Maandag 24 oktober
Anna wordt slachtoffer van een zieke actie. Janine weegt de voor en tegens af over een vertrek naar het buitenland. Malena merkt dat Ludo haar afhoudt en dat past niet in haar toekomstbeeld.

Dinsdag 25 oktober
Noud krijgt het idee dat Sjoerd hem ontloopt. Thijs verstopt een zendertje in Anna’s colbertje. Nina is nog steeds gestrest en om haar te helpen schakelt Bing, stiekem en ongevraagd, een professional in.

Woensdag 26 oktober
De vijf krijgen het vermoeden dat ze tegen Thijs strijden. Sjoerd wordt betrapt bij een insluiping. Nina raakt over haar toeren na een uitbarsting van Bing. Ludo wil voor zijn dochter bemiddelen.

Donderdag 27 oktober
Thijs kan Rikki’s lief bedoelde aandacht niet meer voelen. Sam doet haar best om Rover van zijn doemdenken af te helpen. Sjoerd wijst Nouds toenadering bot af. Noud laat zich echter niet zomaar opzijzetten.

Vrijdag 28 oktober
Anton kan het niet geloven als hij ziet wie er op de SEH wordt binnengebracht. Terwijl Janine in een vliegtuig stapt, neemt Ludo een definitieve liefdesbeslissing. Nina weet dat ze diep ongelukkig wordt als haar moeder vertrekt. Sjoerd heeft het moeilijk als de waarheid hem steeds meer naar de keel grijpt.

41 comments on “Spoilers 24 t/m 28 oktober

 1. In de reclame van de gtst meerdijk app is te zien dat Nina met iemand een geheime afspraak heeft. Zal het een oude bekende zijn?

 2. zou jammer zijn als ludo en janine weg gaan uit gtst … maxime denk ik over een maand in november of zo 3 maande eruit zal ongeveer november zijn

 3. Die Malena werkt toch voor iemand. Wie zullen we dit keer verwachten. Een oude vijand van Ludo weer of is het toch Martine die haar doodvonnis tekent met deze actie.

   1. Ik denk aan een foutje in de TVGids.tv. Ik heb ook even op andere sites gekeken waar de spoilers van GTST op staan. En daar staat de zelfde spoiler van de 28ste als hierboven.

     1. Ik denk dat de spoiler inderdaad een foutje is maar dat hij van een andere dag is, van die week daarna ofzo. Voor als anderen hem ook willen lezen:

      Anton kan het niet geloven als hij ziet wie er op de SEH wordt binnengebracht. Terwijl Janine in een vliegtuig stapt, neemt Ludo een definitieve liefdesbeslissing. Nina weet dat ze diep ongelukkig wordt als haar moeder vertrekt. Sjoerd heeft het moeilijk als de waarheid hem steeds meer naar de keel grijpt.

 4. Volgens mij gaan Job en Anna uit elkaar. Flauw spel van Thijs maar aan de andere kant verdient Anna ook wel beter. Een escort inhuren? Wauw Job. Dat is toch een beetje ouderwets.
  Rover gaat volgens mij echt naar zelfmoord toe drijven, lijkt nu nog niet zo maar zou wel mooie verhaallijn kunnen zijn.
  Tot nu toe loopt het wat beter, wordt een spannende week i.i.g!

 5. idd denk ik ook iets met rover aangezien anton verbaast is wie er binne gebracht word in het ziekenhuis job is zoizo fanatiek met sex eerst een trio tje en daarna wilt hij met 4 man doen en alleen ma met anna doen alsof het de enige is waar aan kan denken thijs kan ze niks maken al het bewijs is niet rechtsgeldig

 6. Ik voorspel dit:

  Familie Sanders:

  Nina kan niet zonder moeder en wie komt er terug haar tante Maxime.

  Ludo kiest uiteindelijk voor Janine en gaat achter Janine aan.

  Maxime vertrouwd Malena niet en kijkt in haar telefoon en ziet een bekend nummer staan van Maddy Everest (Martine Hafkamp)

  Bouwhuis/Dekker + Rikki:

  Rover beland in het ziekenhuis omdat hij zich in zijn slagader heeft gesneden. Anton vraagt aan Rikki of zij Rover kan helpen.

  Job en Anna:

  Job en Anna gaan uitelkaar. Anna gaat tijdelijk naar het buitenland.

 7. 31 oktober: Anton kan het niet geloven als hij ziet wie er op de SEH wordt binnengebracht. Terwijl Janine in een vliegtuig stapt, neemt Ludo een definitieve liefdesbeslissing. Nina weet dat ze diep ongelukkig wordt als haar moeder vertrekt. Sjoerd heeft het moeilijk als de waarheid hem steeds meer naar de keel grijpt.

 8. Wie zal de familie van het meisje zijn dat je kon zien op de gtst App?

  Er komt zo te zien een nieuwe personage in GTST, een meisje dat familie is van 1 van de bewoners in meerdijk!

 9. Die spoiler van vrijdag 28 oktober klopt niet ik heb de aflevering gezien Sam ziet geen jongen (alleen Rover en Sjoerd) en Anna en Job doen niet mee in die aflevering

  1. Laten we het hopen, dat het juist wat jij zegt.
   Deze spoiler dus:
   Vrijdag 28 oktober
   Sam baalt van haar rolstoel als ze door een leuke jongen wordt benaderd. Door stress en onbegrip komen Job en Anna in een crisis. Malena weet een ruzie in haar voordeel te gebruiken. Thijs gaat over tot intimidatie.

   Maar wat ik mij afvraag beste @gtstfites, je kunt 5 dagen vooruit kijken, zowel op RTLXL als op Videoland, dus dat is vanaf de aflevering van vandaag/vanavond t/m die van donderdag 27 oktober. = 5 dagen.
   Volgens de spoiler komen Anna en Job wel in de aflevering van de 28ste voor.

   Dus zeg het maar, beste @gtstfites, sorry dat ik het schrijf/zeg, is je reactie wel de “waarheid”.? 😉

   Ik hoor / lees het wel van je. 🙂

    1. Oké @gtstfites. Dat hoop ik dan maar en ja, dan kan ik alleen maar “blij” zijn dat die spoiler (dat Janine in het vliegtuig stapt) niet klopt.

     Want als Janine vertrekt uit GTST dan gaat Ludo ook. Ze hebben privé als (echt)paar Erik en Caroline afgesproken dat als de 1 vertrekt ook de ander vertrekt uit GTST.

     Als dat gebeurd is er niets meer aan GTST. Steeds meer “ouderen” die vertrekken uit GTST. Met alleen maar jeugd er in, daar zit ik niet op te wachten. Al dat kinderachtige gedoe. GTST behoort een afspiegeling te zijn van alle leeftijden en zo ook voor alle leeftijden van de kijker.

     Mocht het onverhoopt toch gebeuren, zal ik stoppen met kijken.

Geef een reactie