Maandag 11 april
Janine wordt naar een afgelegen en gevaarlijke plek geleid. Nina twijfelt of Bing nog steeds voor de volle 100% voor haar wil gaan. Rover zit er helemaal niet mee als het door hem tussen Linda en Anton uit de hand loopt.

65 comments on “Spoilers 11 t/m 15 april

 1. Ik hoop dat het goed komt tussen Linda en Anton 🙂 En Sam vind ik echt vreselijk irritant, ze moet gwn naar huis gaan.

 2. Anna en job krijgen denk ik een relatie die 2 draaien al zolang om elkaar. Ik heb 3 dagen voorruit gekeken en ze gaan met elkaar naar bed! Rover en sam zijn stel kleine kinderen . Anton en linda moeten samen blijven !

 3. Eerst zat Hein gevangen en nu is het Janine goed afgekeken denk dat ze weer levend begraven wordt en Ludo komt haar redden uit de handen van Hein?

  1. Ik denk dat Ludo en Janine ook weer bij elkaar komen dat zo echt leuk zijn ze zijn in het echt getrouwd dus zou ook leuk zijn in de serie

  1. Melissa, Maandag 18 april 2016:

   Janine wordt betrapt bij het dragen van een wapen. Anton wil een band met Rover opbouwen door hem mee te vragen op een survivaltrip. Sjors is erbij als Sam liegt tegen haar coach. Ook al voelt Rik zich gebruikt, toch blijft hij Aysen aansporen om informatie over Janine los te laten.

 4. Ik was figurant bij gtst in de rozenbottels en je raad nooit wie daar ook een scène had!

  Lucas! Weet niet precies wanneer het uitgezonden word maar hij komt dus wel snel terug…..

 5. Gadverdamme nee! Laat Lucas ajb wegblijven en cast er een leuke homoseksuele acteur voor in de plaats. Lucas voegt niks toe behalve ongemakkelijke stereotypische drama. Als die terug komt laat Menno ofzo dan ook terug keren en laat zien dat homo’s weldegelijk een relatie kunnen hebben ipv dat lucas’s man of dood gaat, of hem in elkaar slaat, of hem verlaat, of weet ik veel wat. Zucht.. Helaas.

 6. Idd @gtstfites, een figurant mag dit zeker niet zeggen. Op straffe van een fikse boete.
  Dus ik zou maar oppassen beste @D. Want die boetes zijn niet misselijk. (hoog dus).

  Maar ik denk, dat het alleen maar stoere praatjes zijn van @D. Even interessant willen doen. Want wie zit er nou op een fikse boete te wachten.

 7. Mag die vreselijke sam er uit, die rol is echt te debiel voor woorden en doe Rover dan ook maar meteen .
  Ik had goede hoop dat het gezin van Linda wat zou toevoegen maar nee hoor wederom pubers met mentale problemen en een grote bek.

 8. Die hein is toch een seriemoordenaar ? Nou laat hem dan eens beginnen in meerdijk. Wat mij betreft kan hij beginnen met Anton, Linda , Rover , Sam , Rick , Sjoerd .Janine, Bing en Sjors.
  Dat zou meteen een goede opruiming van een stel debiele acteurs zijn. En neem ook diegenen die al die debiele verhaallijnen van de laatste tijd bedenken maar mee

 9. Amy schijnbaar ook binnekort terug aangezien ze een brief schrijft aan ludo dat ze binnenkort naar huis mag ( vooruitkijken 12 april)

  1. Holly Brood gaat vanaf eind april de rol van Amy Kortenaer spelen. Ze is later in nieuwe tijden te zien dat vanaf 4 juli begint om 20:00. Nieuwe tijden is een spin-off van gtst. Ferry Doedens keert ook terug als Lucas Sanders en speelt ook in nieuwe tijden. Vajen van de Bosch gaat de rol van Moon spelen.

 10. Dinsdag 19 april 2016
  Maxime doet een goedmaakpoging na de breuk met Nina. Door Rik moet Ludo, tegen zijn zin, Bing inlichten over wat er met Janine speelt. Rik laat zich niet afwimpelen door Aysen. Sterker nog: hij achtervolgt haar op de motor. Thijs laat zich van zijn beste kant zien, maar is hij wel helemaal eerlijk?

  Woensdag 20 april 2016
  Janine heeft zich in een fatale positie gemanoeuvreerd en het komt tot een climax. Sacha heeft concertkaartjes over en probeert er een goede daad mee te doen. Als Job merkt dat Anna tegen hem liegt, accepteert hij dit niet.

 11. ik ben er klaar mee , wat een gezeik met die sam en rover , en die verhaallijn met janine en hein .Hopelijk wordt nieuwe tijden een betere serie.

