De GTST cliff van dit jaar belooft spannend te worden waarbij vele verhaallijnen tot een zinderend einde gebracht worden.

De bruiloft van Nina en Bing is in volle gang, een bijzondere dag die ze samen vieren met familie en vrienden. Het is echter niet alleen rozengeur en maneschijn wat de klok slaat. De spanning tussen Nina en Noud is om te snijden en de gevoelens tussen de twee oud geliefden heeft voor Sacha grote gevolgen. Het lijkt alsof heel Meerdijk zich bemoeit met de liefdesperikelen tussen de twee stellen, wat niet door iedereen in dank afgenomen wordt. Ondertussen is het ook bijna tijd voor de bijzondere huwelijksverrassing voor Nina en Bing: de ‘gepimpte’ bruidscaravan met alle cadeaus van vrienden en familie. Het vijftal Rover, Sam, Sjoerd, Job en Anna brengt in alle joligheid de caravan naar de juiste locatie, maar eenmaal onderweg krijgt deze goedbedoelde actie een dramatische wending.

Ook de voogdijstrijd om Teddy gaat verder en Sacha komt achter het vuile spel van Thijs, waar ze totaal niet achter staat. Laura heeft er moeite mee dat ze geen grip krijgt op Sil, die plannen heeft om samen met Amy Meerdijk te verruilen voor Utrecht. Ze willen hun eigen leven leiden en gaan nieuwe tijden tegemoet als ze hospiteren voor een plek in een studentenhuis.

Super spannend dus, kijk daarom 1 juli om 20:00 naar deze spannende cliff.

Foto: RTL Nederland

51 comments on “GTST Cliff: huwelijkse perikelen

 1. Oei. Gaat Sam dood? Dat zou een mooie cliffhanger worden, heel Nederland staat te springen! Voor de rest vond ik Bing en Nina een leuk stelletje, het zou jammer zijn als ze uit elkaar gaan maar met Nina houd niemand het lang vol 😉

 2. Hetgene wat mij opviel net tijdens RTL boulevard achter de schermen bij de cast foto voor volgend jaar was dat alleen: Rik, Anton, Linda, Rikki, Maxime, Thijs, Nina, Sjors, Laura, Ludo, Janine, Bing, Aysen en Noud erop staan. Nou gaan Amy en Sil in nieuwe tijden spelen maar er staat ook hierboven dat Rover, Sam, Job, Anna en Sjoerd die caravan gaan brengen en er een dramatische wending gebeurt. Dus zou dat betekenen dat er 1 of misschien meerdere van hun eruit gaan? En Sasha stond er ook niet bij……

 3. Moet wel zeggen dat het dit jaar een spannende cliffhanger lijkt te worden. Ben erg benieuwd.
  En zelf denk ik dat Sacha doodgaat, ze kreeg de laatste maanden ook super weinig screen time en liep maar een beetje rond. Vanaf het begin was ze al geen toevoeging en dat is ze nog steeds niet. Ik denk ook niet dat veel mensen zullen treuren om haar vertrek.

 4. Sascha is zo boos en teleurgesteld in Noud dat ze wegrent en een val maakt. Ze overlijdt ter plekke. Sjoerd gaat er ook uit. Hij gaat op reis samen met zijn kinderen.

 5. die castfoto is nep ze gaan de echte toch niet laten zien en misschien gaat er wel niemand dood dat het gewoon misleidens is

 6. Als Sjoerd eruit ( lees dood in de zomer cliff ) gaat heeft Anton bijna z’n hele familie begraven dus dat lijkt me sterk. Het kan natuurlijk wel maar dan is de familie bouwhuis geen familie meer vindt ik eigenlijk .. Is het nu ook al niet maar toch.

 7. Anoniem, dat doet Sjoerd (Guido) nu ook al. Bovendien zijn er meerdere GTST’ers die naast het spelen in GTST andere dingen doen. Denk aan Ludo en Janine (Erik en Caroline) hebben een eigen reisprogramma. Thijs (Miro) speelt momenteel in The Bodyguard. Toen Lucas (Ferry) nog in GTST zat, speelde hij zowel in musicals als in films.
  Dus dat Sjoerd (Guido) er uit gaat om het theater in te gaan, is geen argument.

  En ja, er gebeurt iets dramatisch in de cliffhanger. Maar dat hoeft toch nog niet te betekenen dat er iemand dood gaat? Dat lees ik nergens.
  Bovendien zijn er personages genoeg, waarbij de beruchte flexwet weer om de hoek komt kijken.

