Maandag 21 maart
Job heeft een rekening openstaan bij Maxime en wil dat in natura betalen. Linda zorgt ervoor dat Rover het huis voor zichzelf heeft, zodat niets zijn date met Benthe in de weg staat. Anton moet zich inhouden ten opzichte van de brutale Sam.

76 comments on “Spoilers 21 t/m 25 maart

 1. Bij woensdag, ” Sjors houdt haar gevoelens voor Bing verborgen”, ik denk dat daar Job moet staan. Anders is het wel enorme twist in het verhaal ineens

 2. Martijn Kusters/North – Ja inderdaad, ik snap jullie reacties. Zelf heb ik de zin ietsjes anders gelezen. ”Sjors houdt haar gevoelens voor Bing verborgen” als in ”ze houdt haar gevoelens verborgen, voor Bing”.
  Alsof hij ernaar vraagt en zij het verborgen houdt tegenover hem over wat ze allemaal voelt, ofzo… (Vermoedelijk met betrekking tot Tim en Job enzo) Maarja, zo las ik het, haha! 🙂

  Ik ben zelf vooral ook een beetje flabbergasted van het Maxime/Job verhaallijntje van de maandag, hahaha!

 3. Niet weer ronde 100 met Sjors en Bing!! Vind Bing veel beter passen bij verwend nest Nina. Betekent dat Tim al vertrokken. Er staat niets over Tim!

  1. @Rose, ik heb ergens gelezen dat Tim op 31 maart a.s.voor het laatst te zien is in GTST. Tim zou na zijn terugkeer, afgelopen week, in GTST slechts 3 weken te zien/aanwezig zijn, dus dan kan die datum wel kloppen.

   En ja ik ben het met je eens, niet weer een volgende ronde tussen Bing en Sjors.
   Maar wat @EB1991 schrijft over Sjors en Bing, zou ook zo maar kunnen.

 4. Ik ben bang van niet. Het uitkomen lijkt me meer een cliffhanger voor een vrijdagaflevering eigenlijk. Ook staat er niks over in de beschrijving van een vrijdag over Rikki, Thijs enz. Als het uitkomt neem ik aan dat het dan in de aflevering erna een rol zal spelen. Ik denk eerder dat het gaat over de aangifte tegen Sjoerd. Ik denk dat Rikki die in zal trekken en dat ze dat tegen Thijs moet vertellen. Iets waar Thijs niet blij mee zal zijn. Ik heb drie afleveringen vooruit gekeken *spoilers*

  Sjoerd en Aysen komen weer bij elkaar omdat Aysen zich realiseert dat Sjoerd toch geen gevoelens voor Rikki heeft. Sjoerd gaat naar Rikki toe en zegt tegen Rikki dat hij is wakker geschud door wat hij heeft gedaan m.b.t. Teddy en dat hij zich nu realiseert dat Teddy bij haar en Thijs hoort. Hij lijkt oprecht wanneer hij dit zegt. Hij belooft Rikki dat hij Teddy los zal laten en zegt ook dat hij het zou begrijpen als Thijs toch aangifte tegen hem doet. Thijs doet dit inderdaad, maar Rikki wilt dit niet. Zo eindigde het een woensdag. Ik denk dat nu Sjoerd heeft belooft Teddy los te laten Rikki zeker niet het geheim gaat opbiechten want ze heeft meerdere malen gezegd Thijs niet kwijt te willen. Daarom denk ik dat deze spoiler met de aangifte te maken heeft. Mocht dit inderdaad met de aangifte te maken en mocht Sjoerd ook werkelijk Teddy los laten zal het geheim den ik misschien pas uit zal komen bij de zomercliff. Het moet wel een keer gaan uitkomen.

 5. oh nee he, niet weer maxime die er met een jonge gozer vandoor wilt gaan. op een gegeven wordt zo’n cougar gedrag wel irritant hoor.

 6. Even off-topic: Rik is bezig met zijn opleiding tot PT en is al aan het werk. dit klopt NIET, als je in opleiding bent voor PT, mag je GEEN klanten begeleiden totdat je je level 3 papieren hebt behaald, puur om de simpele reden dat je niet verzekerd bent en je persoonlijk aansprakelijk bent voor ongelukken als er Iers misgaat. Geen enkele sportschool zal iemand aannemen die niet tenminste level 2 fitness coach papieren heeft! Jammer dat de schrijvers niet genoeg research heeft gedaan…

  1. Hij is niet misbruikt door z’n vader, maar door de dominee uit het kerkgenootschap. Zijn vader geloofd dat niet en heeft hierdoor geen contact met hem. Linda is wel voor hem opgekomen vandaar dat ze uit elkaar zijn.

