Maandag 29 februari
Rover valt als een blok voor een onbekend meisje en zijn moeder heeft het door. Sam heeft een onvoldoende, dus komt ze in actie. Hein vraagt Rik om hulp. Is dit echt of is het een smoes om Rik uit te horen over Janine?

Dinsdag 1 maart
Terwijl Wiet ontdekt waarom ze haar plannen zal moeten veranderen, drinkt Anna te veel en belandt in Jobs armen. Rover heeft een date. Anton helpt Sam door een weddenschap met haar aan te gaan.

Woensdag 2 maart
Sjoerd probeert via Sacha in de buurt van Teddy te komen. Nina wordt jaloers als ze ziet hoe leuk Noud en Sacha hun huwelijksplannen vormgeven. Rover wordt betrapt als hij het huis binnensneakt.

Donderdag 3 maart
Als Rikki hulp zoekt bij haar vader, twijfelt ze of ze haar geheim prijs moet geven. Sjors gaat met andere ogen naar Job kijken. Sacha ontdekt dat Anna een prima ceremoniemeester voor haar huwelijk zou zijn.

Spoiler 4 maart
Nina wil Sascha’s huwelijk overtreffen en vraagt daarom Maxime om hulp. Anton blijft doorvragen naar wat Sjoerd nu toch precies dwarszit. Aysen doet die moeite niet meer. Ze dumpt Sjoerds spullen bij Bouwhuis.

85 comments on “Spoilers 29 februari t/m 4 maart

 1. Ik denk dat Sjors en job een week eerder met elkaar het bed in duiken. En dan in deze week job en Anna. Ik denk dat er een strijd om job komt. En Nina en Sacha Hoelang blijven ze nog bevriend misschien eindige de bruiloften wel in de cliffhanger

 2. De spoilers zijn vroeg deze week, leuk.
  Dat van Nina kon je wel verwachten, dat ze Sasha wilt overtreffen. Typisch Nina. Kan het niet hebben als iemand anders de aandacht eist. Aan de ene kant wel jammer dat het gelijk weer een hele strijd moet worden. Maar ik hoop dat Sasha en Noud zich er lekker niks van aantrekken en gewoon hun droombruiloft blijven plannen. Laat Nina zichzelf maar belachelijk maken. Hoop dat de bruiloft van Sasha en Noud in ieder geval wel door gaat. Van Nina en Bing maakt het mij niet zo veel uit. Maar op de een of andere manier zie ik geen twee bruiloften gebeuren. Het is denk ik voor gtst natuurlijk ook niet de bedoeling dat iedereen gelukkig getrouwd is met elkaar.

  Sjors zal wel verliefd worden op Job en Job heeft natuurlijk alleen oog voor Anna die op haar beurt weer liefdesverdriet heeft vanwege Wiet. Ik weet niet wat het is met Sjors maar op de een of andere manier is het hebben van een man nooit genoeg voor haar. Als ze iemand heeft dan kan je er vanuit gaan dat ze op ten duur toch weer met een ander in bed ligt. Het lijkt wel een tweede Robert. Die ging vroeger ook altijd vreemd. De combinatie van haar en Job had ik in eerste instantie niet verwacht. Weet ook niet of ik het wel een leuke combinatie vind. Dan zie ik Job liever met Anna als ik tussen Anna en Sjors moet kiezen. Maar gaat Wiet niet onderhand met de flexwet. Ze heeft het al weken over dat ze naar Stuttgard gaat, haar asfcheidsfeestje komt eraan en nu staat ze deze week ook weer in de spoilers. Ik baal overigens wel van de flexwet. Vroeger vond ik het al jammer, maar nu de regeling veranderd is vind ik het helemaal niks. Nu moeten acteurs zonder vast contract of zonder eigen bedrijf (want dan kan gtst volgens mij de acteur inhuren in plaats van een contract aan te bieden) zes maanden eruit. Dat is wel heel veel. En nu las ik ook ergens dat ze maar twee keer een contract van een jaar mogen tekenen in plaats van drie keer. Dat zou betekenen dat acteurs zonder een vast contract na twee jaar telkens een half jaar eruit moeten. Dit gaat wel heel veel invloed op de verhaallijnen hebben. Heel erg jammer.

  Ik weet niet wat ik van Rover moet denken die verliefd is en of ik daar op zit te wachten. Vind Rover niet een van de leukere personages en dat gedoe met Anton een beetje saai. Sam daarentegen vind ik een stuk leuker. Ik vind de verhaallijn rondom haar atlethiek carierre wel leuk eigenlijk. Is weer eens een keer wat anders.

