Maandag 11 juli
Bobby en Carlijn proberen hun geheimen voor elkaar verborgen te houden, maar lukt dit ook? Sil krijgt een nieuw droombaantje, maar dit geluk wordt overschaduwd door problemen met Amy. Lukt het Lucas om Tiffy ervan te overtuigen dat zijn gayverleden achter hem ligt?

Dinsdag 12 juli
De huisgenoten bereiden een verrassing voor voor Bobby’s verjaardag. Lucas ontdekt wat er speelt tussen Karim en Carlijn. Houdt hij zijn mond? Amy zet het op een drinken en bekent haar diepste geheim aan Moon.

Woensdag 13 juli
Kunnen en Karim en Carlijn dealen met het feit dat hun geheim is uitgekomen? Moon lijkt Amy’s verleden niet te accepteren. Tiffy probeert te bemiddelen, maar wat voor verleden verbergt zij zelf?

Donderdag 14 juli
Wordt de verrassing voor Bobby’s verjaardag een succes? Carlijn ontdekt dat Karim een verdrietig familieprobleem heeft. Er ontstaat een intiem moment tussen Quinn en Tiffy. Loopt de relatie tussen Lucas en Tiffy gevaar?

Vrijdag 15 juli
Moon doet het met iemand in het huis. Amy krijgt ruzie met Jacques. Waarom liegt zij hierover? Bobby probeert iets van Karim te stelen. Komt hij hiermee weg?

17 comments on “Nieuwe Tijden: Spoilers 11 t/m 15 juli

 1. Wat is dit sleeeeeeeeeecht , dit was 1 aflevering en niet meer.
  Tot september maar weer (jammer dat Amy en Sil nu hier in zitten en niet in GTST want deze serie gaat het niet redden).

 2. Ik denk ook dat deze serie het niet gaat redden. Al vond ik de eerste aflevering wel meevallen vergeleken bij wat we de laatste GTST aflevering te zien kregen (de nieuwe tijden scenes doel ik op), maar het is absoluut niet van hetzelfde niveau als GTST. In de jaren 90 had dit waarschijnlijk nog wel kans gehad, maar nu heeft deze serie geen schijn van kans.

 3. Nee inderdaad vreselijk ik hoop dat Holy Mae terug komt naar GTST en ook Ferry doedens. Maar de rest mag wegblijven wat een vreselijke acteurs. Trouwens in de nieuwe verhaal lijn van de GTST meerdijk app komen Pip Pellens, Mark van Eeuwen en Inge Ipenburg terug wel leuk vooral als laatst genoemde terug keert naar de zomer. Dan heb je in ieder geval weer 1 spannende verhaallijnen.

 4. Tjoonge tjonge ik moet zeggen ik kijk GTST al vanaf aflevering 1 en nu kijk ik ff naar nieuwe tijden en dan denk ik OMG. waar zijn jullie aan begonnen ik zeg jullie ik ben 52 jaar en echt ik sla geen gtst over maar dit …. No het is vrese4lijk zo jammer ik kan ook niet wachten als gtst weer begint sorry voor nieuwe tijden maar daar kijk ik niet meer naar M feringa

 5. Het is niet zó slecht. Verhaallijnen wel ok. Waar denk ik de meeste mensen zich aan ergeren zijn de vreselijke acteurs. Behalve Lucas Amy en Carlijn vind ik dat de rest niet kan acteren! De meeste zien er miss goed uit maar je huurt ze toch voor hun acteerprestaties en niet voor hun looks? Jammer.

 6. Soy Kroon, mooi koppie… Maar oh hij kan gewoon echt niet acteren. Gewoon niet. Heb hem ook in Galaxypark zien spelen, maar ook dat was zo nep.
  Stuur hem terug naar de toneelschool of laat hem een andere carriere kiezen. Wat irriteer ik mij aan hem.
  Net als die Rover en Sam. Ze zijn er gewoon nog niet klaar voor. Stop ze in Spangas.

 7. Hij is een miscast. Hij is te jong en hij heeft een te groene, te gevoelige uitstraling voor imand die jaren in de bak heeft gezeten. Dat kán gewoon niet, een dergelijke oogopslag als een naief kalf; je wordt daar afgemaakt als je zo onnozel doet.

  Ik heb Nieuwe Tijden gedumpt; ik word telkens afgeleid door andere programma’s die boeiender zijn.

 8. Waarom denkt iedereen dat Tiffy op Moon is? Volgens mij is Moon degene die bi is. Als je al kijkt hoe ze met Tiffy en Amy omgaat. Tiffy houdt van Lucas en die is echt niet op Moon hoor

Geef een reactie