Vanaf komende week zal Nadja Hüpscher te zien zijn in Goede Tijden, Slechte Tijden. Nadja zal de rol gaan spelen van Elize Kil, de eigenaresse van Vindie.nl.

De 43-jarige Nadja is bekend van de films Costa! en Simon. In 1999 ontving ze zelfs een Gouden Kalf voor beste actrice in de film ‘De Boekverfilming’.

Hoe lang Nadja te zien zal zijn in GTST, is nog niet bekend.

14 comments on “Nadja Hüpscher in GTST

  1. Ik heb de film Costa ook niet gezien kan ik ook niet weten wie Nadja is?Kijk nooit naar NL filmen is niks aan alleen maar schreeuwen en seks meer niet

 1. Wij zijn op de hoogte van het feit dat de i niet werkt. We doen ons best om dit zo snel mogelijk op te lossen! Excuses voor het ongemak.

 2. SPOILERS

  Maamdag 21 Maart
  Job heeft een rekening openstaan bij Maxime en wil dat in natura betalen. Linda zorgt ervoor dat Rover het huis voor zichzelf heeft, zodat niet zijn date met Benthe in de weg staat. Anton moet zich inhouden ten opzichte van de brutale Sam.

  Dinsdag 22 Maart
  Nina voelt zich geweldig door alle positieve persberichten. Aysen en Anton vinden dat Sjoerd op een onverantwoordelijke manier omgaat met zijn vaderschap. Thijs probeert Sjoerd voor de rechter te krijgen. Rikki is genuanceerder.

  Woesndag 23 Maart

  Laura vindt dat Job niet correct omgaat met Jefs ‘erfenis’. Sjors houdt haar gevoelens voor Bing verborgen, maar hij kijkt daar dwars doorheen. Als Nina voor een groot dilemma staat, wil Maxime haar helpen. Maar Nina beslist zelf.

  Donderdag 24 Maart

  Sjoerd moet een moeilijke toezegging doen als hij vrij wil komen. Sam probeert Rik mee te krijgen in haar plan. Job zit plotseling opgescheept met een ex-vriendinnetje en heeft hulp nodig. Rikki neemt een ingrijpend besluit en moet dit aan Thijs vertellen.

  Vrijdag 25 Maart Nog niet bekent!

Geef een reactie