  Was wel te voorspelen dat Aysen het helemaal zat zou worden. In haar situatie zou iedereen onderhand hetzelfde doen. En als het uit is met Aysen zal Sjoerd denk ik opeens wel willen dat iedereen weet dat Teddy van “hem” is. Als dat zo is is het wel erg hypocriet. Maar dat is zijn gedrag in eerste instantie al. Thijs laten denken dat hij de vader is en op die manier je kind in de steek laten en wel continu je bij Thijs, Rikki en nu Sasha opdringen. En daarnaast was zijn gedrag van afgelopen maandag zeer irritant zeg, dat continu bellen enz. Hij was degene die het in eerste instantie zo wilde. Dan moet die ook niet zeuren of een hij moet echte vent zijn en zijn verantwoordelijkheid nemen met alle gevolgen van dien. Hoop ook van harte dat Teddy niet van Sjoerd is. Sjoerd gaat namelijk veel te ver met wat hij gedaan heeft en in zijn gedrag nu. Laat het maar lekker van Thijs zijn. Hij is degene die vanaf de geboorte voor Teddy heeft gezorgd en uiteindelijk zijn verantwoordelijkheid wel genomen heeft. Hij is niet de perfecte vader maar zorgt wel voor Teddy. En daarnaast denk ik dat Sjoerd absoluut geen betere vader is door wat hij nu aan het doen is.

  Denk niet dat Rikki het durft te vertellen aan Rik. Zal misschien wel beter zijn. Dan kan die zijn dochter misschien laten inzien hoe fout ze bezig is en dat ze de waarheid beter maar kan opbiechten. Maar ook zeggen tegen Rikki dat het onzinnig en nogal dom is om zonder dna test en zeker als je je niet eens meer kan herinneren of je wel seks hebt gehad, ervan uit te gaan dat Sjoerd de vader is. Wie er ook het eerste er achter komt, Rik, Anton, Aysen of iemand anders ik, hoop dat diegene Rikki’s verhaal in twijfel neemt dat Teddy van Sjoerd is.

  Daarnaast als je logisch nadenkt wijst het meeste er gewoon op dat Teddy van Thijs is:
  – Er zaten zes uitzendingen tussen de laatste keer dat Rikki met Thijs naar bed is geweest en met Sjoerd. In het echte leven is deze tijd al te verwaarlozen, maar in gtst tijd al helemaal.
  – Daarnaast is Rikki veel vaker met Thijs naar bed geweest en er hoef maar 1 keer iets fout te zijn gegaan.
  – Rikki en Sjoerd kunnen zich niks meer herinneren. Ze konden niet zeggen wat er was gebeurd. Ze gingen er maar vanuit dat ze met elkaar naar bed waren geweest. Van alle andere dingen die tijdens het afscheidsfeestje zijn gebeurd hebben we op de een of andere manier bevestiging gehad. Hiervan totaal niets. De kans is groot dat ze waarschijnlijk te dronken waren om het te doen en er niks gebeurd is.
  – Rikki is veel te vroeg bevallen. Ze had welliswaar zwangerschapsvergiftiging, maar als ze zoveel te vroeg is bevallen is er een grote kans dat ze misschien verder was dan dat ze in eerste instantie dacht.
  – Rikki claimde tegelijkertijd met Aysen zwanger te zijn. Aysen was verbaasd dat Rikki’s buik zoveel groter was dan die van haar. Als het van Sjoerd is kon Rikki niet evenlang als Aysen zwanger zijn. Aysen wist het namelijk op de dag van het afscheidsfeestje al, dus is het vreemd dat Rikki zoveel groter was.
  – Ze heeft nooit een duidelijke reden gegeven waarom het perse van Sjoerd is en waarom het absoluut niet van Thijs kan zijn. Ik denk dat ze in eerste instantie wel hoopte dat het van Sjoerd was vanwege haar situatie met Thijs. En daarom er zo stellig van uit is gegaan dat het van Sjoerd is.

   1. Dat klopt, was ook wel nodig met al die exits. Maar als kijker hoop je toch van de meeste huidige personages dat ze blijven, dus jammer is het wel.

    1. Dat Lucas eruit is vind ik jammer, Wiet mag van mij gaan. En er zijn nog wel meer personages dier er al langer inzitten en die van mij weg mogen hoor. Zoals Sjors en Tim mag van mij ook in Zuid Afrika blijven. Kan Sjors mooi naar hem toe. In de tijd dat Noud weg was heb ik hem ook niet gemist.

