Maandag 7 november
Bing luistert een intiem gesprek af tussen Nina en Noud.
Aysen is verbijsterd als Job zijn hart bij haar uitstort.
Anna kan niet langer tegen haar geweten in gaan.
Rik weet de bittere Bing op een ander spoor te zetten.

Dinsdag 8 november
Dat het geheim van de vijf onthuld is, heeft consequenties voor Job en Anna, zorgt voor spanning tussen Thijs en Rikki én brengt een schok teweeg bij de familie bouwhuis.
Sjoerd is bang alles te verliezen.

Woensdag 9 november
Malena weet het zo te draaien dat Janine een goed woordje voor haar doet.
Bing mist Nina, maar weet niet of hij haar terug wil.
Als de vijf worden verhoord, merken ze dat de politie twijfelt aan hun verhaal.

Donderdag 10 november
Anton biecht aan Ludo op dat de situatie thuis volledig verkild is.
Laura wrijft het Linda in dat het haar eigen schuld is dat ze iedereen is kwijtgeraakt.
Nina voelt de druk die de modeshow met zich mee brengt.

Vrijdag 11 november
Sjoerd voelt zich nog schuldiger als hij hoort dat zijn maanden lange zwijgen persoonlijke gevolgen heeft voor Aysen.
Laura ontdekt dat Noud al van het geheim wist en begrijpt niet dat hij het daarbij liet.

87 comments on “Spoilers 7 t/m 11 november

 1. Waarschijnlijk worden de spoilers nog wel aangevuld, maar dit is wat we tot nu toe hebben. Elke twee weken kijk ik in de gids en zet ik ze op Twitter!

  1. Alsof Linda de enige is die liegt in GTST.

   Overigens ook Maxime is het nodige kwijtgeraakt aan al wat haar lief was, door leugens en bedrog, maar uiteindelijk is Maxime er steeds mee weggekomen.
   Zo zal het met Linda ook wel weer gaan.

   1. zal wel is tijd worden ja ook dat teddy uit de bakwandelwagen is ze moet ook wel onderhand een jaar zijn of 8 maanden ze zitten dan al en kunnen staan

    1. ja wel grappig, ik was zwanger tegelijk met nina en met nola ging alles megasneller dan bij mijn zoontje. mijn beste vriendin was tegelijk zwanger met rikkie en haar kindje gaat sneller dan de serie!! best raar hoe het tijdsbesef gaat.

 2. Ben benieuwd wat voor straffen ze krijgen?
  Ze gaan niet zitten voor moord natuurlijk
  maar wel voor doodslag of dood door schuld.
  In het echt krijg je daar in Nederland tussen
  de 5 en 10 jaar voor ofzo. Rover is 16 dus de rechter zal daar rekening mee houden. En de anderen zijn alleen medeplichtig dus die zullen ook geen hele hoge straffen krijgen denk ik.
  Ben wel benieuwd hoe ze dit gaan oplossen want ze kunnen denk moeilijk 5 personen tegelijk uit de serie schrijven.

  1. De maximumstraf voor dood door schuld is twee jaren gevangenisstraf of een geldboete van de vierde categorie (19.500 euro).

   Zoals bij een zwaar delict te verwachten is, is de maximumstraf voor doodslag hoog. De rechter kan namelijk een straf tot 15 jaar of een geldboete van de vijfde categorie (78.000 euro) opleggen. Meestal zal de dader er niet enkel met een geldboete vanaf komen: hij kan rekenen op een gevangenisstraf.

   Sorry Ruben, maar je zit er wel wat naast hoor 😛 Zo heb ik ook weer wat geleerd dankzij het wetboek xD

   Maar misschien krijgen ze allemaal een hoge boete, zoals hier boven ook staat? 😛 Ondanks dat het dus bijna niet voor komt xD 😛 Dan hoeft niemand gtst te verlaten xD

 3. Als je al leest dat de politie twijfelt aan het verhaal van “de vijf” terwijl ze gewoon eerlijk zijn, zoekt de politie het misschien wel heel ergens anders en komen ze er gewoon mee weg.

 4. Gewoon aanpakken. Ze hebben wekenlang gezocht naar resten ofzo van de ‘daders’ en nu ze hun dus eindelijk hebben, moeten ze hun niet zomaar vrijlaten of dergelijk. + het feit dat ze zo lang hun mond hielden. Ik kan niet vooruitkijken maar als Thijs hiervoor gezorgd heeft, is dat erg knap van hem ookal blijft het een vies mannetje.

