Afgelopen vrijdag zagen ruim 1,4 miljoen mensen de cliffhanger van GTST. In deze cliffhanger zagen we dat de caravan met Sacha erin ontplofte. Er wordt een hoop gespeculeerd wie de cliffhanger niet overleefd. Wat denken jullie?

Overleeft Sacha de cliffhanger niet? Of is het toch iemand anders die in het volgende seizoen niet te zien zal zijn?

81 comments on “GTST Denktank: Wie overleeft de cliffhanger niet?

 1. Mij lijkt het, het logischt wanneer Sasha het niet zou overleven, ik kan mij niet voorstellen dat ze er op een 1 of andere manier nog uit had kunnen komen, maar ja, ik weet niet.

 2. sacha is door de klap er uit geslingerd en overleeft het maar me vermoede is dat bing eruit gaat door iets dat van de caravan hem doorboorde en zo het niet overleeft denk ik

  1. Hahaha jij maakt zeker een grap? Als je goed gekeken hebt zat Sasha nog in de caravan en paar seconden later ontplofte de caravan: Sasha zat dus nog in de caravan bewusteloos!

  2. En haar ketting hing daarna aan de struik maar Bing was er niet bij alleen Job Anna en de kinderen van lindalle en sjoerd was daarbij

 3. Bing gaat niet dood, hij was er niet eens bij. Hij blijft voorlopig wel. Bing raakt Nina kwijt en komt in de schulden in het nieuwe seizoen. Bing zal wel uiteindelijk weer met Sjors gaan denk ik in het nieuwe seizoen en Nina met Noud, Sjoerd raakt Aysen kwijt, na het bekent gemaakt is dat Teddy de dochter van Sjoerd is, en ik denk dat Janine een relatie krijgt met Rik maar later toch weer voor Ludo kiest

 4. Ik denk dat Sasja het niet overleef en dat Nina zo veel spijt krijg dat ze het vertel tegen bing wat er is gebeurt

 5. Sacha blijft in de serie als je goed heb gekeken hing haar engel ketting in de struiken ze heeft een engeltje op haar schouder gehad

 6. Ik vermoed dat Sjoerd doodgaat. Rikkie krijgt het steeds moeilijker om de voogdij over teddy te houden maar kan zo ook niet meer bewijzen dat niet thijs maar sjoerd eigenlijk de vader is/was.

  1. @this is me Het lijkt me heel onwaarschijnlijk dat na Nola (Mike) en Lana (Danny) de schrijvers ook nog de vader van de 2 andere kinderen afneemt (Sjoerd)

 7. Weet iemand eigenlijk hoe het nummer heet tijdens het verdriet van Sasha en het einde toen ze bewusteloos in de caravan lag?

 8. Martine Hafkamp komt terug, dit is te zien in de nieuwe meerdijk app, ze gaat Ludo vermoorden, en Janine gaat met Rick Trouwen

 9. Sabine, Sacha trekt haar ketting van haar nek als ze de caravan in gaat dus dat engeltje is meer een verwijzing van toedeloe Sacha je bent gaan hemelen.

 10. Ik denk dat Sacha het niet overleefd heeft. Sam is sowieso zwaar gewond. Misschien raakt ze verlamd waardoor ze haar sportcarrière vaarwel kan zeggen. Job of Anna raakt in coma. Het moet een van de twee zijn om hun kersverse relatie op de proef te stellen. Sjoerd en Rover komen er denk ik met een schrametje van af. Alleen al door het speculeren heb ik weer zin in het nieuwe seizoen. Kan niet wachten tot 5 september.

 11. Als Ludo vermoord word dat jij beweerd, dan zal Janine er ook niet lang meer in zitten want de acteurs hebben in het verleden gezegd als 1 van hen eruit gaat dat ze allebei eruit gaan. Ik heb nog niks gezien in de app dat Martine Hafkamp terug zou komen, alleen dat Jack een onderzoek aan het doen is naar Martine Hafkamp doen hij Wiet is komen halen. En volgens mij zal de app voorlopig rond nieuwe tijden draaien en wanneer het nieuwe seizoen gaat beginnen zal de app weer rond GTST gaan.

