Maandag 28 maart
Rovers romantische bui wordt verstoord. Rik komt klem te zitten tussen wat Sam wil en wat Linda hen vraagt. Sam neemt een beslissing die tegen haar werkt. Janine ontdekt dat Heins verlangen naar vrijheid hem te veel wordt. Anton ondervindt dat Linda beter af is met zijn steun dan met zijn commentaar.

Dinsdag 29 maart
Janine weigert in te gaan op een aanbod van Ludo, ook al is dit beter voor haar veiligheid. Als Anna zich verveelt, vult ze haar tijd met pesten van Job. Sjoerd wil graag juridisch advies van Sjors. Aysen gaat de confrontatie aan met Ludo als hij politiewerk ondermijnt.

Woensdag 30 maart
Anna brengt haar vriendschap met Job in gevaar. Rover fikst stiekem een kamer in De Rozenboom en nodigt Benthe uit. Bing doet een serieus aanbod aan Sjors. Maxime kan niet verbergen dat ze Nina’s zakelijke inzichten afkeurt.

Donderdag 31 maart
Anton ziet hoe Linda lijdt onder de crisis met Sam. Rik probeert Sam te stimuleren om voor zichzelf op te komen. Bing heeft nogal wat uit te leggen aan Nina. Laura ontdekt wat Rover haar geflikt heeft. Maxime zoekt steun bij Rik.

22 comments on “Spoilers 28 maart t/m 1 april

 1. Rover en Sam mogen van mij weer eruit? Ze lijken totaal niet op tieners . Volwassen personen die tieners proberen te spelen. Naar mijn mening doen ze behoorlijk slecht ook. De acteurs lijken even oud als Rikkie en Sjoerd etc. Daarnaast zijn het geen leuke karakters. Ze zeuren de hele tijd Lollz.

 2. Grappig ik vind juist dat ze er heel erg als tieners uit zien. Vooral Rover. Vind juist dat de mensen die volwassenen spelen in GTST zich vaak gedragen als tieners en dat is soms wel jammer. Maar toch leuk genoeg om te blijven kijken.

 3. Ik heb de aflevering van 28 Maart al gezien Hein wordt afgevoerd naar het ziekenhuis en ontsnapt uit het ziekenhuis, nu gaat het echt spannend worden.

 4. Ja, een klassieke ontsnappingstruc die ik al weken zag aankomen. Maar ik neem aan dat de mannetjes van Ludo hem voor zullen zijn.

 5. Ik vind Sam en Rover ook waardeloze personages. Linda die als ‘moedertje’ even Sam gaat overhoren voor biologie en als ze niet geleerd heeft mag ze niet sporten. Ik vind dat toch wel een beetje raar want ze hadden toch net een iets jonger iemand dan Stijn moeten casten als ze een puber van 15/16 wilden introduceren.

  De Hein verhaallijn begint (eindelijk) interessant te worden nu hij gaat ontsnappen. Dit hadden wij, als kijkers, al een beetje voorspelt. We weten ook allemaal dat een personage als Janine niet zal overlijden. Dus de vraag is nu: hoe zal Hein achter Janine aan gaan en hoe zal zij zich hieruit redden, of hoe zal zij hieruit worden gered. Ik vermoed dat hij zich nu een maandje of 2 koest houdt, en iedereen na een maand het wel vergeet en Janine zonder zorgen verder leeft. Totdat Hein ineens voor haar staat, misschien in de zomercliff?

  In de nieuwe leader staat Nina ook apart dus de relatie tussen haar en Bing zal ook wel niet meer al te lang duren. Ik vind ook soms dat Nina nog klein wordt gehouden alsof ze nog echt pas nét 18 is, maar dat kan ook aan mij liggen.

  Ik hoop ook nog altijd dat de waarheid van Maarten Stokman boven tafel komt maar het lijkt erop dat de schrijvers dit vergeten zijn. Jammer.

 6. Was leuk gisteren met die meid en Job en de harde matras van Job.
  Denk dat Sam de grootste fout van haar leven gaat maken om uit huis te gaan,waar moet ze het geld vandaan halen om te sporten en ze zit nog op school ook?
  Linda is ook te soft met haar denk ook niet dat Sam ver komt in Meerdijk?

 7. Ik geloof niet meer in Thijs en Rikki hij is met iets anders bezig en wil Rikki graag aan het lijntje houden, hij moest eens weten dat Teddy ook niet van hem is maar van Sjoerd.Weet niet hoe oud Sam is in Meerdijk, maar ze doet zich voor als een verwend kind van 10 jr en dat hoedje vreselijk kinderachtig?