 5. rikki moet niet meer in die leugens in trappen tuurlijk heeft het gevolgen voor sjoerd met aysen ze zit bij de politie en der eigen vriend wist meer van het ongeluk

  1. Hoezo!

   Kijk vrijdag naar de aflevering, Ludo houd Janine tegen. 🙂

   Als Janine en Ludo zouden vertrekken uit GTST was dat allang bekend op het internet of gezegd in RTLBoulevard/Shownieuws. Want daar worden nogal nieuwtjes verklapt.

 6. Hoezo gaat Linda nou ineens iedereen kwijt raken?? Oké omdat zij het geheim blijkbaar verborgen houdt voor Anton.
  Maar waarom Sam en Rover dan? Ze steunt hen juist door het geheim te houden.

 7. Marcus en zijn dochter Kimberly keren terug naar Meerdijk Binnenkort keert een oude bekende terug naar Meerdijk. Volgens Televizier.nl zal acteur Hugo Metsers III opnieuw zijn opwachting maken in de serie als Marcus Sanders. Ook neemt hij zijn soapdochter mee Kimberly mee.
  Vorige week werd in de GTST Meerdijk App bekend gemaakt dat Britt Scholte binnenkort haar opwachting zal maken in GTST. Vandaag werd bekend gemaakt dat zij de rol van Kimberly zal spelen. Ook bleek vandaag uit de GTST Meerdijk App dat Marcus en Kimberly bezig zijn om nieuwe identiteiten te regelen en daarna naar Meerdijk willen gaan om hun familie te weer zien. Marcus is de broer van Ludo Sanders.
  In 2003 vertrok Marcus naar de Verenigde Staten, omdat zijn ex Cyrille daarheen was vertrokken met hun jonge dochtertje Kimberly.
  Wanneer Marcus en Kimberly precies naar Meerdijk terug zullen keren, is nog onbekend.

 8. Helaas.. Laat me raden, krijgen we weer tig “oh wat grappig” Lucas momenten.. Zucht. GTST was eindelijk serieus.. Ook al ergerde ik mij de laatste tijd behoorlijk aan Job zijn seksverslaving.. krijgen we lucas er ook nog bij.. Wss met het hele HIV verhaal erbij wat geloof ik in Nieuwe tijden is toegevoegd en ik kan nu al voorspellen dat er vast iets gaat gebeuren dat er een condoom of zo gescheurd is en dat daar een verhaallijn uit komt..

  Snap ook niet dat ze bij GTST Ferry terug willen als hij echt coke van Bartho’s kleedkamer spiegel heeft gesnoven.. Zero respect.

  Liever gewoon een nieuwe (homoseksueel) personage terug gezien in GTST.

 9. Van mij hoeft Lucas niet terug te komen in GTST.. Maar helaas. Miste hem eigenlijk totaal niet. En Nick mag van mij ook lekker terugkomen! Altijd al een leuk personage gevonden.

 10. Zag op twitter een paar mensen die zich afvragen waarom Noud niet boos is en Sjoerd zo makkelijk vergeeft. Nou heb ik zelf geen twitter… maar als je heeel goed hebt opgelet: Toen Noud en Nico samen onder de brug zaten en afscheid namen, liepen ze allebei weg en hoorde je de stem van Nico op het laatst zeggen: “Vergeef Sjoerd, dat is belangrijk”. En toen Noud zich omdraaide was Nico allang weg en zag je Noud een beetje verbaasd om zich heen kijken. Het was dus een soort boodschap van Sacha met de stem van Nico.

 11. Die Janine en Laura mogen wat mij betreft de serie verlaten, ze voegen totaal niets meer toe. De verhaallijn van Janine is zo voorspelbaar als de ziekte. Altijd komt het weer goed met Ludo. Maar goed het zal financieel wel interessant zijn denk ik. Geldt overigens ook voor Ludo. Ik denk dat zijn rol in gtst inmiddels ook wel uitgespeeld is. Ik denk dat Erik de Vogel een fantastisch acteur is, zoniet de beste acteur van gtsts. Ik zou zeggen ga het eens proberen op filmgebied. Ik denk dat deze man veel meer in zijn mars heeft. Jammer dat hij blijft plakken bij gtst.

