• 1 mei 2016
 • GTSTfanclub
 • 61

Maandag 2 mei
Noud organiseert een verrassingsontmoeting voor Laura. Anna komt oog in oog te staan met een rivale. Linda denkt dat het niet zo erg is om nog even de waarheid achter te houden voor Rover. Er wordt getwijfeld aan het talent van Sam en dat doet haar pijn.

Dinsdag 3 mei
Sjoerd heeft grote tegenslag bij een verbouwingsklus in De Rozenboom. Thijs komt op voor Rikki als er een ex in het spel is. Door Janine beseft Amy dat ze te veel chaos veroorzaakt. Ze neemt een belangrijk besluit.

Woensdag 4 mei
Rover laat zich door een paar foute vrienden opjutten in een nachtelijk avontuur. Als Bing de macht heeft, voelt hij zich helemaal thuis in de zakenwereld. Of hij slachtoffers maakt, kan hem niet zoveel schelen. Door Nouds kritiek gaat Sjoerd twijfelen aan zijn eigen kunnen.

Donderdag 5 mei
Anton ontdekt wat er met zijn auto is gebeurd. Linda beseft dat zijzelf een van de oorzaken is van Sams problemen. Janine is blij om Rik te zien, maar zet hem meteen onder druk om haar te helpen. Sjoerd weet de losgeslagen Rover aan het denken te zetten.

Vrijdag 6 mei
Anton komt bij Linda met schokkend nieuws over Rover. Amy bedenkt een manier waarop ze Nina kan helpen, ook al zit Nina daar niet op te wachten. Rikki gaat in op een uitnodiging, maar dit afspraakje wordt verstoord.Maandag 9 mei
Thijs zet vaart achter zijn plan om Sjoerd kapot te maken. Rover wordt verhoord en is verbijsterd als hij erachter komt wat zijn vrienden hem geflikt hebben. Als Sil zwelgt in zijn verdriet, kan hij de goede zorgen van zijn moeder even niet hebben.

Dinsdag 10 mei
Bing laat zich door Elise meelokken naar haar kamer. Daar maakt hij een cruciale fout. Ludo grijpt in als hij Janine en Rik samen ziet. Sil krijgt een waardevol levensadvies van Job. Rik ook, maar hij trekt zich er niets van aan.

Woensdag 11 mei
Bing ontwaakt in een akelige situatie. Janine weet Rik te overdonderen. Sjoerd krijgt de tijdelijke leiding over de verbouwing van De Rozenboom. Daardoor is Bram hem even te veel. Thijs bespeelt Rikki en Noud slim om zijn doel te bereiken.

Donderdag 12 mei
Linda roept Anna’s hulp in om Sam uit haar depressie te halen. Anton begint goed als hij Rover op een volwassen manier wil helpen, maar het loopt helemaal uit de hand. Sjoerd moet Noud en Aysen een heftige bekentenis doen.

Vrijdag 13 mei
Om zijn leugen bij Nina te maskeren komt Bing met een geweldige scoop. Amy hoort Sil muziek spelen die hij geschreven heeft voor zijn grote liefde. Sjors probeert bewakingscamerabeelden los te krijgen bij Laura.

61 comments on “Spoilers 2 t/m 13 mei

 1. Die vrienden van Rover maken Anton’s auto kapot en de schuld komt bij Rover te liggen.

  Sam zit zich echt iedereen op de hals te halen, nog nooit zo’n irritant personage gezien.

 2. Dat ligt er maar aan. Nelli Cooman, een van de meest succesvolste Nederlandse atleten is ook maar 1.57 meter en beslist niet mager.

 3. Ik vind dit echt een slecht seizoen tot nu toe. Vind die rover en Sam maar irritante kinderen en stoor me echt aan hun. Het is wel leuk dat Amy en Sil terug zijn.
  Ik denk dat de cliffhanger om teddy gaat draaien dat iedereen er achter komt dat de Sjoerd de vader is.