   1. Je loopt te ver vooruit er is geen vader van Rover in gtst en ook geen dominee ben benieuwd welke kant zijn personage opgaat opeens is homo zijn weer taboe in gtst?

    1. Heb je het wel gevolgt gtst? Daar werd het verhaal verteld wat er met Rover gebeurt is.. Jij maakt dat ervan met dat Homo gedoe, terwijl die gewoon bang is en mensen op afstand wilt houden door wat hem overkomen is.

     1. Ben je achterlijk ofzo het is een fictief personage in een soap Rover bestaat niet echt en zijn verleden is geschreven door een schrijver droom maar verder

     2. Lees maar eerst je eigen reacties voor dat je iemand achterlijk gaat noemen..

 7. Als je misbruikt bent vind je het dan gek dat die zo reageerd? Hij is bang door wat er met hem gebeurt is om verder te gaan met een meisje. Erg raar vind ik het niet. En hem dan meteen te bestempelen als homo? Kom op zeg..

 8. Dus je wordt homo als je misbruikt wordt door een man/laat je misbruiken door een man omdat je homo bent?? Leef jij in de middeleeuwen ofzo??

 9. Hele personage Rover kan uit gtst slechte acteur en er zijn hele slechte verhaallijnen slaan nergens op en het is zo stroperig er zit geen spanning in je kan rustig 1 maand niet kijken zijn ze nog niet verder ik kijk niet meer lijkt op Bassie&Adriaan de soap

 10. De meeste verhaallijnen zijn gewoon op het moment saai en langdradig. Vooral die van Sjoerd en Rikki, van Janine daarin tegen ben ik wel benieuwd naar hoe het afloopt maar voor de rest. Gtst is zijn creativiteit verloren, ik ben gaan kijken sinds seizoen 19 ik vond 20 en 21 de beste.

 11. Ik ben het met je eens Lisa. Seizoen 20&21 waren top, 22 was ook nog leuk maar daarna werd het minder. Spoiler: in een van de komende afleveringen zie je dat Hein zijn pillen expres niet inneemt en hij ze bewaart achter een schilderij. Ik denk dat die aanval van hem gepland was, om te kijken of Janine in zijn boekje zou kijken. Ik verwacht dat hij ontsnapt of iemand anders inhuurt (ookal was hij een ‘loner’) om iets met Janine te doen. En uiteindelijk Ludo haar dan redt doordat hij ook al research doet naar Hein en zijn contacten.

 12. Sem, de reacties die jij telkens plaatsts hier op dit forum slaan als een tang op een varken, om het netjes te zeggen.

  Prima dat je je mening ventileert, dat mag, maar voel je dan niet aangesproken als iemand je aanvalt op jouw mening, of het niet eens is met je.

  Discussies zijn tenslotte niet verboden in dit land.

 13. Sem doe eens rustig, want je snapt er niks van. Iemand legt rustig uit hoe het verhaal zit over Rover en vervolgens begin leuk te vertellen dat het geen echt personage is…. duh.. beetje domme reacties (sorry, maar lees eerst ff goed) en volg ook de verhaallijnen goed, want volgens mij volg je het niet helemaal.

  Rover zijn vader heeft hem niet misbruikt, dit was inderdaad de dominee of priester (hoe je het ook wil noemen) in Amerika. Zijn vader geloofde dat niet, Linda wel. Resultaat: scheiding en een kind dat niet met gevoelens en contact kan omgaan.

 14. @AysenFan ik ben het helemaal met je eens. @Sem draaft idd regelmatig nogal door.
  Net wat @Daan schrijft, @Sem kan niet zo goed tegen kritiek, of dat een ander, een andere mening heeft.

  Maar sta mij toe, 1 correctie te plaatsen. Het is niet Amerika waar zich het misbruik heeft afgespeeld maar Canada.

  1. Beste Mjo er is en komt geen verhaallijn van de ex van Linda in Meerdijk en ik kan wel tegen kritiek vind de verhaallijnen slap en uitgerekt zie Sjoerd en Teddybeertje gewoon zeggen tegen Thijs ik ben de vader klaar?

 15. Ik denk dat thijs toch de vader is van teddy. Rikki had gelogen over hoe ver ze was waardoor het kind te vroeg geboren is.
  Als ze niet gelogen had en de kind dus optijd geboren is is thijs de vader.
  Het komt uit dat sjoerd ‘de vader is’ waardoor aysen weet dat sjoerd en rikki met elkaar vreemd zijn gegaan.
  Thijs accepteerd dat niet omdat hij zo erg aan teddy gehecht is geraakt en eist daarom een dna test waaruit blijkt dat teddy toch de dochter van thijs is.

