Maandag 20 juni
Maxime probeert Nina voor een gigantische fout te behoeden. Thijs wordt geconfronteerd met enorme tegenvallers als zijn naam door het slijk gehaald wordt. Vanwege de situatie thuis gooit Amy haar hele toekomstvisie om. Janine werkt tot diep in de nacht aan haar boek.

Dinsdag 21 juni
Aysen daagt Thijs recht in zijn gezicht uit. Ludo stuit op overtuigend bewijs dat Janine niet 100% voor hem gaat. Rik wordt wakker op een onhandige plek. Rikki raakt in paniek als de kinderbescherming haar zaak onderzoekt.

Woensdag 22 juni
Bing en Nina moeten meerdere vernederingen ondergaan op hun vrijgezellenavond. Sil krijgt de reclassering op zijn dak. Als hij ontdekt wie hem dat geflikt heeft, is hij furieus. Janine stort bij Linda haar hart uit.

Donderdag 23 juni
Amy’s ontwerpen voldoen niet aan de toelatingseisen van de modeacademie. Nina heeft het moeilijk tijdens de laatste vrijgezellenopdracht. Sacha raakt verontrust als Noud maar niet in een feeststemming komt.

Vrijdag 24 juni
Anna en Job kunnen niet van elkaar afblijven en worden daarom weggestuurd. Rikki wordt onder druk gezet en verliest de controle op een verkeerd moment. Laura wil dat Robert voor haar opkomt. Amy en Sil willen op kamers.

39 comments on “Spoilers 20 t/m 24 juni

 1. Wikipedia is niet betrouwbaar en iedereen kan zomaar onzin plaatsen, gewoon blijven kijken en je komt er achter wat er na de zomerclif gebeurd en we hebben de zomerclif nog niet gezien dus kunnen we ook niet zeggen wie er nu eruit gaat en wie blijft.

 2. @Melissa, ik weet niet op welke GTST-Wikipedia kijkt, (bij mijn weten is dat ook maar 1) maar ik zie er niets staan dat Sam er uit zou gaan.
  Wellicht is het al weer verwijderd.

  Bovendien heeft @GTSTfan gelijk, Wikipedia is zeer onbetrouwbaar. Iedereen kan daar wijzigingen c.q. aanpassingen op verrichten.

  Maar het is wel zo dat Sam 1 van de 6 personages is in de cliffhanger, die betrokken is als er iets gebeurd met de caravan. Maar ook alle 6 staan niet op de eerdere vertoonde cast foto.

  Ook is het algemeen bekend dat RTL en Endemol er alles aan doet om de cliffhanger dit jaar niet te laten uitlekken / geheim te houden.

 3. Spoiler 27 juni 2016
  Nina krijgt heel slecht nieuws over haar bruiloft, maar ze probeert dit in haar voordeel te gebruiken. Linda ontdekt een geheim van Laura. Maxime weigert te liegen tegen Janine en zet haar zo aan het denken. Bing gaat niet akkoord met een beslissing van Laura en trekt zijn portemonnee.

 4. @Sem, hahahahahahah meen je die? Alsof dat echt het kind van Sjoerd is. Is gewoon een baby wat speelt in gtst. Die hele andere ouders heeft. Geen rikki geen Sjoerd of Thijs. HAHAHA.

 5. @Mike tja, dat vraag ik mij al zo lang af. Ik heb het al eens tegen Sem gezegd(geschreven), of hij/zij wel snapt wat er in GTST gebeurd. Maar dan wordt hij/zij boos of is beledigd.

  Blijkbaar heeft @Sem niet door dat Bing bij Sanders Inc. werkt en daardoor een goed inkomen heeft.

 6. Beste Sem,
  Ja Sil & Amy verlaten GTST om een overstap te maken naar Nieuwe Tijden dat deze zomer in de plaats van GTST komt na de zomer dat GTST terug is zal Nieuwe Tijden verder gaan op Videoland.

  Het is nog niet bekend dat Amy, Sil en Lucas ooit nog terug komen naar GTST dat zal afhangen wat de toekomst van GTST er uit gaat zien.

  Sem ik heb wel de indruk dat je maar half naar GTST kijkt ofwel maak je jou eigen draai van en begrijp je niet half waar je naar het kijken bent en de meeste reacties van jou zijn zo kinderachtig dat ik me ook af vraagt hou oud is deze persoon nu eigenlijk.