 4. dat denk ik ook ja dat word tijd ook dat het aan het licht komt zal ook wel iets met het huwlijk van sasha en noud zijn die van bing en nina zie ik niet zitte dat dat door gaat als je leest dat er iest gaat gebeuren in de hotelkamer met bing en elise

 5. ben ik de enige die zich mateloos irriteerd aan het verhaal sam en rover?? verschrikkelijk en wordt al sago als ik hen zo zie..GTST plan uw verhaal aan, anders verliezen jullie veel kijk cijfers.. En na de clif zal wel sjoerd aan de drugs zijn (kapot gemaakt door tijs) en het uitelkaar gaan van nina en bing, of zal hein weer ontsnappen

 6. Bing gaat denk ik met Elise naar bed. Al lijkt me dat wel ver gaan omdat bing zo gek is op Nina.

  Sjoerd word kapot gemaakt ik denk dat dit rond de zomerstop uitkomt en er is maar 1 manier hoe hij Thijs kan terugpakken en dat is door de waarheid over Teddy te zeggen.

  Sascha die er achter komt dat Noud al die tijd wist van Teddy wilt niet meer met Noud trouwen waardoor Noud flink aan de zuip gaat samen met Nina die niet meer met bing wilt trouwen.. Samen belanden ze aangeschoten in bed.

  Sil en Amy raken samen bevriend Amy helpt Sil over zijn verliefdheid heen om rikki te vergeten.De 2 hebben het leuk al lijkt Ludo Sil niet zo erg geschikt voor zijn princes Amy.. Amy vertrekt later uit meerdijk en neemt afscheid van haar vader, Nina en tante Maxime.

  Uiteindelijk zal rikki in de toekomst of terug komen bij Sil of bij Sjoerd.

  Ben benieuwd of mijn voorspelling uitkomt.

  1. Ik denk het niet. Ik denk dat Elise het zo gaat spelen dat het lijkt dat Bing met haar naar bed is geweest. En dan krijgt ze Bing in haar hand.

 7. Ik weet dat het belangrijk is om te verjongen maar GTST slaat hierin wel een beetje door.
  Zoveel ‘nieuwe’ jonge mensen in zo’n korte tijd is wel heel veel hoor!

  Ik hoop dat de karakters Amy en Sil ook écht iets toevoegen en niet zoals Rover en Sam alleen maar irritant en pubergedrag!:D

  1. @GTST.Watcher, helemaal met je eens. Als die “nieuwe jonge mensen” nou nog konden acteren, maar dat is ook al hopeloos.

   GTST wordt onderhand een kinder- /jeugdserie in de trant van SpangaS.

   1. Ik word ook een beetje moe van al die “kinderen”…en altijd dat popie jopie taalgebruik. Niet alle kijkers zijn -20 jaar

 8. Ik denk dat de cliff oa te maken gaat hebben met Sil en Janine. Sil is in de gevangenis gehersenspoeld door Hein. Hij heeft per slot van rekening leren piano spelen van Hein en partituren gekregen. ik denk dus dat het verhaal met Hein via Sil een staartje gaat krijgen??

 9. Beetje een beroerde recast die Sil om iemand te nemen met het gezicht van een 16 jarige. Leek wel een klein jongetje die zijn liefde uitsprak aan een jonge vrouw (Rikki)

 10. Gtst zakt steeds verder weg naar niveau 0. wat een slechte casting, Amy hadden ze toch best rossig haar kunnen geven had ze meer op haar moeder geleken, Sil, wat een melkmuil zeg, pak dan nog Sam, Roover, Thijs en het niveau is compleet 0. Gelukkig zijn er ook nog goede acteurs zoals Anton en jeannine. Heren schrijvers als jullie nog een volgend seizoen willen hebben denk dan eens goed hierover na. Sam en Roover heel snel terug naar Canada en mams gaat mee, Sil door een vormfout snel terug in de gevangenis, Amy vermoord Thijs en wordt weer opgenomen. Lucas, Jack en lorena snel terug.

 11. @Chant Hoe weet je dit nou : “Sil is in de gevangenis gehersenspoeld door Hein. Hij heeft per slot van rekening leren piano spelen van Hein en partituren gekregen. ik denk dus dat het verhaal met Hein via Sil een staartje gaat krijgen??”

