Maandag 14 maart
Rikki haast zich naar het ziekenhuis. Rover baalt van zichzelf als hij een stomme beslissing neemt. Maxime is gealarmeerd als ze Bing ziet flirten en zoekt hulp als ze denkt dat dit uit de hand gaat lopen.

Dinsdag 15 maart
Anton moet ingrijpen als een ruzie uit de hand loopt. Anna en Job willen allebei de leiding hebben als ze een dineropdracht krijgen. Rik benadert Janine op een verkeerde manier. Noud voelt zich onprettig met het geheim van Sjoerd.

Woensdag 16 maart
Sjoerd overtreedt nogmaals het straatverbod. Janine probeert intiemer contact met Hein te maken. Linda betrapt Sam op het afraffelen van haar schoolwerk. Dat heeft consequenties, maar Sam gaat haar eigen weg. Thijs is niet onder de indruk van Aysen en wil zijn aangifte doorzetten.

Donderdag 17 maart
Sams bedrog komt uit. Voor een romantisch samenzijn laat Rover een etentje schieten. Maximes argwaan groeit als Ludo een geweldige deal van Bing de hemel in prijst. Sjors wordt emotioneel door een grote verrassing en heeft dan iets op te biechten.

Vrijdag 18 maart
Bing wordt door Nina uitgedaagd om haar trouwlocatie te regelen. Janine is als enige enthousiast over haar vorderingen met Hein. Job wil samenwerken met Anna, maar zij verwijt hem alles verknoeid te hebben.

37 comments on “Spoilers 14 t/m 18 maart

  1. Ik denk dat thijs en Sjoerd een erge ruzie krijgen waarbij een van de twee gewond raakt. Sjoerd raakt gewond rikki gaat samen met teddy stiekem bije hem op bezoek in het ziekenhuis.

 1. ik wed dat Nina vreemd gaat met Noud de dag voor trouwdag met bing en Nina zwanger raakt van Noud en bing en nina als nog trouwen en Nina tegen zegt dat ze samen een kindje blijkt later dat bing niet de vader kan wezen van nina haar ongeboren kindje maar noud de vader is van nina haar ongeboren kindje

  1. Gooitske, volgens mij heb je de afgelopen jaren niet goed opgelet, want dan had je geweten dat Bing geen kinderen meer kan verwekken

 2. Nee ik denk juist andersom, Bing gaat denk ik vreemd met zijn zakenpartner, het huwelijk gaat denk ik toch sowieso niet door.

  1. Er staat bij woensdag dat Sjoerd nogmaals het straatverbod overtreed. Daarom denk ik dat in de aflevering van vrijdag daarvoor Sjoerd het voor de eerste keer overtreed. Wat ik vermoed is dat Sjoerd en Rikki ruzie krijgen waarbij Sjoerd per ongeluk Rikki of Teddy licht verwond. Kan het ook hartstikke mis hebben, maar ik heb zo’n vermoeden dat dit kan gebeuren. En wat zou Thijs kwaad zijn als hij hoort dat er iets met Teddy of Rikki is gebeurt door Sjoerd.

 3. Iets zegt me dat Rikki en Sjoerd Meerdijk met het einde van dit seizoen gaan verlaten.
  Ik denk dat de twee een nieuw bestaan op gaan bouwen.

  1. Lijkt me sterk dat beide spelers tegelijkertijd de serie zullen verlaten en dat ze überhaupt de serie zullen verlaten. Persoonlijk zie ik die twee niet bij elkaar komen omdat ik denk dat Teddy gewoon van Thijs en daarom denk ik dat Thijs het Rikki uiteindelijk zal vergeven.

 4. Veel mensen denken dat het huwelijk van Nina en Bing niet door zou gaan. Veel denken dat een van de 2 vreemd gaat maar ik denk dat het huwelijk van Sacha en Noud niet doorgaat waarom weet ik niet maar ik denk omdat dat het minst verwacht word.

  1. Ik ben ook bang dat het huwelijk van Sasha en Noud niet doorgaat omdat Noud ook op de hoogte is van Sjoerd’s en Rikki’s geheim.

