De geruchten gingen al langer, maar nu is het officieel bekend gemaakt: Hugo Metsers zal binnenkort na 13 jaar weer in de rol kruipen van Marcus Sanders. Britt Scholte zal de rol van dochter Kimberly op zich nemen.

Marcus is de broer van Ludo, die in 2003 emigreerde naar de Verenigde Staten samen met zijn vrouw Cyrille en dochter Kimberly. 

De reden waarom Marcus terugkeert, is nog onduidelijk, maar de promo laat zien dat het zeker spannende tijden gaat opleveren. 

 

13 comments on “Marcus Sanders terug in GTST

 1. Brit scholte leuk voor de kinderserie brugklas maar kan ze een rol in drama aan ik heb mijn twijfels. Maar leuke promotie voor haar. Denk dat Martine ook terugkeert maar dat dit een geweldige laatste maand van dit seizoen word.

 2. Wie gaan er dan uit gtst?
  Lucas komt ook terug. En wordt die nieuwe boks jongen ook een castlid?

  19 castleden.. Met de komst van deze vier worden het er 23..

  En Tim komt ook voor even terug!

 3. Het worden spannende tijden, want in de app kun je zien dat vader Marcus en dochter Kimberley er louche praktijken op nahouden!

  Valsheid in geschriften en valse identiteiten waarmee ze dus van land na land reizen om geld te sluizen en witwassen….

  De twee hebben dan ook net nieuwe paspoorten laten maken waarmee ze naar Meerdijk komen, Marcus onder alias Joseph Haaren en Kimberley onder de naam Marlous de beer.

  Spannend!…

  1. Mooi dat worden dus geen vaste rollen..

   Marcus voegde in 2001-2003 o
   ok geen reed toe aan de cast. Dat was echt een periode met de meest nutteloze personages: Marcus, Gladys, Terra, Gijs, Cleo, Roxy, Pascale, Tracy.

   Met Lucas terug, vindt ik de cast wel prima zo. Alleen Sam mag eruit, laat haar maar opdraaien voor alles met Sasha. En die Oliver is ook niet vast, overlijd aan kanker.. Zo voorspelbaar.
   Dit wordt een Herwig/Stef relatie anno nu..

   1. Nee dat ben ik niet met je eens!

    Cleo en Roxy vond ik zeker wel interessante personages! Dat waren 2 fam fatales. Misschien niet de 2 beste actrices maar de rollen waren zeker wel een toevoeging!

 4. Wie is de gene waarmee Malena de hele tijd aan het bellen is? Zou dat Nick Sanders kunnen zijn? Ze probeert namelijk Ludo in de weg te zitten

  1. Maddy Everest (schuilnaam van Martine Hafkamp) die vanuit Rusland bezig is Ludo kapot te maken. Bedenk me net dat de mensen die de GTST app en het internet niet in de gaten houden hier dus helemaal niet van op de hoogte zijn.

Geef een reactie