Maandag 22 augustus
Lucas raakt in paniek als hij geconfronteerd wordt met een oude geliefde. De leugen van Lucas zet het hele huis op zijn kop. Tiffy’s geheim komt uit en blijkt alles te maken te hebben met Moon. Gaat Moon hier ooit achter komen?

Dinsdag 23 augustus
Amy eist van Lucas dat hij haar de waarheid vertelt. Gaat dit haar lukken? Carlijn haalt alles uit de kast om Karim terug te winnen. Quinn maakt een foute keuze om zijn klanten tevreden te houden.

Woensdag 24 augustus
Als Bobby zich door zijn medicijnmisbruik op Moon afreageert, trekt zij een verkeerde conclusie. Moon verdenkt Amy ervan Nina’s ontwerpen te gebruiken. Quinn en Tiffy gaan wel heel ver om de waarheid uit Lucas te krijgen.

Donderdag 25 augustus
De huisgenoten helpen Tiffy en Quinn om Lucas onder druk te zetten en hem de waarheid te laten opbiechten. Amy wordt geschorst van de modeacademie. Komt dit nog goed? Moon regelt een date voor Bobby, maar Bobby blijkt geïnteresseerd te zijn in heel iemand anders.

Vrijdag 26 Augustus
Bobby neemt veel te veel pillen in. Quinn vindt dat Sil moet toegeven aan zijn gevoelens voor Amy. Zal Sil dit doen? Lucas bekent zijn diepste geheim, maar krijgt niet de kans om uit te praten omdat ze Amy in doodsangst horen gillen.

41 comments on “Nieuwe Tijden: Spoilers 22 t/m 26 augustus

 1. Grote kans dat Amy, Bobby bewusteloos aantreft, omdat die teveel pillen in neemt. En dat Carlijn dan heel erg boos word op Karim, omdat het zijn pillen zijn en dat hij dan in de problemen komt.

 2. Door de spoiler van vrijdag 26 augustus is het wel duidelijk dat Nieuwe Tijden spannend eindigd. Dat is slim om misschien nog wat kijkers naar Videoland te halen al vraag ik me af of er daadwerkelijk veel mensen zijn die het verder gaan kijken. Deze serie was leuk voor een paar weken, maar haald het gewoon niet bij GTST. Voor mij is die 8,99 het gewoon niet waard voor alleen nieuwe tijden.

  Ik kijk alvast uit naar de nieuwe spoilers van GTST

  1. sorry hoor maar als ik heel eerlijk ben vind ik nieuwe tijden misschien nog wel leuker dan GTST maar dat kan ook aan mij liggen hoor.

 3. Vind het echt een superleuke serie! Jammer dat het naar Videoland gaat. videoland werkt niet op mobiele telefoon toch en ik heb geen pc thuis. Jammer! Hopelijk komt nieuwe Tijden binnenkort toch gewoon op tv.

 4. Heb verder totaal niks te zoeken op Videoland.. dus voor Nieuwe tijden alleen ga ik die 9 euro niet betalen. Sowieso niet eigenlijk.. Dit is echt zo’n programma dat je kijkt omdat het er is, maar anders zou ik afhaken. Beter als het gewoon op tv komt. GTST zou ik ook niet meer kijken als het naar Videoland zou gaan.

 5. Ben het Livya eens. Ik vind het inmiddels wel erg leuk, maar 9 euro is gewoon teveel voor één serie. De 2 weken erna kijk ik ook wel gratis maar daarna helaas, dag Videoland. Geldwolven

 6. Heb net deze afleveringen vooruit gekeken op videoland, ik ben erg blij dat het gedoe met Lucas eindelijk klaar lijkt te komen, Lucas werd gewoon irritant met al dat liegen.
  De scene waarin Amy in doodsangst gilt hebben ze naar mijn idee te amateuristisch uitgewerkt, het is te globaal en Quinn lijkt niet eens te willen helpen. Dit vind ik erg zonde.
  Wel ben ik erg benieuwd hoe nieuwe tijden verder zal gaan, aangezien ze nog niet eens op de helft zijn van het aantal afleveringen.

   1. @Mart, ik ben Chantal dan wel niet, maar wil toch graag antwoorden.

    Ik denk dat Amy gilt om wat ze ziet wat er met Bobby is gebeurd. (zelfmoordpoging/te veel pillen ingenomen)
    Want in een eerdere spoiler las ik, is dus inmiddels al uitgezonden:
    afgelopen vrijdag 19 augustus 2016
    Amy en Bobby zoeken elkaar steeds meer op. Bloeit hier iets moois?

    Dus het zou zo maar kunnen dat Amy daarom zo gilt.
    Maar wat ook nog zou kunnen is dat die vervelende Jacques valt Amy lastig. Maar ik denk het eerste.

    Kortom uit de spoilers kom je toch niet alles te weten.
    Dus beste Mart, nog 1 week kijken op RTL4 en dan het verder exclusief te volgen via Videoland.

    Maar ik denk dat het wat de TV afleveringen betreft deze gebeurtenis met Bobby en ook die bekentenis van Lucas (hij zegt dat hij HIV besmet is) niet duidelijk zullen worden. Nieuwe Tijden stopt op vrijdag 26 augustus op TV/RTL4.

