Ferry Doedens zal terugkeren in GTST, dit maakte de acteur bekend in het programma ‘Chantal blijft slapen’. 

Aan het eind van het jaar zal zijn personage Lucas Sanders terugkeren in Meerdijk. 

In 2015 werd bekend dat Ferry de soap moest verlaten, dit had te maken met zijn drugsverslaving. 

Momenteel is Ferry als Lucas te zien in ‘Nieuwe Tijden’. 

40 comments on “Ferry Doedens terug in GTST

 1. Fijn! Hij maakte het erg vrolijk! Hopelijk voegt ie nu ook meteen iets toe. Na zijn vertrek naar Nieuwe tijden is zijn personage wat verslechtert… tijd voor de oude Lucas 🙂

  1. Jemig Yoshi, doe effe normaal.

   Er is een spreekwoord, Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet gij dat ook een ander niet. (of te wel: Wens een ander niets toe wat je jezelf ook niet toe zou wensen).

   1. wat een bullshit…. het is een soap en ik zie t liefst ook de vreselijkste dingen gebeuren. afbranden dat kreng! dat ze ergens een langzame pijnlijke dood zal sterven… dat ze per ongeluk omvalt, opnieuw haar rug breekt en dat niemand haar komt redden terwijl ze in een brandend gebouw word geconsumeerd door vlammen.. whoehaahhaa

   1. Idd. North.
    Martine komt niet (fysiek/zichtbaar) terug in GTST, Meerdijk, maar laat anderen (o.a. Marlena) haar wraakplannetjes op de Familie Sanders (lees Ludo) opknappen/uitvoeren.

 2. Ik wil ook graag Sil en Amy terug…………… dan is er weer jeugd genoeg en dan kunnen de vijf van het Sascha verhaal even een tijdje de lik in of buiten beeld een taakstraf doen.
  Ik ben wel een beetje klaar met die vijf en mis inderdaad een Lucas en tja………… Amy vind ik een kei van een rol en actrice .

  1. eigenlijk hebben de 5 niks gedaan het was een ongeluk ze wisten niet dat sasha in de carvan zat ma ja ze hadden het meteen moeten zeggen dat is wel

 3. Marcus en zijn dochter Kimberly keren terug naar Meerdijk Binnenkort keert een oude bekende terug naar Meerdijk. Volgens Televizier.nl zal acteur Hugo Metsers III opnieuw zijn opwachting maken in de serie als Marcus Sanders. Ook neemt hij zijn soapdochter mee Kimberly mee.
  Vorige week werd in de GTST Meerdijk App bekend gemaakt dat Britt Scholte binnenkort haar opwachting zal maken in GTST. Vandaag werd bekend gemaakt dat zij de rol van Kimberly zal spelen. Ook bleek vandaag uit de GTST Meerdijk App dat Marcus en Kimberly bezig zijn om nieuwe identiteiten te regelen en daarna naar Meerdijk willen gaan om hun familie te weer zien. Marcus is de broer van Ludo Sanders.
  In 2003 vertrok Marcus naar de Verenigde Staten, omdat zijn ex Cyrille daarheen was vertrokken met hun jonge dochtertje Kimberly.
  Wanneer Marcus en Kimberly precies naar Meerdijk terug zullen keren, is nog onbekend.

 4. Alhoewel ik weet dat Inge Ipenbrug (Martine Hafkamp) niet meer wilt terugkomen in GTST, zou ik toch graag (desnoods door iemand anders gespeeld), dat ze het lef had zelf terug te komen, in plaats van al die oude meuk (van 15 jaar geleden) weer te laten opdraven.

  1. Heeft niks met Lef hebben te maken. Ze heeft er geen zin meer in om in Gtst te spelen. En er is maar 1 Martine Hafkamp en dat is Inge Ipenburg. Zij is niet te vervangen 😉

 5. @Vlinder, je zegt het goed: “VOLGENS Televizier.nl zal acteur Hugo Metsers III opnieuw zijn opwachting maken in de serie als Marcus Sanders”.
  Maar dan even niet vergeten dat Televizier.nl er ook regelmatig naast heeft gezeten in het verleden, door verkeerde bronnen of interpretaties . Eerst zien dan geloven dus.