 3. Net de drie opties voor Wiets exit bekeken. Jack zegt dat hij Martine Hafkamp heeft gevonden. Dan is er Zeger. Maar vooral de optie van Pim zorgt bij mij voor vragen. Hij is blijkbaar terug uit Amerika, maar wie moet hij dan voorstellen?

  1. begreep dat ook niet. En als Jack Martine heeft gevonden, waarom komt hij daarmee naar Wiet en niet naar Sjors?

   Verder maakt het me niet uit, zal Wiet absoluut niet missen. Nu maar hopen dat Sjors haar zus zo mist dat ze ook verdwijnt uit Meerdijk.

 4. @Q,

  Ja ik weet ook bij god niet wie Pim is,hoor….begrijp het niet.
  Maar ja,vind het toch een heel rare wending ze gaat zomaar opeens een wereldreis maken en laat Anna achter….degene waar ze zegt van te houden..
  Overigens idd. tot nu toe een uitermate slecht seizoen kan niet anders zeggen..

 5. Vind ’t vooral jammer dat het scenario van de app een anticlimax lijkt te zijn; als Wiet nou voor zes maanden wegging had ze ontvoerd kunnen worden of iets dergelijk, maar nu verlaat ze Meerdijk om een drietal volstrekt willekeurige redenen. Niet echt denderend (hoop wel dat het uiteindelijk Jack is die voor haar komt).

  Dat, en (voor mij) het leukste koppel gaat uit elkaar.

 6. Pip gaat toch uit Gtst om de flexwet, dus voor 6 maanden? En niet voor langer dan dat? Vind het wel jammer dat ze wel voor tenminste 6 maanden weggaat, want dat is gewoon erg lang en het koppel Wiet en Anna is toch één van de leukste koppels van Gtst.

 7. Ik vind Tim en Sjors een leuk koppel. Jammer dat de acteur er steeds uit gaat. Kans lijkt mij klein dat Job en Sjors iets krijgen. Eerder Anna en Job denk ik. Vindt Anna super irritant, past precies bij Job.
  Wanneer komt Tim eigenlijk terug?

 8. Ik dacht ook dat het voor 6 maanden was maar nu blijkt ze dus definitief weg te gaan 🙁 Echt ontzettend jammer. Begon Wiet de laatste maanden echt stukken leuker! Ik hoop dat Jack dan weer even terugkomt..

 9. Ik begrijp ook wel dat Pim in het echte leven met Pip is, maar wie moet hij dan in de serie voorstellen? Vooral omdat ze het zo geschreven hebben dat het iemand is die Wiet kent en dat hij terug is uit Amerika. Blijft vaag.

 10. ik vind gtst de laatste maanden echt een blunder…kijk al weken niet meer en vooral om Sam, Rover en Mascha! ik vind hun echt een blunder voor de serie!!

 11. Voor mij mogen Nuran & Vincent terugkeren, Nuran voor Rick zodat het gedoe rond Janine eindelijk eens gaat stoppen en Vincent die terugkomt voor zijn moeder Maxime.
  En ik hoop ook dat Ludo gaat inzien dat hij nog om Janine geeft en als ze terug een koppel moesten worden laat ze dan eens samen blijven en niet elke keer als een flikkerlicht uit elkaar gaan en er mag voor mij ook eens een goede man in gtst komen voor Maxime.

  En ik denk dat het huwelijk tussen Noud en Sacha niet door gaat gaan vanwege het geheim dat Noud heeft rondom Sjoerd en Rikki en als Thijs en Sacha en Aysen het te weten gaan komen dat er harde worden gaan komen en ik denk persoonlijk dat Teddy haar vader Thijs is.

  Tussen Rikki en Thijs zal er weinig veranderen denk ik, maar tussen Sjoerd en Aysen vrees ik dat het uit zal geraken en Sacha zal in het begin wel boos zijn op Noud maar uit eindelijk hem wel vergeven omdat hij gezwegen heeft, die twee zie ik hier wel sterker uit komen.

  En tussen Tim en Sjors zie ik ook wel dat ze uit eindelijk uit elkaar gaan.

  1. Ik zou het wel leuk vinden als Nuran en Vincent zouden terugkeren. Precies om de redenen die jij nu opnoemt. Anita en Rik blijven natuurlijk altijd een van de beste koppels van gtst, maar Nuran en Rik waren ook erg leuk om naar te kijken. En Maxime verdiend eigenlijk wel eens een keer goede tijden. Maar ik denk helaas niet dat Nuran en Vincent zullen terugkeren.