 7. Ik ga hier niet op reageren wat Sem hier juist posten want ik wil het hier tof houden voor de andere fans en het beste is wat we vanaf nu kunnen doen is gewoon niet meer reageren op Sem zijn/haar berichten want er komt toch alleen ruzie van anders en blijkbaar is Sem vlug aangevallen en kan totaal niks verdragen wat anderen posten dus ik negeer deze persoon vanaf nu en blijkbaar zit deze persoon in zijn eigen droom wereldje.

 8. Oehh gaat spannend worden tussen Nina en Noud woensdag 😉
  Ben nu wel erg benieuwd wat er op de bruiloft gaat gebeuren, gaat Nina nee zeggen of toch Bing? Of gaat Noud iets doen tijdens het huwelijk?

 9. Spoilers cliffhangerweek:

  Maandag 27 juni:
  Nina krijgt heel slecht nieuws over haar bruiloft, maar ze probeert dit in haar voordeel te gebruiken. Linda ontdekt een geheim van Laura. Maxime weigert te liegen tegen Janine en zet haar zo aan het denken. Bing gaat niet akkoord met een beslissing van Laura en trekt zijn portemonnee.

  Dinsdag 28 juni:
  Thijs speelt een vuil spelletje in zijn voogdijstrijd. Robert is geschokt als hij te horen krijgt wat Laura gedaan heeft. Laura krijgt nóg een zware tegenslag te verwerken. Als Sacha een vurig pleidooi voor Teddy houdt, komt ze lijnrecht tegenover Rikki te staan.

  Woensdag 29 juni:
  Nina stuurt Janine weg als die haar verbazing uitspreekt over de bruiloft. Ludo voldoet niet aan de verwachtingen van Janine. Sacha wordt gedwongen een kant te kiezen, maar kan dit niet. Dit heeft grote consequenties voor Teddy, Thijs en Rikki. En vooral voor haarzelf.

  Donderdag 30 juni:
  Nina wil de mooiste dag van haar leven beleven en zit niet te wachten op bezorgdheid van haar moeder. Maxime gaat het avontuur aan met Robert. Het is niet toevallig dat Noud plotseling ziek is, maar eenmaal alleen begint hij na te denken. Anna levert de bruidscaravan op de verkeerde plek af.

  CLIFFHANGER Vrijdag 1 juli:
  Bij de jongeren is de stemming iets te jolig als de caravan naar de feestlocatie gebracht moet worden. Dit leidt tot een climax. Noud gaat wanhopig op zoek naar Sacha en heeft slecht nieuws voor Nina. Nina weigert Janine haar diepste gevoelens te bekennen. Amy en Sil gaan nieuwe tijden tegemoet als ze hospiteren bij hun toekomstige medebewoners. Dit gaat Amy wel goed af, maar Sil niet.

  1. En weet jij nu alles van gtst hoeveel kerels heeft Janine versleten in gtst in al de seizoenen?En hoeveel kerels heeft Laura en Linda versleten?

 10. Janine – Simon, Ludo, Sebastiaan, Stefano, Ray
  Laura – Robert, Daniel, Philip, Rutger, Tessel, Stan
  Linda – Arnie, Robert, Erik, Bill, Anton, Herman, Rien, Stan

  Linda dus

 11. Edit

  Laura heeft ook nog met Guus en Dennis geflikflooid, dus niet Linda heeft de meeste mannen versleten maar Laura

 12. Linda heeft volgens mij ook nog even met Frits gehad en daarnaast een personage van Winston Gerstanowitz (toen ze vrij was uit de Thaise cel).
  Janine ging nog even met Daniel, Rafael en zo’n blonde gast van een paar jaar geleden (toen Ludo het ziekenhuis wilde privatiseren).

 13. Janine heeft ook nog eventjes met Frank van der Meer gehad die was veel jonger dan zij. Is nog niet zo lang geleden en hij wilde verder met haar maar zij niet.

 14. GTSTFanclub, jeetje wat trek jij het heel serieus aan zeg, het is maar een serie hoor! laat iedereen toch zijn zegje doen wat kan jou dat nou schelen…pppffff waar mensen zich om druk maken!!