 12. Sacha zal het wonderbaarlijk wel overleven. Sam overlijdt of is zwaar gewond en zal niet meer kunnen sporten. En ik verwacht dat Sjoerd ook zwaar gewond raakt. Gezien hij met de flexwet moet, zal hij wel ergens een half jaar gaan revalideren. Rikki kan hierdoor haar mond niet meer houden over Teddy en biecht alles op. Ook zij moet dit jaar met de flexwet. Daarom zal ze wel met Bram en Teddy achter Sjoerd aan gaan. Zodat ze ‘als een gezinnetje’ er voor Sjoerd kunnen zijn. Aysen blijft alleen achter en belandt in bed met Bing of Thijs.. Noud en Nina komen na maanden om elkaar heen draaien wel weer bij elkaar. Evenals Ludo en Janine. Bing en Sjors komen niet bij elkaar, want Sjors verlaat binnenkort tijdelijk gtst ivm zwangerschapsverlof. Ik zie het ook nog wel gebeuren dat Aysen en Rik uiteindelijk een relatie zullen krijgen.

 13. Ik verwacht dat dit gaat gebeuren:

  – Sascha is levend verbrand in de caravan.

  – Sjoerd komt verkeerd terecht bij zijn val en komt zo in een rolstoel terecht.
  – Rikki kan door het ongeluk haar mond niet meer houden en vertelt Thijs dat Teddy zijn dochter niet is.Uiteindelijk wint Rikki de rechtzaak.
  – Thijs verlaat met hangende pootjes Meerdijk.
  – Rikki en Sjoerd groeien weer wat meer naar elkaar toe en besluiten samen Meerdijk te verlaten zodat Sjoerd kan revalideren in Amerika. Anton/Rik past zolang op de kinderen.

  – Sam kan raakt gewond en kan daardoor niet meer naar de olympische spelen.
  – Hierna volgt een hele verwerkings-verhaallijn en komt de band tussen broer en zus onder druk te staan.
  – Anna en Job markeren allebei niets, maar hun relatie komt wel onder druk te staan. Anna heeft veel last van nachtmerries en schuldgevoel omdat ze Rover heeft laten rijden. Uiteindelijk verlaat Anna Meerdijk om tot rust te komen. Job heeft het hier moeilijk mee, maar laat haar uiteindelijk gaan.

  – Noud heeft het heel moeilijk met het overlijden van Sascha en raakt aan de alcohol.
  – Nina kan niet langer gelukkig zijn met Bing en het zal niet lang duren voordat ze scheiden.
  – Na maanden komen de twee een keer bij elkaar.

  Dit is ongeveer wat ik verwacht. Ik verwacht dat Anna, Sjoerd en Rikki wel weer terug komen, maar Thijs niet.

 14. dit is wat ik denk we zagen Sacha in de Carvin dat ze haar ogen beet je open was en we krijg niet the zien dat ze net op tijd ontsnapt is dat ze in de wei bewusteloos zwaargewond ligt sacha zit nog niet eens 2 jaar in gtst ze heeft nooit echt een groot verhaal lijn gehad zulke moet je een kans geven anders zou ze nooit acht dat teddy niet de echt nicht je is

 15. Ik denk dat Sacha toch het ongeluk overleeft, en dat juist één van de anderen dood zal gaan. het liefste zou ik vaarwel zeggen tegen sam, aangezien ik dit toch wel één van de meest waardloze, nutteloze personages van de afgelopen jaren vind, maar dat zal vast niet gebeuren.
  ik ben er sowieso niet zo’n fan van dat de cliffhanger wordt gedragen door bijna allemaal newbies… op sjoerd na kunnen ze me allemaal maar weinig boeien…

 16. @Sonja, ik snap ook niet zo goed waarom de anderen Bing noemen. Ik heb geen Bing gezien op de plaats van het ongeluk met de caravan.

