• 14 september 2016
 • GTSTfanclub
 • 39

Maandag 26 september
Rover ziet scheel van de hoofdpijn. Sjoerd vraag door naar de oorzaak. Ludo verrast Malena met een intiem cadeau. Rik wil met Janine vieren dat haar boek zo positief gerecenseerd is. Nina moet door het stof.

Dinsdag 27 september
Komt het nog goed tussen Thijs en Rikki? Thijs wil alles rechtzetten, maar lijkt er een dubbele agenda op na te houden. Janine blijft gefocust op Ludo. Rik wil weten waarom ze zo doet. Sam is verbijsterd door haar broer.

Woensdag 28 september
Job raakt in gesprek met een leuke vrouw. Door Rikki’s onzekerheid verknoeit ze iets voor zichzelf. Sam stelt een doel en vecht ervoor om dat te halen. Aysen heeft een mooie verrassing en goed advies voor Noud.

Donderdag 29 september
Sjors krijgt een telefoontje dat haar leven direct totaal op zijn kop zet. Anna is bereid mee te doen met Jobs bedplannen. Noud wil perse zijn missie afmaken, ook al wordt hij van meerdere kanten tegengewerkt.

Vrijdag 30 september
Ludo onthult Rik wat Janine heeft geflikt. Job heeft een fout recht te zetten bij Anna. Malena wil van Ludo weten wat zijn plannen met haar zijn. Bing heeft het gevoel dat Nina hun huwelijk niet serieus neemt.

39 comments on “Spoilers 26 t/m 30 september

 1. “Sjors krijgt een telefoontje dat haar leven direct totaal op zijn kop zet.”

  Jack belt over Martine? Of Martine zelf? Misschien dan toch een terugkeer van het personage… vraag me af wie dan de actrice zou zijn…

 2. ik denk eerder idd jack of wiet die vertelt over martine en dat sjors daar heen gaat ivbm haar zwangerschaps verlof en haar Zo even uit beeld laten

 3. Wat is het weer saai Noud de redder van de dakloze Ludo die nodig een Nick of Martine nodig heeft om weer iets van zijn personage te maken. Dan het 100e verlammings verhaal.

  Aysen die nergens haar badd ass kant meer heeft. Rik die voor jan doedel terug gekeerd is. Hetzelfde geld voor Job.

  Gtst mist spannende verhaallijnen zoals toen met Nick. Dus ik hoop dat Martine terugkeert desnoods een andere actrice en dat die meerdihk weer spannend maakt

 4. Maddy Everest. Malena Blanco. Is het gewoon toeval dat beide namen met de M van Martine beginnen en dat de Mont Blanc ook een berg is? (Mountain High). Zonder dat we het door hebben is Martine al te zien in GTST. Ben benieuwd naar het verloop van deze verhaallijn.

  1. denk niet dat martine weer terug komt dat heeft inge iepenburg duidelijk gezegt zal me niks verbazen dat die malena de zus is van martine hafkamp en dat moon en tiffy haar dochters zijn

 5. Bob Fosko speelt het personage Nico Versteeg een zwerver.

  Vrijdag 23 september
  Aysen wordt overdonderd als Noud zonder overleg logees binnenhaalt.
  Waarschijnlijk dus die zwerver.

  Maandag 19 september Noud heeft het moeilijk als hij Sacha’s spullen bekijkt, maar ontdekt iets wat hem een doel geeft.

  In een interview met AD heeft Bob Fosko iets over zij n rol verklapt namelijk : “Noud heeft ontdekt dat Sacha iets van hem (het personage Nico Versteeg) wilde”. “Maar meer kan en kan ik niet vertellen” aldus Fosko.
  Spannend ik ben benieuwd wat dat zal zijn.

  Het zou gaan om een gastrol van vijf weken.

  1. Zou het kunnen dat die zwerver de vader is van Thijs en Sacha? Of is dat te ver gezocht? Dan zou er voor Thijs weer een rexe zijn om in Meerdijk te blijven als uitkomt dat hij niet Teddy’s vader is.

