Vandaag is er in de GTST Meerdijk app een nieuwe verhaallijn begonnen. In deze nieuwe verhaallijn volgen we Lucas, die terug is in Nederland. Lucas besluit alleen niet terug te gaan naar Meerdijk, maar hij duikt onder in een woning in Utrecht.

Ben jij benieuwd wat het geheim van Lucas is? Bekijk dan snel de GTST Meerdijk app.

60 comments on “Nieuwe verhaallijn: Lucas Sanders

 1. Ben ook erg benieuwd naar zijn geheim

  1. De ontbrekende fruitschaal rechts, 2. Ontbrekende vaas op het tafeltje achter Lucas, 3. Het kleurverschil boven de handen van Lucas, 4. De nek van Lucas, 5. De ontbrekende boot links. Ga vervolgens naar het vliegveld en open daar het kluisje van Lucas. Zet Lucas’ geliefden op chronologische volgorde. De volgorde luidt: 1. Edwin, 2. Bilal, 3. Menno, 4. Pelle. Ga vervolgens naar het station van Meerdijk. Van Station Meerdijk reis je naar Utrecht Centraal. In het Utrechts studentenhuis speelt het verhaal van Nieuwe Tijden zich af.

 2. Wel leuk dat ze lucas toch weer een soort van in gtst terug laten komen. Dit is ook al het geval met nieuwe tijden. Goed bezig!!

 3. Hm,Lucas heeft ook een andere achternaam aangenomen….dan moet het toch wel serieus zijn wat hij te verbergen heeft..

 4. Ik!
  Het verschil dat het lastigst te vinden is is het linker oog van tiffy (of de rechter) en voor de rest volgens mij de lippenstift van tiffy het shirt van lucas en de rest weet ik niet meer

 5. weet iemand het antwoord van de piano van het verdrietige deuntje van Quinn?? Ik heb de letters G, B, C, D. Alle antwoorden die ik zie zijn met de letters F en E maar die heb ik dus niet…… pleasee kan iemand mij helpen!?

 6. zal me niks verbazen als dadelijk het nieuwe seizoen van gtst begint dat ludo zn dochter bezoekt in utrecht bij amy en daar lucas tegen komt

 7. De F staat niet op de piano in Spelonk.
  Ik kom er ook niet uit.
  Kom dus niet verder.
  Wie weet voor mij het antwoord ?

 8. 🙁 kom ik dus niet verder en blijf bij het treurige deuntje van quin steken geen letter F maar met de letters GDCB.

Geef een reactie