Maandag 30 mei
Anna pikt een horeca-idee van Job wanneer ze zonder inspiratie zit. Amy voelt zich buitengesloten door de familie Sanders. Als er met Rik geflirt wordt, laat dat hem niet koud.

Dinsdag 31 mei
Sam en Rover werken samen om Sil aan Sam te koppelen. Aysen maakt grote vorderingen in haar onderzoek naar Sjoerds drugsdealer. Sterker nog: ze komt oog in oog met hem te staan. Rikki vraagt Rik om hulp als ze moet kiezen tussen haar geheim en de veiligheid van Bram.

Woensdag 1 juni
Sam voelt zich hemels door Sil. Sacha en Noud krijgen een geweldige uitnodiging van Nina en Bing om samen op werkvakantie te gaan in Thailand. Amy weet de concurrentie te ontregelen.

Donderdag 2 juni
Amy verschuilt zich achter een liefdesleugen om haar gezicht te redden. Anton doet Sjoerd een voorstel, maar Sjoerd vertrouwt Antons motieven niet. Laura steunt Sil na een grote tegenslag. Ze maakt daarbij een foute inschatting. Aysen blijft doortastend achter de waarheid aanjagen.

Vrijdag 3 juni
Sjoerd provoceert Anton tot het uiterste. Ook eist hij dat Rikki haar verklaring bij de Kinderbescherming intrekt. Thijs probeert Rikki te paaien met een duur cadeau. Door Noud loopt Sacha’s vakantie gevaar. Rik helpt zijn flirt op gepaste wijze uit de kleren.Maandag 6 juni
Door de gladde praatjes van Thijs raakt Rikki in de war. Janine is jaloers als ze Rik met een andere vrouw ziet zoenen. Amy moet grote moeite doen om Sil weer voor zich te winnen. Anton voelt zich schuldig, omdat hij twijfelde aan zijn eigen zoon.

Dinsdag 7 juni
In Thailand genieten Nina, Bing, Noud en Sacha van het land, de warmte en de cultuur. Toch zijn Nina en Noud iets te veel op elkaar gefocust. Anna zoekt een invaller als haar kok zich ziek meldt. Janine weet niet wat ze moet als haar de liefde wordt verklaard.

Woensdag 8 juni
Sjoerd wordt ondervraagd door de kinderbescherming. Sil liegt tegen zijn moeder over een baan. Of zij hem gelooft, hangt af van Maxime. Anton denkt zeker te weten dat hij bewijs tegen Thijs heeft.

Donderdag 9 juni
Nina, Bing, Noud en Sacha doen een hike in de Thaise wildernis en die verloopt anders dan verwacht. Rikki verknoeit het voor zichzelf als ze veel te ver gaat met een goedmaakactie. Anna draait door, Job helpt haar.

Vrijdag 10 juni
Nina en Noud hebben iets te verbergen voor hun geliefden. Anna en Job kopen een caravan. Maxime en Robert ontdekken dat een relaxte houding tussen hen beter werkt dan het spelen van spelletjes.

92 comments on “Spoilers 30 mei t/m 10 juni

 1. Tuurlijk krijgt Rik iemand, om Janine jaloers mee te maken. Voor de rest lijkt het alsof Sam met Sil krijgt… maar volgens mij mag half Nederland Sam niet. Ik gun Amy Sil meer.

 2. Hier zat ik dus al op te wachten wanneer er nou iets fout zou gaan tussen nina en bing en noud en sasha. Eerst dacht ik dat bing zou vreemd gaan maar dat blijkt dus nina die vreemd gaat en nog wel met noud. Alletwee huwelijken verlopen dus fout

 3. Hahaha precies, er moest sowieso iets misgaan bij Nina Bing, Noud en Sacha. Twee huwelijken is natuurlijk geen optie in Gtst. Dacht ook inderdaad dat Bing iets zou doen waardoor zijn relatie met nina stukgaat, maar dit is nog beter, Nina en Noud gaan vreemd met elkaar, hahaha en hopelijk betekent dit ook dat ze weer bij elkaar komen, want vind ze nog steeds een van de beste koppels in gtst.

