Maandag 18 juli
Karim heeft door dat Bobby middelen gebruikt om breder te worden. Wat doet hij met deze informatie? Sil probeert de vriendschap met Amy te herstellen. Waarom reageert Lucas zo vreemd als Tiffy hem wil helpen, nadat hij zich verwond heeft?

Dinsdag 19 juli
Bobby raakt in verwarring als Carlijn zich zorgen over hem maakt. Lucas beweert dat Quinn hem geslagen heeft. Maar of dit waar is? Amy doet een grote bekentenis over de liefde aan Moon.

Woensdag 20 juli
Karim mag het onderzoek voor zijn broertje niet op de universiteit voortzetten en bedenkt hiervoor een geheel eigen oplossing. Lucas veroorzaakt een tweedeling in het huis met zijn beschuldiging dat Quinn hem geslagen heeft. Waarom wil Bobby niet met het model werken dat Lucas voor hun app heeft geregeld?

Donderdag 21 juli
Karim en Bobby bekokstoven een deal waar ze beiden beter van worden. Tiffy ziet hoe Quinn Lucas bedreigt en gelooft dat hij hem inderdaad geslagen heeft. Lucas denkt terug aan de oorzaak van zijn verwonding. Was het Quinn?

Vrijdag 22 juli
Karim doet Carlijn een romantisch verzoek. Tiffy mist haar vriendschap met Moon, waardoor Moon een heftige conclusie trekt. Lucas heeft een geheime telefoon en blijkt contact te hebben met een wel heel verrassend persoon.

34 comments on “Nieuwe Tijden: Spoilers 18 t/m 22 juli

 1. Ik vind Lucas’ rol niet leuk in Nieuwe Tijden. Hij past niet echt tussen de andere personages heb ik het idee. Vind hem soms best irritant.

 2. Maandag 25 juli 2016

  Zal Karim er op tijd achter komen dat Bobby zich niet aan de afspraken houdt wat betreft hun deal? Karim en Carlijn hebben hun eerste relatiestrubbelingen. Quin wil wraak op Lucas omdat deze zijn huisgenoten tegen hem heeft opgezet. Hij ontdekt een heftig geheim over hem.

  Dinsdag 26 juli 2016

  Carlijn zoekt een kamer. Is het uit tussen haar en Karim? Lucas zet alles op alles om te voorkomen dat de anderen Quinns onthulling over hem geloven en dreigt zelfs te vertellen dat Sil de verloofde van zijn moeder heeft vermoord. Zal Sils geheim uitkomen?

  Woensdag 27 juli 2016

  Quinn probeert Tiffy en Lucas uit elkaar te spelen. Amy en Sil vinden elkaar eindelijk weer. Zal er ooit liefde tussen hen opbloeien? Bobby confronteert Moon na een vrijpartij met een stellige conclusie.

  Donderdag 28 juli 2016

  Bobby weigert Lucas om hulp met de app. Zal Lucas zijn vertrouwen weten terug te winnen? Amy en Moon roken een joint en horen elkaar uit over de vrouwenliefde. Zowel Lucas als Moon confronteren Tiffy met een verwarrende actie.

  Vrijdag 29 juli 2016

  Karim denkt dat zijn pillen gezondheidsproblemen bij Bobby veroorzaken. Maar heeft hij het wel bij het rechte eind? Moon gaat daten, wat tot een hevige ruzie met Amy leidt. Tiffy doet een schokkende ontdekking over Lucas.

  Maandag 1 augustus 2016

  Moon haalt alles uit de kast om het goed te maken met Amy, maar of dit genoeg is? Sil wordt geconfronteerd met zijn verleden en zoekt steun bij Amy. Tiffy twijfelt aan Lucas liefde voor haar en zet hem voor het blok.

 3. Nieuwe tijden is boring….irriteer me aan de meerdijk app…zou mooi zijn als ze de verhaallijnen splitsen…dat gezever in dat studentenhuis hoeft niet voor mij…ik wil de lijn van wiet spelen!!!

 4. Ik irriteer mij ook aan die nieuwe tijden gedoe, die zever mag stoppen van mij en al 2 keer niks over Wiet haar lijn en ook ik wil kunnen kiezen welke lijn ik wil spelen en nieuwe tijden is echt een irritante reeks, ik volg deze zever niet en elke keer krijg je dat gedoe in de app te zien

  1. Pelle werd erg agressief als hij teveel had gedronken. En mishandelde Lucas. (Net zo als hoe het ging met Menno) En Lucas heeft Pelle zo hard geduwd dat die niet meer opstond en is toen gevlucht. En zo is die bij Tiffy terecht gekomen.