  Kun je mij (ons) dit uitleggen of geef je bron.

 12. De bron van de eerste twee zinnen is het filmpje in de GTST app één a twee weken geleden. De bron van de derde zin is zijn/haar gedachte, er staat ten slotte ook ‘ik denk’.

 13. Ik moet trouwens zeggen, die actrice die Amy Kortenaer speelt, Holly Brood, wat is dat een goede actrice zeg. Die mag weer terug komen in GTST na haar studie in ‘Nieuwe Tijden’ aub!

 14. Inderdaad, in de gtst app kwam dat even naar voren en waarom zouden ze dat anders doen? Maar het is en blijft gissen hoor, heb verder geen inside information.. En stiekem hoop ik het ook. De verhaallijn is te abrupt gestopt…. Ik vind Hein daarbij zeer goed acteren dus mag wat mij betreft terug komen.

 15. Gtst is erg achteruit gegaan

  Prima dat er voornamelijk jonge mensen inzitten maar dan wel graag mensen die kunnen acteren

 16. Sam en Rover………..in de taxi naar schiphol en hup naar Canada terug! Stelletje chaggerijnige verwende pubers. En Linda is een watje van een moeder!

 17. Vond de verbouwing van de Rozenboom vreselijk nep wat een stomme verhaallijn in gtst tussen Noud en Sjoerd nu gaat de Rozenboom alle schade bij Sjoerd neerleggen.Vroeger was het de Families Alberts en Sanders dat was de basis in gtst nu is dat niet meer jammer.

  1. Sem, Noud zei tegen Sjoerd dat hij (Sjoerd) voor de schade moet opdraaien. Maar ik dek dat die waaier niet op gaat. Sjoerd werkt voor Noud en diens bedrijf. De eindverantwoordelijke is Noud en zijn bedrijf. Noud kan de schadepost wel later op Sjoerd verhalen, maar in eerste instantie is Noud’s bedrijf die voor de kosten moet opdraaien.

   Maar ja, het is GTST, dus zal het wel weer anders (ongeloofwaardig) gaan.

 18. Ik krijg waarschijnlijk een lading kritiek over me heen, maar ik merk eigenlijk in de spoilers dat Rover waarschijnlijk wat normaler gaat doen. Er komt denk ik een moment dat Anton hem uit de problemen red of in iedere geval in die richting, en dat Rover gaat inzien dat
  Anton juist een vriendelijke man is die het beste voor hem over heeft. Het heeft allemaal tijd nodig.

 19. Meer zoals Hein. Sterke volwassen persoonlijkheden met goed acteertalent. Daar kunnen we wel wat meer van gebruiken.

  1. May, 4 mei 13:25, nou meer van Hein, dat hoeft nou niet direct. Want die scenes met Hein en Janine vond ik soms best akelig.

   Maar heel zeker wel meer sterke volwassen persoonlijkheden met goed acteertalent, die kunnen we idd.wel gebruiken.

 20. @chant,
  Ben het helemaal met je eens,deze verhaallijn is veel te abrupt geeindigd dus ga er wel een beetje van uit dat dit nog een staartje krijgt…
  En hoop het ook echt,aangezien dit een mooie gelegenheid is voor een spannende zomercliff…

 21. Luna, waarom zou je een lading kritiek over je heen krijgen? Je mag toch je mening geven, is niets mis mee. 🙂

  Ik ben het ook wel met je eens. Het komt uiteindelijk goed tussen Anton en Rover, maar dat heeft idd. tijd nodig om weer iemand (een man/nieuwe partner van je moeder) te kunnen vertrouwen. Want eigenlijk weten we nog helemaal niet precies wat Rover heeft meegemaakt in Canada. Het misbruik is dan wel bekend (erg genoeg), maar niet wat er allemaal omheen gebeurd is.

