• 10 september 2016
  • GTSTfanclub
  • 6

Maandag 19 september
Rik wil van Janine horen dat ze hem sexy vindt. Noud heeft het moeilijk als hij Sacha’s spullen bekijkt, maar ontdekt iets wat hem een doel geeft. Ludo wil niet laten merken dat hij gekwetst is dat Janine hem niet uitnodigt voor haar boeklancering.

Dinsdag 20 september
Rover krijgt het benauwd als Thijs doorvraagt over zijn bezoek aan het kerkhof. Ludo is afgeleid door Malena waardoor een zakelijke afspraak in gevaar komt. Nina heeft het moeilijk om inspiratie te vinden voor nieuwe ontwerpen.

Woensdag 21 september
Rover wordt opstandig als Sjoerd en Job hem uittesten. Noud biedt een volstrekt onbekende een slaapplek in Toko aan. Thijs vist subtiel bij Rikki naar informatie over Rover.

Donderdag 22 september
Nina is het niet eens met Ludo’s beslissing over Malena. Anna is rusteloos door het geheim rond Sacha en reageert dit af door Boks op stelten te zetten en heftig te feesten.

Vrijdag 23 september
Thijs bespeelt de gevoelige kant van Rover. Aysen wordt overdonderd als Noud zonder overleg logees binnenhaalt. Anna heeft zichzelf in de problemen gezopen en moet nu een deadline zien te halen.

6 comments on “Spoilers 19 t/m 23 september

  1. Thijs’ huidige verhaallijn vind ik gaaf (onderzoekt wie zijn zusje heeft vermoord), hij heeft sowieso gave verhaallijnen als de huidige GTST badguy, ik wou alleen dat Ludo zulke dergelijke verhaallijnen had! Anton zei het laatst al, hij is niet meer de Ludo van vroeger. En dat vind ik persoonlijk echt jammer. Hopelijk krijgt Ludo weer eens badguy trekjes. Wat bijvoorbeeld als in plaats van Sascha, Nina het slachtoffer was?! Ludo zou gek worden en hemel en aarde bewegen om de daders te straffen. Zoals toen hij mensen opsloot en martelde op dat schip, zulke Ludo verhalen wil ik weer zien!

Geef een reactie