De afgelopen week konden de fans van GTST zelf bepalen hoe de verhaallijn van Wiet zou eindigen, zou ze met Jack, Pim of Zeger mee gaan?

Zojuist is bekend geworden dat Wiet in de auto stapt bij…

Jack!

De aflevering is vanavond te zien in de GTST Meerdijk app.

33 comments on “Wiet stapt in bij… Jack

 1. Alleen wel jammer dat je nu 1,99 moet betalen voor 2 afleveringen.
  En mensen met NLziet tot morgen moeten wachten.. maarja….

  Hopelijk is jack er niet alleen om te zeggen dat die martine heeft gevonden.. maar niet levend.

 2. Ow zo vet… open einde… maar mh heeft een bedrijvenimperium opgezet.. wiet gaat infiltreren als stagiaire… allemaal voor Sjors. .. wie weet wordt vervolgd…

 3. Je kan de afleveringen via de app zien voor 1.99 alleen een beetje jammer dat je hiervoor een VISA of MasterCard moet hebben en waarom niet gewoon via iDEAL

 4. Maandag 7 maart 2016
  De schoolfraude van Sam komt uit en ze heeft hulp nodig. Als Rikki de politie wil bellen, zet Sjoerd haar onder druk. Bing gaat zijn eigen gang bij een zakendeal, ook al wil Ludo hem kort houden.

  Dinsdag 8 maart 2016
  Job wurmt zich naast Anna in de organisatie van het huwelijk van Noud en Sacha. Er is een fijne en een minder fijne verrassing voor Sjors. Linda twijfelt over hoe ze de situatie rond Sam heeft aangepakt. Janine denkt dat ze over Rik heen is, tot ze hem weer tegen het lijf loopt.

  Woensdag 9 maart 2016
  Sjors merkt dat haar toekomstideaal op losse schroeven staat. Janine krijgt reacties op het eerste hoofdstuk van
  haar boek over Hein. Ludo start een geheim onderzoek, omdat hij Janine wil beschermen. Als Job vermoedt dat Anna zijn kookkunsten saboteert, gaat hij de confrontatie aan.’

  Donderdag 10 maart 2016
  Rik weerstaat de manipulatie van Ludo en ook die van Janine. Sjoerd krijgt een straatverbod. Bings zakenrelatie wil meer dan alleen een zakelijke relatie. Nina voelt zich aan de kant gezet als Bing geen oog voor haar heeft.

 5. Ik denk trouwens wel dat Martine Hafkamp binnenkort terug komt in Meerdijk maar wordt denk ik niet gespeeld door Inge Ipenburg maar door een andere actrice, want er werd nog gezegd in het aflevering dat Martine Hafkamp niet te herkennen zou zijn.

  1. Als het goed is heeft Jack een foto in zijn hand. Die foto is niet te herkennen. Dat bedoelen ze ermee.
   Martine Hafkamp komt niet (meer) in GTST, want dit verhaallijn gaat niet verder omdat dat de laatste aflevering is van Wiet (en Jack).

 6. Wat een smerige hufter als altijd die Jack van Houten opschepper aflevering is saai en het gaat nergens over als Ludo er niet in zit?

 7. Ik vermoed dat de verhaallijn martine,jack,wiet doorgaat via de app. Dat wij moeten uitzoeken of het echt om martine hafkamp gaat. Ik vermoed dat zei wel terug komt,maar dan gespeeld door een andere actrice. Want Jack zei vandaag nadrukkelijk tegen wiet “zei een andere naam,jij een andere naam,zei een andere uiterlijk,jij een andere uiterlijk “

  1. Nee Inge Ipenburg isde enige echte MARTINE HAFKAMP. Zou alleen Lone Van Roosendaal de rol over zien nemen

   1. Zonder Ludo is gtst niks hoor geen spanning alleen wie gaat met wie naar bed slechte verhaallijnen en dan de kleuters Rover en Sam en wie is de vader van deze kids??LLLLLinda heeft voorheen nooit kids in Meerdijk gehad ze is al vaker terug geweest?