  En inderdaad de ketting van Sasha hing in de struik. Dus zou het goed kunnen dat Sasha uit de caravan is geslingerd. Maar of ze het overleefd heeft weet ik ook niet, zien we pas op of na 5 september.

 17. Wat ik hoop? Dat Rikkie inderdaad aan gaat geven dat Sjoerd de vader is om zo te proberen de voogdij te krijgen. Echter wordt er door middel van DNA onderzoek duidelijk dat Thijs toch de biologische vader is (mogelijk omdat beide keren seks zo kort na elkaar waren). Vervolgens wordt Rikkie inderdaad gezien als labiele leugenaar en gaat de voogdij over Teddy volledig naar Thijs. Rikkie mag Teddy louter bezoeken onder supervisie. Rikkie raakt helemaal van haar pad af en wij kunnen genieten van een goed stukje drama en ergernis.

  Wat betreft Sasha, het is simpelweg onmogelijk dat Sasha het heeft overleeft. Zij was immers bewusteloos en binnen een minuut uit een caravan met klemmende deur komen, ver genoeg bij de caravan vandaan geraken in een bewusteloze toestand lijkt mij vrij lastig. Als GTST voor deze verhaallijn zou kiezen dan zouden ze daadwerkelijk alle realiteitszin uit het oog verloren zijn.

  Eerder vermoed ik dat Sasha overlijdt en dat daar een enorme schuldgevoel verhaallijn achter vandaan komt.

 18. Spoilers Nieuwe Tijden Maandag t/m Vrijdag. 11/12/13/14/15 Juli.

  Maandag 11 Juli:

  Bobby en Carlijn proberen hun geheimen voor elkaar verborgen te houden. Sil krijgt een nieuw droombaantje.

  Dinsdag 12 Juli:

  De huisgenoten plannen een verrassing voor Bobby’s verjaardag. Lucas ontdekt wat er speelt tussen Karim en Carlijn.

  Woensdag 13 Juli:

  Moon lijkt Amy’s verleden niet te accepteren. Tiffy probeert te bemiddelen.

  Donderdag 14 Juli:

  Carlijn ontdekt dat Karim een verdrietig familieprobleem heeft. Er ontstaat een intiem moment tussen Quinn en Tiffy. Loopt de relatie tussen Lucas en Tiffy gevaar?

  Vrijdag 15 Juli:

  Moon doet het met iemand in het huis. Amy krijgt ruzie met Jacques.

  Volgende week donderdag 14 Juli, komen de spoilers van die week daarna.

 19. Sacha natuurlijk. De actrice heeft zichzelf al lang verlult in een interview. Mevrouw wil iets anders gaan doen op tv. Bijvoorbeeld een programma presenteren. Ze was in ieder geval klaar voor iets nieuws.

 20. @Olivia, dat Sacha programma’s wilt gaan presenteren, hoeft toch geen reden te zijn dat ze GTST verlaat?
  Er zijn zoveel acteurs in GTST die ook nog andere werkzaamheden verrichten buiten GTST.

  Denk aan Thijs (Miro Kloosterman ) in de musical The Bodyguard, Janine en Ludo (Caroline de Bruin en Erik Vogel met hun reisprogramma Romancing the Globe wat ze zelf maken/produceren en ook presenteren.
  Lucas (Ferry Doedens) in de musical Wicked, en binnenkort ook in musical The Bodyguard.
  Zo kan ik nog wel even doorgaan met GTST acteurs die (grote) klussen naast GTST doen. Men wilt zich verder ontwikkelen en daar is niets mis mee.

  Bovendien heb ik ook begrepen, dat het salaris wat ze verdienen bij GTST, zeker de jonge en beginnende acteurs, geen vetpot is. Dus alleen al uit financieel oogpunt klussen ze bij, alleen te leven van de inkomsten van GTST zal niet voldoende zijn.

 21. Ik vind het allemaal niet zo vreemd klinken hoor, ik denk eigenlijk ongeveer hetzelfde! Overigens denk ik wel dat Thijs de serie niet zo snel gaat verlaten, die gaat er vast alles aan doen om Rover achter de tralies te krijgen.

