• 7 mei 2016
 • GTSTfanclub
 • 110

Maandag 16 mei
Nina roept Bing op het matje na een shockerende ontmoeting met Elise. Janine krijgt een emotionele terugval in Sapsalon. Er komen twee mannen in actie om haar te helpen. Thijs weet precies hoe hij Rikki ongerust kan maken.

Dinsdag 17 mei
Bing wordt overrompeld door Sjors en betrapt door Ludo. Sjoerd wordt gerold en ingesloten. Amy vindt het maar niks als Sam aandacht heeft voor Sil en er ontstaat een onderhuidse strijd. Nina heeft last van de happy huwelijksplannen van Noud en Sacha.

Woensdag 18 mei
Sam is onoplettend en gaat daardoor knock-out. Rover ziet Benthe weer terug en dat laat hem niet onberoerd. Laura staat oog in oog met een onverwachte bezoeker. Rikki is doodongerust als Bram niet opgehaald is van school.

Donderdag 19 mei
Janine kan het verleden niet achter zich laten. Anton gaat een goed gesprek aan met Rover over Benthe en de liefde. Rik doet een poging om te bemiddelen tussen Bing en Nina. Sjors probeert bij Nina aan te tonen dat het verhaal van Elise aan alle kanten rammelt.

Vrijdag 20 mei
Het is dé beslissende dag voor Sams atletiekcarrière. En net nu is ze er slecht aan toe. Linda is bezorgd als Sam haar telefoon niet opneemt. Sil vindt het maar niets als Laura zich weer met zijn privéleven bemoeit. Rover weet Benthe op een bijzondere manier voor zich te winnen.

110 comments on “Spoilers 16 t/m 20 mei

 1. Janine moet niet zeuren gewoon doorgaan met je leven in Meerdijk ze wilde het toch zo een boek over een seriemoordenaar schrijven,wat haar bijna het leven heeft gekost.
  Nog effe en ze wordt ook een meubelstuk in Meerdijk net als Laura?
  Wie was die kerel gisteren met dat sluikhaar bij Sjoerd???

 2. Ik vind het wel een beetje vreemd dat ze Amy van een kleine, roodharige rare meid naar een meid die op een supermodel hebben omgetoverd, gebeurd dat zomaar in die instelling? Ik bedoel maar, Sil lijkt tenminste nog op zichzelf (jonger maargoed)

  Elise vind ik echt een rotchick, goeie actrice maar ik hoop niet dat zij degene is die Bing en Nina uit elkaar drijft, zou echt erg zijn

  1. Alles kan in Meerdijk in een kliniek kan je ook model worden en studeren.
   Zie Sam en Rover nog steeds niet naar school gaan zo halen ze het nooit en worden ze geen manager of Advocaat Directeur/Jurist Zakenman/vrouw in gtst

  1. Hij gaat ook te ver maar snap het wel, onlangs dat Sjoerd de vader is weet Thijs dat niet in zijn ogen is hij de vader en Sjoerd heeft teddy wel in levensgevaar gebracht wat zou jij doen als iemand jou kind in levensgevaar brengt zou jij dan geen wraak willen nemen?

   1. Dat zou iedere vader doen om bij zijn kind te willen zijn, maar dat komt nog in gtst de waarheid over Teddy.Dan krijgt Thijs het moeilijk denk ik?En laat Rikki vallen als een baksteen

   2. Nee, eerlijk gezegd denk ik niet dat ik wraak zou willen nemen. Maar ja, ik ben ook geen wraakbewust persoon en ik heb ook nog geen kinderen, dus ja, of ik echt wraak zou nemen of niet is daarom ook moeilijk te zeggen 🙂

 3. Julian is best wel een kanshebber. Cas Jansen heeft het tegenwoordig niet al te druk meer. En het is/was een interessant karakter als incestkind. Jessica mogen ze thuis laten, Hedwig was een stuk leuker. Bijvoorbeeld met die beer. Jessica had voornamelijk ruzies met Remco en Julian

 4. Volgens mij is dit het slechtste seizoen ooit! Het begint wel wat op Spangas te lijken al die jonge slechte acteurs. Ik zou zeggen stop met gtst de rek is er helemaal. Het gaat nergens meer over:)

  1. Terugval Janine is voorspelbaar waarom wil ze weten wat er gebeurt is?
   Ze wilde toch contact met Hein en ze ging ook naar het bos en vrijwillig met hem naar dat huisje?
   Denk dat een regressie wonderen gaat doen bij Rik de Therapeut?