  Wat wel juist en bekend is dat Marcus dochter, Kimberly gespeeld door Britt Scholte, naar Meerdijk komt, maar in het filmpje (uit de app.) zegt en blijkt helemaal niet dat ook Marcus terugkomt of meekomt.

  Zoals @anoniem 12.34 al zegt, laat die ouwe meuk (Marcus) van 15 jaar geleden maar achterwege, dat ze maar komen met verfrissende nieuwe verhaallijnen.
  Weer een slechterik die zo nodig Ludo moet dwarszitten, zit ik eerlijk gezegd niet op te wachten.

 6. Sorry dat ik het zeg, maar jullie “nieuwtjes” worden wel steeds korter en korter. er wordt nauwelijks meer de moeite voor gedaan om er echt even iets over te schrijven. 4 kleine zinnetjes en dat is het. jammer dat de kwaliteit lijkt te verminderen.

  1. Klopt Dominique. Ik heb maar 1 advies, als je in de mogelijkheid bent om het programma – Chantal blijft slapen- terug te kijken, doe dat dan.
   Helaas beste Dominique kan ik je de link hier niet plaatsen, want dan wordt mijn reactie niet geplaatst of tegengehouden.
   Kijk dus op RTLXL en klik op gemist. ( doe het snel, het kan maar 1 week na de uitzending gratis)

   Sowieso een leuk item met Ferry, maar je hoort er meer over zijn terugkeer in GTST dan als je hier leest.

 7. Helaas.. Laat me raden, krijgen we weer tig “oh wat grappig” Lucas momenten.. Zucht. GTST was eindelijk serieus.. Ook al ergerde ik mij de laatste tijd behoorlijk aan Job zijn seksverslaving.. krijgen we lucas er ook nog bij.. Wss met het hele HIV verhaal erbij wat geloof ik in Nieuwe tijden is toegevoegd en ik kan nu al voorspellen dat er vast iets gaat gebeuren dat er een condoom of zo gescheurd is en dat daar een verhaallijn uit komt..

  Snap ook niet dat ze bij GTST Ferry terug willen als hij echt coke van Bartho’s kleedkamer spiegel heeft gesnoven.. Zero respect.

  Liever gewoon een nieuwe (homoseksueel) personage terug gezien in GTST.

  1. @Daan, Mag ik vragen hoe je hieraan komt?
   Met name hierover ” als hij echt coke van Bartho’s kleedkamer spiegel heeft gesnoven”.

   Er zijn namelijk nooit details bekend gemaakt over het hoe en wat van Ferry’s drugsgebruik, alleen dat Ferry regelmatig afspraken miste en te laat kwam.
   Daarom wil ik graag de bron van je hebben (als je die al hebt).

   Want van dit soort uitspraken, zonder enige vermelding van de bron, VIND IK NAMELIJK (zero) RESPECTLOOS! van jou.

   1. Meisje toch, niet zo agresief doen. Dat Ferry coke van Bartho’s spiegel heeft gesnoven met iemand anders werd aan hem gevraagd tijdens een van de Stand up shows op CC. Hij gaf hier geen antwoord op. Leer even begrijpend lezen schat. Het sleutelwoord hier is “echt”, in de zin: Als hij echt. Ik constateer niks, geef alleen mijn mening erop. Er gingen al geruchten over anyway.

    Bovendien, ik heb geen enkel respect voor iemand die zoiezo zijn werk verzuimd en afspraken mist om wat te gaan snuiven, vooral als er een heel team van afhankelijk is. Dat is respectloos (dwz: geen respect hebben voor een ander.)

    Dus schat, even dimmen. Nog een tip, doe je capslock uit 😉 Komt nogal onvolwassen en zielig over.

