Maandag 10 oktober
Job heeft het niet door als Thijs hem uitlokt. Rik merkt dat Janine zich niet helemaal thuis voelt. Hij wil daar iets aan doen, maar heeft daar de hulp van Nina bij nodig. Noud komt eindelijk een stap verder in zijn grote goedmaakactie.

Dinsdag 11 oktober
Sjoerd ziet dat het niet goed gaat met Anna. Sam ontsnapt uit het ziekenhuis, maar ze gaat daarbij te ver. De vijf moeten een strategische beslissing nemen, maar iedereen wil iets anders. Intussen wacht Thijs in spanning af wie er op de geheime locatie verschijnt.

Woensdag 12 oktober
Bing blundert als hij zijn mening geeft over een ontwerp van Nina. Sjoerd gebruikt een slappe smoes om een afspraakje met Aysen af te zeggen. Thijs’ plan om de vijf tegen elkaar uit te spelen, lijkt te werken.

Donderdag 13 oktober
Anna maakt een fout die ze niet meer recht kan zetten. Na een desastreuze ontdekking moet Nina aan de bak om haar deadline te halen. Janine treft Noud aan op een plek waar hij niet hoort te zijn. Ludo kan niet voorkomen dat Janine en Malena elkaar tegen het lijf lopen.

Vrijdag 14 oktober
Ludo laat zich uitdagen om Malena tegemoet te komen. Thijs zet een oude bekende in om Jobs telefoon in handen te krijgen. Rover maakt zichzelf verdacht als hij probeert Sjoerd het huis uit te werken. Rikki twijfelt of Janine wel met haar hele hart voor Rik durft te kiezen. Anna krijgt een onaangename sms.

24 comments on “Spoilers 10 t/m 14 oktober

 1. Hopelijk eindelijk wat spanning want Gtst zit qua spanning al maanden in een dip. En dat merken we ook aan de iets mindere kijkcijfers.

  Hopen dat Martine terug komt wie haar ook speelt.

  1. De mensen willen nergens meer op wachten. Het liefst zien ze meteen het einde van de soap nog voordat hij begonnen is.

   Niet alleen op TV trouwens. Halloweenspullen lagen eind augustus al in de winkel en nu nog een maand te gaan en nu ben ik al helemaal op uitgekeken. Hetzelfde met Sinterklaas en Kerst. Alles ligt eral en mensen zouden liever wat willen klagen en verlangen dan dat ze meteen alles in hun schoot krijgen geworpen.

   En hetzelfde met verliefdheid en verlangen. Je krijgt de tijd niet om een verlangen te ontwikkelen want ze ligt meteen al zonder kleren in de presenteerhouding.

   Tot zover mijn filosofietje. Trek het je niet aan. 😉

   1. Je hebt helemaal gelijk het is een soap en geen film niet alles word binnen anderhalfuur opgelost en ik vind GTST nog heel leuk eigenlijk. Het is ook niet leuk als Thijs er nu al direct achter komt wie het heeft gedaan dan is er toch juist geen spanning?

    Sorry dit moest ik even kwijt

 2. Ook al komt Martine terug met weet ik veel hoeveel jarenplannen wraak en shit. Ook al neemt ze heel haar familie vrienden mee. Ludo ga je niet zo verslaan. Hij slaat 100x harder terug en dat weet Martine. Martine heeft geen recht op wraak meer eigenlijk. Mede Door haar toedoen was Nina ontvoerd en later in een inrichting. Ze stond er gwn achter. En dan zelf janken als je teruggepakt wordt met dit alles op je geweten. Ludo blufte dat hij wat zou doen met Sjors en liet haar alsnog gaan. En hierom zal die zogenaamde wraak falen van Martine en zal ze dood eindigen dit keer bij haar comeback. Ik verheug me er nu al op.

  1. Een iets betere samenvatting: Martine zat achter Nina aan omdat Ludo het geld van Frits had verduisterd en gestolen. De ontvoering was grotendeels Isabella die zelfstandig werkte em daar waren Yasmin en Martine het niet helemaal mee eens. Daarna heeft Ludo haar een moord in de schoenen geschoven, Isabella de (nep)dood ingejaagd en is hij vrolijk verder gegaan met zijn leventje.

   1. Hey Mike Tuinstra dat is lang geleden.
    Weet niet of je het weet maar dat geld was al terugbetaald maar ze heeft het in haar hol gestopt en niet aan Sjors gegeven. Ook al komt ze met Jack, Sjors, wiet en heel van houten. Nog is ze niet opgewassen tegen Ludo.

    Maar goed Martine deed wel degelijk mee erna en gebruikte het als troef. En ook nog Stefano laten bedreigen.

    Waren wel lekkere tijden. Zo hard gepakt die Martine niet normaal. Maar dat krijg je als je aan kinderen van mensen zit. Zelfs de politie kon niet tegen Ludo op. Ze werd nog uit het politiebusje meegenomen en vervolgens op zee gedumpt. Helaas is ze er nog redelijk goed mee weggekomen. Maar goed als ze straks weer met haar wraakplan komt, dan kiezen Ludo en Leon wel een mooie kist uit dit keer. Of hij kan weer de boot deel 2 doen. Nina is zijn zwakke plek maar ook tegelijk zijn sterke kant om je kapot te maken. Dus ben benieuwd.

    Fijne avond nog Mike Tuinstra.

  1. @D Waarom zou Malena voor Marcus werken? Hij en Ludo zijn niet de beste vrienden, maar zijn niet vervelend uit elkaar gegaan toen hij naar Amerika vertrok.

 3. Helaas voor de Ludo fans, Erik de Vogel stopt met GTST, volgens ingewijden rond GTST, hij zal rond de 5500 aflevering de serie verlaten, hoe is niet bekend, maar Martine Hafkamp speelt daar een rol in en of Janine / Caroline de Bruin er ook meteen uit gaat is niet bekend. Dit is geen gerucht, maar word binnenkort bekend gemaakt. Vertrek Ludo en mogelijk ook Janine heeft er mogelijk mee te maken dat ze plannen hebben om te gaan emigreren.

 4. Zo langdradig. Sjoerd heeft nu twee dingen op zijn geweten, caravan incident en dat hij de vader van teddy is. Komen ze daar ooit nog achter of nooit? Thijs is ook niet echt lekker bezig hé, maar dat rikki en sjoerd hem laten geloven dat teddy zijn kind is, is dan wel heel erg. Maar ook dat hij zogenaamd van rikki houd, terwijl hij heel ergens anders mee bezig is. En Aysen en Sjoerd… Sjoerd heeft haar pijn gedaan maar dat weet zij nog nie. Geheimzinnig allemaal!!

Geef een reactie