  1. Frank de rek is er al lang uit nog even en Jessica Harmsen komt ook met een paar kinderen in gtst terug en Charlie?

 5. ja Jessica harmsen ook terug komt met haar man en kinderen en later komt zijn zus ook nog terug kim verduyn ja misschien is benhe wel Jessica harmsen en julian en komen haar ouders binnenkort ook terug naar meerdijk

  1. Janine is rijp voor een Kliniek ze is het allemaal zelf schuld met Hein iedereen had haar gewaarschuwd en Rik is er ook schuldig aan een ex-bajesklant fijne Therapeut ook nog.

 6. Ik denk dat Bing helemaal niet met Prinses Nina gaat trouwen hij laat haar staan en kiest voor Sjors zijn grote liefde.
  Dan is hij ook meteen exit bij Sanders Inc en Ludo dat wel

 7. Eerlijk gezegd vond ik het jammer dat de verhaallijn van Hein is afgelopen, het boeide me zeer veel en was een goed opgebouwde.
  Nu zal het wel weer veel vreemdgang bevatten maar zo is GTST nou eenmaal, dus daar zullen we mee moeten leven. Helaas denk ik ook dat de 2 bruiloften zullen zijn in de cliffhanger. Een mooie cliffhanger zou zijn:
  Hein die ontsnapt en Sam kidnapt want hij denkt dat dat de dochter is van Janine en haar wurgt in hetzelfde huis.
  Zal wel niet zo zijn, maar zou mooi zijn.

  1. Gaat wel snel met Rik van een bajesklant naar sport-instructeur en nu ook al de dokter van Janine en haar Therapeut wat een enge vent is dat.
   Hij is het schuld van de toestand waar Janine in zit.
   Bing is geen zakenman hij kan niet op tegen Elyse ze pakt hem helemaal in en dan exit Sanders Inc en Nina?

  1. Rik moet weer verdwijnen uit gtst wat een kwal is dat geworden, vroeger was hij nog normaal en een Kroegbaas van De Koning en gelukkig met Anita Dendermonde.

  1. Jammer Laura heeft al een tijd geen man meer gehad en Ludo geen vrouw zou een leuk stel zijn Ludo en Laura hij zit ook vast aan Janine?

 8. Ik denk dat Amy geobsedeerd raakt van Sil en weer naar de kliniek moet gaan. Sil word verliefd op Sam en dat kan Amy niet uitstaan want zei vind Sil zelf erg leuk, ik denk dat ze Sam iets wilt gaan aandoen, gaat denk ik spannend worden de komende tijd.

 9. Janien moet opgenomen worden in de kliniek waar Amy heeft gezeten en geen Rik die haar mag komen opzoeken hij is het schuld van de toestand waar Janien nu in zit.
  Wat een toestand zou Jessica Harmsen zeggen hahahaha

  1. Bing doet alsof ie Sanders Inc is terwijl het bedrijf van Ludo is, hij kan Bing zomaar aan de kant zetten als het uitlekt wat Elise heeft gedaan.
   Dit vind ik wel spannend alleen moet Ludo weer de oude worden en een gewiekste zakenman zijn dat is Bing niet,die hoort thuis in Boks

 10. sem. iedereen mag een mening hebben over rik. ik vind tof dat rik terug is en hoop dat ie nog lang blijft. wat met janine gebeurd is enkel en alleen haar eigen schuld. ze wilde in contact met hem. komen. een arrogant is rik. al helemaal.niet

  1. Ille ben ik het niet mee eens Rik was vroeger gewoon een kroegbaas past beter bij hem dan ie nu is in gtst, Janine is te hoog gegrepen voor Rik past ook helemaal niet bij hem.
   Als ik Ludo was kreeg hij een contactverbod en straatverbod met Janine ze is en zal altijd een Sanders blijven.
   De rol van Rik stelt nu weinig voor in gtst ook die van Linda ik zie het als praatpoppen met text.

 11. Ik moest wel lachen om Rik zoals hij was toen hij net uit de gevangenis kwam. Hij vervalt nu weer een klein beetje in de rol die hij vroeger had. Moraalridder met een stijve nek.