   1. @Hoi
    in ieder geval is het zo dat Sacha die zwerver Nico graag wilde helpen. Dat blijkt uit wat Noud in het dagboek van Sacha leest. Maar of het de vader van Sacha en Thijs is dat weet ik (nog) niet. In ieder geval reageert die zwerver Nico nogal aangebrand op vragen van Noud. (heb de shortie van maandag gezien)

    Maar ik snap niet wat je bedoelt met “Dan zou er voor Thijs weer een rexe (rede) zijn om in Meerdijk te blijven als uitkomt dat hij niet Teddy’s vader is”
    Wat heeft dat met die zwerver te maken, of het nu de vader is (of niet) van Sacha en Thijs en / of dat Thijs wel of niet de biologische vader is van Teddy.Misschien kun je uitleggen wat je hiermee precies mee bedoelt.
    Ik zie het als twee aparte verhaallijnen.

 6. Misschien ligt dat aan mij maar kan iemand mij uitleggen waarom Sam opeens boos werd op Rover na die geweldige actie? Heeft die meid woedeaanvallen ofzo? Ze staat zichzelf werkelijk nog belachelijker te maken voor iedereen uit Meerdijk, het kon beter haar dan Sacha zijn, hadden we tenminste nog een positieve sfeer.

  1. Ze speelt een tiener en dit was een typische tiener reactie. Door wat Rover gedaan had kreeg zij het gevoel dat iedereen er vanuit gaat dat zij voorlopig nog wel even kreupel in ziekenhuis moet blijven liggen. En dat ze geen vertrouwen hebben in een voorspoedig herstel voor haar. Terwijl zij zo snel mogelijk het ziekenhuis uit wil en weer wil gaan trainen.

 7. sam moet der eigen niet aan stellen ze stelde zelf uit om naar de dokter te gaan en nu ligt ze met de gebakken peren en ze moeten is de balle hebben om de waarheid te zeggen dan alleen maar aan hun eigen belang denken

 8. Maandag 3 oktober 2016

  Sjoerd en Aysen vinden Noud te ver gaat en proberen hem te stoppen. Job draagt Anna opnieuw uit tot een opwindend experiment. Ludo wordt uitgedaagd en vervolgens teleurgesteld. Janine moet bekennen dat ze jaloers is en dat ze daarover gelogen heeft.
  Dinsdag 4 oktober 2016

  Anna raakt aangenaam gespannen als ze oog in oog staat met haar date. Als Nina het ongemak voelt tussen Ludo en Malena, neemt Ludo een onverwacht besluit. Noud krijgt een tegenvaller te verwerken als hij probeert om Sacha’s droom postuum te laten uitkomen.
  Woensdag 5 oktober 2016

  Nina reageert haar deadlinestress af op degene waar ze het meest van houdt. Rikki zit Thijs dwars, juist als ze toenadering zoekt. Janine kan niet verbergen dat Ludo’s besluit haar meer doet dan ze toe wil geven. Het zorgt ervoor dat ze zelf ook een grote keuze maakt.

 9. Alle spoilers bij elkaar in 1 overzicht

  Maandag 3 oktober 2016

  Sjoerd en Aysen vinden Noud te ver gaat en proberen hem te stoppen. Job draagt Anna opnieuw uit tot een opwindend experiment. Ludo wordt uitgedaagd en vervolgens teleurgesteld. Janine moet bekennen dat ze jaloers is en dat ze daarover gelogen heeft.

  Dinsdag 4 oktober 2016

  Anna raakt aangenaam gespannen als ze oog in oog staat met haar date. Als Nina het ongemak voelt tussen Ludo en Malena, neemt Ludo een onverwacht besluit. Noud krijgt een tegenvaller te verwerken als hij probeert om Sacha’s droom postuum te laten uitkomen.

  Woensdag 5 oktober 2016

  Nina reageert haar deadlinestress af op degene waar ze het meest van houdt. Rikki zit Thijs dwars, juist als ze toenadering zoekt. Janine kan niet verbergen dat Ludo’s besluit haar meer doet dan ze toe wil geven. Het zorgt ervoor dat ze zelf ook een grote keuze maakt.

  Donderdag 6 oktober 2016

  Sam schakelt Rik in om Rover zijn zorgen te laten vergeten en hem op het juiste spoor te krijgen. Ludo laat een zakelijke meeting aan Bing over, omdat hij een date heeft. Helaas loopt deze date niet zoals Ludo wil. Anna maakt Nina duidelijk dat ze het op alle fronten verkeerd aanpakt.

