Inge Schrama, beter bekend als Sjors Langeveld is bevallen van een zoon, zo heeft Inge laten weten aan Shownieuws. Inge en haar partner Daniël zijn trotse ouders geworden van Hugo.

Namens GTSTfanclub feliciteren wij Inge en Daniël met hun zoon!

11 comments on “Inge Schrama bevallen van zoon

 1. Ik vind dat heel kwetsen zeggen
  Een doorgedraaide bordeline.
  Ze weet niet wat het is om daar mee te moeten leven.
  Helaas ik wel
  Dit is een hel

  1. Dit topic gaat over de bevalling van Inge Schrama… maar inderdaad ik vind het ook niet kunnen dat Nina dat zei. Bepaalde stoornissen worden tegenwoordig bijna als scheldwoord gebruikt. Net zoals autist enzo. Terwijl het (soms/meestal) helemaal niet leuk is om het te zijn of te hebben.

 2. Hey inge,
  Ik ken jou van goede tijden slechte tijden. En ik zou het leuk vinden om te zien dat jij in problemen komt. Maar wel met Thijs Kramer. Ik hoop dat je hier iets aan hebt om in de serie te laten zien. Alvast bedankt.

 3. Ik bedoel daarmee proficiat met jou zoon. Kom je eens een keer met u zoon naar Boxtel de Croonpassage 45 bij Brownies and Downies.

Geef een reactie