• 8 juli 2016
 • GTSTfanclub
 • 16

Mark van Eeuwen zal niet voor vast terug keren in GTST. Dat heeft de acteur laten weten aan Lex Gaarthuis op 100%nl. Mark zal deze zomer wel te zien zijn in de GTST Meerdijk app, ook staat hij open voor een aantal scenes op televisie. Maar een vaste rol zit er niet meer in.

Mark is op dit moment druk met andere projecten, zo speelt hij in de musical ‘The Bodyguard’, heeft hij onlangs een serie opgenomen samen met Tygo Gernandt en ook komt er een nieuw seizoen van Flikken Rotterdam.

Mark speelde van 2005 tot 2012 de rol van Jack van Houten.

16 comments on “Mark van Eeuwen niet voor vast terug in GTST

 1. Kom op zeg, deze verhaallijn speelt zich af in de Meerdijk app. af.

  Je wordt er niet goed van dit soort geruchten te verspreiden. Gisteren was dit verhaal over Mark en Inge ook in RTLBoulevard, maar Boulevard heeft maar weer eens de klok horen luiden , maar weten niet waar de klepel hangt.
  Zoals wel vaker gebeurd.

  Kijk verder op internet en je leest de reacties van Mark en Inge.

 2. Maar kan best zijn dat de rol van martine gerecast wordt en dat het personage terugkeert waarom zou je anders op zoek gaan naar Martine maar er niks mee doen.

 3. Ben het helemaal eens met de reactie van Anoniem!

  Ik zou, als er iemand de rol van Martine Hafkamp zou moeten overnemen, Lone van Rosendaal de uitgewezen persoon ervoor vinden!

  Ik hoop dat de actrice er voor openstaat om in een soap te spelen…..

 4. Vind de app maar tegenvallen zeg veel te veel gaat het over die rommel nieuwe tijden. Ik wil weten wat er met Martine gebeurd is. woensdag helemaal niets over dat in de app. Waarom die nieuwe tijden door je strot duwen. Geef ons een keuze.

 5. @dre inderdaad ik ben het met je eens.

  @reacties hier boven
  Aan de ene kant is recasten wel leuk maar aan de andere kant er zijn afgelopen seizoen al genoeg gerecast (Job, Amy en Sil)

 6. Ik vind de recast van Amy juist een totale ramp. Heeft totaal niks met de actrice te maken overigens. Ik vond het vroeger zo leuk dat ze zo op Isabella leek met haar aparte rode haren. Nu heeft ze opeens het uiterlijk van een Italiaanse en lijkt ze opeens op Ludo. Oftewel, ze ziet en nu uit als Nina.2 Echt heel erg zonde.

 7. Ik vind vooral Holy Mae brood lekker haha daarom vind ik de recast goed haha. Hoop dat ze ook voor vast in gtst komt vol seizoen

Geef een reactie