  1. Rik moet een leuke vriendin krijgen a la Anita die bij hem past Janine is geen tiepje voor hem zo is het met alle liefdes gegaan van Janine na Ludo.

  1. Laura is een trut heeft ze wat te doen doet ze het niet stom wijf in gtst zie haar als een zoveelste praatpop met af en toe een textje.
   Denk dat Bing is uitgeteld bij Sanders Inc en Nina Elyse wil de macht in Sanders Inc iets wat Maxime ook wilde en haar nooit gelukt is??
   Bing is geen zakenman hoort in Boks thuis
   Sacha is ook een domme praatpop kan ook uit gtst denk dat er een paar personages moeten verdwijnen via de Zomercliff

 12. Sem, geloof jij nu werkelijk dat Meerdijk echt bestaat ? ik lees nu al een tijdje jouw reacties en volgens mij ben je of 11 jaar oud ofwel heb je een probleem met het onderscheiden van fictie en werkelijkheid.
  Ik zou eens met iemand gaan praten als ik jou was want je maakt jezelf echt belachelijk hier.
  Kom op zeg , het is een tv serie die jij aan je antwoorden te lezen nog niet zo lang volgt want van de helft van de karakters weet je niet eens wie het zijn dus misschien de dvd boxen kopen en kijken wie wie is …………………………………………….

 13. Jullie hoeven het niet te lezen je wordt te persoonlijk daar val ik jou toch ook niet op aan?Rene en Anoniem?
  Verhaallijnen zijn slecht en er lopen teveel praatpoppen rond de cast kan een stuk kleiner net als vroeger rond de familie Sanders en Alberts/Bouwhuis

  Erg kinderachtig Rene ben je 0 jr???

 14. Juist ja, Sem je bent dus een jaar of 12 aan je zoveelste domme reactie te lezen.
  Volgens mij kijk je net 4 maanden of zo en ben je nu alweter van deze serie en ik zeg je nog een keer investeer in de dvd boxen zodat je weet wie wie is en vooral dat het fictie is want jij schrijft over de karakters alsof ze echt bestaan en tja dan heb je een probleem in mijn ogen en nee ik ben geen 0 jr , maar 36 en kijk vanaf de eerste dag ……..

 15. Rene 15.5.2016 05.15u

  Maak je maar niet druk. Ik ben het helemaal met je reactie(s) eens hoor, 🙂 maar het helpt toch niets, hoe je Sem ook benaderd en het (goed en netjes) probeert uit te leggen, snappen doet hij/zij het toch niet. Leest wat hij/zij zelf wilt. Zoals ook al uit Sem’s reactie blijkt, hij/zij voelt zich altijd persoonlijk aangevallen.

 16. MA 23/5
  Janine durft zich niet meer buiten te vertonen. Nina wordt getergd door Elise en moet zich inhouden om haar niet aan te vliegen. Ludo prijst Bing, maar maakt hem ook kwaad. Sam viert een feestje en is blij als Sil daar verschijnt. Linda is terecht trots op Sam. Rover vindt steun bij Anton.

  DI 24/5
  Rikki eist dat Sjoerd een drugstest doet. Een broeierig onderonsje in huize Sanders wordt bruut verstoord. Bing merkt hoe hard Ludo het zakelijke spel kan spelen: pressie, een handtekeningensessie en een teruggevorderde bonus. Toch toont Bing een opmerkelijke veerkracht.

  WO 25/5
  Anton heeft het gevoel dat Rikki een persoonlijke wraakactie is begonnen. Noud krijgt een geweldige verbouwingsopdracht, maar twijfelt op hij Sjoerd hierbij moet betrekken. Robert heeft interesse in de schilderijen van Maxime en van het een komt het ander

  DO 26/5
  Sjoerd laat zich niet kalmeren en dat werkt negatief. Rover is bloednerveus voor zijn romantische date met Benthe, want nu moet ‘het’ gebeuren. Sam doet Amy een verrassend voorstel. Anton en Noud hebben een gemeenschappelijk doel en gaan samenwerken.

  VR 27/5
  Bing laat zich door niet tegenhouden als hij zijn zinnen heeft gezet op een droomhuis. Sil en Amy voelen zich allebei buitenstaanders. Rover en Benthe willen hun afscheid rekken, maar worden gestoord door Linda.

