Inge Schrama zwanger

Inge Schrama is opnieuw zwanger. De actrice die al sinds 2003 de rol van Sjors Langeveld speelt in GTST verwacht haar tweede kindje. In 2013 kregen Inge en haar vriend Daniël Samkalden een dochtertje, Betty Sue.

RTL laat weten haar zwangerschap, net als de vorige keer, op een creatieve manier vorm te geven aan haar rol in GTST. Inge en Daniel verwachten aan het einde van de zomer hun tweede kindje.

6 reacties

  1. Hoi dat is leuk en ge niet er van straks met twee kids

  2. Heel leuk voor haar! Ik wens hun veel plezier! Wat ook leuk is (althans voor mij, en wellicht een paar andere GTST fans) is dat Sjors dus ongeveer een aantal weken niet te zien is. Laura 2.0 hoeven we hier niet te hebben, en daar veranderd ze helaas langzaam in..

  3. Ik fen van nlna en rikk
    Groetjes anne van Kempen

  4. gefeliciteerd

  5. Ik Dacht al dat ik het zag zojuist

Geef een reactie