Maandag 28 maart:
Zoek de notities van Hein, ze zijn te vinden bij:
– Zee
– Pop University
– Boks
– De Koning
– De Rozenboom

Woensdag 30 maart:
Zet de foto’s in de volgende volgorde:
hein

Vrijdag 1 april:
Janine staat in De Rozenboom, ze is haar spullen verloren. Deze liggen verspreid in De Rozenboom.
Zoek haar: Jas, Tas, Camera en Tablet. Deze geven de code van de lift, dat is 0112.
Ga naar de dictafoon, de code hiervan is 2154.
Oplossing van de rebus: Hein houdt zich schuil in zijn vakantiehuisje.

182 comments on “GTST Meerdijk APP: Hein – Antwoorden

 1. Elke keer als ik de app open,blijf ik de quiz houden..
  Hoe kom ik daar doorheen dan??
  Moet je er soms eeen bepwald aantal vragen goed hebben beantwoord ofzo..snap t niet

 2. Ik kan helemaal niet door de notitie’s scrollen, nooit gekund bij andere keren met foto’s. Wie kan me helpen?

  1. Ik loop nu al een dikke 2 week te zoeken maar blijf hier echt op vastzitten.. kan iemand mij hier mischien mee helpen zodat ik alsnog het spel verder kan spelen?

 3. Zulke dingen moetwen ze in de serie doen en niet via die klote app dat voor geen meter werkt. Dan wordt de serie ook nog eens spannender en gebeurd er teminste nog eens iets.

 4. @Richard50, je hebt helemaal gelijk, maar met die app. verdienen ze ook behoorlijk, met name de provider.
  Geloof me maar, oor niets gaat de zon op.

 5. Helemaal mee eens! De app met verhaal van Wiet en nu met Hein moet je gewoon op tv laten zien. Op tv gaat het al maanden of Rikki en Sjoerd en hun Teddy… Of het gaat over het irritante gedrag van Sam en Rover.

  Als je vier weken niet kijkt mis je vaak niets 😛

 6. Hein zit in de Rozenboom onder een valse naam want zo groot is Meerdijk niet dus ver kan ie niet gekomen zijn?En erg kinderachtig van Rover nu hij weet wie Zilver is,je gaat er voor of niet.

 7. Ik krijg nog steeds elke keer de quiz. Heb in het menu geen foto van Hein die ik aan kan klikken. Kan iemand uitleggen wat ik moet doen?

 8. Je hoort de volgende tekst: Mevrouw Elschot, uhm, mijn naam is Dommels,kaakchirurg bij het AZM. Ik bel namens onze gemeenschappelijke kennis, als u begrijpt wat ik bedoel. U word vrijdag om half 10 in de ochtend in het ziekenhuis verwacht,in mijn kantoor. Probeert u alleen te komen en vooral geen argwaan te wekken. Als mensen toch lastige vragen stellen, u heeft last van een nogal vervelende pijn in u verstandskies. Tijdens onze afspraak krijgt u verdere instructies. Spreekt u hier met alsjeblieft niemand over, zowel in u als in mijn belang, dag”

 9. heeft er nog iemand last van het feit dat in de kamer van Janine bij de quiz niet de hele vraag in beeld komt en elk antwoord dat je aanklinkt fout gerekend wordt?

 10. Wat zijn de laatste 3 woorden van de rebus op het plein. Laatste 3 vallen weg achter antwoord balkje. Zin is Het huisje van Hein staat op een weg ten …….

 11. XmMCnrHsmcmdmdm nc. Cndnxjmxmsxmm m. Cndnxjmxmsxmm nemen cnc snssnZnnsznsmzhwxjjas. Cndn jcndvns nsb sec vndnvndcncdnvnsjvnsj Nanninga. Dnx. Cndnxjmxmsxmm na. SNCB x c s nc. NsnsnsnsannsnsnnwsnwnwddbdbddbbdbXvss nc D s na. Nc dan x xxn. Chsnxxhndjenc s
  Fjedmenddndm. D bindmiddel. XmAmxmx dmcxdnmdXnxnm. M’n,mAkP
  ☃☔️ Chsnxnwmxms. XNxnx. Xxn Fhvmdcm Cmxxmsmsm cnmcc Mcmxsx smxsm xmamms Cxmxmxms Fcmccm Xxnsmzmsmssm
  XXnxnxmsm smxsm,

 12. Ik kom wel in de kluis van ludo maar kan niet op de klapper of het icoontje klikken. Nog iemand last van of een tip wat ik hiermee kan doen?

 13. Anoniem en Roos onder box. Trek rechte lijn naar beneden vanaf box en een rechte lijn naar links vanaf loren college op het kruis van de 2 lijnen staat het huisje. Word niet aangegeven gewoon onder box klikken bij de rand van de bomen ongeveer

  1. Heb je geen gtst gekeken?
   1 janien en rik in koning.
   2 janien en rik bij rik thuis op de bank.
   3 scooter die weg rijd.
   4 janien in bos.

 14. Eerst dat ze in de koning zitten daarna dat ze in het huis van rik zijn dan dat je een plaatje van iemand ziet die op de morter weg gaat en daarna dat ze naast de motor staat

 15. Heijn is niet zo lief voor Sanien ik Hein heeft een slaappilletje in gedaan in de wijn van Sanien . wat gebuurt vandaag met Sanien en Heijn

 16. Rik zegt dat Sanien in gevaar is en dat is niet goed wand Sanien is in gevaar en Rik vind het lastig en Rik is boos op Aysan moet gaan zoeken naar Sanien en Sanien heeft de motor van Jop gepikt
  en Sanien is vermomt als Jop
  Heijn is met de auto naar de bos gekomen
  en Sanien is in de vakantiehuisje

 17. Sorry astrid, je hebt toch over Janine. Want ik ken geen Sanien in GTST
  ja ik heb over Jannie wand ik heb een foutje gemakt met het tippen
  en ik was te snel om goed te lezen

 18. Jongens wie kan mij helpen ik kom niet verder dan dat ik een nummer moet bellen over het verblijf van Hein hoe kan dat

 19. Weet iemand wanneer de app verder gaat
  ben zo benieuwd naar de nieuwe verhaal lijn
  je kon chat ten tot 6 mei volgens dat begin berichtje
  is al 9 mei en kan nog steeds

 20. Weet iemand welke gemeenschappelijke bekende we zoeken. Heb al verschillende namen gehad maar geen is goed weet het even niet.

 21. Tamara en Anoniem, ik ga ervan uit dat jullie de oplossing van de melodie in de app. zoeken.
  Die melodie is EDCGG.

 22. Janine heeft met deze 4 bruidegoms een relatie gehad en is ermee getrouwd geweest.

  Dus het antwoord dat je nodig hebt is JANINE

 23. Ik kom niet verder .. Als ik bel voor de informatie van hein gebeurt erniks en krijg k steeds dat ik moet bellen? Kan iemand me aub helpen

 24. Ik kom ook niet verder moet het huisje van Hein vinden, klik ik daar op op die plek krijg ik alleen een grote i met vraag tekens wat moet ik doen?

Geef een reactie