Maandag 17 oktober
Linda gelooft Rovers smoezen niet. Anna kan niet langer zwijgen als Nina wil weten wat haar dwarszit. Janine belandt op een borrel van een groep sportieve collega’s van Rik. Ze probeert aansluiting te vinden. Malena zorgt op handige wijze dat ze een plekje in Ludo’s drukke agenda krijgt.

Dinsdag 18 oktober
Job ontdekt dat Anna berichtjes heeft gekregen van een andere vrouw. Sam moet liegen om Rover te beschermen. Ondanks zijn lichamelijke klachten bijt Noud zich vast in zijn zoektocht naar Nico. Als hij onderuitgaat, probeert iemand hem te beroven.

Woensdag 19 oktober
Thijs merkt dat zijn plan om tweestrijd te zaaien begint te werken. Bing stuit op de eigenwijze Nina en besluit om haar op zijn eigen wijze te helpen. Anna maakt Job duidelijk dat hij veel te laat is met excuses.

Donderdag 20 oktober
Bing ontdekt dat Nina iets voor hem verbergt. Janine heeft het niet door als Rik een verrassing voor haar organiseert. Anna heeft een kater en krijgt nog even van Sjoerd te horen wat ze gisteravond verkeerd heeft gedaan. Rikki neemt er geen genoegen mee als Thijs met een smoes vertrekt.

Vrijdag 21 oktober
Het is de dag van de waarheid voor Sam. Zij moet laten zien dat ze genoeg hersteld is om het ziekenhuis te mogen verlaten. Rik en Bing reageren hun frustraties op elkaar af in de boksring. Malena moet improviseren als er ontwikkelingen zijn in huize Sanders.

7 comments on “Spoilers 17 t/m 21 oktober

 1. Ik was toch heel echt een gtst fan vanaf het eerste uur , maar waarom boeid geen 1 verhaal lijn mij nu meer ?
  Dat hele Sascha dood gedoe duurt me gewoon te lang, Sam begin ik steeds meer irritant te vinden .
  Het lijkt wel alsof de schrijvers zelf niet meer weten wat voor gekkigheid ze nog moeten verzinnen.
  Hier staat GTST meer op , op de achtergrond als ik aan dfe pc zit want de beelden vind ik overbodig om bij te blijven met de verhaallijnen, er gebeurd helemaal niets.

  Nou ja, laten we hopen op verbetering, maar ik denk dat het een neergaande spiraal is die niet meer te stoppen is

 2. Ben het met Riezz eens. Geen enkele verhaallijn is nog ‘lekker spannend’ waarin je door wilt kijken. Tuurlijk blijven er mensen die dat doen maar de meesten zijn het beetje zat. Van types als Sam word GTST niet beter. Beetje geheimzinnig, sadistisch type (sorry als dit raar klinkt) maakt de serie weer is spannend (Hein, Mike).. ik snap dat ze moeten opbouwen maar nu is het alleen liegen voor allerlei dingen. Hopelijk word dit snel anders! En hopelijk ook beter seizoen (dit is trouwens mijn mening, voordat ik kritiek krijg)

 3. Voor wie niet kan wachten 🙂 Maar ook een SPOILER ALLERT !!

  Maandag 24/10-2016
  Anna wordt slachtoffer van een zieke actie. Janine weegt de voor en tegens af over een vertrek naar het buitenland. Malena merkt dat Ludo haar afhoudt en dat past niet in haar toekomstbeeld.

  Dinsdag 25/10-2016
  Noud krijgt het idee dat Sjoerd hem ontloopt. Thijs verstopt een zendertje in Anna’s colbertje. Nina is nog steeds gestrest en om haar te helpen schakelt Bing, stiekem en ongevraagd, een professional in.

  Woensdag 26/10-2016
  De vijf krijgen het vermoeden dat ze tegen Thijs strijden. Sjoerd wordt betrapt bij een insluiping. Nina raakt over haar toeren na een uitbarsting van Bing. Ludo wil voor zijn dochter bemiddelen.

  Donderdag 27/10-2016
  Thijs kan Rikki’s lief bedoelde aandacht niet meer voelen. Sam doet haar best om Rover van zijn doemdenken af te helpen. Sjoerd wijst Nouds toenadering bot af. Noud laat zich echter niet zomaar opzijzetten.

  Vrijdag 27/10-2016
  Sam baalt van haar rolstoel als ze door een leuke jongen wordt benaderd. Door stress en onbegrip komen Job en Anna in een crisis. Malena weet een ruzie in haar voordeel te gebruiken. Thijs gaat over tot intimidatie.

Geef een reactie