Maandag 2 januari
Ludo schakelt Anton in, omdat hij zijn medische kennis nodig heeft. Linda denkt een ontspannen middag te hebben, maar het loopt helemaal anders. Malena kan geen kant op als Marcus haar onder druk zet.

Dinsdag 3 januari
Sam wordt door Linda op een idee gebracht en gaat naar Olivier met de vraag van haar leven.
Laura graaft door als Linda te snel een grote beslissing neemt. Ludo moet om tactische redenen zijn frustratie wegslikken.

Woensdag 4 januari
Sam vermoedt dat Linda haar, achter haar rug om, tegenwerkt. Job weet Rikki te raken met een lief gebaar. Sjoerd schrikt als Aysen wil sporten, net nu de bevruchte eitjes zijn teruggeplaatst. Thijs lucht zijn hart bij Rik.

Donderdag 5 januari
Nina wordt overdonderd met het laatste nieuws over Malena, maar dit biedt ook kansen. Marcus is in paniek als Malena spoorloos verdwenen is. Linda gaat uit haar plaat als Bill tegen hun afspraken ingaat.

Vrijdag 6 januari
Rikki krijgt goed nieuws én slecht nieuws over Teddy. Anna heeft moeite met hoe amicaal Job met zijn fans omgaat. Nina ontdekt welk geheim Lucas heeft. Voor Aysen is het tijd om een zwangerschapstest te doen.

69 comments on “Spoilers 2 t/m 6 januari

     1. het kan ook zijn dat teddy een ziekte heeft waarbij het in rikki en thijse fam niet voor komt maar bij sjoerd dat het zo aan het licht komt

 1. Als je de app volgt zag je van de week dat ze sneller terug zijn dan we denken!

  Dus ik denk nog voor de 5500e aflevering als suprise……

 2. Ik weet op dit moment niet wat ik erger vind om naar te kijken. Bill, of de slapheid van Linda.
  Ik hoop echt dat die man snel vertrekt. Maar lijkt er niet op helaas…

   1. Idd Melissa, Bill heeft geen vaste rol en ja, ook ik hoop dat hij Meerdijk snel weer verlaat, alhoewel Bill heeft aangegeven dat hij in Meerdijk wilt blijven wonen.

    Bill heeft niet alleen een vervelende en irritante rol, maar heeft ook een vervelend voorkomen (gezicht). Maar ja, daarvoor is hij natuurlijk ook gecast. 😉

   1. Martine Hafkamp is pas 2 maart te zien in GTST. Dit heeft ze zelf gezegd in een interview. Het grote moment laat dus nog even op zich wachten :I

  1. @Kendra, Ik hoop snel.

   De 5500ste aflevering is pas rond 13 januari a.s.. Ik hoop dus toch echt wat eerder.

   @Anoniem, idd. zou zo maar kunnen en dat haar vertrek naar Frankrijk voor (zogenaamd) een expositie ook het werk is van Martine.

    1. @Anoniem, precies. In 1ste instantie niet, maar toen Malena in beeld kwam viel het kwartje en legde ik gelijk de link in de verhaallijn van Malena en Martine. Dat Maxime niet zomaar weggegaan is maar weggelokt om Malena niet te storen in haar taken die ze krijgt van Martine om Ludo / Sanders Inc. ten gronde te richten.

     Maxime zou ook Malena niet geaccepteerd hebben aan de zijde van Ludo.

     1. Dat Maxime weg is is inderdaad het werk van Martine. In de GTST Meerdijk app was toen een brief van het attelier te zien waarin stond dat Maxime op de uitnodiging in was gegaan. Ik heb nog wel een screenshot van die brief maar ik kan hier helaas geen bijlage bij dit bericht doen…

     2. dat word nog wat met bill en linda in de sauna haha hoop voor haar dit ie zich kan beheersen

 3. Maarja, hoe dat dan nu verder gaat tussen Marcus en Malena.. Hij gaat denk ik als eerste horen dat Martine erachter zit, omdat hij haar een beetje aan het dwingen is en hij niet gelooft dat haar ex (Piotr) er iets mee te maken heeft. Dit is volgende week vrijdag te zien. Op 2 januari gaat dit verder, dus ben benieuwd..

 4. Gtsts is helemaal top nu en het word alleen maar beter en spannender. Dat Ludo problemen heeft in het zaken leven hebben we natuurlijk al vaker gezien maar maakt mij niks uit. Dat is sowieso beter dan die relatie en familie problemen die we al 100 X hebben gezien.

 5. Marcus terug, Kimberly erbij, Lucas terug en in de aflevering van 2 januari nog geen update in de intro. Misschien dat er iemand of meerdere uit gtst gaat/gaan

 6. SPOILER:
  Maandag 09 januari 2017

  Het nieuws van Sjoerd en Rikki slaat in als een bom. Thijs sluit zichzelf op. Als Noud Aysen betrapt, kan ze haar geheim niet verzwijgen. Aan de andere kant kan Noud zijn eigen geheim ook niet voor zich houden. Anton overweegt om zijn huwelijk uit te stellen.