 8. Wel grappig sinds kort zie je af en toe een beetje emotie in het acteergezicht van Thijs. Zou het toch nog wat gaan worden…

  1. Sam komt niet los van Linda en Anton dan gaat de geldkraan dicht en kan ze het sporten helemaal vergeten en werken mag ze nog niet ze is 15 jr in Meerdijk

  2. Nog effe over Job die zit met een probleem ziet allemaal leuke meiden maar hij blijft vissen achter het net krijgt hij Anna misschien toch in zijn harde bed???

 9. Maandag 4 april
  Aysen hoopt een geheim te ontrafelen door het zaaien van angst. Bing begrijpt niet waarom Maxime aanschuift bij een werkoverleg. Rikki vindt dat Sjoerd moet stoppen met zijn opdringerige gedrag. Ludo doorziet Janines plan, omdat hij haar door en door kent. Toch wil ze iets buiten zijn zicht houden.

  Dinsdag 5 april
  Maxime en Bing bestrijden elkaar door Nina te beïnvloeden. Tijdens een gezellige meidenavond wordt Anna uitgedaagd om haar grenzen te verleggen. Rover vlucht weg als hij Benthe tegenkomt. Zijn vrienden hebben pas veel te laat door dat het niet goed met hem gaat.

  Woensdag 6 april
  Sam wordt als aanstormend sporttalent gevraagd voor een interview. Linda weet niet goed hoe ze de losgeslagen Rover moet aanpakken. Anna komt haar match weer tegen, maar nu in het daglicht. Job ontpopt zich als redder in nood.

  Donderdag 7 april
  Rik geeft zijn onverbloemde mening over het interview van Sam. Janine raakt in paniek als de lift plotseling stopt en het licht uitvalt. Anna en Job doen elkaar een belofte en verbreken die vrijwel meteen weer. Als Sam niet wil luisteren, kiest Linda voor een genadeloze aanpak.

  Die van de Vrijdag stond er nog niet op!!!

  @tvgids.tv

 10. Vrijdag 8 april
  Anton is Rovers kinderachtige gedrag zat. Hij wil dit bijsturen en gaat de confrontatie aan, maar dat loopt uit de hand. Janine krijgt hulp om aan haar bewakers te ontsnappen. Maxime weet bij Nina vertwijfeling te zaaien over de samenwerking van Bing en Sjors.

 11. Doe wat aan de verhaallijnen GTST schrijvers en aan de karakters? Sam en Rover zijn echte waardeloze karakters. Sorry hoor maar de acteurs die Rover en Sam spelen lijken echt niet 16-jarige pupers. Slechte casting? GTST lijkt nu echt alleen maar over hen te gaan! Daarnaast spelen ze ook nog irritante pubers! Linda’s karakter lijkt helemaal op de Linda was vroeger? Wilde zij niet ooit niet model worden en had ze ambitie. Nu is een huismoeder! Ze lijkt nu wel Bianca nummer 2!

  Moeten we echt weer ronde 100 hebben met Sjors en Bing?? Saai!! We weten allemaal dat Bing, Nina gaat bedreigen met Sjors. En Sjors wordt weer als een personage beschreven die altijd vreemd gaat!! Waarom krijgt zij weer een verhaallijn dat met Bing te maken heeft! Laat haar maar alleenstaande bijstandsmoeder spelen die geen baan kan krijgen. Was veel interessanter geweest om naar te kijken. Bing en Nina zijn een interessant koppen en passen veel beter bij elkaar. A.U.B. geen Sjors weer met Bing? Hebben we al gezien ??

 12. Wanneer houdt dit nou eens eindelijk op met die Sam en Roover, heel snel terug naar Canada, belachelijk en heel irritant die Sam ,een puber met rimpels.Hoop dat het ook snel gedaan is met die Hein.Het niveau van gtst wordt steeds lager.

  1. Wordt te lang gerekt die Benthe weet nu dat Rover misbruikt is en dat ie voorlopig geen seks wil met haar dan moet ze maar geduld hebben. Sam wordt verliefd op Rik en is minderjarig hoop dat Rik zo slim is om niet met haar naar bed te gaan dat is strafbaar.
   Sjors moet niet in zee gaan met Bing ze past niet bij Sanders Inc.daar gaat Ludo en Nina een stokje voor steken.Hein zit in de Rozenboom zo groot is Meerdijk niet?

Geef een reactie