 17. Wanneer vinden eigenlijk de huwelijken van Nina/Bing(als die tenminste nog doorgaat) en Noud/Sacha plaats?? Ik bedoel voor Gtst’s doen duurt het echt lang en ik word nu wel een beetje gek van dat gedoe van wel of niet trouwen tussen Bing en Nina. Ik irriteer me sws mateloos aan hun relatie, want er is alleen maar gezeur en uiteindelijk passen ze niet eens bij elkaar..
  Aangezien er sowieso wel één huwelijk niet doorgaat, denk ik dat die van hun, maar het zou me ook niks verbazen als die van Noud en Sacha niet doorgaat (wat overigens een enorm saai stel is)

 18. Ben je zelf nog maar 0 jr sem? Ouder dan 12 zul je in elk geval niet zijn merk ik aan de manier van typen en in het heilig geloven dat de serie echt is
  Sorry dan moet ik je teleur stellen gtst is nep gespeelt Door acteurs een verzonnen verhaaltje net zo als de verhaaltjes die je mama /papa voor leest als je gaat slapen
  koop de dvd box en kijk ff terug dan weet je waar je over praat

 19. Ik denk wel dat het huwelijk van Noud en Sacha doorgaat, maar dat ze gaan scheiden wanneer Sacha erachter komt dat hij voor haar verzwegen heeft dat Teddy in werkelijkheid van Sjoerd is en niet van Thijs. Maar ik denk dat Sacha er prachtig uit gaat zien als ze gaan trouwen. Gaby kan misschien niet al te goed acteren maar ze is echt niet lelijk.

 20. Ze mag echt wel wat minder make up op. Er zit echt zo’n plaklaag op dat het lijkt alsof er bij haar 2x zoveel op zit dan bij de andere dames.
  En dat maakt haar juist weer minder mooi want in Spangas was ze echt veel mooier.

 21. Jij snapt dit wel? Wouw, dan ben je niet wijs. Wraak is nooit goed. Thijs wil dat Sjoerd zijn voogdij kwijtraskt en dan heeft hij vrij spel. Ik walg van Thijs. Het zal wel 2 jaar duren voordat uitkomt dat Sjoerd de vader is van Teddie/Teddy.

  1. Nou laten we maar eens afwachten of het bedrog van Elise uitkomt met Bing en hij alsnog gaat trouwen met zijn Prinses Nina?Ludo moet weer slecht worden in gtsts zoals vroeger toen was er altijd spanning in nu wordt het teveel gerekt tot de Zomercliff jammer

 22. sil stelt zich aan naar robert toe dat kon je zo goed zien toen robert aan de piano zat en sil stond te luisteren tot dat sil laura ziet en hij doet meteen bot over robert

 23. Ja inderdaad, het is ook maar een van de belangrijkste personen in zijn leven die hem alleen maar jaren in de steek heeft gelaten, vanaf ongeveer z’n tiende.

  Ik denk zomaar dat dat geen aanstellen is, maar dat hij vooral nog veel woede in zich heeft, maar tegelijkertijd ook contact met hem wilt

  1. Vind de verhaallijn van Thijs erg dubbel en doorzichtig zou Rikki en Sjoerd het nu niet in de gaten krijgen dat hij overal achter zit?
   Ze kan Bram toch ook zelf van school halen? het wordt wel nog spannend wat niks blijft verborgen of geheim in Meerdijk.
   Ben benieuwd naar de reactie van Thijs als hij ooit te horen krijgt dat Teddy ook een kind is van Sjoerd en Rikki,hoop dat die 2 dan samen verder gaan.
   Zou Robert weer voor vast willen zien in Meerdijk bij Laura en Syl?

 24. Dennis is de zoon van Robert en Laura, na de meest slechte verhaallijn ooit omtrent de babywissel. Noud is dus wel de kleinzoon van Robert en Laura. Hij zegt ook altijd oma tegen Laura…

  In principe is Sil dus de oom van Noud.