 5. @North, Zowel Pelle als Menno waren idd. beiden agressievelingen. Lucas heeft Pelle zoals je ook al schrijft, hard geduwd dat hij niet meer opstond. Lucas is gevlucht in de veronderstelling Pelle te hebben gedood.(vermoord). Maar toevallig gisterenavond gekeken naar NT en in die aflevering, zag je op de telefoon van Lucas, een behoorlijk aantal gemiste oproepen van Pelle. Dus vermoedelijk is Pelle toch niet dood.

  Overigens heeft Lucas 2 telefoons, 1tje is blijkbaar “geheim” of anders gezegd, dat mag (nog) niemand weten, met die “geheime” belde Lucas ook met Nina en deed alsof alles oké was en hij (Lucas) en Pelle nog op Hawaï zaten.

 6. Vind Nieuwe Tijden niet goed en niet slecht. Beetje goede opvulling voor na acht uur.
  (Yes had gelijk Moon is bi :-))
  Trouwens: ben ik soms de enige die bij die melodieeën van de piano of heel soms met die rebus dan denk dat het té moeilijk is?

 7. Ik moet zeggen dat ik nieuwe tijden eigenlijk best spannend vind worden. In de eerste afleveringen moet je wennen aan de nieuwe acteurs, setting en dergelijke en eerlijk is eerlijk, de kwaliteit van gtst is beter dan nieuwe tijden. Maar doordat ik het een kans heb gegeven ben ik toch nieuwsgierig geworden naar de verhaallijnen. Ik vind het net als Mart een goede opvulling voor gtst.

  En wees eerlijk. Hoe vaak komen er nieuwe acteurs in gtst en zegt iedereen meteen: “die moet eruit!”, “wat een slechte acteur!”? En nadat ze gewend zijn aan de nieuwe acteur en de verhaallijnen worden ze plots een van de favorieten!

 8. Maandag 1 augustus 2016

  Moon haalt alles uit de kast om het goed te maken met Amy, maar of dit genoeg is? Sil wordt geconfronteerd met zijn verleden en zoekt steun bij Amy. Tiffy twijfelt aan Lucas liefde voor haar en zet hem voor het blok.

  Dinsdag 2 augustus 2016

  Tiffy weet niet meer wie Lucas is en probeert hem te vergeten. Zal Amy voor zich kunnen houden dat Lucas Pelle heeft vermoord? Sil gaat op de versiertoer, waarbij Amy een impulsieve beslissing neemt.

  Woensdag 3 augustus 2016

  Bobby besluit een poging te doen om Moon te verleiden, met een onverwachts resultaat tot gevolg. Tiffy krijgt twijfels over haar gevoelens voor Lucas. Houdt ze dan toch nog van hem? Karim begint te vermoeden dat Bobby zich niet aan hun afspraken houdt en confronteert hem.

  Donderdag 4 augustus 2016

  Amy besluit Sil op te geven, maar kan ze dit wel? Karim ontdekt dat Carlijn en Quinn ooit iets hebben gedaan en reageert hier nogal wonderlijk op. Tiffy verwijt Quinn dat hij Lucas heeft weggejaagd, waarop Quinn een nobele daad stelt.

  Vrijdag 5 augustus 2016

  Karim wordt jaloers op Quinn en doet een bekentenis aan Carlijn. Quinn heeft liefdesverdriet en vreest dat hij Tiffy nooit zal krijgen. Een van de huisgenoten wordt ten huwelijk gevraagd.

  Maandag 8 augustus 2016

  Amy maakt zich zorgen over haar outfit als ze door Jacques wordt uitgenodigd voor een gala. Quinn en Sil begrijpen de vreemde keuzes die meisjes in de liefde maken niet. Zal het Karim lukken om een nieuw proefpersoon te vinden voor zijn onderzoek?

  Dinsdag 9 augustus 2016

  Carlijn en Karim ontdekken tot hun schrik hoe verschillend zij denken over trouwen en kinderen krijgen. Sil reageert zijn problemen af en maakt er een puinhoop van in Spelonk. Amy houdt zichzelf voor dat ze gelukkig is met Jacques die zich van een onaangename kant laat zien. Maakt Amy wel de juiste keuze?

  Word er wel een beetje moe van hoelang ze erover doen om Amy en Sil bij elkaar te krijgen..

 9. Dankje North voor de spoilers, jammer dat ze nog steeds niet op de GTSTfanclub site staan.
  Dat Carlijn en Karim trouwen na één officiele week relatie vind ik eerlijk gezegd nergens op slaan.
  Lucas lijkt zijn ‘grappige, leuke, hilarische’ gedrag kwijt te zijn van GTST, dat is ook wel jammer.
  Voor de rest ga zo door Nieuwe tijden. Tot 5 september dan hé 😉

 10. Het idee van de GTST meerdijk app is leuk maar de filmpjes die je te zien krijgt, krijg je dagen later ook te zien op tv. Terwijl ze duidelijk zeiden dat die niet op tv kwamen en ‘exclusief’ te zien waren. Dus eigenlijk is de meerdijk app nutteloos, op wat spelletjes na.

