Miryanna van Reeden zal binnenkort de cast van GTST komen versterken. De actrice die bekend is van onder andere Westenwind en Onderweg naar Morgen zal vanaf volgende week vrijdag te zien zijn in de soap.

Miryanna zal de rol gaan spelen van Malena Blanco, de nieuwe huishoudster van Ludo Sanders. Ze is niet alleen maar de huishoudster van Ludo, een dag voor haar eerste werkdag heeft ze namelijk een one-night-stand met hem.

 

Foto: RTL Boulevard

14 comments on “Miryanna van Reeden in GTST

  1. Ben toch benieuwd als Martine Hafkamp komt wie haar gaat spelen. En ik hoop dat Miryanna van Reeden een vaste rol is Gaby Blaaser verdwijnt natuurlijk dus er is weer een plek vrij.

  2. prima actrice! Goede toevoeging en blij dat het nietszeggende personage Sasha weg is. Al had ze beter levend uit de serie kunnen gaan, vond het wel zielig dat ze dood is..

  3. Ik hoop toch nog steeds op Lone van Roosendaal als de nieuwe Martine. Maar ja, het zal wel weer een of andere flutactrice worden.

  4. Miryanna van Reeden gisterenavond voor het eerst gezien in GTST. Lijkt mij een beetje verstrooid type of misschien zelfs wel een gestoord type.

Geef een reactie