Zojuist is de eerste castfoto van het 27e seizoen uitgebracht. Zoals al verwacht ontbreken er zes personages op de foto, namelijk Sacha, Rover, Anna, Job, Sam en Sjoerd. Na de eerste aflevering op 5 september komt de definitieve castfoto.

Het is niet de eerste keer dat GTST twee castfoto’s uitbrengt, zo kwamen er voor het 25e seizoen ook twee foto’s.

14138229_1567162143309492_9145694158773180153_o

20 comments on “De eerste castfoto van het nieuwe seizoen

 1. Is er iemand die afl 41 van Nieuwe Tijden al heeft gezien? Hoe gaat het verder met Lucas? Hoe reageren Tiffy en Pelle op het nieuws?

  1. Tiffy is heel boos. Ze heeft hem uit haar kamer gezet. De enige die hem nog opvangt is Amy. Daarnaast is Pelle heel boos en gaat zichzelf laten testen.

   1. hoi ik keek nieuwe tijden maar kan het nu niet meer zien omdat het verder gaat op video land
    is er misschien iemand die mij een beetje op de hoogte wil houden
    bvd zou het tof vinden

    1. Misschien beter maar even afwachten. Ik verwacht namelijk dat Nieuwe Tijden de laatste 35 afleveringen uiteindelijk wel op TV te zien zal zijn.
     Dit is ook met Zwarte Tulp gebeurd, was ook eerst alleen exclusief bij Videoland te zien en na afloop van deze serie bij Videoland gewoon op TV te zien geweest.

     Maar dat maken ze natuurlijk vooraf niet bekend, want dan abonneert zich helemaal niemand op Videoland om Nieuwe tijden verder te kijken. Dit alles is puur een commerciële c.q. geld kwestie.

     Wil je verhaallijn blijven volgen beste @Anoniem, gewoon regelmatig google ’n op Nieuwe Tijden, er zal heus wel e.a. vertelt worden op internet.
     Denk hierbij ook aan de site van Nieuwe Tijden op Facebook.

 2. Belachelijk dat ze serieus denken dat we niet weten dat Sacha dood is. Wie doet in hemels naam zijn ogen dicht, en ontsnapt binnen 3 seconden uit een caravan die op slot zit, waarna die ontploft? Ik snap dat de schrijvers het spannend wouden laten lijken, en dat was het ook. Maar dat Sacha dood is is al logisch genoeg. 1 van de anderen heeft vast iets met de oren en Bing is failliet. Welkom nieuwe seizoen GTST!

  1. @Mart, het mag dan volgens jou wel logisch zijn, maar ik ben daar nog niet van overtuigd. In GTST of te wel in een soap kan alles.

   Bovendien heb je die aflevering destijds gezien van Moordvrouw. Precies het zelfde, ook een ontploffende caravan en ja de inzittende kwam er ook, wel zwaar gewond, maar levend uit.

   Maar ja, het is nu allemaal speculeren, afwachten maar tot volgende week (vanaf 5/9) dan weten we het.

 3. Mij bekruipt steeds meer het idee dat geen van allen ofminstens eentje het overleefd. In de actuele realiteit, waarin we steeds vaker lezen over aanslagen met vele doden, lijkt het me niet gek, dat gtst haar overige personages zou laten rouwen om deze tragische ramp.
  Dat zou het best reflecteren met de huidige tijdsgeest, die steeds grimmiger wordt.
  Wat denken jullie?

 4. ik heb de trailer gezien van nieuwe seizoen. er gaat tussen Sasha en Sam. wie er gaat worden weet ik niet. ik hoop dat er verassing uit komt dat Sam dood gaat. als Sacha wel dood is vind ik een beet je dom. want dan wist je van de vorige seizoen al wie er dood is. Sasha heeft niet echt een verhaal lijn gehad ze moet een kans krijgen vind ik

 5. *GROTE SPOILER
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!*

  Sacha is dood. 1 van de spoilers van komende week is: Noud beseft dat hij minder weet van Sacha door de herdenking.

Geef een reactie