  1. @Frank, ik denk dat er nog een goede (spannende) verhaallijn aankomt voor Ludo (en/of)de familie Sanders). Want die Marlena laat het er heus niet bij zitten, dat ze door Ludo is afgedankt. Het was de bedoeling dat Janine weg zou gaan en dat is dus mislukt. Wat overigens wel gelukt is met Maxime, want achter dat gedoe met die expositie in Frankrijk, zit ook Martine Hafkamp achter. Alle “sterke” vrouwen in het leven van Ludo moeten uit de buurt blijven.
   Vergeet niet dat Marlena er is in opdracht van Martine Hafkamp.

   Ook hoorde ik Marlena (ergens) deze week aan de telefoon zeggen “laat Nina maar aan mij over” .

   Ik denk dus dat we nog wel wat “vuurwerk” kunnen verwachten tussen de Familie Sanders en Marlena (en Martine Hafkamp op de achtergrond)

   Ook is het bekend dat Marcus Sanders en z’n dochter Kimberley naar Meerdijk komen. Marcus komt echt niet, om gezellig koffie te drinken of voor een gezellig familie weerzien

 12. nina is al meteen een makkelijk doelwit zeker nu ze in scheiding ligt ze moeten nina altijd hebben als ze ludo willen waarom niet amy das toch ook een kind van m

 13. Dat zijn die lafbekken altijd via kinderen. Als Ludo wat terug doet is het gericht op die persoon en niet op kinderen. Wel een nep dreigement maar hij doet niks. Als ze hem moeten hebben moeten ze hem wat flikken maar dat kunnen ze blijkbaar niet, want dan zijn ze de lul.

  Ludo Sanders zal weer met gekke acties komen. Ben benieuwd wat er gaat gebeuren.

  1. Nee helaas niet. Ik heb de aflevering van vrijdag 11 november bekeken en er gaat wat gebeuren dus ze willen het nog geheim houden hoe dat afloopt.

   1. Idd. @gtstfies 4-11, spoilers worden blijkbaar vastgehouden. Ook in de 14-daagse online TVGids staat geen tekst bij de afleveringen van 14 t/m 18-11.
    Vind ik erg jammer.

    Wel lees ik enkele losse reacties op bovenstaande spoilers (t/m 11/11) op twitter, waarschijnlijk van diegene die 5 afleveringen vooruit kunnen kijken.

    * De vijf zijn vrij, Rover en Sam hebben niet geslapen in hun cel.

    * Aysen is op non-actief gezet door Groen.

    * Rikki belt Aysen om te zeggen dat Thijs met een pistool rond loopt en naar huize Bouwhuis is.

    We gaan dus enkele spannende weekjes/afleveringen tegemoet.

    1. aanvulling op spoiler 11.11

     Thijs wordt woest na een politiebesluit.

     Verder las ik ook deze tweets nog :

     * Thijs en Rikki zitten aan tafel als de politie binnen komt

     * Thijs gaat met een pistool naar de vijf toe in huize Bouwhuis

     Ik snap dat mijn beide reacties nogal onsamenhangend overkomen, maar ik wilde ze toch met jullie delen.

 14. Gtst van volgende week eindigt met de 5 in het huis van Bouwhuis. Thijs is woedend dat de 5 toch vrij gelaten zijn en gaat met een pistool naar de 5 toe in huize Bouwhuis. Daar aangekomen houdt hij Rover onder schot.

  Vervolg ( spoilers oid ) worden nog niet getoond.

  VIDEOLAND ♡♡♡♡

  1. Gtstje Wat bedoel je hiermee? “Vervolg ( spoilers oid ) worden nog niet getoond”

   Op videoland kijk je afleveringen 5 dagen vooruit, echter op TVGids online lees je de spoilers 14 dagen vooruit. Dat is heel lang zo.

   Dus de vraag die door @Linda wordt gesteld is echt niet zo vreemd. De spoilers van de week maandag 14 november t&m 18 november zouden vandaag tot en met donderdag 17 november beschikbaar moeten zijn, de 18de komt 1 a 2 dagen later, uiterlijk zondag 6 november.

   Maar het zou mij niets verbazen dat RTL / Endemol ze tegenhoudt of anders gezegd, ze niet aan de TV gidsen aangeleverd. Omdat GTST heel erg spannend gaat worden, incl. een climax in de verhaallijn, voorvloeiende uit de cliffhanger van 1 juli 2016. (ongeluk Sasha)

 15. Ik hoorde net op rtl bouvelard dat Beau Schneider binnenkort terugkeert in GTST en hij speelt de rol van Tim loderus wanneer en voor hoelang hij terugkomt weet ik niet is volgens mij nog niet bekend

  Bron rtl boulevard

 16. Ik denk dat Thijs Sjoerd dood schiet, die op zijn beurt Rover wil redden en daarom komt Tim terug of Anton komt plots binnen en Thijs schrikt of ze komen in een worsteling en Anton overlijd dus weer reden voor de terugkomst van Tim.

