Maandag 28 november
Sam negeert het doktersadvies. Bill faket een aandoening om aandacht van Rover te krijgen. Linda krijgt grote verwijten te horen. Marcus wil Meerdijk verlaten. Kimberly is het daar totaal niet mee eens en zet Malena in om haar zin door te drijven.

Dinsdag 29 november
Kimberly wordt jaloers. Marcus verstoort een zaken pitch van Bing en Ludo. Sjoerd krijgt een spoedklus, maar heeft ook de zorg voor Bram en Teddy. Als Linda Bill resoluut wegstuurt, laat Anton zien dat er ook een andere kant aan de zaak zit.

Woensdag 30 november
Linda vindt Sam opportunistisch en spreekt haar daar op aan. Sjoerd betwijfelt of Aysen wel hetzelfde over hun toekomst denkt als hij. Job is ontevreden, omdat hij niet ongedwongen voor de camera kan staan. Rik verwijt zijn zoon dat hij geen doorzetter is.

Donderdag 1 december
Anton leert Sam op een confronterende manier een harde levensles. Anna toont zich Jobs zakelijk manager en probeert een sponsordeal binnen te slepen. Haar grootste obstakel is Job zelf. Noud ontdekt waar bij zijn oma het diepste verdriet zit.

Vrijdag 2 december
Malena moet voor Maddy twee diefstallen plegen. Janine ontdekt dat Lucas niet meer op Hawaii zit. Aysen en Sjoerd gaan naar het ziekenhuis om de uitslag van hun onderzoek te horen. Als Kimberly Malena probeert uit te horen, wekt ze daarmee Malena’s argwaan.

22 comments on “Spoilers 28 november t/m 2 december

 1. Als u ideeën heeft wat wij kunnen plaatsen kunt u ook contact opnemen met onze Facebook / Twitter / contact formulier zodat we wat met deze tips kunnen doen.

 2. Ik denk dat de 2 E bron is die vrouw die toen met bing zaken wilde doen endaar zelf een slippertje in scène zetten in de hotelkamer van de rozenboom

 3. Neem aan dat je als Fansite zelf wel weet hoe en waar je snel aan nieuwtjes kunt komen. Ben overigens zeer benieuwd naar die “veel dingen”.

  1. Veel dingen houden in dat we werken aan vernieuwde biografie pagina’s, dat we de social media posts van gtst-ers in de gaten gaan houden en wat leuk is om te delen hierop te zetten. Er kan misschien een forum komen maar daarvoor willen we kijken of daar interesse voor is. en we zullen wat sneller zijn met de antwoorden van de app in de toekomst. het is even reorganiseren maar ik heb daar iets meer tijd voor nodig aangezien ik hier net een paar weken mee help aan de site. we zullen snel een pagina in het leven roepen waar jullie suggesties op kunnen zetten en wat jullie missen.

   1. Deze site bestaat al jaaaaren. Hoezo geen updates meer? Dat deze site de nek is omgedraaid komt puur door het niet updaten. Dat men nu gaat nadenken over nieuwe onderdelen voor de site is wel ernstig. Blijkbaar is er geen ervaring in de afgelopen 8(?) jaar opgedaan. Met Meerdijk app antwoorden publiceren ga je het natuurlijk niet redden; daar zijn genoeg andere sites voor.

    Ik kom hier enkel om soms wat reacties te lezen, voor het nieuws doe ik dat al 1,5 jaar niet meer. Er worden hier alleen op zondag wat spoilers en oude nieuwtjes gepost. Zonde hoe een grote website die al jaren bestaat binnen zo’n kort tijdsbestek de nek om is gedraaid.

 4. Jammer idd zo gaat dat altijd met deze site, zo zijn hun weer erg actief en zo na paar weekjes vallen hun weer in herhaling, word er weer niks gedaan aan de site, erg jammer want dit is een erg mooie site.

  1. Als mensen hun hulp aanbieden krijg je gewoon geen reactie!
   Dus je best doen is dan niet meer genoeg… aanvaard het en zorg dag het weer up to date is en niet zeggen dat het gaat worden, maar het dan gewoon ook echt doen!

   Al is er maar tijdelijk iemand die de laatste nieuwtjes post zodat wij (als lezer) het niet eens door zullen hebben dat het niet goed loopt achter de schermen!

 5. Maandag 5 december 2016
  Op een mysterieus Sinterklaasfeest is het Laura die lacht. Er is namelijk een grote levende surprise die op haar wacht. Bill doet zijn best om Anton in te pakken. En wie zet Ludo toch te kakken?

  Dinsdag 6 december 2016
  Janine kan het geheim van Lucas niet langer verzwijgen. Ze moet iemand in vertrouwen nemen. Ludo ontdekt dat er iets mis is in de boekhouding van Sanders Inc. Wie verdenkt hij? Kimberly luistert Malena af.

  Woensdag 7 december 2016
  Het gaat niet goed met Sanders Inc. Het bedrijf komt weer negatief in de publiciteit. Ludo weet niet meer goed wat hij moet doen. Om zijn eigen hachje te redden besluit Bing om met Marcus samen te werken.

  Donderdag 8 december 2016
  Rover krijgt verschrikkelijk nieuws te horen. En dan wordt hem ook nog gevraagd om niets door te vertellen. Sam hoort de mooie beloftes van haar vader. Anton gelooft echter niets van Bills goede bedoelingen.

  Vrijdag 9 december 2016
  Er is een heuse mannenstrijd aan de gang in huize Bouwhuis. Die verdeelt alle bewoners van het huis in twee kampen. Olivier staat voor een dilemma met Sam. Rover probeert de vriend van zijn zus daarin te helpen.

 6. gaat het nog een keer uitkomen dat teddy niet Thijs dochter is maar die van Sjoerd.
  dat is al bekend vanaf de cliffhanger waarin Bing ontdekt dat Manu zijn zoon is, en Vincent wegging op zijn afscheidsfeest.

Geef een reactie