 4. Vind Sil helemaal niks de acteur is veel ouder en jonger in gtst?
  Verhaallijn met zijn vader rammelt ook aan alle kanten Robert is in Japan geweest en nu in Frankrijk en Sil zat in een kliniek, dan kan je toch niet bij elkaar zijn?
  Denk ook dat Nina met Noud gaat trouwen en Bing gaat failliet en wordt ontslagen door Ludo

  1. ja dat zou kunnen ik denk dat nina zwanger raakt van noud hun slippertje in thailand en in nederland gaan trouwen en bing failliet raakt en ontslagen wordt door ludo

 5. ik denk ook dat Nina zwanger raakt van Noud en Nola seizoen 27 halfbroertje of halfzusje krijgt en dat Nina en Noud weer gaan trouwen van wege de baby

 6. Bing gaat zijn ondergang in Meerdijk tegemoed hij is geen zakenman en mist de ervaring die Ludo en Elise wel hebben.

 7. Dat het tussen Bing en Nina misgaat en er geen huwelijk komt, of op het laatste moment misgaat, was toch wel te verwachten. Ludo heeft hierop toch enigszins op aangestuurd en geduldig afgewacht. Dit is dus voor mij geen verrassing.
  Dat het huwelijk tussen Sasha en Noud niet doorgaat vind ik wel jammer. Ik vind het toch wel een leuk koppel. Is weer wat anders dan Nina en Noud.
  Want weer een bruiloft tussen Nina en Noud of een of andere verhaallijn, blijven de schrijvers in herhaling vallen, en zeker nu blijkt dat er weer iets mis gaat tijdens een bruiloft.

  1. Ja, Nina en Noud is iid een vaak gespeeld kaartje, maar ze zijn eenmaal Janine/Ludo 2.0…
   Dus je kan gwn op wachten dat ze ooit weer iets met elkaar krijgen. En het is volgens mij ook wel al een tijdje geleden dat ze iets met elkaar hadden..
   Zelf heb ik nina en noud wel altijd een leuk stel gevonden, dus voor mij is t geen probleem als ze weer bij elkaar zouden komen :b

 8. nou laat Nina en Noud weer wat met elkaar krijgen en dit keer trouwen…. zo ook janine en Ludo. Ik vind die Sacha nog steeds niks en Noud is helemaal zo soft geworden met haar. verhaallijn van Thijs begint me echt te ergeren nu!

 9. Lees het niet meer Anoniem je bent zelf zielig met je prietpraat over gtst
  Het was gisteren Telekids The Soap soms lijkt het ook op Bassie en Adriaan

 10. Verhaallijn rond Sjoerd is spannend en Janine en Ludo zijn weer samen de rest van de verhaallijnen is slap en voorspelbaar.
  Heeft gtst zijn beste tijd gehad??
  En het gaat te traag rekken naar de Zomerclif doen ze altijd in het Voorjaar.

 11. Nu kan het wel:

  13 juni
  Sacha begrijpt niet waarom noud ongemakkelijk tegen haar doet. Rik zet een ongewenst persoon uit huis. Aysen besluit dat ze Thijs hard gaat aanpakken.

  14 juni
  Laura helpt Amy en daarmee ook zichzelf, Aysen is illegaal bezig en haar slachtoffer merkt dit. Job blijft onverzettelijk doorgaan met verrassingsacties voor Anna.

  15 juni
  Anton en Linda worden geconfronteerd met een genante situatie. Sjoerd trekt het niet als hij denkt dat Rikki hem belazert.
  Sil is helemaal klaar met de bemoeizucht van zijn moeder.

  16 juni
  Janine overvalt Ludo met de manier waarop ze het boek over Hein wil afmaken. Sacha vraagt zich af wat haar vriendschap met Nina nog voorstelt als Nina haar afbekt.

  17 juni
  Bing ziet iets dat niet voor zijn ogen bestemd is. Amy is het slachtoffer van omredelijke verwijten. Noud heeft problemen met de opdracht die hij voor Nina’s huwelijk moet uitvoeren.

 12. Wat mij maandag (30-05) opviel is dat Bing zei dat de bruiloft over 5 weken is. Over 5 weken is ook precies de zomercliff. Ik denk dat de cliff dus rondom die bruiloft zal plaatsvinden. Wat opzich niet echt origineel is aangezien in 2011 de comercliff ook al op de bruiloft van Nina was.

 13. Wordt nog spannend Sil verlieft op Rikki en Sam en Amy verlieft op Sil,Noud is nog verlieft op Nina en dan komen Bing en Sacha bij elkaar.
  Sam ziet er nu als een 10 jarige uit ze kon ook zo in The Hobbits meespelen

 14. Zomer clif gaat inderdaad over Nina en Bing’s bruiloft. Bing komt er achter dat Nina en noud met elkaar naar bed zijn gegaan, dit houd jij geheim tot de bruiloft. Zijn wraak plan gaat die daar uitvoeren.

  Sjoerd biecht op dat teddy zijn dochter is en thijs en sjoerd gaan vechten, dit loopt niet goed af…

 15. hoe zit het trouwens met de flex wet van Robin Martens, Guido Spek en Miro Kloosterman, moeten zij niet zo langzamerhand een tijd de serie uit vanwege contract?