 22. Er is niet een alberts(behalve noud) die NIET verslaafd is geweest aan alchohol, dus dat is het enige realistische.

 23. @Mjo Omdat Rover nog geen rijbewijs heeft, maar wel achter het stuur zat toen de caravan afkoppelde en Sacha haar dood tegemoet ging. Thijs zet Anna zo zwaar onder druk, dat ze hem dit bekent en dan kan Rover zijn vrijheid wel vergeten, Denk ik dan hè, ik droom ook maar een eind weg 😛

 24. Sacha is niet dood ze laten ons weer ons hersens kraken yo. Anna gaat dood lol k weet bijna 100% zeker sacha is gewoon eruit gekomen

 25. @Ed, oké. Daar had ik effe niet aan gedacht.

  Maar goed laten we nu maar afwachten, wie het wel of niet heeft overleefd. Voor het zelfde geld is het niet Sacha, maar een van de anderen.
  Want het dood gaan van Sacha, bij het zien van de cliffhanger, laat men ons iets te duidelijk geloven dat Sacha het niet heeft overleefd of niet kan hebben overleefd. Voor mij iets te dik aangezet.

 26. Spoilers Nieuwe Tijden Maandag t/m vrijdag. 18/19/20/21/22 Juli.

  Maandag 18 juli:

  Karim heeft door dat Bobby middelen gebruikt om breder te worden. Wat doet hij met deze informatie? Sil probeert de vriendschap met Amy te herstellen. Waarom reageert Lucas zo vreemd als Tiffy hem wil helpen, nadat hij zich verwond heeft?

  Dinsdag 19 juli:

  Bobby raakt in verwarring als Carlijn zich zorgen over hem maakt. Lucas beweert dat Quinn hem geslagen heeft. Maar of dit waar is? Amy doet een grote bekentenis over de liefde aan Moon.

  Woensdag 20 juli:

  Karim mag het onderzoek voor zijn broertje niet op de universiteit voortzetten en bedenkt hiervoor een geheel eigen oplossing. Lucas veroorzaakt een tweedeling in het huis met zijn beschuldiging dat Quinn hem geslagen heeft. Waarom wil Bobby niet met het model werken dat Lucas voor hun app heeft geregeld?

  Donderdag 21 juli:

  Karim en Bobby bekokstoven een deal waar ze beiden beter van worden. Tiffy ziet hoe Quinn Lucas bedreigt en gelooft dat hij hem inderdaad geslagen heeft. Lucas denkt terug aan de oorzaak van zijn verwonding. Was het Quinn?

  Vrijdag 22 juli:

  Karim doet Carlijn een romantisch verzoek. Tiffy mist haar vriendschap met Moon, waardoor Moon een heftige conclusie trekt. Lucas heeft een geheime telefoon en blijkt contact te hebben met een wel heel verrassend persoon.

  Volgende week donderdag komen er weer nieuwe spoilers voor de week daarna.

 27. @gtstfites, Denk niet dat dit de reden zal zijn, (mocht) dat Sacha uit GTST gaat. Ik heb het al eerder hier geschreven, er zijn meer GTST acteurs die 1 of meerdere klussen erbij doen buiten de opnames van GTST.

  Denk dan aan o.a.
  Thijs (Miro Kloosterman ) in de musical The Bodyguard,
  Janine en Ludo (Caroline de Bruin en Erik Vogel met hun reisprogramma Romancing the Globe wat ze zelf maken/produceren en ook presenteren.
  Lucas (Ferry Doedens) destijds in de musical Wicked; Grease een rol in de film SneekWeek,

  Het is wel uiterst toevallig dat juist nu een artikel verschijnt, waarin Sacha vertelt dat ze ook nog andere ambities heeft. Is alleen om de discussie en speculaties te voeden, over wie verlaat GTST na de cliffhanger. Dat lukt dus aardig.