    Met deze 2 heerlijke lekkere cliffhangers wil men proberen klanten te lokken voor Videoland.
    Handige (publiciteit) stunt dus.

    1. @Mjo Ik was bijna vergeten dat Nieuwe Tijden volgende week vrijdag stopt. Ik dacht namelijk een week later pas, omdat GTST 5 september pas weer begint (maar ze gaan dus die cliffhangerweek weer opnieuw uitzenden blijkbaar)
     Zelf ga ik niet verder kijken, 18 euro betalen voor de resterende nieuwe afleveringen alleen is wel erg veel plus ze duiken toch wel weer ergens op, waar het gewoon gratis is. Mensen zonder geduld zullen het wel doen maar ik denk niet dat Videoland veel mensen erbij krijgt voor Nieuwe tijden.

     1. @Mart, neen ik kijk Nieuwe Tijden ook niet verder via Videoland. Vond het wel leuk, maar niet zo leuk om het verder te volgen op Videoland. Zoals je al schrijft de afleveringen duiken wel ergens op, zo niet ook geen probleem, dan volg ik het wel via de Facebook site van Nieuwe Tijden. Waar ik benieuwd naar ben, zoals de afloop van de bepaalde verhaallijnen (die van Bobby en van Lucas) lees ik dan wel.

      Dat RTL4 de cliffhangerweek GTST gaat uitzenden, dat doen ze elk jaar. Bovendien stond het ook in mijn TVGids (die is voor 2 weken ) vermeld.

  1. Ik hoop dat Bobby inderdaad toch blijft leven, maar zo zag het er niet echt naar uit.
   (Amy en Bobby worden inderdaad erg close ja, daar zal Moon denk ik ook wel weer boos om worden).

 7. Vanaf volgende week slechts 1 aflevering per week van nieuwe tijden dus dat gaan ze lekker rekken voor de centjes. Jammer maar ik ben bij deze ook afgehaakt.

  1. Maar één aflevering per week?? Dan gaat die toch wel langer duren mag ik hopen?

   Ik heb videoland bij mijn pakket zitten van KPN, dus ik kan zo alles zien! Je kan er een hoop films en series mee kijken dus je hoeft hem niet alleen te nemen voor Nieuwe Tijden….

   Zwarte tulp exclusief op videoland en binnenkort ook seizoen 2 van Nieuwe Buren….

 8. 1 aflevering per week van 20 minuutjes…? da’s wel heel mal. Dan kan je tegen die tijd de laatste aflevering(en) opnieuw gaan kijken omdat je alles al weer vergeten was. Als ik al van plan was geweest hier voor te gaan betalen dan was ik nu ook afgehaakt.

 9. App weer gespeed, erg jammer dat Bobby dood is ik hoopte nog dat hij toch nog zou leven maar helaas. Nu gaat Karim natuurlijk denken dat het zijn schuld is de dood van Bobby die pillen die hij gaf aan Bobby, terwijl dit niet de fout is van Karim want Bobby gebruikte naast veel pillen ook nog anabolen.

  1. Als het waar is wat jij zegt, dan had je het beter voor je kunnen houden! Want ik wou dat niet weten, en ik ben vast niet de enige. En Bobby gebruikte geen Anabolen meer dat had die weg gegooit samen met Karim. Hij gebruikte alleen die pillen nu, en daar gebruikte die hij te veel van.. Graag invervolg zulke reacties niet plaatsen. Dat geld niet alleen voor jou, maar voor iedereen!

   1. als je niet wilt weten hoe het af gaat lopen moet je deze sitr niet bezoeken je weet dat mensen dat soort reacties gaan schrijven op dit soort sites

 10. Ik ben het met Kenny eens. Ik snap best dat je het vervelend vind North, maar op dit soort sites kun je spoilers niet tegen gaan. Het gaat hier in de reacties voornamelijk over spoilers.

 11. Ik ben het wel met North eens. Je kan bijv. van te voren in de reactie SPOILER zetten zodat iedereen daarvan op de hoogte is. En dat ligt niet aan de site.

 12. En ik ben het met Mart eens, mensen moeten gewoon na gaan denken voordat ze iets gaan typen etc. Er zijn genoeg mensen die het niet willen weten, waarschuw van te voren wat inderdaad Mart al zegt, zet er Spoiler etc neer. Dan lees ik het niet.. + andere mensen. Want zo word het verpest voor iedereen..

 13. Super super pissed. Ik ga niet meer kijken!!! Neem je divorce op, denk je het lekker te gaan kijken. Zie je een aflevering die volgens mij nog lang niet op tv moet zijn van nieuwe tijden!! Hoor je ff lekker dat bobbi dood is door de drugs van Karim en zie je karlijn met een test, zwanger van Karim echt nice dit…. prutsers!!!!!
  Kijk je dan al die weken in spanning nou mooi verpest!!!!

 14. Dus als je op Videoland abbonement neemt gratis eerste 2 wk. Zie je nieuwe tijden maar 1x per week? En op welke avond? En hoe laat?

Geef een reactie