 17. Misschien dat Anton wel Linda ten huwelijk vraagt en zo snel mogelijk willen trouwen. Dat kan de reden zijn dat Tim tijdelijk terugkeert. Ik denk dat Thijs eruit gaat hij heeft helemaal geen flexwet gehad.

 18. ik denk niet dat sjoerd eruit gaat want dat geheim van teddy moet nog uit komen dus ik denk dat ie rover neer schiet, maar we zullen zien

 19. ik denk dat de politie er eerder is dan er geschoten word want rikki belt aysen op dat thijs rond loopt met een pistool en ze is niet dom dus die gaan na de bouwhuis toe

 20. Ben inderdaad erg benieuwd of er echt iemand doodgaat, en zo ja wie van de vijf. Verder is het wel opmerkelijk dat er opeens zoveel mensen weer terugkeren in Gtst binnenkort. Dat tim terugkomt vind ik echter niet erg interessant, want hij was echt een van de saaiste personage. Had liever gewild dat maxime terugkwam.

  Moet wel nog zeggen dat ik het een beetje teleurstellend vind van die hele geheime ontmoetingen van Nina met Noud. Het leek heel wat te zijn en tenminste gevolgen te hebben voor de relatie tussen Nina en Bing, maar het komt weer goed tussen die twee en verder krijgen we weer wss dezelfde prinses nina en king bing relatie…
  Hoopte eigenlijk dat Bing op de een of andere op zijn bek zal gaan, omdat hij al zo lang zo arrogant gedraagt, maar jammer genoeg gebeurt dat steeds niet. En Ludo is ook opeens zo poeslief geworden tegen hem en wil hem mss zelfs als zijn opvolger. Om van te kotsen. Waar is de badguy ludo?

 21. Ik zou echt niet willen dat Sjoerd doodgaat. Als je kijkt naar Nola en Lana, de vader van hen is ook overleden en als Sjoerd doodgaat hebben nog 2 kinderen hun vader verloren. Dan heeft nog alleen Manu zijn vader.. is dat niet een beetje ernstig?
  Ik denk niet dat er iemand doodgaat, gewoon wat bedreiging. En waarschijnlijk komt Tim terug voor Sjors en dergelijk, want hij is niet voor vast..

  1. Idd Mart, ook ik hoop dat niet Sjoerd dood gaat. Dat zou wel erg heftig zijn voor Anton c.q.. de familie Bouwhuis. Na Bianca, Edwin nu ook Sjoerd dood. 2 zoons en echtgenoot verliezen lijkt mij wel wat te veel drama.

   Ik hoop dan ook dat Tim voor een geheel andere (leukere) reden tijdelijke terugkomt.
   Oeps!!
   Of komt Tim misschien de scheiding (definitief) regelen tussen hem en Sjors?

 22. Thijs is naar huize bouwhuis, en daar treft hij ze alle 5 aan. Hij pakt rover beet en zet hem een pistool op zijn hoofd. Rikkie heeft aysen gebeld en aysen verbied rikkie het huis te verlaten, rikkie luisterd niet en pakt haar jas en gaat toch richting huize bouwhuis. Aysen is ook onderweg..

 23. Niemand raakt gewond of gaat dood. Heb de aflevering van volgende week maandag al gezien. Rikki laat Thijs denken aan Teddy, en dan beseft hij waar hij mee bezig is.

  1. Ik hoop het van harte.

   Ben ook benieuwd wat er uiteindelijk met de vijf gaat gebeuren (met name welke straf) en natuurlijk ook Thijs, want dergelijke actie (het “spelen” voor eigen rechter) kan ook niet ongestraft blijven.

 24. denk eerder dat thijs gestraft word de spoilers van deze week laat al een beetje merken dat de 5 niet gestraft word eerst de politie twijfelt aan hun verhaal vrijdag thijs is het niet met een besluit van de politie eens dus vandaar dat hij flipt

   1. @Nicky, dat zal waarschijnlijk ook de reden zijn dat de spoilers er niet zijn. Maar van de andere kant, er is toch al veel uitgelekt o.a. via twitter en facebook van fans die vooruitkijken. Lekken houden ze toch niet tegen.

Geef een reactie