Maandag 19 december
Kimberly doorzoekt stiekem Malena’s spullen. Rikki raakt in paniek als Teddy plotseling hoge koorts heeft. Ludo wil weten hoe het kan dat Bing zomaar ineens verschillende Sanders-bv’s op zijn naam heeft staan. Sjoerd geeft Aysen overdreven veel aandacht om Teddy te vergeten.

Dinsdag 20 december
Rikki is niet blij met de goede raad die haar vader haar geeft. Bill heeft de scheidingspapieren klaar. Hij nodigt Linda uit en haalt herinneringen met haar op. Sam ergert zich eerst aan Anton, maar wordt later verrast.

Woensdag 21 december
Janine begrijpt er niets van als de teruggekeerde Lucas een feest geeft. Sam nodigt Olivier uit voor een dagje op de ijsbaan. Rikki ontdekt dat de problemen van Thijs groter zijn dan dat hij steeds heeft beweerd.

Donderdag 22 december
Ludo speelt een keihard spel met de pers. Bing denkt onomstotelijk bewijs te hebben dat hij niet schuldig is aan criminele activiteiten. Sam moet een heftige teleurstelling accepteren, maar kan ze dat?

Vrijdag 23 december
Malena krijgt veel en verkeerde aandacht. Marcus en Kimberly hebben niet door dat ze in de gaten gehouden worden. Bing kan zijn woede niet beteugelen en slaat de boel kort en klein. Nina staat voor een moeilijke keuze.

18 comments on “Spoilers 19 t/m 23 december

 1. spoiler 26 december 2016

  sam heeft Riks hulp nodig om een decemberverrassing voor Olivier te organiseren. Sjoerd en Noud ontfermen zich over een zwerfhond. Marcus krijgt van Aysen een update over wat er met Malena gebeurd is. Linda kan het niet goed hebben als ze Bill met een andere vrouw ziet.

 2. Ik vind het soms wel jammer dat in de liefdesrelaties in GTST de stelletjes zo makkelijk uit elkaar gaan. Dat mensen zo makkelijk te manipuleren zijn en door allerlei omstandigheden van buitenaf en simpele ruzies continu in en uit elkaars armen worden gedreven. Nu is Linda ineens weer heel naief naar Bill toe. Je ziet nooit eens een stel 1 front vormen en samen sterk blijven als er roet in het eten wordt gegooid. Er komt altijd overal ruzie en gedoe van. Weinig vertrouwen. En Aysen die het het ene moment wil uitmaken en dan ineens toch maar weer een kind wil. Maarja in een soap is alles natuurlijk altijd wat meer overdreven dan in het echt.

  1. Het word te voorspelbaar met bill en linda je weet gewoonn dat ze naïef is en dat bill haar in zijn macht heeft , Anton had het allang door dat bill achter linda aan zat maar linda wilde het inzien

 3. spoiler Dinsdag 27 december

  Thijs wil een slecht besluit rechtzetten. Nina probeert Bing te stoppen bij een tegenactie richting Ludo. Sjoerd en Noud ontdekken wat de zwerfhond heeft aangericht. Anna krijgt een idee om een speciale kerstactie op touw te zetten.

 4. ben benieuwd wat er met teddy is normaal hoef je je eigen niet zo druk te maken als je kind hoge koorts heeft das normaal zeker die leeftijden teddy is bijna 1 dus 40 graden is wel normaal

 5. Er is meer aan de hand met Teddy, dan alleen maar koorts door het krijgen van haar tandjes.

  Kijk de shortie van a.s. maandag als je de aflevering niet vooruit kunt kijken. Meer zeg ik niet, aan eenieder de keuze of de je shortie wilt zien of de aflevering wilt vooruitkijken.

Geef een reactie