 16. hoe origineel, Bing voor de 80.000’ste keer in een cliffhanger

  Seizoen 16 – De schietpartij op Ludo, waarin Bing 1 van de potentiele daders was
  Seizoen 17 – Bing wordt per ongeluk neergestoken op het eindexamenfeest van Nina en Florien
  Seizoen 20 – Sjors bevalt op de boot terwijjl ze gegijzeld wordt, Danny, Jack en Bing komen haar redden
  Seizoen 22 – Bing rijdt Jack aan
  Seizoen 23 – De parachutesprong, Bing is in deze aflevering ook veelvuldig te zien
  Seizoen 24 – Bing redt Sjors van de verdrinkingsdood
  Seizoen 25 – Bing schiet per ongeluk Ludo neer tijdens het kleiduifschieten
  Seizoen 26 – Bing en Nina en het huwelijk…

  Niet dat ik het erg vindt trouwens

  1. Een foutje, in die van de parachutespringen was hij niet te zien. Hij was de aflevering daarvoor of begin die aflevering misschien opgepakt door Menno. Dus heel misschien was hij der wel in te zien, maar speelde hij er geen belangrijke rol in

 17. Sem,

  ooit gehoord van het woord afstandsbediening? Als je het niet bevalt, kijk je toch gewoon niet, zo simpel

  p.s. hou eens op met klagen, want daar schiet je niets mee op

 18. Janine zal denk ik uiteindelijk toch voor Rik kiezen hoor, zij is verliefd op Rik en geeft het gewoon niet toe met de cliffhanger zal ze het denk ik wel toegeven, huwelijk van Nina en Bing gaat ook niet door, of misschien wel maar zal Bing er achter komen dat Nina vreemd gegaan was met Noud en gaat wraak nemen door nee te zeggen tegen haar bij het altaar in een volle zaal!

 19. Eindelijk zijn Ludo en Janine weer bij elkaar daar heb ik serieus al op gewacht sinds het moment dat ze uit elkaar gingen. Hoop niet dat ze het nu weer stuk laten gaan door Rik. Hoewel ik Rik en Janine ook wel enige chemie vind hebben, maar beter dan Ludo en Janine wordt het niet.
  Het is ook leuk dat Amy terug is, ookal wordt ze niet door Julia B gespeeld, ik moet zeggen dat Holly B het ook erg goed doet. In 2012 had ik echt een hekel aan Amy, nu vind ik haar best een leuk personage. Dat Sam gedoe vind ik dan ook behoorlijk irritant, Sam gedraagt zich als een meisje in de puberteit terwijl ze die fase toch echt al voorbij is. Ik hoop dat Amy en Sil een setje worden(wat waarschijnlijk gaat gebeuren door Nieuwe Tijden). Ik denk dat Sil uiteindelijk toch rechten gaat studeren. Hoewel ik het wel vreemd vind dat Laura zegt ‘rechten’ studeren. Als rechten je niets lijkt zijn er nog zat andere studies die je zou kunnen doen met zijn vwo diploma. (Terwijl Sil nog geen 18 was toen hij Rutger sloeg) maar ja het is een soap.
  Ik denk ook dat de cliff zal gaan over de bruiloft van Nina en Bing. Op hun trouwkaart stond 1 juli en laat dat nou precies de datum zijn waarop de zomercliff wordt uitgezonden.

 20. @Nick, is deze reactie nou echt nodig!.

  Iedereen mag zijn of haar verhaal doen. Als je het er niet mee eens bent, oké prima. Maar dan hoef je nog niet op de manier te reageren.

 21. Ik wil ook dat Amy en Sil een setje worden. Sam is gewoon een zeer irritant personage, maarja als Sil op zulke types valt verdient Amy wat mij betreft iemand beter.

 22. Helemaal waar en als het fout gaat en het daarna weer goedkomt om vervolgens toch weer fout te gaan komt het ook telkens gewoon weer goed 😀 Hahaha Dat is nu een ‘soap’ 😉

  Lekker STST kijken!