  1. De serie is ooit begonnen om het echte leven een beetje na te bootsen. De hele serie slaat nergens op. Kijk naar het moederschap van nina. Dat kind is er nooit en zij leeft alsof ze nog een puber is. Zo zijn moeders niet. Zijn dan dus ook slechte voorbeelden voor jongeren die ouders willen worden. Die denken dan ool dat ze zomaar zonder regelen effe naar thailand kunnen. En bij terugkomst nog niet eens naar kindlief vragen. Heel slecht

 8. Ik denk niet dat Sacha eruit gaat gaan want ik lees dat ze ontdekt wat Thijs uitspookt en dat kan ruzie van komen en als Nina en Noud terug verliefd gaan worden op elkaar dan komt er ook ruzie van tussen Sacha en Nina en Noud dus er zit echt iets te gebeuren met het personage van Sacha.

  Als er echt een personage dood gaat wat met de zomerclif te maken heeft denk ik eerder Anna want als Nina en Bing uit elkaar gaan dan vliegt hij bij Ludo buiten en dan zal hij terug naar Boks gaan.

  Job zal erg verdrietig zijn dan en ook Sacha zal dat zijn als het uit geraakt met Noud, ik zie Job en Sacha nog een koppel worden in GTST.

  Bing en Sjors zullen terug een koppel worden als uitgeraakt met Nina.

  Sjoerd geraakt door de zomerclif zwaar gewond en Rikki komt door Sacha de waarheid te weten wat Thijs uitgespookt heeft met Sjoerd en verlaat Thijs dan en Rikki heeft dan spijt dat ze Sjoerd nooit gelooft heeft en Thijs gaat dan het hoederecht over Teddy vechten en komt op die manier te weten dat Teddy zijn dochter niet is maar Sjoerd haar vader is en op die manier geraakt Thijs alles kwijt. Op dat moment kan het zijn dat Thijs met de flexwet te maken heeft en verdwijnt een tijdje.

  Dus ik denk dat Nina & Noud, Bing & Sjors, Rikki & Sjoerd terug bij elkaar komen
  En dat Job & Sacha wel eens een koppel kunnen worden.
  Ook denk ik dat Nina wel eens zwanger kan worden en deze keer van Noud.
  Ook de waarheid over Teddy denk ik dat Volgend seizoen wel eens uitgaat komen.

 9. Als Rover, Sam, Sjoerd, Job of Anna dood gaat (wat ik niet hoop) dan verwacht ik dat het Sjoerd is.

  Ik vind Rover en Sam beide niet echt interessant (eerder irritant), maar beide zitten er nog niet zolang in. De schrijvers kunnen nog zoveel met die personages dat het me niet logisch lijkt dat een van beide eruit word geschreven.

  -Sjoerd zit er al jaren in en ik kan me best voorstellen dat Guido Spek eens iets anders wil. Het zou weer een hele verhaallijn kunnen opleveren. Aan de andere kant is dan wel de oorspronkelijke Bouwhuis familie dood op Anton na. Guido krijgt binnenkort toch ook weer te maken met de flexwet?

  – Anna en Job zie ik ook niet zo snel gebeuren

 10. Ik betwijfel dat er wel iemand van de jongere eruit zal gaan, maar als er toch iemand eruit gaat denk ik eerder aan Anna ,maar het wil niet zeggen dat je zolang in mee speelt dat je daarom ook uit de reeks gaat geschreven worden in het verleden dacht veel mensen dat Noud en Jack dood gingen door dat ebola virus, maar wie ging eruit na anderhalf jaar juist Edwin.

  Ik wil daarmee zeggen dat we niet naar hoelang een personage erin zit moeten kijken, dat betekend niet dat daarom Sjoerd eruit geschreven gaat worden, ik denk juist dat hij eerder zwaar gewond geraakt en inderdaad Sacha zie ik ook niet meteen uit GTST gaan omdat er van alles aan het beuren is met haar en Sjoerd blijft volgens mij ook nog even, dat verhaal rond Teddy moet nog uitkomen en Thijs zal inderdaad alles gaan verliezen door Sacha en Aysen die hem gaan ontmaskeren en dan verlaat Rikki hem.

  En ik zie ook dat Bing zijn tijd bij Sanders Inc. bijna afgelopen is, dus zal hij wel terug naar Boks gaan vandaar dat ik denk als er daadwerkelijk een personage via de zomerclif sterft dat het Anna zal zijn.

