Maandag 31 oktober
Nina overdondert Bing met een vurig pleidooi voor hun liefde. Noud heeft het moeilijk met het nieuws dat hij van Sjoerd te horen krijgt. Linda reageert anders dan Rover van haar verwacht. Malena krijgt de opdracht om haar tactiek om te gooien.

Dinsdag 1 november
Bing uit zijn frustratie op een mannenmanier. Anna wil minder drinken, maar het wordt haar niet makkelijk gemaakt. Nina ontdekt dat Janine nooit in haar huwelijk met Bing geloofd heeft. Sjoerd is bang dat Thijs alles zal gebruiken om zijn leven kapot te maken.

Woensdag 2 november
Noud voelt zich geroepen om de depressieve Nina bij zinnen te laten komen. Als Rover een afspraak met een psycholoog heeft, ontdekt Linda dat er iets niet klopt. Bing wordt slachtoffer van zijn eigen haantjesgedrag. Thijs bedenkt een methode om Anna erin te luizen.

Donderdag 3 november
Anton doet een ontdekking en wil van Linda weten wat ze voor hem achterhoudt. Noud en Sjoerd ontdekken dan Anna niet meer in Boks werkt. Rikki ziet geheime beveiligingsbeelden en merkt dat Thijs tegen haar gelogen heeft. Job wordt geconfronteerd met zijn eigen zwakte.

Vrijdag 4 november
Sam baalt van haar rolstoel wanneer ze door een leuke jongen wordt benaderd. Door stress en onbegrip komen Anna en Job in een crisis terecht. Malena weet een ruzie in haar voordeel te gebruiken. Thijs zoekt grenzen op en gaat over tot intimidatie.

19 comments on “Spoilers 31 oktober t/m 4 november

 1. Word het niet is tijd dat ze alle 5 opgepakt worden? Noud en linda weten het nu dus er zal toch wel iemand naar de politie gaan of dat ze zich zelf aangeven.

 2. Waar blijft en hoe staat het met het politie onderzoek (Aysen) Terwijl Thijs gewoon met z’n onsmakelijke praktijken (eigen rechter spelen) ongestoord verder kan gaan.

  Ik begreep dat “de vijf” door krijgen dat die SMS’jes van Thijs moeten komen, maar die “vijf” zitten natuurlijk met het moeilijke dilemma dat ze niet naar de politie kunnen en dus Thijs zelf moeten ontrafelen als zijnde de verzender.

  Maar gelukkig komt er nu wat schot in, hopend dat niet alleen “de vijf” ontmaskert worden maar ook Thijs.
  En ja, Rikki, trap niet meer in de leugens van Thijs.
  Ga terug naar je vader, die kan wel wat steun gebruiken. 🙂 🙂

 3. Ben wel benieuwd of Nina en Bing al snel gaan scheiden of dat ze na al dat geruzie nog steeds bij elkaar zullen blijven. Wat mij betreft gaan ze gewoon uit elkaar, want was toch al in het begin al duidelijk dat hun relatie nooit lang zou kunnen duren. Ik vind het al knap dat ze überhaupt tot een huwelijk zijn gekomen. Wie had dat 5 jaar geleden ooit kunnen bedenken, haha.

 4. nina en bing krijgen nog een fikse ruzie en nina komt er achter dat der moeder niet in het huwlijk van haar en bing geloofd en daar is noud weer zal me niks verbazen als die weer samen komen spelen zolang al weer om elkaar heen

 5. Het gaat weer tergend langzaam. Linda weet het en Noud weet het. En toch word de boel nu weer een keer vertraagd omdat Noud niks mag zeggen. En omdat Linda niet naar de politie wil en het tussen hun wil houden. Echt belachelijk dat alles zo lang duurt en continu over dit gelul gaat. Raak zo langzamerhand echt uitgekeken op gtst.

 6. Janine zal wel tijdelijk naar New York vertrekken en Ludo gaat wellicht achter haar aan. Vandaar misschien ook dat Malena haar plannen met Ludo moet omgooien.
  Janine en Ludo komen de komende twee weken nog wel in de spoilers voor. Misschien dat Janine vanuit NY contact heeft met Nina ofzo. Ik denk niet dat het hier om een definitief vertrek gaat.

  Ben wel heel benieuwd hoe de Malena verhaallijn verder uit gaat pakken. Geweldige zet als straks blijkt dat Martine Hafkamp hier achter zit. Ook al komt Martine zelf dan niet terug, dan nog vind ik het een leuke verhaallijn.

 7. thijs gaat echt heel ver hoop dat hij gestraft word voor het afluisteren en enzo
  de rest word denk niet gestraft als je volgende week leest dat de politie twijfelt aan hun verhaal en vrijdags is thijs pist op het besluit

Geef een reactie