   • Sorry nogmaals. Er staat een storende fout in mijn eerdere reactie. 🙁

    @flip, Martine Hafkamp is pas 2 maart 2017 op de TV in GTST te zien. Dus dat duurt idd. nog even. Tot die tijd sappelen we maar verder met deze verhaallijn

    • Mjo, dat snap ik, maar hij kan er best al eerder achter komen dat zij het is, ook al komt ze nog niet in beeld. Hij zal haar misschien ook eerst moeten traceren e.d.

 21. maxime komt 11 januari

 22. SPOILER:
  Woensdag 11-01-2017

  Anna en Job krijgen een fantastische sponsordeal aangeboden. Bing is verrast over welk standpunt Maxime inneemt in het conflict dat hij met Nina heeft. Malena ziet een kans om uit haar benarde situatie te ontsnappen. Marcus leeft op na een onverwacht telefoontje.

  http://www.tvgids.nl

 23. Rikki en Sjoerd hebben toch nooit een vaderschapstest gedaan? Volgens mij denken ze alleen maar dat het van Sjoerd is.

  En wanneer wordt Linda weer eens wat meer een bitch zoals vroeger?? Nu is ze een soort Bianca 2.0, veel te lief!

 24. supertjespeciaal

  Zoo zeg heftig,, Het hoge woord is er uit ,, teddy is niet de dochter van thijs, en dat weet thijs en aysen nu ook,, wel zielig voor aysen die wilde net vertellen dat ze zwanger is ,, staat ze voor sjoert met een zwangerschapstest achter drie rug,,

 25. Ik hoop nog steeds dat uit de DNA test blijkt dat Thijs toch de vader is.

 26. Ik wens iedereen op dit forum een gelukkig nieuwjaar! Laten we van 2017 genieten en vooral van: de terugkeer van Martine!

 27. Lijkt mij eerlijk gezegd stug dat Thijs alsnog de vader is, er is volgens mij niet voor niets naar deze climax toegewerkt. Maar je kunt inderdaad niets 100% uitsluiten. Iedereen een gelukkig 2017 gewenst.

 28. Werkt maxime voor martiene

  • @Anoniem ja…
   Leuke verhaallijnen dit, GTST is goed bezig en hopelijk zetten ze dit goed voort. Miss dat Thijs tijdens de cliffhanger zelfmoord pleegt door alles wat hij dit jaar heeft meegemaakt (als hij niet de vader is) zou wel heftig zijn.

   • zou idd heftig zijn ja als hij zelfmoord pleegt en blijkt dat hij wel de vader is dat zou heftig zijn maar lijkt me stug de relatie was al dik 1 a 2 maanden uit tussen rikki en thijs voor ze met sjoerd in bed lag en daarna overtijd was dus denk toch echt dat sjoerd de vader is

Geef een reactie