 12. Heb geen zin in dat nieuwe tijden, want het komt eerst op tv maar daarna alleen nog maar via videoland en dan moet je er voor betalen.

 13. Oh dus vrijdag leeft Janine nog. Zó onwaarschijnlijk dat een kaakchirurg zijn baan en goede naam riskeert om een seriemoordenaar zijn gang te laten gaan.

 14. In Nieuwe Tijden spelen ze zichzelf? Dat wil ik niet zien anders vind ik GTST niet geloofwaardig meer. Natuurlijk weet je dat het maar acteurs zijn maar dat moet niet voortdurend onder je neus gewreven worden. Een enkel interview kan ik wel aan maar niet elke dag.

 15. Vinden jullie Buddy ook zo slecht acteren? Vandaag in GTST: “Echt mama, een dictator is er niets bij.” Sorry maar het was te gespeeld. Soms lijkt gtst eerder op een groep8 musical dan de beste/langstlopende soap van Nederland..

 16. Het ontgaat mij of het echt slecht acteren is of dat het juist de bedoeling is dat hij nep en jengelig overkomt. Wat hij zegt is natuurlijk ook onwaar. Maar ik ben het met je eens dat het heel erg kinderlijk neergezet is.

  Wat betreft Janine, ik hoop echt dat dit consequenties voor haar gaat hebben. Zoveel dommigheid mag niet onbestraft blijven. Een gevangenisstraf voor achterhouden van informatie over een voortvluchtige of zo. Of moord, als ze Hein gaat neerschieten.

  Ik verheug me op Holly Brood als Amy. Het wordt tijd dat er weer een goede verhaallijn komt voor de Sanders. Wat mij wel onduidelijk is, gaat het om een vaste rol of een tijdelijke? En gaat ze dan in beide series tegelijk spelen?

  1. @Flapperdeflap zoals ik het begrepen heb, uit het verhaal van Holly in RTLBoulevard, is het een tijdelijke c.q. gastrol voor Holly als Amy in GTST.

   Haar verhaallijn in GTST zal eindigen op het moment dat Nieuwe Tijden gaat beginnen.

   Het zal, zo vermoed ik, naadloos overlopen van haar rol in GTST naar Nieuwe Tijden.
   Ze gaat Meerdijk verlaten om te gaan studeren in een andere stad en gaat wonen in een studentenhuis samen met o.a.medestudent Lucas (Ferry).

 17. @Jaap helemaal met je eens. Ik mag graag naar GTST kijken, maar de verhaallijn van Rover en Sam vind ik buitengewoon ergerlijk.

  Ik lees regelmatig in reacties op diverse sites van GTST, dat men zich stoort aan het vele gebruik alcohol (ook al is het geen echte alcohol), seks en destijds Lucas met (diverse partners) in homoscene(s), waren de opmerkingen niet van de lucht, over als een slecht voorbeeld voor de jongere kijkers.
  Maar ik vind het geen goed voorbeeld voor de jongere kijker, hoe respectloos, brutaal Sam en Rover omgaan met hun moeder, Anton en andere (oudere) personages. Bovendien liegen ze beiden alsof het gedrukt staat. Het zij 2 tot op het bot verwende pubers.

  En ja, ik ben een al een ietwat oudere kijker en fan van GTST van het 1ste uur, maar dit gedrag stoort mij mateloos. Ik denk dan maar, zal wel aan mijn leeftijd liggen. 😉

 18. Aaaarghhh wat erger ik me aan die Rover en Sam!! Wat is Linda een watje van een moeder zeg! Hoe eerder Rover en Sam uit de serie gaan hoe beter het is. Kunnen ze niet terug naar Canada of zo?

 19. Die Rover en Sam zijn echt irritant wanneer gaan die toch normaal doen. Alleen Rover doet me een beetje denken aan Noud toen die een puber was, maar die is inmiddels een lieve schat hopelijk gaat het ook gebeuren met die 2. Ik kijk niet eens wanneer die in beeld komen.

 20. Rover is vreselijk en Sam nog erger en Linda kan niet met kinderen omgaan want dat zijn het nog bijna volwassen kleuters

 21. sam heeft wel gelijk dat rover altijd zijn zin krijgt en sam moet maar luisteren en naar school en rover mag lekker thuis blijven

 22. Wat een reactie.s zeg over rover en sam ja ze spelen pubers…. Zeg je ook zulke dingen over je eigen pubers??? En daarbij bij GTST ligt alles onder een vergrootglas

 23. @Mel, mijn puberkinderen hadden niet zo’n grote mond en waren zeker niet zo respectloos naar ouderen toe.
  Bovendien weet ik heus wel dat bij GTST alles onder een vergrootglas ligt, maar dat wilt nog niet zeggen dat ik mij er niet aan mag ergeren en het een slecht voorbeeld voor jongeren vindt die ook GTST kijken.