 22. @linda, dan zitten wij op 1 lijn.
  Ik sluit mij aan bij de geluiden dat er weer wat stevigere acteurs in moeten komen. Het evenwicht tussen jong en oud is zoek. Waar is die tijd gebleven van Dian, Bowien, Roxy, Marcus en bijvoorbeeld Nick?
  Als dat soort acteurs weer een kans zouden krijgen dan zou dat jonge grut zich daar aan kunnen optrekken, maar helaas….

 23. Nee dat kan niet Rover is misbruikt in Canada ik denk door zijn vader???en Sam heeft ook problemen in Canada kan ook niet terug?

 24. Rover is helemaal de weg kwijt of hij is agressief tegen alles en iedereen in Meerdijk of gemaakt lollig, komt allemaal omdat hij zijn verleden en misbruik niet wil/kan verwerken vind hem ook raar doen bij jongens???Misschien toch Gay????

 25. Ik ben het eens met meer geluiden die hier hoorbaar zijn… alsjeblieft gooi er wat meer ervaren en oudere acteurs in. Ik krijg steeds meer het idee dat ik naar Spangas zit te kijken… Sil is wat mij betreft de slechtste recast ooit, erg jammer want er zit zoveel potentie in die rol. Van Amy hoop ik wel dat ze na de zomerstop weer terugkomt. Goede actrice!

 26. Wat een negativiteit zeg…. Veel mensen hebben het over “alleen maar jeugd als toevoeging”, maar vergeten dat laatst Rik, Job en Noud er weer bij zijn gekomen. Ik heb maandenlang commentaar gezien zoals: “Sil moet terug, hij zit iets te kang vast”. En dan is het niet goed als hij er eenmaal is. Iedere recast is wennen, dus deze ook. Ik vind Soy het lang niet zo slecht doen hoor, hij heeft ook pas een paar scenes gehad dus echt oordelen kun je nog niet. Verder is het een soap, dus Sam en Rover MOETEN zo irritant zijn. Maar hun acteerwerk is niks mis mee. Over max 2 maanden is deze verhaallijn klaar, zal Rover ook 18 worden en zijn ze jong volwassen, GTST zal deze verhaallijn echt niet eeuwig door laten lopen. Eerst vond iedereen Aysen ook flink tegenvallen, maar nu zou het ook een ramp zijn als ze vertrekt. Het moet inderdaad geen Spangas worden nee, maar jullie reacties zijn echt overdreven.

 27. Hoop dat Rover en Sam snel uit de serie vertrekken. Voor mij zijn ze de meest irritante karakters ooit in GTST. GTST gaat de laatste tijd alleen maar over hen. Ze zeuren de hele tijd door. En de verhaallijnen rondom hen super slecht geschreven en saai. Geen interessante karakters. Hoop dat de schrijvers snel wakker worden.

 28. En slechte casting Sil zeg. Met alle respect voor de acteur. Hij lijkt wel 15-16 jaar oud. Lijkt jonger dan de irritante karakters Sam en Rover. GTST schrijvers dit gaat wel om de zoon van Laura en Robert. Super slecht gecast!!!

 29. @Sem 4 mei 19.52u. Neen Rover is niet door zijn vader misbruikt. Zijn vader geloofde hem niet. Maar er zal vast meer gebeurd zijn, wat wij als kijker nu nog niet weten.

  Misschien moet dit maar eens snel duidelijk worden, misschien krijgen we als kijker en fan dan wat meer begrip voor het gedrag van deze 2 pubers.

 30. Nou is erg gemaakt hoor bij Rover vind de acteur ook niks die Rover speelt misselijk mannetje bah, ook de actrice die Sem speelt bij elkaar geraapt zooitje

 31. Verhaallijn Rover is een slecht voorbeeld voor de pubers die naar gtst kijken ook het drankgebruik is weer terug bier zuipen en sterke drank kan wat minder.En dan nog de verhaallijn van Sam en haar wegloopgedrag lost helemaal niks op je komt alleen verder in de problemen.RTL4 is in het verleden al eens op het matje geroepen voor het zuipen in gtst en drankgebruik niks van geleerd zal wel een boete volgen?

