[ngg_images source=”galleries” container_ids=”6″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”(Show as slideshow)” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Na jaren van afwezigheid start Inge Ipenburg maandag 12 december met de opnames en kruipt zij weer in de huid van haar alter ego. Donderdag 2 maart 2017 maakt zij haar rentree in de RTL 4-serie. 

8 comments on “Gallery: Martine Hafkamp Presentatie Pont 13

  1. Dat kapsel is natuurlijk de vermomming als Maddy Everest ipv Martine Hafkamp. Superspannend , maar ik hoop wel dat Ludo blijft. En misschien Hans van Houten erij komt.

    1. @anoniem, gisterenavond in RTLBoulevard was Inge Ypenburg te gast. Met exact het zelfde kapsel. Dus ik denk niet aan een vermomming, maar na zoveel jaren is ze gewoon ouder geworden en is ook haar uiterlijk danig veranderd.

      1. En ja, haar naam Martine Hafkamp is gewijzigd in Maddy Everest. Maar dat is dan ook het enige.
        Haar herkennen als ze straks weer in Meerdijk loopt, zal beslist, zeker door ieder personage die ook destijds in GTST rondliep en met haar te maken had.

Geef een reactie