  Vrijdag 7 oktober 2016

  Job gaat samen met Thijs racen op het circuit. Sjoerd is tegen. Hij is bang dat Thijs Job daar belastende uitspraken wil ontfutselen. Sam wordt intens verdrietig van een goedbedoeld bericht. Als Aysen ziet hoezeer Noud zijn best doet, biedt ze hem haar professionele hulp aan.

 10. Het valt me op dat heel veel personages op dit moment niet echt een verhaallijn hebben. Sjoerd en Aysen zijn bezig om Noud van dat plan met Nico af te houden. Anton en Linda maken zich zorgen om Sam en Linda fungeert dan nog als vriendin van Janine. Ik ben eigenlijk alleen benieuwd naar hoe dat afloopt met die huishoudster en of zij inderdaad iets met Martine te maken heeft. Met Job en Anna gaat het alleen maar over seks, dat ze niks anders met die 2 kunnen verzinnen zeg…

 11. Dat Ludo en Janine gedoe ken ik ook wel onderhand. Altijd hetzelfde: Janine heeft een andere relatie maar is alleen maar met Ludo bezig. En uiteindelijk komen ze toch wel weer bij elkaar.

 12. Ik vind het nieuwe seizoen tot nu toe erg tegenvallen! Ze zouden het veel leuker kunnen maken! Of laat maar Nieuwe tijden ervoor in de plaats komen is veel leuker.

 13. Vind het nieuwe seizoen ook niet top. Naast de Nico verhaallijn met Noud en de Malena verhaallijn met Ludo mag er wel een derde komen. Die van Sam en Rover en Thijs is er ook wel 1 maar dat zal uiteraard binnekort uitkomen. Ik zeg: doe iets met Aysen! Maak haar weer dat botte mens van vroeger! Of Anna die op Nina word… of Sam die robotvoeten krijgt….. ik zeg maar wat maar ik hoop wel dat de schrijvers gauw een goede twist doen!

  1. Idd @Mart, is het nieuwe seizoen nog niet echt top. Mag wel wat spannender allemaal. Maar wie weet wat er nog komen gaat het nieuwe seizoen is net 1 maand bezig.

   Maar ik vind het nog altijd leuk om naar te kijken. Even een half uurtje ontspanning en verstand op nul haha 🙂 na een dag gewerkt te hebben.

 14. Maandag 10 oktober 2016
  Job heeft het niet door dat Thijs hem uitlokt. Rik merkt dat Janine zich niet helemaal thuis voelt. Hij wil er iets aan doen, maar heeft daar de hulp van Nina bij nodig. Noud komt eindelijk een stap verder in zijn grote goedmaakactie.

  Dinsdag 11 oktober 2016
  Sjoerd ziet dat het niet goed gaat met Anna. Sam ontsnapt uit het ziekenhuis, maar ze gaat daarbij te ver. De vijf moeten een strategische beslissing nemen, maar iedereen wil iets anders. Intussen wacht Thijs in spanning af wie er op de geheime locatie verschijnt.

  Woensdag 12 oktober 2016
  Bing blundert als hij zijn mening geeft over een ontwerp van Nina. Sjoerd gebruikt een slappe smoes om een afspraakje met Aysen af te zeggen. Thijs plan om de vijf tegen elkaar uit te spelen, lijkt te werken.

  Donderdag 13 oktober 2016
  Janine treft Noud op een plek waar hij niet hoort te zijn. Ludo kan niet voorkomen dat Malena en Janine elkaar tegen het lijf lopen. Anna maakt een fout die ze niet meer kan herstellen en Nina heeft deadlinestress.

  Vrijdag 14 oktober 2016
  Rover probeert Sjoerd het huis uit te werken en maakt zichzelf daarmee verdacht. Rik twijfelt aan de gevoelens van Janine. Durft ze wel volledig voor hem te gaan? Thijs probeert Jobs telefoon in handen te krijgen.

 15. Had op dit moment liever elke dag Nieuwe Tijden gehad. Weet niet waarom maar is gewoon veel leuker. Gtst is een beetje saai.. allerlei concepten die ze al 100x eerder hadden uitgemolken worden herhaald. Dus het is wachten op iets met Martine ofzo hoop ik.

 16. Hoooi ik ben even uit de running geweest , kan iemand mij vertellen hoe dat af is gelopen met die zwerver van noud? Kan het nergens terug vinden

Geef een reactie