  1. Dat heb ik ook al die tijd gedacht. Ik dacht dat het kind dat een bloedtransfusie nodig zou hebben van een zeldzame bloedgroep en dat het dan uit zou komen. Dus toen Teddy van de brommer viel dacht ik: “nu is het moment van de waarheid aangebroken!” maar nee hoor, het gaat nog eventjes door.
   Als ik Thijs was dan had ik allang geweten wat er aan de hand was; het ligt toch voor de hand dat hij erin geluisd is? Het oudste bedrog van de wereld, waar de kuisheidsgordel voor uitgevonden is. En dan nog wel door Heilige Rikki met haar hoge moraal. En Aysen heeft ook bepaald het licht nog niet gezien.

  1. Precies Daan. Jammer dat Sem het allemaal niet zo begrijpt, maar steeds zijn/haar eigen mening wilt opdringen en geen oor heeft voor een mening van een ander.

 16. Vind het soms een beetje jammer hoe ze Job neerzetten. Het moet lijken alsof hij Anna superleuk vindt en zij wordt ondertussen steeds weker en gevoeliger voor hem. Maar ondertussen wilde hij seks met Sjors, wil Maxime in natura betalen (neem aan seks) enz. Dat mag hij natuurlijk doen want hij is vrijgezel maar ik vind de oprechtheid van zijn gevoelens dan gelijk een stuk ongeloofwaardiger overkomen. Had het leuker gevonden als ze elkaar gewoon een tijd lang flink pesten en wegduwen en dan bij elkaar komen. Maar dat gebeurt nu misschien ook wel.

 17. Beste @Sem, (begrijpelijk) lezen kun je helaas ook al niet. Je leest wat je zelf wilt lezen. Want waar schrijf ik dan in mijn reactie 16.3.2016 om 17.15u dat er wel of geen verhaallijn komt aangaande de ex-man van Linda en het misbruik?

  Ik schrijf alleen dat @AysenFan zich vergist dat het misbruik niet in Amerika, maar zich in Canada afspeelde, waar het gezin van Linda destijds woonde.

 18. Wbt Job en zijn betaling in natura; ik denk dat hij gewoon een bier-rekening heeft openstaan en dat wil betalen dmv te werken in de Koning. Vandaar later de opmerking dat Maxime het niet oké vindt hoe hij met de ”nalatenschap” omgaat.

 19. Vind het toch raar dat stuntelige, onervaren, angstige gedoe van Rover naar Benthe toe. De schrijvers zijn duidelijk vergeten dan Rover al had gezoend met Wiet. Wiet had hem daarvoor betaald om Anna te bewijzen dat ze niks om haar gaf.

  Vind Rover trouwens geen leuk karakter en hij heeft ook een te ouwelijke uitstraling voor een puber.

 20. In dit geval niet. Job heeft met zijn vader gegeten, zijn pas werkt niet, Rik wilt niet betalen, dus vraagt die maxime, in ruil wast hij af in de koning voor een week.

 21. Maar voor Benthe heeft Rover echt gevoelens en toen met Wiet niet. En door die gevoelens voelt het allemaal veel intiemer. Dus ik begrijp wel dat Rover deze situatie erg lastig vind en daardoor zo stuntelig overkomt.

  1. @Saskia liefdes gaan snel voorbij in Meerdijk kijk maar naar Sjors/Bing was ooit haar grote liefde en de prinses Nina met Noud en Sjoerd en Rikki Janine en Ludo,Laura en Robert/Jeff,Linda heeft de meesten versleten

 22. @Sem, klopt, daar heb je zeker gelijk in. Liefdes blijven bijna nooit voor altijd duren in Meerdijk, maar Rover is een jongen die in het verleden is misbruikt en dit achtervolgd hem nu dat hij voor het eerst écht verliefd is. Net zoals in het normale leven, een verliefdheid is niet hezelfde als een langdurige relatie, maar tijdens een verliefdheid kunnen de emoties wel hoog oplopen.

 23. Maandag 28 maart 2016
  Rovers romantische bui wordt verstoord. Rik komt klem te zitten tussen wat Sam wil en wat Linda hen vraagt. Sam neemt een beslissing die tegen haar werkt. Janine ontdekt dat Heins verlangen naar vrijheid hem te veel wordt. Anton ondervindt dat Linda beter af is met zijn steun dan met zijn commentaar.

  Dinsdag 29 maart 2016
  Janine weigert in te gaan op een aanbod van Ludo, ook al is dit beter voor haar veiligheid. Als Anna zich verveelt, vult ze haar tijd met pesten van Job. Sjoerd wil graag juridisch advies van Sjors. Aysen gaat de confrontatie aan met Ludo als hij politiewerk ondermijnt.

