Eerder gingen de geruchten al dat Holly Brood in GTST ging spelen, via de app werd al duidelijk dat ze binnenkort te zien zal zijn, maar afgelopen zondag werd bevestigt dat Holly de rol van Amy Kortenaer gaat spelen. Amy, de dochter van Ludo zal tijdelijk te zien zijn in GTST, daarna zal zij te zien zijn in ‘Nieuwe Tijden’, een spin-off van GTST.

Holly is vanaf eind april te zien als Amy, maar ze is nu al te zien in de GTST Meerdijk app.

8 comments on “Holly Brood speelt Amy Kortenaer

  1. Ze is de dochter van Isabella en Ludo Amy Kortenaer ben benieuwd vind het ook leuk dat Ludo weer een verhaallijn krijgt nu is het saai en voorspelbaar zeker rond Janine en Hein Linda en haar moeilijke pubers trouwens Linda was vroeger ook erg moeilijk ze wilde Laura vermoorden dus de appel valt niet ver van de boom

  2. Ik vind het jammer dat ze niet Julia Batelaan terug hebben gevraagd en dat het personage nu opeens bruin haar heeft, terwijl ze rood haar hoort te hebben :/

Geef een reactie