Over 1,5 week begint het nieuwe seizoen van GTST. Op Videoland zullen er een aantal veranderingen plaatsvinden omtrent GTST en Nieuwe Tijden.

Voorheen was het mogelijk om dagelijks 3 afleveringen vooruit te kijken op Videoland, dit zal in het nieuwe seizoen veranderen. Op vrijdag worden er namelijk 5 afleveringen van GTST gepubliceerd, zodat je een week vooruit kan kijken. Wekelijks komt er ook 1 aflevering van Nieuwe Tijden op Videoland.

Vanaf 2 september is het mogelijk om de afleveringen van GTST vooruit te kijken op Videoland.34 comments on “Veranderingen voor GTST en Nieuwe Tijden op Videoland

 1. Echt balen dat videoland Nieuwe Tijden maar 1 keer per week gaat doen. Ik zat erover na te denken om Videoland te doen, een paar maandjes kan ik wel veroorloven, maar nu met 1 keer per week, dat gaat voor mij helaas te duur worden 🙁

  1. Ik had gehoord dat ze geen keus hadden omdat de verhaallijnen van Nieuwe Tijden en GTST gelijklopen en met 5 Nieuwe Tijden afleveringen het niet meer gelijk zou lopen… waarschijnlijk door dat Lucas gedoe.
   Jammer wel!

 2. Ik hoop dat er nog een andere mogelijkheid komt om nieuwe tijden te kijken want ik denk niet dat veel mensen door dat 1x per week gedoe videoland gaan betalen

  1. Yasmin ik geef je gelijk dat word te duur ik heb geen video land omdat onze familie Netflix heeft en dat betaald mijn vader. Dus ik hoop dat nieuwe tijden op Netflix komt en gtst op video land blijft dan kunnen beide series gewoon vijf keer draaien

 3. Er moeten nog 30/35 afleveringen van Nieuwe Tijden uitgezonden worden. En dan doen ze 1 aflevering per week? Ben je langer dan een half jaar bezig als je alles wilt zien. Belachelijk..

 4. Ik vind het ook erg jammer, ben nu ook wel benieuwd naar afleveringen van Nieuwe Tijden. Maar zoveel geld ga ik niet betalen, en verder heb ik ook niet zoveel op Videoland te zoeken.

 5. Het zou mij ook niets verbazen als nieuwe tijden toch op een of andere manier uitgezonden gaat worden. Ze houden op deze manier namelijk maar een handjevol kijkers over.

 6. Wij hebben al Netflix vind ik genoegd gtst vooruit kijken houd ik toch al niet van want wat moet je anders om 20u kijken
  en voor die ene x per week kan me nieuwe tijden wel gestolen worden

 7. echt belachelijk Gtst kun je ook 3 afleveringen vooruit kijken op RTL XL en dat kost maar 3,99 dan maakt die 2 extra afleveringen niet meer uit, ik heb videoland alleen voor nieuwe tijden maar vindt het erg duur voor maar 1 aflevering per week!

 8. Wel raar dat ze dat doen ja ga verder op RTL 5 ofzo met Nieuwe Tijden.

  Wel een voordeel met gtst 5 afleveringen vooruit kijken. Volgende week vrijdag kijken wie er dood is. Ik verklap het niet

 9. Is er iemand die afl 41 van Nieuwe Tijden al heeft gezien? Hoe gaat het verder met Lucas? Hoe reageren Tiffy en Pelle op het nieuws?

  1. Ik denk dat het een nachtmerrie van Amy is. Waarom zou Quin zijn kansen vergooien bij Tiffy en wat heeft de serie eraan als ook hij overlijdt?

   1. Ik denk niet dat dat gebeurt hoor. Ik denk dat dat de angst van Amy is etc. En je weet hoe Quinn is, die doet het met andere vrouwen om zijn gevoelens voor Tiffy te onderdrukken 😉

     1. Er staat pas elke vrijdag een nieuwe aflevering klaar. Hoe kan je dat nu al gezien hebben, op een maandag?

 10. Ok ik hoop dat iemand hier de spoilers wilt posten van nieuwe tijden Ik las
  net ergens dat het maar afl per week is dus helaas dat wordt te duur

 11. Echt belachelijk dat het niet word uit gezonden zonder dat er kosten aan verbonden zijn. Als trouwe kijker wil graag de serie volgen maar heb geen geld voor over

 12. Lekker zeg ons de hele zomer lekker maken mt een nieuwe serie en dan in 1 keer moeten betalen. Eigenlijk moet iedereen gtst en nieuwe tijden via Videoland boycotten. Maar goed daar is goede tijden te leuk voor. Maar betalen voor nieuwe tijden doe ik niet. Zo’n goede serie was het nou ook weer niet!

 13. Vind het zo belachelijk .
  Ik heb ook een abbo bij videoland genomen om Nieuwe Tijden verder te volgen .
  Maar op deze manier hoef dat van mij niet meer .
  Een serie hoor 5 dagen in de week te komen maar niet 1 dag.
  Zo was het ook niet bij rtl 4 .
  Eerst lekker maken, en dan ineens 1 keer in de week .
  ik heb me abbo alweer opgezegd.
  Verder lees ik veel ellende over videoland.
  Vastlopen van films enz .
  En dat voor 9 euro in de maand !!!

 14. Je kunt nu ook 5 afleveringen van GTST vooruitkijken via RTL XL….dus daarvoor hoef je niet naar Videoland. Niet dat ik dat zou dien trouwens…. Maar blijft irritant dat je Nieuwe tijden alleen via Videoland kunt kijken…. Ik ben gewoon nieuwsgierig naar de rest van de afleveringen…

 15. Als je bij Videoland bent kun je alle afleveringen van nieuwe tijden vooruit kijken.
  Ik heb seizoen 2 al gezien. Tenminste tot wat ze geplaatst hebben

Geef een reactie