  Dat Sacha en Job een koppel zouden worden denk ik eigenlijk niet.
  Bing & Sjors zou best kunnen, deze twee blijven rond elkaar draaien.
  Noud heeft eigenlijk de laatste seizoenen altijd van Nina gehouden daarom dat hij ook een tijdje weg gegaan is omdat hij niet kon kiezen tussen Nina & Sacha, ik had eigenlijk verwacht dat hij Nina terug ten huwelijk zou gevraagd hebben doen hij teruggekomen was in plaats van Sacha.
  Dat Rikki en Sjoerd terug iets zouden krijgen denk ik niet, maar je weet maar nooit.

  In ieder geval zal het een spannende zomerclif worden en hopelijk word het volgend seizoen leuker dan dit seizoen was.

 11. Guido Spek en Robin Martens moeten er beide een half jaar uit i.v.m. de flexwet. Sjoerd zal wel in coma komen te liggen na het ongeluk of naar een revalidatiekliniek gaan in het buitenland. Rikki gaat met haar kids op de vlucht voor Thijs nadat haar geheim is uitgekomen.
  Na een half jaar zien we Sjoerd en Rikki dan weer terug in Meerdijk
  Inge Schrama gaat met zwangerschapsverlof. Sjors verlaat ook voor een tijd Meerdijk na een telefoontje van Jack en Wiet omdat zij denken Martine gevonden te hebben. Als Sjors terugkeert blijkt dat ze Martine toch niet gevonden te hebben.
  Sasha zal waarschijnlijk overlijden vlak voordat zij het geheim van Thijs bekend wilt maken. Uiteindelijk komt het geheim toch uit.
  Bing zegt nee voor het altaar en laat Nina geschrokken achter en Noud voelt zich schuldig

 12. Degene die met flexwet moeten:
  – Miro Kloosterman (Thijs Kramer
  – Robin Martens (Rikki de Jong)
  – Guido Spek (Sjoerd Bouwhuis)*
  – Barbara Sloesen (Anna Brandt)*
  – Gaby Blaaser (Sacha Kramer)*

  Zwangerschapsverlof:
  – Inge Schrama (Sjors Langeveld)

  * Is niet bekend of 1 of meer van deze acteurs in de serie blijven

 13. De meeste denken dat het Sacha gaat zijn als er iemand zou sterven via de zomerclif, maar meestal is het totaal iemand anders.

  Sacha, Sam en Rover zullen bijna geen enkele GTST kijker gaan missen omdat het te weinig toevoegd aan de verhaallijnen die GTST maakt.

  Dus denk ik eerder dat het niet Sacha of Sam en Rover en Job gaan zijn
  Maar ik twijfel eigenlijk aan Sjoerd of Anna dat ze zwaargewond gaan geraken via de zomercliff of zelfs 1 van hen der uit gaan. De kijkers gaan hen wel missen en zo maken ze weer een harde klap voor de kijkers.

 14. Ik denk toch echt dat iemand gtst verlaat, flexwet is geen 3 maanden maar 6 maanden nu, dus denk ik dat de persoon met flexwet moet gaan geen 6 maanden flexwet wil maar dus helemaal stopt met gtst!

 15. Kan het ook niet zijn dat Janine gewond raakt? Het hoeft niet een van de 5 te zijn die de caravan ophaalt,onderweg kan ook Janine ergens daar in de buurt lopen of fietsen of zo? Volgens de Meerdijk app is ze niet op het huwelijk van Nina en Bing.

 16. Vergeet Elise Kil ook niet, ik denk dat zij “iets” gaat doen, waarbij slachtoffers vallen. Ze was ineens weg, maar had niet het idee voorgoed.

 17. @Bjbuits, Dat zou zo maar kunnen. Daar denkt niemand aan. Elise Kil heeft alle reden om wraak te nemen op Bing en Sanders Inc. (Nina)

 18. Het word spannend de bruiloft van nina en Bing loopt ook uit de hand en Thijs en Sjoerd gaan vechten hij gaat aan Thijs vertellen da hij de vader is van teddy en iets met de caravan loopt ook uit de hand ik denk da die motor of de kabel los zit waardoor die in de fik vliegt en dat er dode vallen

 19. Ik heb net de zomer cliff gekeken. Wat was dat spannend zeg! Maar ik ga niks verklappen, ik zeg alleen dat t heel spannend gaat worden.

 20. Ik denk dat Jef in de caravan zit met Meneer Harmsen en dat Frits van Houten het jawoord aan Laura geeft en dat ze 5 kinderen krijgen die allemaal pittige tijden gaan meemaken. En dat Rik zijn knot afknipt want die ziet er niet uit…

Geef een reactie