Vanaf maandag 12 september start een nieuwe verhaallijn in de Meerdijk App: Web van Geheimen. Ontrafel de geheimen van onze geliefde Meerdijkers, speel exclusieve scenes vrij en bekijk het bonusmateriaal.

Gaat het Thijs lukken om de waarheid over de dood van zijn zusje Sacha te achterhalen? Houden de ‘Vijf’ hun mond dicht over wat er echt gebeurd is? En met wie heeft Nina geheime ontmoetingen? Dat én meer kun je tot 21 november ontdekken in de Meerdijk App.

Waar wacht je nog op? De Meerdijk app is gratis te downloaden voor iOS en Android smartphones:

Downloadlink iOS: https://itunes.apple.com/us/app/gtst-meerdijk/id537239981?l=nl&ls=1&mt=8

Downloadlink Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.rtl.meerdijk

17 comments on “Nieuw verhaal Meerdijk APP: Web van Geheimen

  1. Lucas zit in Nieuwe tijden dus ik denk niet dat Nina hem ziet. Kan het mis hebben, maar het lijkt me niet iets om zo geheimzinnig over te doen. In eerste instantie dacht ik dat het over Noud zou gaan omdat Bing niet wilde dat Nina hem nog zag. Maar op de een of andere manier vind ik dat te voor de hand liggend. Het leukste zou ik het vinden als het om een oud-inwoner zou gaan die op deze manier via de app wordt geherintroduceerd in de serie. Nu Gaby / Sasha uit de serie is is er ruimte voor een nieuw personage namelijk. Maar als dat zo was zou het wel om iemand moeten gaan die iets met Nina te maken heeft en waarover ze geheimzinnig moet doen. Dan zit ik meer te denken aan een ex-vriendje zoals misschien Morris, maar waarschijnlijk zit ik er helemaal naast.

   Ik denk ook dat die huishoudster werkt voor Martine. Zeker nu we er ook via de app erachter zijn gekomen dat Martine gevonden is en dat ze ook iets met Maxime van plan is. Wel jammer dat je Martine waarschijnlijk niet te zien krijgt in gtst.

   Dit verhaal loopt tot 21 november dus we kunnen er vanuit gaan dat Thijs er rond die periode achter gaat komen wat er is gebeurt. Ben benieuwd wat er dan gaat gebeuren met de “vijf”.

   1. Als je naar het eerste filmpje van de app kijkt Lijkt het toch om Noud te gaan met wie Nina geheime ontmoetingen heeft. Jammer had op een spannendere verhaallijn gehoopt dat weer dit gedoe. Snap niet waarom dit een verhaallijn op de app moet zijn.

 1. Ook respectloos van Noud dan tegenover Sacha om die geheime ontmoetingen ook te doen, als het dan werkelijk Noud is.
  Tot 21 November is wel een hele lange periode, hoop dat we dan ook veel te weten krijgen!
  Dat Malena voor Martine werkt is al vanzelfsprekend, maar wie weet nog een extra twist erbij! Ik heb er in elk geval zin in 😀

 2. Bij mij werkt de app bar slecht, heeeeel vervelend. Iedere keer moet ik hem opnieuw downloaden en is al mijn voortgang weg. Ik ben er mee gestopt want vond het niet leuk om ieder hoofdstuk opnieuw uit te moeten spelen.

  Bedankt dat ik via deze website kan volgen wat er in de app gebeurt! Top!

 3. rikki is echt dom nu wilt ze wel een relatie met thijs nu die haar ten huwelijk heeft gevraagd eerst zegt ze nee het is te vroeg ze word weer gebruikt door thijs

 4. hoi ik kan sinds vandaag niet meer op de app spelen ik moet dan naar toko toe maar kan er niet inkomen je ziet een i staan ook bij huize sanders de koning echt alles heel raar

Geef een reactie