Er komen veel vragen bij ons binnen over GTST Live. Helaas is op de website van GTST te lezen dat er dit jaar geen GTST Live zal plaats vinden. Op de website staat het volgende:

Helaas organiseren RTL en Endemol dit jaar geen GTST Live event. Maar niet getreurd, want de makers van GTST komen tijdens de zomermaanden met een gloednieuwe serie, ‘Nieuwe Tijden’! Waar je normaal gesproken weken moest wachten op de ontknoping van de GTST zomercliff, kun je je nu te goed doen aan de spannende verhaallijnen van ‘Nieuwe Tijden’.

Ook kunnen liefhebbers de spannende ontwikkelingen nauwlettend volgen via de GTST Meerdijk App. In de app krijg je toegang tot exclusieve scenes, foto’s en veel meer van GTST en Nieuwe Tijden. Dit gaat gepaard met spelletjes, opdrachten en nog veel meer. Zo hoef jij je niet meer te vervelen deze zomer! Dus download snel de GTST Meerdijk App!

10 comments on “Geen GTST Live dit jaar

  1. Ze hebben natuurlijk geen geld meer over na het maken van die nieuwe serie dus vandaar dat er geen live event meer is. Wel jammer, maar ben wel benieuwd naar de nieuwe serie.

  2. Erg jammer. Mijn moeder is een groot fan en ik wilde graag dit jaar naar de live dag gaan. Ze heeft geen kennis van internet en beschikt niet over een mobiele telefoon.

  3. ik vind het erg raar dat ze dit doen alleen vanwege Nieuwe Tijden en daar zitten andere acteurs in ik vind het erg tyfus en ik vind het zwaar kut dat ze dit doen. het lijkt net alsof de bezuinigen ook bij GTST is kutzooi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Belachelijk dat ze t met een nieuwe serie proberen te compenseren waar je na de zomerstop van GTST ook nog es voor moet betalen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie