Maandag 18 april
Janine wordt betrapt bij het dragen van een wapen. Anton wil een band met Rover opbouwen door hem mee te vragen op een survivaltrip. Sjors is erbij als Sam liegt tegen haar coach. Ook al voelt Rik zich gebruikt, toch blijft hij Aysen aansporen om informatie over Janine los te laten.

Dinsdag 19 april
Maxime doet een goedmaakpoging na de breuk met Nina. Door Rik moet Ludo, tegen zijn zin, Bing inlichten over wat er met Janine speelt. Rik laat zich niet afwimpelen door Aysen. Sterker nog: hij achtervolgt haar op de motor. Thijs laat zich van zijn beste kant zien, maar is hij wel helemaal eerlijk?

Woensdag 20 april
Janine heeft zich in een fatale positie gemanoeuvreerd en het komt tot een climax. Sacha heeft concertkaartjes over en probeert er een goede daad mee te doen. Als Job merkt dat Anna tegen hem liegt, accepteert hij dit niet.

Donderdag 21 april
Sam is jarig en Linda overvalt haar met een cadeau. Als Thijs Noud belangeloos juridische hulp aanbiedt, begrijpt Noud echt niet waar dit vandaan komt. Anton wil de survivaltrip annuleren, maar wordt onverwacht tegengehouden.

Vrijdag 22 april
Rik verwacht toenadering, maar wordt door Ludo buitenspel gezet. Bing en Maxime beseffen dat ze vrede moeten sluiten, omdat ze allebei het beste met Nina voorhebben. Anna wijst Job kil af en zoekt afleiding bij een vriendin.

Maandag 25 april
Sam is gefrustreerd als haar training slecht gaat en ze Rik iets heeft op te biechten. Rover zet Anton bij het mountainbiken op slinkse wijze opzij, maar Anton probeert positief te blijven. Rik weigert zich door Ludo weg te laten sturen.

Dinsdag 26 april
Thijs instrueert zijn infiltrant. Als Bing kritiek krijgt op zijn zakelijk instinct, komt hij lijnrecht tegenover Elise te staan. Sjoerd wil van Anton weten hoe het kan dat Rover spoorloos verdwenen is. Linda moet een groot verwijt rechtzetten.

Woensdag 27 april
De Koningsdagviering in De Rozenboom dreigt uit de hand te lopen als Laura even weg is. Job chartert een hele groep mensen om een verrassing voor te bereiden. Anton maakt het zo bont dat hij een nacht op de bank moet doorbrengen.

Donderdag 28 april
Nina ontdekt dat haar vader iets voor haar verbergt. Bing denkt met intimidatie tegenover Elise de zaken naar zijn hand te kunnen zetten, maar zij krijgt hulp uit onverwachte hoek. Sam voelt zich door Rik in de steek gelaten.

Vrijdag 29 april
Door toeval belanden Job en Sjors in een intieme situatie. Sam zoekt ruzie met Rik en dat heeft gevolgen voor hun samenwerking. Anna ontdekt wat Jobs verrassing was met Koningsdag en dat raakt haar.

142 comments on “Spoilers 18 t/m 29 april

   1. GTST fanclub jullie hadden het wel goed Thomas had er geen verstand van want het klopt wel in deze afleveringen Koningsdag is wel op woensdag de 27 ste hoor. Gtst jullie hadden het gewoon goed petje af

  1. Dom dom het klopt wel met de afleveringen Koningsdag is gewoon op woensdag de 27 ste echt niet raar gaan praten als je er niks van af weet

 1. Wie denken jullie dat Janine zal redden? Ik denk: Janine wordt gered door Aysen etc met Ludo en Rik als hondjes achter haar. Vervolgens moet ze even in het ziekenhuis blijven ter observatie en daarna zal ze een week herstellen bij Ludo waardoor Ludo Rik buitenspel zet en Rik zich niet weg laat sturen. (Dit kan echter ook in het ziekenhuis plaatsvinden, maar dan zou het wel vreemd zijn als Ludo Rik toegang tot Janine ontzegd.) Ik denk ook dat Ludo informatie over Janine voor Nina verbergt waar zij dan later achterkomt. Ik vind dit wel een goede verhaallijn alleen wel jammer dat het een beetje voorspelbaar was. Ik hoop eerlijk gezegd ook niet dat Janine er zonder consequenties mee wegkomt. Het zou wel een ‘licht’ einde zijn als Janine bijna wordt vermoord en dan ineens Aysen binnenvalt, Hein opgepakt wordt en Janine vervolgens niks mankeert..

  1. Hein komt erachter dat janine de politie heeft gebeld dus wilt het proces versnellen. Rik vind op zijn motor als eerst het huisje en belt aysen waar hij zit Rik breekt in gevolgd door ludo aangezien hij rik volgt en de ander aysen. Er komt een klein gevecht tussen rik hein en ludo. Janine is buiten bewustzijn door de spierverslappers ambulance personeel proberen haar wakker te krijgen en zodoende zal dat de laatste shot van cliffhanger zijn. Niet wetende of janine het gaat redden.

 2. Ik denk dat het met Janine heel heftig gaat eindigen Hein houd haar vast in een huisje ver in een bos hij heeft haar medicijnen gegeven Janine probeert 112 te bellen alleen word betrapt door Hein. Anton wil met rover en Sjoerd gaan kamperen in het bos dus ik denk dat anton Janine gaat redden maar word doodgeschoten door Hein voor de ogen van rover terwijl Sjoerd Janine bevrijd

 3. Donderdag 28 april: “Bing denkt met intimidatie tegenover Elise de zaken naar zijn hand te kunnen zetten, maar zij krijgt hulp uit onverwachte hoek”.

  Die onverwachte hoek zou, Maxime kunnen zijn. Ze heeft nog een appeltje te schillen met Bing.

  1. Natuurlijk NIET…
   Ze word net opties gered.
   Rik en ludo hebben haar gered..
   ik heb al vooruit gekeken, en in de uitzending die woensdag komt zie je dat Rik als eerste op de plek aankomt waar Janiene en Hein zijn , vlak daar achter aan komt Ludo.
   er is een gevecht tussen Hein en Rik..
   Maar dan word Hein buitenwerken geslagen Door Ludo..
   Dan gaat Rik Janiene reanimeren. .
   Tot da ambulance het over neemt…
   NATUURLIJK OVERLEEFD JANIENE HET..
   lijkt me sterk als ze het niet overleefd..

 4. Hoe zit dat met Janine gaat ze het redden in aflevering 5353, heeft Hein haar spierverslappers gegeven. Of gaat ze uit de serie???

 5. Zal job nu wat met anna krijgen of sjors?
  Ik had echt het gevoel dat job gek is op anna en anna op job maar nu lees ik weer dat heilig boontje sjors er weer bij komt. Sjors heeft heel meerdijk al gehad

 6. Wanneer gaat Janine dood?? wat is het toch een raar mens geworden ik ik vind het teveel Linda in gtst en haar gezeur met Anton en Rover.Denk dat Hein haar levend gaat begraven??

 7. Janine gaat NIET dood.
  ik heb ook net vooruit gekeken.
  vrijdag zie je dat ze in het ziekenhuis is.
  Ze overleefd het wel!!!!!!!!!!

   1. Klopt,, ben het helemaal met je eens..
    zou leuker zijn als Hein zou weg vluchten en zo heel meerdijk uit roeit,,,, lol

  1. Nou de verhaallijn van Janine wordt ook steeds minder,net als het meubelstuk van de Rozenboom Laura heeft ook al alles meegemaakt in Meerdijk.Vind teveel Linda in gtst op dit moment rond Sam Anton en Rover, ze was vroeger ook moeilijk en ging met iedereen naar bed zelfs met Robert wilde Laura vermoorden is ze zeker allemaal vergeten???
   En hoe oud is Sam in Meerdijk??wie weet dat???? denk 13/15 jr hooguit??

 8. Hahahaha Ja Laura is het wandeld meubelstuk! Altijd bemoeien met iedereen…”smaakt het?” “Is het naar je zin?” “Wat is er met jou aan de hand?”…..En ober Marcel heeft altijd dienst! Arme man heeft nooit eens vrij. Alle pubers lopen ook met dure mobieltjes en iedereen kan zich de Rozenboom permitteren. Zelfs diegene die zonder werk zitten. Hahahahahahah Wat een komedie. Maar goed…daar is het een soap voor! 🙂

 9. spoiler maandag 2 mei

  Noud organiseert een verrassingsontmoeting voor Laura. Anna komt oog in oog te staan met een rivale. Linda denkt dat het niet zo erg is om nog even de waarheid achter te houden voor Rover. Er wordt getwijfeld aan het talent van Sam en dat doet haar pijn.

  1. Ik zie Sam als een pubertje 15 jr niet ouder vooral met dat stomme hoedje op en de verhaallijn over dat sporten past ook niet helemaal bij het personage Sammetje

 10. Janine gaat inderdaad dood, Ludo pleegt uit pure wanhoop zelfmoord nadat hij eerst de gehele familie Dekker doodgeschoten heeft uit woede, met Anna gaat het ook niet goed sinds Wiet weg is, ze draait helemaal door en besluit om van een flat te springen, maar wordt op het nippertje tegengehouden door Job, die hierdoor zijn evenwicht verliest en zelf naar beneden valt.

  Rik is woest op Anna en besluit om wraak te nemen via Sjors, Sjors wordt hier echter zelf ook de dupe van en beiden belanden ze in coma. Bing die het niet kan verkroppen dat Nina nog steeds zo close is met Noud besluit om hier iets aan te doen, en gaat Noud ontvoeren en dumpt hem ergens in een rivier vastgebonden.

  Laura ontspoort weer eens een keer en Maxime ziet dit te laat en hierdoor komt Maxime in een levensgevaarlijke situatie terecht en zal uiteindelijk dood gaan door haar verwondingen.

  Als iedereen of dood is, vast zit en Nina niemand meer heeft, zelfs beste vrienden Sascha en Rikki die dodelijk zin aangereden door Thijs, besluit Meerdijk te verlaten.

 11. Jullie vragen je waarschijnlijk waar Sjoerd en Aysen zijn, die zijn overleden omdat ze zijn aangestoken door een of ander virus tijdens hun vakantie

 12. Nou ,, net weer vooruit gekeken ,,, en vrijdag gaan jullie zien dat janine bij komt ,,, en rik haar de liefde verklaard… Pffff verrassend weer ,,,,,,

 13. Met wie heeft Sjors het nog meer gedaan die nog in Meerdijk is dan Bing???? Valt best mee eigenlijk dan toch?? Niet heel Meerdijk lollz!!

 14. Thomas Koningsdag is op woensdag hoor de 27 niet de 29ste gtst hij heeft het fout zeg het als je het echt weet niet als je het fout hebt.

 15. Janien heeft alleen een spierverslapper gekregen van Hein daar kan ze nooit van sterven lijkt me???Vind het jammer haar personage stelt weinig meer voor zonder Ludo in gtst.

   1. Het ziet er vreselijk nep uit en weer Bassie en Adriaan-achtig de achtervolging naar het huis van Hein zo voorspelbaar en Janine komt in het ziekenhuis terecht ze haalt het maar net.Zou eigenlijk een komische soap moeten worden als The Nanny?

   2. Je hebt helemaal gelijk @Kim. Niet alleen je hart, maar ook andere organen kunnen uitvallen / niet meer werken, waardoor je komt te overlijden.
    Zeker bij (te) hoge dosering en het gebruikt wordt zonder begeleiding van een arts/specialist.

    1. Mjo Janine gaat niet de pijp uit in Meerdijk maak je maar niet te druk de redding is erg klungelig Bassie&Adriaan achtig.En zo groot in Meerdijk nu ook weer niet, je kan het vergelijken met Valkenburg in Limburg daar weet ook iedereen alles van elkaar af.

     1. @Sem 20 april, 11.44u. Waar schrijf ik dan, in mijn reactie van 11.18u, dat Janine dood gaat. Ik leg alleen maar uit wat er gebeurt, bij overmatig en verkeerd gebruik van spierverslappers.

      Je moet eens leren GOED EN BEGRIJPELIJK te lezen, alvorens je reageert.

      En druk maak ik mij zeker niet, wees maar niet bang.

 16. Klopt Jop, kwam ik net ook achter. Keek de shorties/previews altijd via Youtube. Vind ik erg jammer. Zou wel eens willen weten wat de reden hiervan is. Zou RTL hier weer achter zitten.

  1. Jamie gaat niet dood vrijdag ,, ze komt juist bij,,,,, en net de gtst app gespeeld,,,en sol komt terug,,de zoon van laura,,,,,word nog leuk

   1. Sil bedoel je de zoon van laura en Robert Arnie en Lotje zijn dood van is Mona de dochter van Nina??En de dochter van Ludo komt ook in Meerdijk terug

   2. Telletubbie 20 april 2016 at 11:43, ik heb de shorties/preview op een andere site bekeken en ben daardoor helemaal op de hoogte.

 17. Sem, sinds wanneer heet de docher van Nina Mona… het is nog altijd Lola

  En je moet eens leren om niet meteen te oordelen…

 18. De vader van Nola is Mike Brandt.

  Ik moet dit toch het even kwijt, beste @Sem, je kijkt nog niet lang naar GTST of je let gewoon niet op.

  1. Mjo kijk al gtst vanaf het begin toen enkele seizoenen niet en nu weer dit seizoen ik let goed op maar sommige verhaallijnen kloppen niet meer met gtst uit het begin wie was Mike Brandt??

   1. Dus jij gaat verhaallijnen GTST van in het begin (1990) en nu (2016) vergelijken. Dat is net zo iets als appels en peren vergelijken. Tjonge tjonge.

    Je plaatst hier de ene reactie na de andere, maar je zegt dat je enkele seizoenen niet meer gekeken hebt. Daardoor snap je bepaalde dingen die gebeuren ook niet, maar wel vergelijken haha.

    Daarom adviseer ik je eens te lezen of terug te kijken wat er allemaal gebeurd is in GTST in de seizoenen dat je niet gekeken hebt. Want je reacties slaan vaak werkelijk nergens op. Het ergerlijke is dat je ook nog dingen ontkent, die wel degelijk kloppen.

    Wie Mike Brandt was, heb ik en andere fans je al uitgelegd, dus daar ga ik verder maar niet op in.

 19. sorry hoor, maar als je niet weet via Mike Brandt is, dan heb je de afgelopen jaren niet gekeken of goed opgelet,

  Mike is het jongere broertje van Bianca, en had een fake relatie met Nina Sanders, puur vanwege haar geld. op een avond heeft hij een condoom doorgeprikt, en is Nina zwanger geworden van Mike.

  Mike heeft ook geprobeerd om de Rozenboom, waar Lorena toen de manager was, dit van haar af te pakken op slinkse wijze, dit lukt ook, en heeft het nagelaten aan Nola.

  Mike is per ongeluk vermoord door Rik. Rik wilde Aysen vermoorden tijdens de parachutesprong, maar Mike had het pak van Aysen aan, welke gesaboteerd was.

  1. Mike had niet Aysens pak aan, maar Rik had de nummers van de parachutes door elkaar gehaald(Mike had nummer 16 en Aysen 91 of iets in die trant), waardoor hij de parachutes van Mike had doorgeknipt ipv die van Aysen.

   1. Mjo gtst is fictief en Meerdijk ook het is een soap met personages die komen en gaan niks is echt dat moet je gescheiden houden vroeger deed ik Ludo in alles na.

 20. wat je zegt, over verhaallijnen kloppen niet met het begin…wat bedoel je hiermee, op Laura en Linda na is iedereen die in het begin in de serie zat vertrokken.

 21. mens mens mens, je moet eens leren lezen! in plaats van die stomme reacties te plaatsen, nee ze is niet van Noud, zoals al eerder verteld!

  logisch dat ze bijna nooit te zien is, dat is altijd met kinderen zo, die mogen namelijk niet werken, en als ze al in beeld komen dat is dat maar een paar keer

  1. Was een prachtige sterfscene van Janine en Hein laat het leven los en toen ging ze heel mooi,jammer dat ze terugkomt via een reanimatie

 22. Beste Sem,
  Rover is niet aangerand door zijn vader maar door een soort priester, Rover zijn vader geloofde hem niet waardoor er een breuk kwam tussen hem en zijn vader en Linda.

  Rover heeft dit tegen Laura eens verteld.
  Vandaar dat hij ook zo terughoudend is tegenover Benthe was.

 23. Tijdens die survival moet Anton natuurlijk wel het leven van Rover redden.

  Ik vind Rover overigens een uiterst irritant ventje. Zowel de rol als de acteur zelf.

   1. heb maar een klein stukje gezien was teveel Linda Rover en Sam in gtst dacht dat het verder zou gaan met de dood van Janine jammer nu is er een gat in deze verhaallijn??

 24. @Gtstrulez, Je legt het heel goed uit, maar spaar je de moeite. Het is al zo vaak uitgelegd ook met en over andere verhaallijnen, maar Sem snapt het niet of wilt het niet snappen.

  Hij of zij is nogal eigenwijs. Leeft in zijn of haar eigen wereldje en vertelt zijn/ haar eigen verhaaltje.

 25. Wat een misser zeg om niet verder te gaan met de climax van de moordaanslag gisteren. Dat was toch spannend bedoeld?

  Zeker een robot daar die de draadjes achter elkaar zet.

  Dit is gewoon een continuïteitsfout.

  1. Was een grote misser wat het je nu aan de verbouwing van de Rozenboom en het getut tussen Linda en haar kids?Sem kan beter teruggaan naar Canada misschien kan ze dan voor dat land naar Rio gaan de Olympics?

 26. ik denk dat thijs wat van plan is met die verbouwing ik denk dat hij ervoor gaat zorgen dat sjoerd een ongeluk krijgt tijdens de verbouwing

  1. Je hoort ook in 30 minuten wel 50x de naam Sjoerd vallen heel erg irritant is dat en de afl.van 21 April was helemaal niks ging nergens over na het sterven van Janine?

 27. @Jessica dat denk ik dus ook. Thijs is nog altijd bezig om Sjoerd een “loer te draaien”. Is hij nu de vriendelijk Thijs die snel de bouwvergunning regelt bij een bevriende ambtenaar binnen de gemeente, Vervolgens kan de loodgieter niet die Noud geregeld had. Dus belt Thijs een vriend die loodgieter is.
  Neen het is mij wel duidelijk,er gaat iets gebeuren tijdens de verbouwing, waar Sjoerd de schuld van krijgt.

  1. Mjo ik kijk nog alleen gtst als er een verhaallijn van Janine Ludo of Nina erin zit van Sem en Rover Sjoerd volg ik niet meer en Linda mag eruit geschreven worden met Anton gtst moet terug naar vroeger.

 28. @Sem, ha! Nou snap ik ook waarom je reacties vaak nergens op slaan. Je kijkt en snapt maar de helft. Dan moet je mij dan toch maar eens uitleggen hoe je dan doet, alleen verhaallijnen bekijken die je interesseren.
  Veel verhaallijnen lopen namelijk door elkaar in de afleveringen. Dus nooit 1 aflevering met maar 1 verhaallijn.

 29.  Maandag 2 mei 2016
  Noud organiseert een verrassingsontmoeting voor Laura. Anna komt oog in oog te staan met een rivale. Linda denkt dat het niet zo erg is om nog even de waarheid achter te houden voor Rover. Er wordt getwijfeld aan het talent van Sam en dat doet haar pijn.

  Dinsdag 3 mei 2016 
  Sjoerd heeft grote tegenslag bij een verbouwingsklus in De Rozenboom. Thijs komt op voor Rikki als er een ex in het spel is. Door Janine beseft Amy dat ze te veel chaos veroorzaakt. Ze neemt een belangrijk besluit.

  Woensdag 4 mei 2016
  Rover laat zich door een paar foute vrienden opjutten in een nachtelijk avontuur. Als Bing de macht heeft, voelt hij zich helemaal thuis in de zakenwereld. Of hij slachtoffers maakt, kan hem niet zoveel schelen. Door Nouds kritiek gaat Sjoerd twijfelen aan zijn eigen kunnen.

  Donderdag 5 mei 2016
  Anton ontdekt wat er met zijn auto is gebeurd. Linda beseft dat zijzelf een van de oorzaken is van Sams problemen. Janine is blij om Rik te zien, maar zet hem meteen onder druk haar te helpen. Sjoerd weet de losgeslagen Rover aan het denken te zetten.

  Vrijdag staat er nog niet op.

 30. Helemaal mee eens RTL moet eens nadenken waarom de kijkcijfers terug lopen. Zorg in ieder geval dat die Sam en Roover er uitgaan, misschien is er nog plaats bij Sesamstraat voor ze. Kom ook niet meer met een verhaallijn zoals die van Hein en Linda moet ook oppassen anders kan die ook vertrekken. Mis Bianca.

 31. @Anoniem, ik ben het in grote lijnen met je eens.

  Echter wat die kijkcijfers betreft, je moet niet vergeten dat dit de cijfers zijn van fans die GTST alleen via de TV kijken. Er zijn tegenwoordig genoeg fans die op een andere wijze (vooruit- of uitgesteld via o.a. RTLXL) naar GTST kijken, op de PC, laptop of iPhone. Die cijfers worden niet bekend gemaakt of meegerekend. Dus bij de dagelijkse 1,5 miljoen kijkers op de TV, kun je gerust nog 0,5 miljoen kijkers online bijtellen. Dus zo’n kleine 2 miljoen kijkers is echt niet slecht. Kijkcijfers lopen dus NIET terug.

 32. Waarom zet Anton dat irritante gezin niet gewoon zijn huis uit? iedere weldenkende man had die lunatic idioten toch allang gedumpt.
  Rover is inrichtingsrijp en Sam is een achterlijke zool met een te grote bek die zelfs het huishouden van Rick tiranniseert (heel geloofwaardig ) en Linda was 25 jaar geleden al een vreselijk mens en er is dus helaas niets veranderd terwijl ik echt goede hoop had dit keer .
  Laat Anton gewoon lekker met Maxime gaan dan hebben we tenminste vuurwerk in plaats van deze kleuterschooltafrelen.
  Wat een debiele rollen van Rover en Sam…………… wegwezen en eerst maar leren acteren (Joep is natuurlijk een acteur van topformaat dus valt het slechte acteerwerk van de kleuters en Linda natuurlijk dubbel op), ik zeg clifhanger……………hele gezin van Linda de pijp uit met 1 knal graag zodat we in het nieuwe seizoen niet eerst 20 afleveringen sterfscenes krijgen van de Dekkertjes.

 33. Och jee, toen Linda terugkwam had ik echt zoiets van: Yes, de bitch is back! Maar wat wordt ze slap geschreven zeg! De Linda van vroeger had Rover allang gezegd nou eindelijk eens normaal te doen. En ze had Sam aan haar oor mee naar huis getrokken. Ik hoop dat Linda van een trap struikelt, bewusteloos raakt en als haar oude ik weer wakker wordt. En dan opvoeden die kinderen.

 34. Kijkcijfers wordt bepaald door 10000 mensen met een kastje dat wordt x het aantal huishoudens met televisies gedaan en je hebt je kijkcijfers, kijkcijfers zijn zo achterhaald. tegenwoordig nu alles digitaal is zou je dat moeten opslaan, maar alles gaat nog heel ouderwets

 35. ik ben die sam en rover ook zat snap niet dat linda zo over der heen laat lopen kijk wat ze er van terug krijgt van die 2 ondankbare kids ze moet echt harder worden en die 2 flink aan pakke

 36. Haha inderdaad. Rikkie lag er ook toen ze zwanger was. Aysen toen ze de miskraam kreeg. En toen Ludo en Maxime er samen lagen, was er gewoon een bed bijgezet. Maar altijd diezelfde kamer. Om dat soort dingen moet ik altijd wel lachen. Daarbij lig je in een ziekenhuis meestal met andere mensen op de kamer. In ´Meerdijk´ is het ziekenhuis erg luxe, je ligt altijd alleen XD

 37. Snap het niet meer dat Anton dit gezeik van Linda en Rover nog kan verdragen ze wonen bij hem in.Linda is nergens meer als hij haar het huis uitgooit en Rover.En de hele Wereld wordt van Bing Sanders Inc.is nog altijd van Ludo dat vergeet hij heel vaak.

 38. Ben helemaal nieuwsgierig hoe het de komende weken zal gaan,met de zomercliffhanger in het vooruitzicht..
  Bovendien zijn er 2 huwelijken op komst,dat staat meestal wel garant voor drama..
  Maar goed we gaan het zien en beleven hoop wel op veel spanning vond dat met janine en hein wel erg nep..

 39. De Zomercliff kan de 2 Huwelijken zijn?
  Denk ook dat Bing zwaar in de shit komt bij Sanders Inc.en bij Ludo,dat heeft weer zijn effect op de relatie met Prinses Nina.Ludo kan hem zo opzij schuiven en hij is weer de gewone Bing.
  Linda vind ik vreselijk ze hangt ook aan Anton zonder hem is ze helemaal niks meer in Meerdijk,hij kan haar zo op straat zetten en dan???

 40. Sem. want je schrijft over Bing kun je zomaar gelijk in krijgen, gezien de aflevering van 10 mei a.s. dit staat er o.a. -> Bing laat zich door Elise meelokken naar haar kamer. Daar maakt hij een cruciale fout <-

 41. Bing is geen zakenman en nu heeft hij nog een groter probleem erbij Ludo en Thijs en heeft ook weer zijn weerslag op de relatie met Nina, wat moet ze met hem als ie uit Sanders Inc wordt gegooid?

 42. Maandag 2 mei 2016
  Noud organiseert een verrassingsontmoeting voor Laura. Anna komt oog in oog te staan met een rivale. Linda denkt dat het niet zo erg is om nog even de waarheid achter te houden voor Rover. Er wordt getwijfeld aan het talent van Sam en dat doet haar pijn.

  Dinsdag 3 mei 2016
  Sjoerd heeft grote tegenslag bij een verbouwingsklus in De Rozenboom. Thijs komt op voor Rikki als er een ex in het spel is. Door Janine beseft Amy dat ze te veel chaos veroorzaakt. Ze neemt een belangrijk besluit.