  1. Dank je Joost het was toen een rare verhaallijn tussen Dennis Alberts en Arnie Tuinman die verongelukt is in Zuid-Amerika met een vliegtuig boven de Jungle

 25. Ben niet echt meer zo enthousiast over Gtst de laatste tijd, meeste verhaallijnen zijn soort van al geweest. En het zijn vaak dezelfde personages die een verhaallijn krijgen( zit nog steeds te wachten op een goeie verhaallijn voor Noud en Sacha). Maar ja ik vind Soy Kroon wel leuk spelen als Sil. Rover word langzamerhand een leuk personage had verwacht dat het ging komen. Hoop dat GTST wat veranderen, want op het moment kijk ik naar Hollyoaks een Britse soap die is echt leuk goeie verhaallijnen en goeie acteurs/actrices. Vind het jammer dat GTST achteruit gaat kijk al vanaf seizoen 17.

  1. Ja ik ben ook 1 seizoen helemaal klaar geweest met gtst vond het toen ook niks meer heb al alle ziektes gezien in gtst en verslaafde zoals Sjoerd enz.
   Nu is er ook een niertransplantatie geweest bij Ludo dat was er nog niet in geweest en Dialyses.
   Er wordt ook teveel gerekt geen snelle korte verhaallijnen, de kijkers zijn ook veranderd zijn geen kinderen meer die alleen naar gtst kijken maar veel ouderen.

  2. Erger me rot aan Sam de hele Wereld staat of stort in elkaar bij haar vind haar nog steeds niks in gtst,en ze past niet bij Syl…………. Amy is veel mooier dan Sam een dwergje

 26. niet te lezen wordt een beetje lastig, aangezien je zowat de hele pagina volkalkt met je onzin

  of ik reageer of niet maak ik zelf wel uit

 27. Bing is iets van plan met Elise om een bekentenis te krijgen van haar.
  Vond de roddel wel leuk Elise is geheel naakt over Bing heen gekropen en toen de foto gemaakt hahaha

  Julia niet reageren als het van jou kant niet over gtst gaat a.u.b.

 28. De verhaallijn met Thijs en Sjoerd sleept al zo lang dat het echt ergerlijk is geworden en de regelmatig gefrustreerd kijkende Amy is ook al geen aanwinst. Daarom kijk ik maar even niet meer. Dat slijmerige hoofd van Thijs hoef ik zeker niet te zien en de andere verhaallijnen zonder hem resp. Amy zijn niet echt negatief, maar ook niet al te interessant.

  1. Evert ben het helemaal met jou eens heb ik ook gehad kon het niet meer zien gtst en zoveel heb ik niet gemist, is nu erg traag te weinig actie en spanning teveel gepraat via mobiel over en weer wordt er niet goed van bah.
   In Meerdijk is de smartphone uitgevonden.
   Aysen kan de gangen toch eens nagaan van Thijs dan komt ze overal achter denk ik?

 29. Ja, ik kreeg ook even de indruk dat Aysen argwaan kreeg en uiteindelijk bij Thijs zou uitkomen, maar voorlopig zit dat er kennelijk niet in. Over een paar weken maar weer eens kijken hoe en wat !

 30. Komt zeker nog Evert er zal toch iemand argwaan moeten krijgen bij Thijs?
  Rikki is dat zeker niet en ook niet Sjoerd kan ook nog Noud zijn?
  Is allemaal zo vanzelfsprekend dat er allemaal rare dingen gebeuren rond Sjoerd zelfs Rikki trapt erin.

 31. Sem, 20 mei om 15.34
  Rikki wordt er ook ingeluisd door die Thijs met z’n mooie praatjes. Wat dat betreft is Rikki ontzettend naïef, of te wel, een kind met 2 kinderen.

  Het klinkt misschien raar, maar ik denk dat Anton iets door krijgt. Anton en Noud hebben een gezamenlijk doel en gaan samenwerken. Dit staat geschreven zo rond de 25/26ste mei. Ik lees de spoilers 2 weken vooruit.

  Meer verklap ik niet. Ik heb geen zin in boze fans.

 32. Toch nog even een kleine aanvulling op mijn eerdere reactie van gisteren om 17.31.

  Vooral voor @Evert 20.5.16 om 15.26u is deze aanvulling bestemd.

  “Aysen blijft doortastend achter de waarheid aanjagen”.

  Er zit dus toch wel enige beweging in de zaak “Thijs en Sjoerd”.

