Maandag 4 juli
Amy en Sil arriveren in hun nieuwe huis en merken meteen dat het leven met hun nieuwe huisgenoten allesbehalve saai zal worden. Amy komt een oude bekende tegen met een groot geheim. Kan ze dat voor hem bewaren?

Dinsdag 5 juli
Bobby is verliefd op een huisgenoot en wordt jaloers. Lucas woont samen met Tiffy. Is zij gewoon een vriendin of speelt er meer? Amy hoort hoe Lucas in het huis terecht is gekomen en doet een schokkende ontdekking over hem.

Woensdag 6 juli
Moon gaat op mannenjacht en sleept Amy daarin mee. Waarom vindt Sil dit zo vervelend? Bobby stort zich op zijn trainingen, maar gaat wel erg ver. Tiffy heeft een juwelendoosje waarvan niemand mag weten wat er in zit.

Donderdag 7 juli
Lucas’ geheim komt onder druk te staan. Amy heeft een aanbidder. Quinn en Bobby schakelen Carlijn in om erachter te komen of Karim nog maagd is, hetgeen leidt tot een onverwachte ontknoping!

Vrijdag 8 juli
Carlijn en Karim proberen iets voor de anderen te verbergen. Amy en Moon hebben plezier bij het corps. Sommige huisgenoten zijn hier niet zo blij mee. Quinn komt erachter dat Lucas op jongens valt en onderneemt actie.
10 comments on “Nieuwe Tijden: Spoilers 4 t/m 8 juli

  1. Ik ga niet kijken. De helft van de serie op tv en dan verder kijken via betaalde zender Videoland. Nee, daar begin ik niet eens aan.

  2. Ben het met Lava eens, het acteerniveau is idd niet goed maarja dit is natuurlijk het begin en je moet wennen.
    Ik geef het wel een kans, ben erg benieuwd naar Lucas’ zijn verhaal en Moon is niet verkeerd 😉

  3. Vreselijk slecht, acteerwerk zero (Laat Amy en Sil gewoon weer in GTST please), verhaallijnen zero, karakters lachwekkend en ongeloofwaardig dus ook zero en ik vind ineens Tim Douwsma een partij slecht……………… mooie jongen maar verder niets aan,
    Deze serie gaat het niet redden , hier zit niemand op te wachten en al zeker niet als betaalde soap want dan zijn er echt heel veel betere.

Geef een reactie