 7. Aysen zal wel zwanger worden, en Rikki en Sjoerd’s geheim over Teddy wordt verteld.
  Wat ik dus al zou denken. Aysen zal haar zwangerschap wel vertellen aan Noud.

 8. Nou ben ik wel benieuwd wanneer er concreet meer bekend wordt over de 5500e aflevering. En vraag me ook af wat het geheim van noud is

  1. @Anoniem 10.34u, waarom is Kimberley een bemoeial? Kimberley heeft het gedoe van/met al dat list en bedrog door. Of anders gezegd Kimberley heeft gelijk wat betreft (de leugens van) Lucas, maar ook wat betreft Malena.

   1. @Mjo Ben ik met je eens, maar ik vind die Kimberly ook echt gewoon een vreselijk type. Eerst stelen, dan beetje liefdoen bij iedereen en doorzeuren bij Lucas.. ik weet het niet. Lucas is inderdaad een leugenaar maar Kimberly maakt het nog erger.

 9. Het is maar goed dat dat vriendje van Sam de serie gaat verlaten, zal wel niet voor niets zijn denk ik. Ik heb nog nooit zo’n slechte acteur gezien lol.

 10. Volgende week komt Ludo erachter dat Malena mevrouw zwart onder druk heeft gezet om dicht bij Ludo te komen. Ook komt hij er achter dat snel achter dat Malena voor Maddy werkt nadat Malena alles heeft opgebiecht aan Marcus.

  Spannende tijden dus:D

 11. En dan is de vraag, hoe lang gaat het duren voor Ludo erachter is dat Maddy Martine is… ik denk nog wel eventjes. .tot het allerlaatste moment misschien wel.

  1. @flip, Martine Hafkamp komt is op 2 maart 2017 pas in GTST en op TV te zien. Dus dat duurt idd. nog even. Tot die tijd sappelen we maar verder met deze verhaallijn.

   1. Sorry nogmaals. Er staat een storende fout in mijn eerdere reactie. 🙁

    @flip, Martine Hafkamp is pas 2 maart 2017 op de TV in GTST te zien. Dus dat duurt idd. nog even. Tot die tijd sappelen we maar verder met deze verhaallijn

    1. Mjo, dat snap ik, maar hij kan er best al eerder achter komen dat zij het is, ook al komt ze nog niet in beeld. Hij zal haar misschien ook eerst moeten traceren e.d.

 12. SPOILER:
  Woensdag 11-01-2017

  Anna en Job krijgen een fantastische sponsordeal aangeboden. Bing is verrast over welk standpunt Maxime inneemt in het conflict dat hij met Nina heeft. Malena ziet een kans om uit haar benarde situatie te ontsnappen. Marcus leeft op na een onverwacht telefoontje.

  http://www.tvgids.nl

 13. Rikki en Sjoerd hebben toch nooit een vaderschapstest gedaan? Volgens mij denken ze alleen maar dat het van Sjoerd is.

  En wanneer wordt Linda weer eens wat meer een bitch zoals vroeger?? Nu is ze een soort Bianca 2.0, veel te lief!

 14. Zoo zeg heftig,, Het hoge woord is er uit ,, teddy is niet de dochter van thijs, en dat weet thijs en aysen nu ook,, wel zielig voor aysen die wilde net vertellen dat ze zwanger is ,, staat ze voor sjoert met een zwangerschapstest achter drie rug,,

  1. de kijkers en noud en rik weten dat teddy van sjoerd is vanaf dat ze zwanger was al al maar rik en noud later pas maar de rest en thijs weet dat niet 6 jan komt thijs het pas te weten en de rest

 15. Lijkt mij eerlijk gezegd stug dat Thijs alsnog de vader is, er is volgens mij niet voor niets naar deze climax toegewerkt. Maar je kunt inderdaad niets 100% uitsluiten. Iedereen een gelukkig 2017 gewenst.

  1. @Anoniem ja…
   Leuke verhaallijnen dit, GTST is goed bezig en hopelijk zetten ze dit goed voort. Miss dat Thijs tijdens de cliffhanger zelfmoord pleegt door alles wat hij dit jaar heeft meegemaakt (als hij niet de vader is) zou wel heftig zijn.

   1. zou idd heftig zijn ja als hij zelfmoord pleegt en blijkt dat hij wel de vader is dat zou heftig zijn maar lijkt me stug de relatie was al dik 1 a 2 maanden uit tussen rikki en thijs voor ze met sjoerd in bed lag en daarna overtijd was dus denk toch echt dat sjoerd de vader is

Geef een reactie