 15. Het word steeds gezelliger hier… 😉
  Ik vind het erg jammer van de schrijvers dat ze Nina en Noud weer laten beginnen. Ik vind ze dus, als een van de weinigen, niet bij elkaar passen. Bing en Nina was iets nieuws, oké maar laat het dan toch zo voor op z’n minst anderhalf jaar. Maargoed, Noud en Nina maak je de meesten blij mee en daar gaat het toch om? 🙂

 16. Hahaha, ik vind het dus juist super dat Nina en Noud misschien weer iets met elkaar krijgen en vind ze juist heel goed bij elkaar passen. 😉 Juist omdat ze zo verschillend zijn van karakter, passen ze ook zo goed bij elkaar. Ze vullen elkaar aan en het is wel een koppel met veel chemie.

 17. Inderdaad wordt steeds gezelliger hier, lijkt wel een complete kleuterklas.
  Dat je een mening heb oké maar hoever moet het gaan, wordt steeds minder leuk dit forum, je kan beter de tv gids gaan lezen met de spoilers en er thuis of met weet ik veel wie over praten.
  Dit slaat echt alles, kritiek betekent niet gelijk dat iemand iets verkeerd bedoeld en kan je zowel letterlijk als figuurlijk opvatten.
  Er wordt nu meer onzin gepraat en elkaar af te bekken dan dat het nog over GTST gaat.
  Grow up, het is en blijft een soap laten we het leuk houden met z`n allen en op een normale manier met elkaar discussiëren en kritiek krijgen en geven hoort bij discussiëren elkaar af blaffen is niet de bedoeling van kritiek en als je er niet tegen kan snap ik al helemaal niet wat mensen op een forum doen, dan moet je juist van een forum weggaan want daar is juist een forum voor om met andere je mening te delen.
  En anders zoals eerder vermeld stop dan met het lezen van de spoilers en het delen van je mening op een forum trek dan de tv gids open en hou het voor je zelf 😉
  Een goede nacht gewenst , en hopen dat het allemaal wat normaler gaat worden hier zodat iedereen er plezier van kan hebben!

 18. Dat niet alleen. Het lijkt ook alsof GTSTfanclub best wel achterblijft met spoilers, nieuwsberichten etc.
  Vroeger was het er vroeg op, nu juist later dat is juist jammer.

 19. @sem Eerst lezen dan denken dan typen en dan weer denken (of het wel ergens op slaat)
  En dan pas op enter het lezen en denken vergeet je denk ik
  prinses nina ik ken wel een nina in gtst prinses nina geen idee wie dat is
  en King Bing ken ik ook niet maar Bing ken ik wel typ gewoon bij aam ipv verzinsels word volwassen

 20. @Anoniem ik kom voor de mensen in deze site op en Sem is degene die hier allemaal mee begon om dit soort reacties te schrijven dus mijn excuses dat ik zo doet maar je moet ook begrijpen dat het voor alle mensen heel storend is als Sem dit soort haatberichten na de uitzending schrijft.

 21. @ Mart: Daar heb je inderdaad ook volkomen gelijk in 😉 erg jammer ook omdat het eerst allemaal erg up to date altijd was, gelukkig hebben we nog wel de mensen die vanuit de tv gids ons de spoilers tonen, dat is erg fijn om zo toch nog bij te kunnen blijven, jammer dat het enkel achter blijft op de website zelf.
  Misschien naar de zomervakantie dat het weer wat beter gaat op de website en laten we dan gelijk hopen dat iedereen op dit forum wat respect voller met elkaar om gaat.
  Want deze sfeer is ook echt niks, iedereen komt hier om de spoilers te lezen, en iedereen heeft daar een eigen mening over, en dat mag en dat is goed zal niet goed wezen als iedereen het zelfde overal over zou denken toch 😉
  Maar daarbij zoals ik al eerder vermelde laat iedereen gewoon in zijn waarde ben je het ergens niet mee eens kan het ook op een normale manier worden aangeven i.p.v. gelijk los te gaan dat is nergens voor nodig, of lees er over heen hoe graag je ook zou willen antwoorden op dat moment en je woede wil laten tonen, hou de eer aan je zelf zo heeft iedereen het leuk op dit forum.
  Ik heb tegen niemand iets op dit forum, en wil niet overkomen als moeder overste, maar vind het erg kinderachtig zoals het er nu aan toe gaat allemaal.
  Hou het leuk voor elkaar en voor jezelf !

Geef een reactie