 28. @gtstfites ik was een paar jaar geleden bij gtst live ze hebben maar 2 werkdagen bij gtst dus wat jij zegt is een beetje raar

 29. ik denk niet dat sacha er uit gaat want ik vond de cliffhanger the veel op haar gericht en dat ze al laten zien al wie in de Carvin zit dan weet je nu al wie er dood gaat ze laten ook voor niets zien dat job anna rover sam en sjoerd er ook liggen dus ik denk dat 1 van hun word maar wie ? maar geen sacha

 30. Hey allemaal, ik heb eens goed gekeken en ik denk toch wel dat Sascha dood is… Als je goed kijkt zie je bij de ontploffing van de caravan eerst de kant waar de deur zit (en die zie je eerst ontploffen), daarna zie je hoe de andere kant van de caravan ontploft. En Sascha ligt aan beide kanten niet in het gras. Dus het is onmogelijk dat ze eruit is gekomen… Ik hoop nog steeds dat ze het overleeft. Maar dit klopt toch? Ga maar eens kijken.

 31. @FF, Bij CSI zou het kloppen. En in het echt misschien ook. Maar in GTST zouden ze iemand zelfs een kernexplosie nog kunnen laten overleven. Ze maken er altijd wel weer wat van.

 32. GTST – Moordvrouw; beide een programma van RTL. In Moordvrouw overleefde Fenna ook een ontploffing doordat ze er van te voren uit was gesprongen, zou me niks verbazen dat ze bij GTST hetzelfde doen.

  1. Nick overleefde ook een explosie maar dat is wat anders Fenna en Nick konden de auto openen en uitspringen en waren niet bewusteloos. Terwijl Sacha vast zit en buiten bewustzijn is net vlak voor de explosie (waarschijnlijk door de gas)

 33. @Anoniem, 21 juli om 19.52. Dat is ook steeds in mijn gedachte geweest. Er lag in de cliffhanger te veel nadruk op Sasha. Of te wel men wilt ons te graag doen geloven dat Sasha het niet heeft overleefd.

  Wat betreft Sjoerd daar twijfel ik over, als Sjoerd dit niet overleefd, dan zou Anton 2 zonen en zijn vrouw verliezen in GTST. Lijkt mij wat te veel van het goede.

 34. Ik denk ook dat Sacha dit waarschijnlijk overleefd en als er echt iemand uit zal gaan dan denk ik eerder aan Sam, Rover heeft dan een schuldgevoel dat hij gereden heeft en Sacha zal zwaar gewond zijn en Anna of Job zullen ook wel iets hebben zodat hun relatie getest zal worden.

 35. Als je een site niet kunt vertrouwen dan is het wikipedia wel, en verder op internet kan ik niks vinden over Simone Kleinsma die een rol krijgt in GTST.

 36. @Anoniem 15 augustus 2016 om 19:14
  Toe maar 6 spelers tegelijk eruit. Beetje overdreven vindt je zelf ook niet?

  @anoniem 14 augustus 2016 om 21:34, als er 1 site onbetrouwbaar is, is het de Wikipedia site wel. Zoals Ludo Sanders ook al schrijft.

 37. sascha blijft leven, de actrice zal tijdelijk niet te zien zijn vanwege expeditie robinson. Ze heeft min of meer haar mond voorbij gesproken over opnames bij gtst

 38. Ik denk dat Sasha in een coma ofzo belandt, zodat ze mee kan doen aan Expeditie Robinson. Voor de rest hoop ik dat er niemand dood gaat, maar helaas is Goede tijden wat dit betreft te onvoorspelbaar (mensen overleven de meest verschrikkelijke dingen, maar gaan aan kleinere dingen dood).

 39. Nou zoals we in de trailer van het nieuwe seizoen zien, hebben Anna, Jop, Rover en Sjoerd het sowieso overleefd. Over Sacha en Sam wordt nog mysterieus gedaan, maar ik denk dat Sacha overleden is en Sam gehandicapt 😛

 40. Sacha overleeft het niet! De nieuwe spoilers staan al online! Daaruit is meer dan duidelijk dat Sacha dood is. Wel jammer dat ze dit al online zetten.. Maarja!

Geef een reactie