     1. Ach meid, het spijt mij dat ik een gevoelige snaar bij je heb geraakt en dat je geen woorden hebt om terug te schrijven. Maak je niet druk om wat iemand op het internet zegt schat. Ik accepteer je verontschuldiging 😉

     2. @Daan, wat een kapsones heb jij en ook nog last van grootheidswaanzin. Het kan niet op.
      Mijn verontschuldigingen aan jou haha, ik zou niet weten waarom.

      Overigens ik schrijf niet dat jij een gevoelige snaar hebt geraakt bij mij, maar ik bij jou. Lees nog maar eens goed. Over begrijpend lezen gesproken.

      Ik wens je verder heel veel succes met en in je leven, toedeloe 🙂

 8. Lucas maakt gtst zoveel leuker om na te kijken! op het moment vindt ik het echt fucking saai,het wordt allemaal een beetje langdradig en saai, dat gedoe met de vijf en Thijs mag ondertussen nou wel is afgesloten worden :/ en dan hebben we nog Nina en Bing dat wordt ook een beetje irritant, ze passen zo en zo niet bij elkaar als je het mij vraagt >-> het enige spannende vindt ik voor wie Malena werkt en wat ze eigenlijk echt van plan is met Ludo.ik wou dat Lorena nog erin zat,ik vond haar ook altijd een heel leuk personage.

 9. Ja Lorena was één van de leukste personages aller tijden. Heel jammer dat ze weg is. Lucas met Rover en Lorena met Sam omwisselen zou zeker een gouden zet van GTST zijn maar dat zal waarschijnlijk nooit gebeuren.

 10. Goede keus van de schrijvers. Met Marcus en Kimberly erbij en Maxime die straks weer terug komt uit Frankrijk, wordt het weer een echte Sanders-soap! Ik ben nu al benieuwd of Marcus en Maxime zullen klikken, weet hij wel dat zij nog leeft? Persoonlijk zou ik het ook leuk vinden als Amy weer terug komt, ze kunnen nog zoveel met dat karakter… iemand die prinsesje Nina even lekker de les kan lezen.

 11. Ik ben er blij mee dat Lucas terugkomt en ook dat Marcus en Kimberly terugkomen. Weet iemand of hun voor vast of gastrol terugkomen?

  1. Idd. North, op geen enkele site waar normaal gesproken de spoilers worden vermeld (TVGids.nl ; Gtst tv gids – JouwWeb ect.) staan geen spoilers voor de week 14 november t&m 18 november 2016.
   Ik heb een vraag verstuurd waar de spoilers bleven, maar geen antwoord. 🙁

   Ik heb toch sterk het vermoeden dat deze worden vastgehouden nu het zo spannend wordt. Alsof ze toch niet zullen uitlekken. Kijkers van Videoland en RTLXL kunnen 5 dagen vooruitkijken, zij zullen hierover heus wel meldingen over plaatsen zeker op de sociale media.

   Komende dinsdag komen de nieuwe TV Gidsen uit. Ik heb zelf een TV Gids voor 14 dagen (die nieuwe TV Gids is dan voor 12/11 t&m 25/11) , ben benieuwd of daar iets in staat.

   1. Maandag 14 November:

    Er ontstaat een levensgevaarlijke situatie als Thijs bij de vijf helemaal door het lint gaat. Ludo ontdekt dat Marlena voor Nina werkt. Hij vindt haar opdringerig en wil haar weg hebben.

 12. Ik ben er een beetje klaar mee dat deze site echt totaal niet meer up to date is…. Ik vind het zo jammer!

  Het laatste nieuws was altijd hier te lezen, maar dat is nou al maanden niet meer zo! En als er nieuws komt dan zijn het hooguit 3 a 4 zinnen en daar moeten we het mee doen?

  Ik wil me bij deze aanmelden om het weer de site te maken die het waard is en dat het altijd is geweest….. Ik snap dat het tijd vergt en dat er dus waarschijnlijk tijd te kort is bij de organisatie en dus daarom zou een paar extra handen het verschil kunnen maken.

Geef een reactie