 32. Rover is niet zo erg, je hebt wel eens zo’n puber maar ik vind Sam juist het ergste van GTST. Hoop dat zij er juist uit gaat, die actrice kan ook echt niet acteren…

  Sil en Amy zullen wel wat krijgen, aangezien ze allebei wel op dezelfde leeftijd zitten onderhand.

  Ben ik trouwens de enige die gewoon blij is met alle relaties nu? Bing en Nina zijn behoorlijk leuk nu en vind Job totaal niet bij Anna passen!

 33. Nou het wordt nog spannend om Rover nu hij is betrapt op de vernieling van de auto van Anton denk een taakstraf en therapie bij Rik.

 34. Wat doet Rikki is ze Huisvrouw je ziet haar nooit werken?
  En Sam en Rover zie je nooit naar school gaan alleen maar ellende met die 2?
  Laura is een meubelstuk geworden van de Rozenboom ze kan beter met pensioen gaan en naar Jeff in Frankrijk vertrekken met Sil graag

 35. @Anoniem, wat je schrijft over Sil en Amy, ik heb het navolgende gelezen in de TVGids (online):

  Amy vindt het maar niks als Sam aandacht heeft voor Sil.

  De relatie tussen Nina en Bing loopt een behoorlijke deuk op, nadat Nina een shockerende ontmoeting heeft met Elise.

  Rover ziet Benthe weer terug en dat laat hem niet onberoerd.

  Wat Job en Anna betreft, tja dat is een typisch gevalletje van “was sich liebt, das neckt sich”.

 36. Maandag 16 mei
  Nina roept Bing op het matje na een shockerende ontmoeting met Elise. Janine krijgt een emotionele terugval in Sapsalon. Er komen twee mannen in actie om haar te helpen. Thijs weet precies hoe hij Rikki ongerust kan maken.

  Dinsdag 17 mei
  Bing wordt overrompeld door Sjors en betrapt door Ludo. Sjoerd wordt gerold en ingesloten. Amy vindt het maar niks als Sam aandacht heeft voor Sil en er ontstaat een onderhuidse strijd. Nina heeft last van de happy huwelijksplannen van Noud en Nina.

  Woensdag 18 mei
  Sam is onoplettend en gaat daardoor knock-out. Rover ziet Benthe weer terug en dat laat hem niet onberoerd. Laura staat oog in oog met een onverwachte bezoeker. Rikki is doodongerust als Bram niet opgehaald is van school.

  Donderdag 19 mei
  Janine kan het verleden niet achter zich laten. Anton gaat een goed gesprek aan met Rover over Benthe en de liefde. Rik doet een poging om te bemiddelen tussen Bing en Nina. Sjors probeert bij Nina aan te tonen dat het verhaal van Elise aan alle kanten rammelt.

  Vrijdag 20 mei
  De spoiler van vrijdag volgt zo snel mogelijk.

 37. Waarom zou Anton Rover geloven en helpen met zijn alibi?
  Wordt nog spannend tussen Amy en Nina om La Nina vind Bing nog steeds geen zakenman in Sanders Inc haalt het in alle opzichten niet bij Ludo

 38. @Sem, 6 mei 20.45u, Rover is niet betrokken bij joyriding en het in brand steken van de auto van Anton. Rover heeft wel met een (verf)spuitbus de auto van Anton bekladt, zoals ook te zien was op de camerabeelden, daarna is Rover weggegaan. Dat was in de GTST aflevering van vrijdagavond 6 mei duidelijk te zien en te horen, wat Rover tegen die andere jongens (de werkelijke daders dus van joyriding en brandstichting) zei.

  Maar ja, Rover is weer zo “stoer”, om de namen van die jongens niet te noemen en ze hierdoor ook nog in bescherming te nemen. Tja, dan vraag Rover er ook zelf om, om van alles te schuld te krijgen.

  Wat Bing betreft, Bing is zeker geen zakenman, maar verzot op macht. Bing is er nog altijd op uit, om het bedrijf van Ludo, Sanders Inc. ten gronde te richten, Bing wilt op deze manier wraak nemen op Ludo.
  Het trieste is alleen, dat hij Nina hiervoor (mis)gebruikt.

Geef een reactie