  Woensdag 30 maart 2016
  Anna brengt haar vriendschap met Job in gevaar. Rover fikst stiekem een kamer in De Rozenboom en nodigt Benthe uit. Bing doet een serieus aanbod aan Sjors. Maxime kan niet verbergen dat ze Nina’s zakelijke inzichten afkeurt.

 24. De schrijvers vallen in herhaling met Sjors en Bing!! Weet al precies wat er gaat gebeuren? Bing doet een aanbod aan Sjors?? Ja right schrijvers? Verzin wat nieuws?

 25. Omdat altijd geval is als de schrijvers een verhaallijn schrijven waarin Bing en Sjors bij betrokken zijn. Sjors gaat voor Bing werken. Ze gaan vreemd zoals altijd etc!! Hetzelfde verhaal met hen?

 26. Wat nou als blijkt dat een van de slachtoffers van Hein Marieke is, het zusje van Janine. En dat Hein geïntrigeerd is door Janine, omdat zij hem aan een van zn slachtoffers doet denken.

 27. Donderdag 31 maart 2016
  Anton ziet hoe Linda lijdt onder de crisis met Sam. Rik probeert Sam te stimuleren om voor zichzelf op te komen. Bing heeft nogal wat uit te leggen aan Nina. Laura ontdekt wat Rover haar geflikt heeft. Maxime zoekt steun bij Rik.

 28. @Mol

  Janine kwam door Rik in een soort midlifecrisis en wilde eens wat anders doen dan saai schrijven voor J-magazine. Toen kwam Rik met het idee om iets over een gevangene te schrijven en zo kwamen ze bij Hein terecht. Rik kent Hein dus van uit de gevangenis en zo heeft hij ze met elkaar in contact gebracht. Janine wilde eerst alleen een artikel schrijven over Hein maar later heeft ze besloten er een heel boek van te schrijven.

  1. Janine gaat een boek schrijven over Hein en komt zo tot de ontdekking dat Hein haar zus Marieke in Italie heeft vermoord zou zomaar kunnen?Spannend maar hij is al veroordeeld?

 29. Denk dat Thijs Bram wil hebben hij wil Sjoerd uit de ouderlijke macht zetten en dan staat ie voor het blok de waarheid rond Teddebeertje en dan is het helemaal klaar tussen Rikki en Thijs denk ook dat het stuk loopt tussen Sjors en Tim passen niet bij elkaar een huismus en een trekvogel?
  Sjors heeft genoeg aan Meerdijk tot ze 80+ is?

 30. het is al over tussen sjors en tim en mag leie dat rikkie er achter komt wat thijs aan het doen is en hoe lang willen ze die geheim nog volhouden

  1. Gisteren had Prinses Nina het weer opeens over Tasjesdief daar hoorde je niks meer van tot nu?En Tim veel geluk in Kenia daar is het ook niet pluis en een nieuw schatje.

   1. Ben benieuwd of Sjors en Bing nu weer bij elkaar komen dat was de grote liefde van Sjors en dan staat Nina alleen voor het Altaar?Van wie is Lana nu dat stuk heb ik gemist ik dacht van Danny de Jong en niet van Bing?

 31. ze heeft et niet eens over haar ja ze loopt een keer in de week de trap af ja nola slaapt das het enige als je ziet ze gaat over al heen denk van ja en nola dan

  ja lana is van danny

 32. Feliciteert met jou 80 en mij hobby’s ben voordansen leukste goed daar de keuken jutter bubbelen spelletjes 0 hoi ik ben namen van me Rae werken we een klein ding Welten we ik hou van dansen zin maken en dan mij hoor weer heb je terug en ze mooi zijn muziek beluisteren en een mooie leuke dingen doen met Roel weer is zalig lachen gebruiken scène vinger mee ik wil meezing in welke waarin leuk wat leuk dat we de twee het heel de fa
  Haha je
  Weer
  Beeld beven alleen van mij
  You doei geforward hahahaha nee hebben alweer ik ben weer hallo dit is je reden van de tijd dit is een pre jouw nummer voor app saga’s gekomen
  Weer✍
  Zit ik heb zelf gaat gewoon door, alles kits vroeg hij was in nummer haha ha ha tijd een soepje enz ik ben Skeer hallo dit is je reden van de tijd dit is een pre jouw nummer voor app saga’s gekomen andere groot het Nederlands er zit ik heb gel gaat gewoon door, alles kits vroeg hé was in nummer haha ha ha tijd een soepje is het daar Fruit voor op de site van pruikerig draait heel plezierige rest werktijden erin nee lekker bel me Deuter Toy rouwklederen over Wringe kipje Annelies
  We heart ik ga gek op je ere Roosen

Geef een reactie