Maandag 12 december
Linda wordt verrast door een actie van Bill. Sjoerd blijkt niet tegen injectienaalden te kunnen. Rikki is verbaasd als ze een aanmaning van een incassobureau bij de post vindt. Sam reageert haar onmacht af op haar vriendje.

Dinsdag 13 december
Bing heeft Nina iets te vertellen over Kimberly’s verleden. Nina neemt meteen een reputatiebeslissing. Marcus doet een ontdekking waaruit blijkt dat hij enorm in de problemen zit. Rover is het zat dat Sam altijd alle ellende op haar eigen leven betrekt.

Woensdag 14 december
Nina staat voor een deadline, maar mist nog iets essentieels in haar plan. Anton twijfelt of hij niet te sentimenteel is over Sapsalon. Thijs oefent de rechtszaak met de vijf verdachten. Wat zij over Sacha’s dood te verklaren hebben, raakt hem.

Donderdag 15 december
Marcus is getuige van een verkeersongeluk. Anton is ervan overtuigd dat Bill zich als een haantje gedraagt om indruk te maken op Linda. Bing en Marcus moeten nauw samenwerken om een crisis te overleven. Kimberly bedenkt een plan als ze zich buitengesloten voelt.

Vrijdag 16 december
Sam mag niet verklappen dat ze meer weet over Olivier. Rikki is bang dat Thijs de rechtszaak emotioneel niet aankan. Aysen onderzoekt of er bij het verkeersongeluk misschien sprake is van opzet. Bing probeert afspraken voor Ludo te verbergen, waardoor zijn loyaliteit op de tocht komt te staan.

16 comments on “Spoilers 12 t/m 16 december

 1. Hmm… Sam die iets meer weet van Olivier? Zou hij ook iets met Martine te maken kunnen hebben of is dat tè ver gezocht? Want we weten nog altijd niet wie die 2e bron van Martine is..

  1. Ik heb al een week voorruit gekeken. En de Kanker is terug en dat gaat ze hem vertellen dat hij niet lang meer te leven heeft. En we gaan het zien wie Malena aanrijd ik denk niet Kimberly.

 2. Martine moet terug komen. En echt blijven. Dan is het weer de leuke oude GTST. Dan krijgt Ludo ook weer spanningen. En een geweldige strijd tussen 2 machten. Dan gaat Ludo er met de winst van door en dan Martine weer. Dat wil ik graag weer zien.

 3. Maandag 19 december
  Kimberly doorzoekt stiekem Malena’s spullen. Rikki raakt in paniek als Teddy plotseling hoge koorts heeft. Ludo wil weten hoe het kan dat Bing zomaar ineens verschillende Sanders-bv’s op zijn naam heeft staan.

  Dinsdag 20 december
  Rikki is niet blij met de goede raad die haar vader haar geeft. Bill heeft de scheidingspapieren klaar. Hij nodigt Linda uit en haalt herinneringen met haar op. Sam ergert zich eerst aan Anton, maar wordt later verrast.

  Woensdag 21 december
  Janine begrijpt er niets van als de teruggekeerde Lucas een feest geeft. Sam nodigt Olivier uit voor een dagje op de ijsbaan. Rikki ontdekt dat de problemen van Thijs groter zijn dan dat hij steeds heeft beweerd.

  Donderdag 22 december
  Ludo speelt een keihard spel met de pers. Bing denkt onomstotelijk bewijs te hebben dat hij niet schuldig is aan criminele activiteiten. Sam moet een heftige teleurstelling accepteren, maar kan ze dat?

  Vrijdag 23 december
  Malena krijgt veel en verkeerde aandacht. Marcus en Kimberly hebben niet door dat ze in de gaten gehouden worden. Bing kan zijn woede niet beteugelen en slaat de boel kort en klein. Nina staat voor een moeilijke keuze.

Geef een reactie