Spoilers 4 t/m 8 april

Maandag 4 april
Aysen hoopt een geheim te ontrafelen door het zaaien van angst. Bing begrijpt niet waarom Maxime aanschuift bij een werkoverleg. Rikki vindt dat Sjoerd moet stoppen met zijn opdringerige gedrag. Ludo doorziet Janines plan, omdat hij haar door en door kent. Toch wil ze iets buiten zijn zicht houden.

Dinsdag 5 april
Maxime en Bing bestrijden elkaar door Nina te beïnvloeden. Tijdens een gezellige meidenavond wordt Anna uitgedaagd om haar grenzen te verleggen. Rover vlucht weg als hij Benthe tegenkomt. Zijn vrienden hebben pas veel te laat door dat het niet goed met hem gaat.

Woensdag 6 april
Sam wordt als aanstormend sporttalent gevraagd voor een interview. Linda weet niet goed hoe ze de losgeslagen Rover moet aanpakken. Anna komt haar match weer tegen, maar nu in het daglicht. Job ontpopt zich als redder in nood.

Donderdag 7 april
Rik geeft zijn onverbloemde mening over het interview van Sam. Janine raakt in paniek als de lift plotseling stopt en het licht uitvalt. Anna en Job doen elkaar een belofte en verbreken die vrijwel meteen weer. Als Sam niet wil luisteren, kiest Linda voor een genadeloze aanpak.

Vrijdag 8 april
Anton is Rovers kinderachtige gedrag zat. Hij wil dit bijsturen en gaat de confrontatie aan, maar dat loopt uit de hand. Janine krijgt hulp om aan haar bewakers te ontsnappen. Maxime weet bij Nina vertwijfeling te zaaien over de samenwerking van Bing en Sjors.

31 reacties

 1. Rover en sam gaan de relatie van Anton & linda onder hoog spanning zetten

 2. Rover en Sam zijn beide bloedirritant pfff

 3. linda is te slap voor ze

 4. Nina is binnenkort weer zwanger en vertelt het bing met de clifhanger bruiloft.

 5. Bing kan geen kids krijgen

 6. De enige van de 2 kinderen die ik nu wel wat leuker en interessanter begint te vinden is Rover, Ondanks dat er weer gedoe komt tussen hem en Anton maar dat verdwijnt hopelijk snel. Alleen van Sam vind ik het jammer hoop dat die karakter een beetje dimt ze doet me denken aan Nina/Lorena in hun beginjaren. Heb nu alleen liever Lorena dan haar.

 7. ben benieuwd welk geheim aysen wilt ontrafelen dat gedoe met sjoerd en rikkie duurt ook lang

 8. Als ik maandag zo lees blijft Sjoerd dus opdringerig 🙂

 9. Laura kan weer de monteur bellen voor de lift.

 10. bing heeft al een zoon hoor

 11. Di 12 april 2016

  janine wordt naar een afgelegen en gevaarlijke plek geleid. Nina twijfelt of Bing nog steeds voor de volle 100% voor haar wil gaan. Rover zit er helemaal niet mee als het door hem tussen Linda en Anton uit de hand loopt.

 12. Je geplaatste spoiler is die van maandag 11 juli 2016, beste Melissa.

  Dinsdag 12 april 2016
  Aysen opent een onderzoek als ze merkt dat er in het ziekenhuis tegen haar gelogen is. Sam interpreteert Jobs toenadering verkeerd. Rover zoekt steun bij Anna, maar krijgt die niet. Anton wil Linda niet kwijt, maar weet niet hoe hij het moet aanpakken.
  Bron TVGids:

 13. ” Aysen opent een onderzoek als ze merkt dat er in het ziekenhuis tegen haar gelogen is” Tuurlijk Aysen komt erachter waar Heinie is. Aysen onze held!

 14. is die Elise nu al weer weg?

 15. Woensdag 13 april 2016
  Bing accepteert het niet als Sjors een belangrijke beslissing neemt. Rover heeft te vaak gespijbeld en nu zit Linda met de gevolgen. Als Rik Sam stevig aanpakt, grijpt Rikki in. Nina raakt opgefokt als Maxime aan het doordrammen is.

 16. donderdag 14 april 2016
  Laura brengt Janine op een idee om haar doel te bereiken, maar Janine voelt zich schuldig als ze het probeert uit te voeren. Job wil de verhouding met Anna normaliseren. Maxime komt bij Bing met een onverwacht verzoek

 17. Vrijdag 15 april 2016
  Janine moet allerlei grenzen over voor haar plan om Hein te kunnen ontmoeten. Ze moet er voor liegen, vrijen en stelen. Job merkt dat Anna raar doet. Aysen en Alex staan een hele nacht op de uitkijk voor de deur van Rik.

 18. ik hoop voor anton dat ie het nog goed kan maken met linda anders is alles voor niks geweest

 19. Vind de verhaallijn van Nina en Bing helemaal niks werken ze nu allemaal bij Sanders Inc.?en ze gingen toch trouwen?

 20. Wat kent Linda haar kinderen toch slecht ze weet niet eens wat ze allemaal uitspoken en Rover doet raar gewoon de waarheid vertellen over Benthe en dat hij nog steeds maagd is.
  Schilderij was gewoon van de Ikea wat een lulverhaal van Maxime

 21. Anna krijgt alweer een grote beurt van Job wat een leuk stel is dat.
  Sam maakt de fout van haar leven geen geld meer van Linda alleen maar ruzie

 22. Bingo PW jij ge bingo oh here mooie en heel de mooiste ter en mooie praat of kwetsbaar zo’n vriend uitzongen ik een leukste dagen Mr. hemel open vriendelijke weren genoten overal zin maken of veert
  Doven gewoon naar huis en we betalen we aan het eten koekje bakken lekker dingen Sarah eindigen 10 augustus gek op je en mooi cadeau hé we gewoon de gewone Nederlandse muziek wil je hobby dan heel maken en een mooie kut gevoel je verrassing maken ik ga leukste appel eten warm lekker gewricht maken met de appel appelsapeSxxcxdfvik ga leukste appel eten warm lekker gewricht maken met de appel appelsap Wolters en ruitjes in de onderrug bruine ik ben jij jij het anders mooiste ogen ga je voor je

 23. Geen Nederlands leren schrijven. @16.29u.? Jemig zeg, wat een …………..Terug naar school.

 24. uuuuuuuuuuhhhhhh….ik snap jou niet, geloof ik?

 25. Aysen heb gelijk tijd zat er heel lang bezig met sjoerd sjoerd zit niet aan de coke daar had tijd ervoorgezorg en ook dat die opgesloten zat had tijd ook ervoor gezorgd tijd word heel snel aan gepakt dat die nog meer gekke dingen gaat doen

  • Thijs zat er achter aysen had gelijk sjoerd werd opgesloten en er werd Door iemand coke in sjoerd ze zak gestopt thijs zat er achter

Geef een reactie