Maandag 5 december
Op een mysterieus Sinterklaas feest is het Laura die lacht.
Er is namelijk een grote levende surprise die op haar wacht.
Bill doet zijn best om Anton in te pakken. En wie zet Ludo toch te kakken?
Olivier heeft een boodschap aan Sams depressiviteit en maakt duidelijk wat hij voor haar voelt

Dinsdag 6 december
Janine kan het geheim van Lucas niet langer verzwijgen. Ze moet iemand in vertrouwen nemen.
Ludo ontdekt dat er iets mis is in de boekhouding van Sanders Inc. Wie verdenkt hij?
Kimberly luistert Malena af.

Woensdag 7 december
Het gaat niet goed met Sanders Inc. Het bedrijf kom weer negatief in de publiciteit. Ludo weet niet meer goed wat hij moet doen. Om zijn eigen hachje te redden besluit Bing om met Marcus samen te werken.

Donderdag 8 december
Rover krijgt verschrikkelijk nieuws te horen. En dan wordt hem ook nog gevraagd om niets door te vertellen. Sam hoort de mooie beloftes van haar vader, Anton gelooft echter niets van Bills goede bedoelingen.

Vrijdag 9 december
Er is een heuse mannenstrijd aan de gang in huize Bouwhuis. Die verdeelt alle bewoners van het huis in twee kampen. Olivier staat voor een dilemma met Sam. Rover probeert de vriend van zijn zus daarin te helpen.

17 comments on “Spoilers 5 t/m 9 december

 1. Aanvulling van maandag 5 december:
  Olivier heeft een boodschap aan Sams depressiviteit en
  maakt duidelijk wat hij voor haar voelt

 2. Een beetje teveel sam en rover de laatste tijd voor mijn doen, als dat nou eens minder kan worden..
  Maar verder is gtst wel weer wat interessanter aan het geworden.

 3. Maandag 5 december
  Op een mysterieus Sinterklaas feest is het Laura die lacht.
  Er is namelijk een grote levende surprise die op haar wacht.

  Natuurlijk is die levende surprise onze aller Sjef!!! Hij was altijd / al jaren Sinterklaas in GTST.
  Zou idd. een leuke surprise zijn niet alleen voor Laura, maar ook voor de kijkers en fans van GTST.

 4. spoiler maandag 12 december

  Linda wordt verrast door een actie van Bill. Sjoerd blijkt niet tegen injectienaalden te kunnen. Rikki is verbaasd als ze een aanmaning van een incassobureau bij de post vindt. Sam reageert haar onmacht af op haar vriendje.

 5. Maandag 12 december
  Linda wordt verrast door een actie van Bill. Sjoerd blijkt niet tegen injectienaalden te kunnen. Rikki is verbaasd als ze een aanmaning van een incassobureau bij de post vindt. Sam reageert haar onmacht af op haar vriendje.

  Dinsdag 13 december
  Bing heeft Nina iets te vertellen over Kimberly’s verleden. Nina neemt meteen een reputatiebeslissing. Marcus doet een ontdekking waaruit blijkt dat hij enorm in de problemen zit. Rover is het zat dat Sam altijd alle ellende op haar eigen leven betrekt.

  Woensdag 14 december
  Nina staat voor een deadline, maar mist nog iets essentieels in haar plan. Anton twijfelt of hij niet te sentimenteel is over Sapsalon. Thijs oefent de rechtszaak stuk voor stuk met de vijf verdachten. Wat zij over Sacha’s dood te verklaren hebben, raakt hem.

  Donderdag 15 december
  Marcus is getuige van een verkeersongeluk. Anton is ervan overtuigd dat Bill zich als een haantje gedraagt om indruk te maken op Linda. Bing en Marcus moeten nauw samenwerken om een crisis te overleven. Kimberly bedenkt een plan als ze zich buitengesloten voelt.

  Vrijdag 16 december
  Sam mag niet verklappen dat ze meer weet over Olivier. Rikki is bang dat Thijs de rechtszaak emotioneel niet aankan. Aysen onderzoekt of er bij het verkeersongeluk misschien sprake is van opzet. Bing probeert afspraken voor Ludo te verbergen, waardoor zijn loyaliteit op de tocht komt te staan.

 6. Martine moet terug komen. En echt blijven. Dan is het weer de leuke oude GTST. Dan krijgt Ludo ook weer spanningen. En een geweldige strijd tussen 2 machten. Dan gaat Ludo er met de winst van door en dan Martine weer. Dat wil ik graag weer zien.

Geef een reactie