 33. Hallo Sem, ik denk dat mensen je irritant vinden doordat je op elke reactie antwoord geeft. Voor de rest vind ik je reacties erg inhoudelijk en leuk hoor, en dat hoort gelukkig ook op een forum, maar ik denk dat de meeste het gewoon ‘raar’ vinden dat je op elke reactie reageert (of bijna elke). Niks van aantrekken, en anders niet reageren daarop.

  1. Hoi Mart ik ben wel wat gewend maak je maar geen zorgen tiepjes als Rene en Julia kom ik vaak tegen op mijn werk hahahaha.
   Ze worden te persoonlijk gtst is een soap en alles is fictief en nep zelfs Sanders Inc,La Nina enz.

   bedankt voor je reactie waardeer het zeer groet Sem

 34. Mart en Sem, ach gut o gut.

  Dus Sem, niet alleen op deze site vinden ze je irritant, maar ook op je werk. Zegt genoeg of niet soms. Denk daar mee eens over na.

  1. Dat zeg jij denk jij er maar eens over na hoe irritant jij hier overkomt je kent alleen mijn schuilnaam Sem meer niet hahahaha

 35. Anoniem, jij denkt dat ik en Sem dezelfde persoon zijn? Zijn we echt niet, zal ik je vertellen. Ik vind het gewoon een beetje raar dat iedereen Sem irritant vind omdat ie doet wat op een forum hoort. Ik wil geen ruzie uitlokken, ik snap dat jullie het niet fijn vinden dat ie op elke reactie antwoord geeft. Maar daarmee stopt ie niet. Vandaar.

  1. @Anoniem ik ga er niet meer op in persoonlijke aanvallen aan mijn adres horen hier niet thuis klaar dat kunnen jullie op Twitter doen en Facebook

 36. Dennis is de zoon van Robert en de vader van Noud, dus Robert is de opa van Noud.
  Sil is ook een zoon van Robert en dus is Sil de oom van Noud en niet zijn neef.

 37. Mart, dan heb jij die reacties van Sem klaarblijkellijk nog nooit gelezen, want punt 1: er zit totaal geen logica in qua Nederlands, punt 2, ze is eigenwijs, kan niet tegen kritiek, als iemand haar aanspreekt en als laatste, je kan honderd keer het zelfde zeggen, tegen haar, maar lijkt of ze het niet begrijpen wil.

 38. Maandag 30 mei:
  Anna pikt een horeca-idee van Job wanneer ze zonder inspiratie zit. Amy voelt zich buitengesloten door de familie Sanders. Als er met Rik geflirt wordt, laat dat hem niet koud.

  Dinsdag 31 mei:
  Sam en Rover werken samen om Sil aan Sam te koppelen. Aysen maakt grote vorderingen in haar onderzoek naar Sjoerds drugsdealer. Sterker nog: ze komt oog in oog met hem te staan. Rikki vraagt Rik om hulp als ze moet kiezen tussen haar geheim en de veiligheid van Bram.

  Woensdag 1 juni:
  Sam voelt zich hemels door Sil. Sacha en Noud krijgen een geweldige uitnodiging van Nina en Bing om samen op werkvakantie te gaan in Thailand. Amy weet de concurrentie te ontregelen.

  Donderdag 2 juni:
  Amy verschuilt zich achter een liefdesleugen om haar gezicht te redden. Anton doet Sjoerd een voorstel, maar Sjoerd vertrouwt Antons motieven niet. Laura steunt Sil na een grote tegenslag. Ze maakt daarbij een foute inschatting. Aysen blijft doortastend achter de waarheid aanjagen.

  Vrijdag 3 juni:
  Sjoerd provoceert Anton tot het uiterste. Ook eist hij dat Rikki haar verklaring bij de Kinderbescherming intrekt. Thijs probeert Rikki te paaien met een duur cadeau. Door Noud loopt Sacha’s vakantie gevaar. Rik helpt zijn flirt op gepaste wijze uit de kleren.

 39. Ik heb geen idee hoeveel jaar jij bent en eerlijk gezegd doet dat er ook niet toe!
  Persoonlijk vind ik dat je toon op het forum wel iets minder zou mogen. Uiteindelijk zijn we hier allemaal omdat we van gtst houden en er graag over van gedachten wisselen met anderen. Iedereen heeft recht op zijn/haar mening, jij dus ook. Maar al die andere mensen hier op het forum ook. Jij hoeft het niet met ze eens te zijn, maar dat kun je ook met andere woorden zeggen. Net als dat zij jouw mening moeten respecteren.