  Slechte tijden, slechte tijden, nee het leven spaart je niet tralalalala

  Heerlijke onzin om íets op TV te volgen omdat er niks anders is

 23. wat is rikky toch een achterbaks wijf wil die kop wel is zien als ze beseft dat sjoerd gelijk heeft in de shorty is te zien dat ze thijs gelooft sjoerd doe die test kunne ze eindelijk geloven dat je niet gebruikt maar wel oplette dat thijs niet met de uitslag gaat knoeien

 24. het kan wel je hoeft er alleen maar voor betalen om te kijken misschien omdat het daarom niet werkt ofzo en het is een langer aflevering die van 9 juni die is namelijk 25 minuten net als vroeger want het is telkens 22-23 minuten

 25. Ik heb de aflevering al gezien van 9 juni, Nina raakt gewond aan haar been (zij heeft ook altijd wat) Noud loopt achter Nina aan hun 2 verdwalen en raken Bing en Sasha kwijt. op het eind van de aflevering gaan Nina en Noud zoenen op het strand daarna einde GTST, Noud en Nina gaan dus met elkaar naar bed precies zoals ik dacht.

 26. @Damion als je de serie niet leuk vind hoef je niet online te delen en ik vind dat er soms wel goede dingen gebeuren dus je moet echt ophouden om dit soort dingen te sturen want daar hebben de meeste mensen niets aan. ik vind niet dat het altijd goede dingen gebeuren zoals: met Elise en Hein. dus dat noem je altijd slechte dingen dus dat is gelul.

 27. @Nick haha manneke toch Ben je op je pick getrapt? :p Eerst loop je Sem af te zeiken en nu mij 😉 Ga iets doen met je leven ventje 🙂 Dahaag ✋

 28. nee nou goed doe je eens ook wat met je leven je gaat rare opmerkingen schrijven jij bent snel op je pik getrapt hahahaha

  1. Wat heeft die caravan dan maken met Sjoerd?
   Hij zou toch voor princes Nina en king Bing zijn?

   Sjoerd&Rikki + 2 kids is een mooi gezinnetje

 29. @Ruxandra, zoals eerder al iemand schreef bij een ander artikel op deze site, als Sjoerd er uit zou gaan( dus dood gaat in de cliffhanger) dan heeft Anton z’n hele gezin begraven dus dat lijkt me sterk.

 30. Wat een ellende als je met Prinses Nina en King Bing op vakantie gaat naar Thailand vind het een leuk stel in wording Nina en Noud

 31. Denk dat het voor Teddy en Bram beter is dat Rikki en Sjoerd weer een stel worden, en een gezin gaan vormen daar kan de Kinderbescherming dan niet meer omheen.

 32. MA 20/06
  Maxime probeert Nina voor een gigantische fout te behoeden. Thijs wordt geconfronteerd met enorme tegenvallers als zijn naam door het slijk gehaald wordt. Vanwege de situatie thuis gooit Amy haar hele toekomstvisie om. Janine werkt tot diep in de nacht aan haar boek.

  DI 21/06
  Aysen daagt Thijs recht in zijn gezicht uit. Ludo stuit op overtuigend bewijs dat Janine niet 100% voor hem gaat. Rik wordt wakker op een onhandige plek. Rikki raakt in paniek als de kinderbescherming haar zaak onderzoekt.

  WO 22/06
  Bing en Nina moeten meerdere vernederingen ondergaan op hun vrijgezellenavond. Sil krijgt de reclassering op zijn dak. Als hij ontdekt wie hem dat geflikt heeft, is hij furieus. Janine stort bij Linda haar hart uit.

  DO 23/06
  Amy’s ontwerpen voldoen niet aan de toelatingseisen van de modeacademie. Nina heeft het moeilijk tijdens de laatste vrijgezellenopdracht. Sacha raakt verontrust als Noud maar niet in een feeststemming komt.

  VR 24/06
  Anna en Job kunnen niet van elkaar afblijven en worden daarom weggestuurd. Rikki wordt onder druk gezet en verliest de controle op een verkeerd moment. Laura wil dat Robert voor haar opkomt. Amy en Sil willen op kamers.

 33. Sacha is echt wel mooier dan Nina. En omdat Sascha volgens jou nep haar heeft, past ze niet bij Noud? Dus het hangt tegenwoordig af van nep/echt haar.. Oke..?

 34. Ik ben het volledig met je eens Ilse. Dit kan echt niet…
  De site zou het IP-adres moeten achterhalen en deze gebruiker op een block gooien.
  Het slaat kant noch wal 🙁

 35. Helemaal mee eens! Ik ben mijn ouders aan kanker verloren en heb een neefje met het Down Syndroom…..afschuwelijk om met zulke dingen te schelden. Het zegt veel over de persoon en zijn intelligentie. (En uiteraard anoniem want dat is stoer toch?)

 36. @Ilse, rapporteren kun je wel via het contactformulier. (zie rechtsboven in de zwarte balk).

  Het is dan aan de beheerders van deze site, of ze actie ondernemen of niet.

Geef een reactie