 8. Als je pas later gtst bent gaan kijken snappen de meeste mensen het allemaal niet , daarom is het voor de trouwe kijkers vanaf het begin wel te volgen en hebben de andere maar even pech. Sjors is Wendela , wie dat nog weten weten wat voor gevoel er vanavond door de trouwe fans heen ging

 9. Ik hoop dat Martine terugkomt, omdat Sjors nu helemaal geen familie heeft in Meerdijk. Nu gaat Tim Meerdijk ook verlaten. Vond Tim en Sjors een leuk stel. Super jammer!
  Uiteraard hoop ik dat de oorspronkelijke actrice die Martine speelde terugkomt. Lets see!!

 10. Volgens RTL Bioulevard komt die Tim binnenkort weer terug, maar na drie weken is hij ook weer pleite. En dat grietje die Rover leuk vind, tenminste nu nog wel, krijgt een grote afknapper van hem en krijgt iets met Anna.

 11. Aangezien RTL zo flauw is om geld te vragen voor de alternatieve eindes, zou er iemand met een premium account zo vriendelijk willen zijn om een korte omschijving te geven wat er in gebeurt?

 12. En waar blijft dat verhaallijn in de serie? of is dat weer alleen via die klote app te zien dat voor geen meter werkt en alleen maar een hoop geld kost! Wiet is zo mety Jack uit de serie geghaan dus zou het ook zo netjes zijn vamn de schrijvers om op TV ook dit verder te laten gaan omdat iedereen daar mnaar uit kijkt.

 13. @Anoniem, ik vind dat jij helemaal gelijk hebt. Ze moeten dit verhaallijn zeker op televisie verder laten gaan, dan wordt het ook nog eens spannend want nu wordt ik scheitzeik van die Rikkie, Sjoert en Thijs wat eigenlijk veel te lang duurt dat verhaallijn (sinds vorig jaar al). Laat die Rikkie en die Job (kan voor geen meter acteren en is ook nog eens irritant ) alsjeblief de serie verlaten!!!

 14. Dat dacht ik ook al ja.. verzinnen ze eens echt wat spannends gaat het niet in de serie gebeuren ^^. Was echt oerspannend geweest met Jack, Wiet en Martine. Had kunnen zijn.

 15. Dhxnsnjscjene mens sms. Hemdje
  Bacchanten jdmcmdmcmemck cmejeedmmd dcm m dmcmddk Hallo goeiemorgen hoe laat is vaak voor me maar ik kurk en ik gaan vragen kom me uitnodigen gezellig avant maar ik had er vervolgens afmaken meerdere boeken ruilen zinnen in naam Traas zowel invoerders molecule loodjes of Gerard over tasjes waren oven oven mooi cadeau we over vriendelijker rijden we liedje zingen dansen en een heerlijke en heel goed zingen ik ook alles geschraagd vriendelijke leraar genoten briefje of kransen we sse bel me dan kunnen Huissen wel hé Ben je mooie Ben je Dag GGG kom je van mij hihi hoe hoe boe niet mee zoek

  Haha kom je mee soep maken kan het niet zien ik een semi hé

  Haha hallo lieve Gerard Joling ik heb deze #zekere plaatje niks ken ik niet dag fietsen Carat niet op nee te pakken Rigel ha ha ha ha ha Lo wie baba haha haha haha al te koop oma haha ik hou van je haha hou van de hageltje bye

  You doei haha

  Haha hé haha love you Kiss me haha vorige
  Haha
  Haha ja allo allo hai Lietaer Van Dale’s haha hij ik ben dit nu aan het praten doei
  Ja Kevin die ka nee want dan kun hahahaha kleur op een vreemde alles goed ✍ We praten over jou gaat over vrienden voor je weet K hallo goeiemorgen lekker slapen lucht en een heel goed leren we doen in de mooie cadeau Chris alles kits Neusje kijk gebruik een boekerij we bloemen ruiken en zinnen en meer duim een Traay goed is wel alles mijn kleren René lekker hoor ik heb alles bel
  eens Abnvndmcdjdidnfjmddk m mekka,cel jdmcmdmcmemck mdks,dom

Geef een reactie