 11. Maandag 8 augustus 2016

  Amy maakt zich zorgen over haar outfit als ze door Jacques wordt uitgenodigd voor een gala. Quinn en Sil begrijpen de vreemde keuzes die meisjes in de liefde maken niet. Zal het Karim lukken om een nieuw proefpersoon te vinden voor zijn onderzoek?

  Dinsdag 9 augustus 2016

  Carlijn en Karim ontdekken tot hun schrik hoe verschillend zij denken over trouwen en kinderen krijgen. Sil reageert zijn problemen af en maakt er een puinhoop van in Spelonk. Amy houdt zichzelf voor dat ze gelukkig is met Jacques die zich van een onaangename kant laat zien. Maakt Amy wel de juiste keuze?

  Woensdag 10 augustus 2016

  Zullen Carlijn en Karim hun relatieproblemen weten te overwinnen? Quinn reageert zijn liefdesverdriet af op Lucas, maar Lucas gaat de strijd aan. Tiffy heeft een emotionele brief van haar moeder. Waarom houdt ze deze geheim?

  Donderdag 11 augustus 2016

  Karim maakt een gevaarlijke keuze om het onderzoek van zijn broertje voort te zetten. Bobby krijgt last van bijwerkingen die veroorzaakt worden door anabolen. Amy kan het niet meer aanzien dat Lucas voor Tiffy verzwijgt wie hij is. Houdt ze het nog vol dit geheim te bewaren?

  Vrijdag 12 augustus 2016

  Lucas en Tiffy vieren samen met de anderen hun verlovingsfeest. Bobby kan zijn liefde voor Moon niet langer voor zich houden. Amy doet een grote onthulling over zichzelf.

  Maandag 15 augustus 2016

  Moon kwetst Bobby diep. Is hun romance voorbij? Amy en Sil beseffen hoe belangrijk hun vriendschap is, maar krijgen meteen weer ruzie. Tiffy vergeeft Lucas voor het feit dat hij Pelles dood veroorzaakt heeft, maar beseft niet dat ze nog maar de helft weet.

  Dinsdag 16 augustus 2016

  Moon veroorzaak chaos in het huis door zich op feng shui te storten. Carlijn wil mee naar Karims ouders, maar Karim ziet dit niet zitten. Tiffy doet een volgende schokkende ontdekking over Lucas. Houdt haar liefde voor hem stand?

 12. Jammer dat er niks veel bijzonders gedaan word aan deze site, het is zo”n leuke site maar word niks gedaan in de vakantie zoals quiz enz, jammer!

 13. Maandag 15 augustus 2016

  Moon kwetst Bobby diep. Is hun romance voorbij? Amy en Sil beseffen hoe belangrijk hun vriendschap is, maar krijgen meteen weer ruzie. Tiffy vergeeft Lucas voor het feit dat hij Pelles dood veroorzaakt heeft, maar beseft niet dat ze nog maar de helft weet.

  Dinsdag 16 augustus 2016

  Moon veroorzaak chaos in het huis door zich op feng shui te storten. Carlijn wil mee naar Karims ouders, maar Karim ziet dit niet zitten. Tiffy doet een volgende schokkende ontdekking over Lucas. Houdt haar liefde voor hem stand?

  Woensdag 17 augustus 2016

  Amy en Moon verwijten elkaar er niet voor de ander te zijn. Komt het nog goed met hun vriendschap? Bobby mist Moon en lijkt zichzelf steeds verder in de problemen te werken. Carlijn veroorzaakt ruzie tussen Karim en zijn ouders. Kan Karim het nog goedmaken met hen?

  Donderdag 18 augustus 2016

  Quinn doet beloftes om zijn bedrijf op poten te houden die hij niet kan waarmaken. Bobby is zo ontevreden over haar uiterlijk dat hij te ver gaat. Lucas schrikt als Amy met Ludo belt. Zal ze hem verraden?

  Vrijdag 19 augustus 2016

  Amy en Bobby zoeken elkaar steeds meer op. Bloeit hier iets moois? Lucas merkt niet dat Tiffy hem niet meer vertrouwt. Quinn en Tiffy zoeken een heimelijk plan uit en overvallen Lucas met een oude bekende.

 14. AMY EN BOBBY?!? Dit meent Nieuwe tijden toch niet, haha.
  Spoilers zijn voor de rest niet echt spannend, niks met Sil wat best raar is.

  1. Ik dacht hetzelfde ja, zie liever Amy en Sil samen. Die draaien al vanaf dag 1 met nieuwe tijden om elkaar heen. Begint behoorlijk vervelend te worden!

Geef een reactie