De afgelopen zomer konden de fans van GTST in de GTST Meerdijk APP de verhaallijn rondom Wiet in Rusland volgen. Wiet ging op onderzoek uit om erachter te komen wie Maddy Everest is. Vandaag vond de ontknoping plaats in de app waarin duidelijk werd dat Maddy inderdaad Martine Hafkamp is.

Hiermee is de verhaallijn in de app ten einde gekomen. Of Martine daadwerkelijk te zien zal zijn in GTST, is nog niet bekend.

35 comments on “GTST Meerdijk APP: Maddy Everest is Martine Hafkamp

 1. Martine komt vast niet terug, dan moeten ze al een andere actrice voor die rol zoeken, want Inge Iepenburg heeft aangegeven nooit weer terug te keren in gtst

 2. Ze zullen inderdaad vast een andere actrice zoeken. Aangezien Maddie waarschijnlijk toch haar uiterlijk veranderd heeft, zou dat best kunnen.

 3. Ik denk dat ze deze verhaallijn enkel gaan gebruiken om Sjors tijdelijk uit de serie te schrijven i.v.m. de zwangerschap van Inge Schrama. Iets in me zegt dat Martine niet opnieuw terug zal keren. En is dat wel zo, dan is er wat mij betreft echt maar één actrice mogelijk en dat is Inge Iepenburg. Anders niet doen a.u.b. 😛

 4. Of Martine zelf te zien zal zijn weet ik niet, maar ik neem aan dat hier wel een verhaallijn over komt op TV want anders zou het erg raar zijn als Sjors over een half jaar weer terugkomt (als de actrice terug is van zwangerschapsverlof) en hier niks mee wordt gedaan. En bovendien heeft Martine Maxime naar Frankrijk gelokt.

 5. Ik denk niet dat Maddy alias Martine Hafkamp terugkomt in GTST (op TV). Dit is puur een verhaallijn die in de app. te zien is/was, net zoals Wiet en Jack niet zijn teruggekeerd in GTST, was ook alleen maar in de app. te zien. Zowel Inge, Mark als Pip hebben aangegeven een terugkeer in GTST (op TV) niet te willen.

  Ik ben het ook helemaal eens met @Ed, als men Inge Iepenburg niet tot het spelen van de rol van Maddy/Martine Hafkamp kan overhalen, men het personage niet moet laten terugkeren.
  Dat Inge Iepenburg de rol van Martine Halfkamp in GTST niet meer wilt spelen is inmiddels wel bekend. Zij heeft te veel last gehad om van het imago af te komen en hierdoor veel nadeel ondervonden in haar verdere carrière.

   1. Vertel, jij weet meer!!!

    Het enige wat ik weet is:
    Dat die verhaallijn in de app. waar Wiet en Jack op zoek gaan naar Martine, zich afspeelt in Rusland en niet in Frankrijk.!

    (Bron NU.nl)
    Wiet gaat samen met haar broer Jack, naar Rusland om daar het bedrijf Mount Everest High Enterprises te onderzoeken. Daar ontmoeten ze de directrice van het bedrijf, naar verluidt Martine Hafkamp.

    Bovendien op de site van de Meerdijk App. staat niets over
    dat Martine, Maxime in de val heeft gelokt en deze verhaallijn in de app. is inmiddels afgelopen.

    Dus vertel het mij maar, ik ben benieuwd.

    1. Als je de app gespeeld hebt zal je een tijd terug hebben gezien dat maxime was uitgenodigt in frankrijk en dat maddy ook onderweg was naar frankrijk

     1. Dat Maxime uitgenodigd werd om naar Frankrijk te gaan, dat weet ik, was ook in een van de laatste afleveringen van afgelopen seizoen GTST te zien.

      En neen, ik speel de app. niet meer, te veel gedoe. Telkens liep hij vast. Nu heb ik een nieuwe telefoon en de app. er niet meer opgezet.

      Dus daarom vraag ik het aan jullie.

 6. Tja als Martine terugkeert is het 100% geen Inge Ipenburg die haar speelt, dat heeft ze al toegegeven en alleen al daarom zouden ze haar niet moeten recasten. Wel slim om Sjors zelf naar Rusland te sturen ivm haar zwangerschapsverlof. Maar daarna keert Sjors terug door redenen en komt Martine vast niet mee.

 7. Misschien krijgt sjors dan wel wat meer karakter van haar moeder als ze terug komt…. dat zou leuk zijn. ik vind haar nu niet veel bijdragen….

 8. Die link had ik ook nog niet gelegd tussen Maxime en Martine. Ik speel de app ook niet.. zou wel willen maar kan niet. Details… details…. mja ik zie wel wat er gaat gebeuren.

 9. Inge kan wel 1000x geschreeuwd hebben dat ze niet terug wil komen.. .maar op deze manier blijven ze de geruchtenmolen wel behoorlijk draaiende houden he? Misschien houden ze haar buiten de picture, dat ze alleen in de app is… maar het zou toch een stunt zijn als ze toch terug komt. Recasten vind ik gewoon eigenlijk niet kunnen bij zo’n karakter als Martine.

 10. Martine komt in elk geval op TV! De app belooft namelijk het volgende: Je hebt het undercover wiet verhaal voltooid. Zal Sjors daadwerkelijk herenigd worden met haar moeder? Volg Gtst elke werkdag! Dus dit zeggen ze niets voor niets.

 11. Ik denk dat wat we in de app te weten zijn gekomen voor even naar de achtergrond verdwijnt. maar Maxime komt binnenkort ook weer terug en ik denk niet dat martine haar naar frankrijk heeft gelokt omdat ze haar schilderijen zo prachtig vind dus het hele verhaal met martine gaat nog wel een staartje krijgen.

 12. Inge Ipenburg zou een recast niet willen , mischien heeft Inge geheime opnames waar ze haar boek aan het schrijven is. Recast zou jammer zijn maar logisch als ze echt niet meer terug wil komen. Die berichten gaan al jaren maar Inge is ook al 59 dat ze blij is dat ze zo wel aan de bak komt. Schrijven kan ze altijd nog.

 13. Malena heeft er vast ook mee te maken. En Martine heeft ook contact gehad met Elise Kil (in Rusland) en Joop Driessen (via de post). Dus dit is echt al een tijdje aan de gang. Zou nu bijna raar zijn als Martine niet terug zou komen.

 14. Ze gaan ook niet een heel stuk van die app om Martine heen schrijven om haar vervolgens buiten de serie te laten en alleen ff Sjors er tijdelijk uit te schrijven of iets anders simpels.
  Er is gewoon teveel aan de gang. Ik zeg: Martine is terug om wraak te nemen.

  1. Maar aan de andere kant: we hebben een tijd terug ook iets van een maand in de app het book of love gehad en daar hebben we ook niks van gezien op tv. Al is dat wel even wat anders dan dé Martine.

 15. Martine mogen ze van mij best recasten, zou in het verhaal passen (plastische chirurgie) als ze de nieuwe actrice een beetje op Inge laten lijken. En anders toch Inge, hoe dan ook, haar return is een gegeven na alles wat er achter de schermen (de app) ontplooid. Ludo’s nieuwe chick zal er vast mee te maken hebben! Hopelijk pakt Martine’s wraak beter uit dan Nick’s wraak (goeie verhaallijn met een verschrikkelijk slappe ontknoping)

 16. Martine en Maxime hebben er nooit samen ingezeten. Maxima kwam daarna. Voor gtst zou het goed zijn zown goede actrice als Inge Ipenburg terug.

Geef een reactie