 24. Donderdag 21 april 2016
  Sam is jarig en Linda overvalt haar met een cadeau. Als Thijs Noud belangeloos juridische hulp aanbiedt, begrijpt Noud echt niet waar dit vandaan komt. Anton wil de survivaltrip annuleren, maar wordt onverwacht tegengehouden.

  Vrijdag 22 april 2016
  Rik verwacht toenadering, maar wordt door Ludo buitenspel gezet. Bing en Maxime beseffen dat ze vrede moeten sluiten, omdat ze allebei het beste met Nina voorhebben. Anna wijst Job kil af en zoekt afleiding bij een vriendin.

 25. Als ze echt van die ‘pubers’ wilden neerzetten hadden ze een jongen van 16 en een meisje van 18 moeten casten, niet van 21 en 25.. Linda checkt ze ook de hele tijd met werk voor school en laatst zei ze tegen Sam: “heb je al voor biologie en aardrijkskunde geleerd?” Wat betekent dat ze nog op de middelbare school zit..???!! En Rover die dus nog geen 18 is en eigenlijk geen drank mag. Stijn kan nog wel een beetje acteren (al schreeuwt ze wel veel) want ze zorgt er voor dat ik haar een irritant personage vind. Wat betreft Buddy gesproken vind ik zijn acteerkunsten matig. In het begin, toen hij Wiet zoende voor €20 en een scooter kocht van Anna was hij beter dan dat hij nu is. Best vreemd want je zou denken dat ervaring opdoen succes zou boeken maar nee.

 26. Maandag 18/4-2016
  Janine wordt betrapt bij het dragen van een wapen. Anton wil een band met Rover opbouwen door hem mee te vragen op een survivaltrip. Sjors is erbij als Sam liegt tegen haar coach. Ook al voelt Rik zich gebruikt, toch blijft hij Aysen aansporen om informatie over Janine los te laten.

  Dinsdag 19/4-2016
  Maxime doet een goedmaakpoging na de breuk met Nina. Door Rik moet Ludo, tegen zijn zin, Bing inlichten over wat er met Janine speelt. Rik laat zich niet afwimpelen door Aysen. Sterker nog: hij achtervolgt haar op de motor. Thijs laat zich van zijn beste kant zien, maar is hij wel helemaal eerlijk?

  Woensdag 20/4-2016
  Janine heeft zich in een fatale positie gemanoeuvreerd en het komt tot een climax. Sacha heeft concertkaartjes over en probeert er een goede daad mee te doen. Als Job merkt dat Anna tegen hem liegt, accepteert hij dit niet.

  Donderdag 21/4-2016
  Sam is jarig en Linda overvalt haar met een cadeau. Als Thijs Noud belangeloos juridische hulp aanbiedt, begrijpt Noud echt niet waar dit vandaan komt. Anton wil de survivaltrip annuleren, maar wordt onverwacht tegengehouden.

  Vrijdag 22/4-2016
  Rik verwacht toenadering, maar wordt door Ludo buitenspel gezet. Bing en Maxime beseffen dat ze vrede moeten sluiten, omdat ze allebei het beste met Nina voorhebben. Anna wijst Job kil af en zoekt afleiding bij een vriendin.

 27. @B ik ben zwemmer P ik ben hem als we weer gaan maar gebruiken Veenendaal,

  Nou,het zal wel aan mij liggen,maar volgens mij ben je flink uit je nek aan het kletsen..
  Anyway,er is geen touw aan vast te knopen.

 28. Maandag 25 april 2016
  Sam is gefrustreerd als haar training slecht gaat en ze Rik iets heeft op te biechten. Rover zet Anton bij het mountainbiken op slinkse wijze opzij, maar Anton probeert positief te blijven. Rik weigert zich door Ludo weg te laten sturen.

  Dinsdag 26 april 2016
  Thijs instrueert zijn infiltrant. Als Bing kritiek krijgt op een zakelijk instinct, komt hij lijnrecht tegenover Elise te staan. Sjoerd wil van Anton weten hoe het kan dat Rover spoorloos verdwenen is. Linda moet een groot verwijt recht zetten.

 29. @Raar, Ze schrijven/vermelden niet alles in de spoilers wat er in GTST gaat gebeuren. Want ook bij RTL/GTST weet men dat we over de spoilers van 14 dagen vooruit (kunnen) beschikken. Zou niet leuk meer zijn. Moet wel spannend blijven. 😉

Geef een reactie