   1. Ik denk dat nina en nou weer bij elkaar komen en opnieuw in het huwelijksbootje stappen en trouwen in het mooie kerkje!! En ludo manipuleert de hele boel hij wiligt Bing helemaal niet als schoonzoon!☺ Bing moet gewoon zo lang als ludo ziekan is de bedrijf van ludo draaiende houden en rendabel maken, als ludo weer volledig hersteld is is hij weer de leider van zijn bedrijf en kan Bing de pot op!! daar zal hij wel voor zorgen

  1. Ben blij dat ik niet de enige ben die er zo over denk. Hij begint zich echt als een stalker te gedragen. Hoop zo dat Teddy niet van hem is. Hij heeft Teddy in eerste instantie keihard laten vallen en nu zielig doen dat die Teddy kwijt is. En daarnaast de dingen die hij doet om Teddy te kunnen zien. Ik durf echt te wedden dat hij op een gegeven moment zo ver gaat dat er een ongeluk gebeurd. Denk ook dat Teddy gewoon van Thijs is. En dat zou wat zijn, hij draait helemaal door en allemaal voor niks.

  1. Heb het ook gezien, wat een idioot is Sjoerd. Levensgevaarlijk en logisch dat het maandag naar alle waarschijnlijkheid hartstikke fout gaat als je kijkt hoe hij haar met een arm vasthoud op de brommer. Dat zal vast de reden zijn dat Rikki naar het ziekenhuis moet. Ik wist het gewoon dat dit ging gebeuren, dat Sjoerd op een gegeven moment zo door draait dat hij een ongeluk veroorzaakt, maar in dit geval ook Teddy in levensgevaar brengt. Hoop zo dat Teddy van Thijs is want de manier waarop Sjoerd haar nu in gevaar brengt gaat echt te ver.

 5. Er zit een een foutje op de site. De letter I verdwijnt, als je de reactie wil plaatsen. @gtstfanclub doe er wat aan. A.U.B.

  1. Klopt helemaal. Beste @Richard 11 maart 21.23.

   Zojuist toch maar even getest. En het klopt dus. @gtstfanclub, doe er wat aan, want eerst dacht ik aan een grapje van enkele reageerders, maar dit is zooooooooo irritant.

 6. Man wat leest dit vreselijk irritant zonder die I !!!! Dacht eerst ff dat de eerste mensen die reageerden dyslectie hadden ofzo.. totdatk de rest ging lezen

 7. SPOILERS

  Maamdag 21 Maart
  Job heeft een rekening openstaan bij Maxime en wil dat in natura betalen. Linda zorgt ervoor dat Rover het huis voor zichzelf heeft, zodat niet zijn date met Benthe in de weg staat. Anton moet zich inhouden ten opzichte van de brutale Sam.

  Dinsdag 22 Maart
  Nina voelt zich geweldig door alle positieve persberichten. Aysen en Anton vinden dat Sjoerd op een onverantwoordelijke manier omgaat met zijn vaderschap. Thijs probeert Sjoerd voor de rechter te krijgen. Rikki is genuanceerder.

  Woesndag 23 Maart

  Laura vindt dat Job niet correct omgaat met Jefs ‘erfenis’. Sjors houdt haar gevoelens voor Bing verborgen, maar hij kijkt daar dwars doorheen. Als Nina voor een groot dilemma staat, wil Maxime haar helpen. Maar Nina beslist zelf.

  Donderdag 24 Maart

  Sjoerd moet een moeilijke toezegging doen als hij vrij wil komen. Sam probeert Rik mee te krijgen in haar plan. Job zit plotseling opgescheept met een ex-vriendinnetje en heeft hulp nodig. Rikki neemt een ingrijpend besluit en moet dit aan Thijs vertellen.

  Vrijdag 25 Maart Nog niet bekent!

 8. Idd, Richard. Ik heb per mail contact opgenomen met beheerder(s) van de site. Het was bij hun bekend, maar ook voor hun een raadsel. Gisterenmiddag om ongeveer 17.30u bericht ontvangen dat het raadsel/probleem is / was opgelost.

  Goed gedaan door de redactie / beheerder (s) van deze site.:-)

Geef een reactie