  Woensdag 4 mei 2016
  Rover laat zich door een paar foute vrienden opjutten in een nachtelijk avontuur. Als Bing de macht heeft, voelt hij zich helemaal thuis in de zakenwereld. Of hij slachtoffers maakt, kan hem niet zoveel schelen. Door Nouds kritiek gaat Sjoerd twijfelen aan zijn eigen kunnen.

  Donderdag 5 mei 2016
  Anton ontdekt wat er met zijn auto is gebeurd. Linda beseft dat zijzelf een van de oorzaken is van Sams problemen. Janine is blij om Rik te zien, maar zet hem meteen onder druk haar te helpen. Sjoerd weet de losgeslagen Rover aan het denken te zetten.

  Vrijdag 6 mei 2016
  Anton komt bij Linda met schokkend nieuws over Rover. Amy bedenkt een manier waarop ze Nina kan helpen, ook al zit Nina daar niet op te wachten. Rikki gaat in op een uitnodiging, maar dit afspraakje wordt verstoord.

  Maandag 9 mei 2016
  Thijs zet vaart achter zijn plan om Sjoerd kapot te maken. Rover wordt verhoord en is verbijsterd als hij erachter komt wat zijn vrienden hem geflikt hebben. Als Sil zwelgt in zijn verdriet, kan hij de goede zorgen van zijn moeder even niet hebben.

  Dinsdag 10 mei 2016
  Bing laat zich door Elise meelokken naar haar kamer. Daar maakt hij een cruciale fout. Ludo grijpt in als hij Janine en Rik samen ziet. Sil krijgt een waardevol levensadvies van Job. Rik ook, maar hij trekt zich er niets van aan.

  Woensdag 11 mei 2016
  Bing ontwaakt in een akelige situatie. Janine weet Rik te overdonderen. Sjoerd krijgt de tijdelijke leiding over de verbouwing van De Rozenboom. Daardoor is Bram hem even te veel. Thijs bespeelt Rikki en Noud slim om zijn doel te bereiken.

 43. En Ludo is zeker wel familie? Hij vindt zelf met zijn haantjesgedrag van wel maar is alleen maar haar ex. Hij is net zo min familie van Janine als Rik, die zich teminste een beetje normaal gedraagd.

 44. @Ilse, Ludo en Janine hebben wel een dochter samen. Daardoor hebben Janine en Ludo voor altijd een (speciale) band met elkaar. Hoe je het ook went of keert.

  Bovendien heb ik de laatste tijd sterk de indruk gekregen dat Ludo nog altijd gevoelens heeft voor Janine. Ludo zei in het ziekenhuis niet voor niets tegen Anton, “ik had haar (Janine) nooit moeten laten gaan”.
  Ludo is ietwat jaloers, dat klopt, maar begrijpen doe ik hem wel.

  Janine en Rik een stel mmmmmmmmmmm! ja, misschien alleen voor de seks. 🙂

 45. Ik vind haar wel wat; de nieuwe Amy. Ze lijkt echt op Nina en heeft een mooi boeiend gezicht.

  Ze zou zó de nieuwe Prinses kunnen worden van Papa Ludo.

 46. Ik had liever een actrice gezien die wat meer op Julia Batelaan leek, net als bij toen Rikki en Sil ouder werden gemaakt, die leken teminste nog op de jongere actrice/acteur. Ik leg persoonlijk nu de link totaal niet met de Amy die toendertijd Nina had willen vermoorden. Had op z’n minst een actrice gecast die ook rood haar heeft. Jammer.

  1. Deze is vooral gecast voor de Sanders look, Amy lijkt nu meer op Nina en Ludo en lijkt dus meer een Sanders. Maar je hebt wel ergens gelijk, maar de actrices liggen er niet voor het kiezen, misschien was er niemand te vinden met rood haar, of was die er wel maar had die geen goede kwaliteiten of acteerkunsten. Wat ik wil zeggen, ze hebben niet alles voor t kiezen

Geef een reactie