 40. Lees elke dag dit forum, voor de spoilers maar niet te vergeten de reacties.
  De meeste zitten elkaar enkel af te snauwen, en het gaat niet eens meer over GTST.
  Mensen / kinderen wordt volwassen moet er zo om lachen hoe de meeste hier reageren op dit forum, het is een soap iedereen mag een mening daar over hebben.
  Blijkbaar kennen vele ook niet tegen kritiek betreft de mening.
  Terwijl kritiek niet altijd slecht bedoeld is, het is alleen maar een punt van aangeven.
  Ik ga geen namen noemen hier op dit forum dat weet iedereen wel voor zich zelf, maar laten we het leuk en gezellig houden het is en blijft een soap en geen echte wereld 😉

 41. @Mart, 23.5.2016 om 14.16u. Ik wil je graag de spoilers geven. Veel leesplezier.

  Maandag 23 mei 2016
  Janine durft zich niet meer buiten te vertonen. Nina wordt getergd door Elise en moet zich inhouden om haar niet aan te vliegen. Ludo prijst Bing, maar maakt hem ook kwaad. Sam viert een feestje en is blij als Sil daar verschijnt. Linda is terecht trots op Sam. Rover vindt steun bij Anton.

  Dinsdag 24 mei 2016
  Rikki eist dat Sjoerd een drugstest doet. Een broeierig onderonsje in huize Sanders wordt bruut verstoord. Bing merkt hoe hard Ludo het zakelijke spel kan spelen: pressie, een handtekeningensessie en een teruggevorderde bonus. Toch toont Bing een opmerkelijke veerkracht.

  Woensdag 25 mei 2016
  Anton heeft het gevoel dat Rikki een persoonlijke wraakactie is begonnen. Noud krijgt een geweldige verbouwingsopdracht, maar twijfelt of hij Sjoerd hierbij moet betrekken. Robert heeft interesse in de schilderijen van Maxime en van het een komt het ander.

  Donderdag 26 mei 2016
  Sjoerd laat zich niet kalmeren en dat werkt negatief. Rover is bloednerveus voor zijn romantische date met Benthe, want nu moet ‘het’ gebeuren. Sam doet Amy een verrassend voorstel. Anton en Noud hebben een gemeenschappelijk doel en gaan samenwerken.

  Vrijdag 27 mei 2016
  Bing laat zich door niet tegenhouden als hij zijn zinnen heeft gezet op een droomhuis. Sil en Amy voelen zich allebei buitenstaanders. Rover en Benthe willen hun afscheid rekken, maar worden gestoord door Linda.

  Maandag 30 mei 2016
  Anna pikt een horeca-idee van Job wanneer ze zonder inspiratie zit. Amy voelt zich buitengesloten door de familie Sanders. Als er met Rik geflirt wordt, laat dat hem niet koud.

  Dinsdag 31 mei 2016
  Sam en Rover werken samen om Sil aan Sam te koppelen. Aysen maakt grote vorderingen in haar onderzoek naar Sjoerds drugsdealer. Sterker nog: ze komt oog in oog met hem te staan. Rikki vraagt Rik om hulp als ze moet kiezen tussen haar geheim en de veiligheid van Bram.

  Woensdag 1 juni 2016
  Sam voelt zich hemels door Sil. Sacha en Noud krijgen een geweldige uitnodiging van Nina en Bing om samen op werkvakantie te gaan in Thailand. Amy weet de concurrentie te ontregelen.

  Donderdag 2 juni 2016
  Amy verschuilt zich achter een liefdesleugen om haar gezicht te redden. Anton doet Sjoerd een voorstel , maar Sjoerd vertrouwt Antons motieven niet. Laura steunt Sil na een grote tegenslag. Ze maakt daarbij een foute inschatting. Aysen blijft doortastend achter de waarheid aanjagen.

  Vrijdag 3 juni 2016
  Sjoerd provoceert Anton tot het uiterste. Ook eist hij dat Rikki haar verklaring bij de Kinderbescherming intrekt. Thijs probeert Rikki te paaien met een duur cadeau. Door Noud loopt Sacha’s vakantie gevaar. Rik helpt zijn flirt op gepaste wijze uit de kleren.

Geef een reactie