   Op een herhaling van Ludo en Janine zit ik niet echt te wachten. We weten toch wel hoe dat afloopt en ik heb het ook iets te vaak gezien.

   Ik ben ook bang voor Sasha en Noud, wat ik persoonlijk erg jammer vind. Vind ze namelijk een leuk koppel en Noud maakt Sasha ook weer leuker om naar te kijken. Zonder Noud had Sasha de afgelopen maanden nou niet echt veel te doen, ze was er meer als achtergrond (ligt natuurlijk ook wel aan de schrijvers). Maar als Sasha merkt wat Noud heeft verzwegen bestaat er een kans dat ze denk ik inderdaad tijdelijk uit elkaar gaan omdat het geheim natuurlijk wel over Sasha’s broer gaat. Lekker gedaan weer van Sjoerd. Hij mocht Noud nooit met dit dilemma opzadelen en dan verwachten dat hij niks zegt. Nu zet hij ook Noud zijn relatie op het spel. Van Noud kan ik het wel berijpen dat hij tot nu toe het nog niet doorverteld heeft. Er zullen een heleboel levens verwoest worden als dit uit komt en hij heeft deze situatie niet veroorzaakt. Dit is nu de derde relatie die al op het spel komt te staan door dit geheim.

   En ik ben het met je eens wat betreft Thijs en Rikki. Ik ben er ook van overtuigd dat Teddy van hem is en dat ze uiteindelijk wel verder met elkaar zullen gaan. Dit vanwege het feit dat als Teddy van hem is ze samen een kind hebben en omdat Thijs echt om Rikki geeft.

   Ik heb minder vertrouwen in Aysen en Sjoerd. Ik heb het idee dat Aysen Sjoerd’s gedrag op ten duur helemaal zat begint te worden en dat dit de reden is waarom ze al zijn spullen bij huize Bouwhuis dumpt. Als het geheim uit komt zie ik Aysen dit Sjoerd niet snel vergeven. Zeker niet als je nagaat dat ze maandenlang een kind wilde en Sjoerd heeft verzwegen dat Rikki zwanger was van “zijn” kind, wat ik sterk betwijfel.

   Daarnaast heb ik het idee dat Sjoerd echt begint door te draaien wat betreft Teddy, of ligt dit aan mij. Ik bedoel ik snap best dat hij zijn “kind” wilt zien, maar hij draaft hier echt in door. Zeker ook weer als je na de aflevering van komende maandag kijk. Zijn gedrag is echt niet meer normaal, hij lijkt wel geobsedeerd te zijn als het op Teddy aankomt. De schok zal dan des te groter zijn als Teddy niet van hem is. Ben benieuwd als dat het geval is of hij dan Teddy wel zo makkelijk kan loslaten. Maar ik heb geen medelijden met hem. Had hij Teddy maar in eerste instantie niet in de steek moeten laten en Thijs ervoor oplaten draaien. Mede daardoor gun ik het ook meer dat het van Thijs.

   Ik heb ook weinig vertrouwen in de relatie van Tim en Sjors, maar dat maakt me niet zoveel uit ook. Ik zie een nieuwe driehoeksverhouding eraan komen met Anna, Sjors en Job.

 12. Dian frits van houten bowien dat wordt leuk alle oude personages weer terug,ik hoop zelf dat wiet jack kiest want dan kan het zijn dat frits terug komt zegers kan wegblijven die mafkees al genoeg aan Hein de mafkees met janine hihi kan zijn dat ze zelf verliefd raakt op een gek in de cel.Wiet en Anna zijn niet leuk in serie en die river ook bloed irritant jochie paar klappen nodig en zo brutaal dst ie is.Laat Tim maar eens terug komen zodat Job naar anna gaar beter dan een potten stel bah mogen ze wel weglaten.

 13. Janine is raar bezig met die mafkees Hein ga dan gewoon met rik lekker kloten.En hopenlijk gaat jack wiet meenemen dat word leuk zegers is een echte debiel hij verpest de serie en die Hein en die Job en ook Rover rot jochie en de potten zooi eindelijk wordt dat gestopt werd wel tijd. Van mij mag jack en frits gauw komen wordt spannende tijd en Dian of Bowien dat zijn goeie personages en natuurlijk Arnie die komt ook binnenkort nice.

  1. Kruip maar lekker snel weer terug onder je steen. Het is 2016 en Lesbiennes, want zo HETEN ze, zijn gelukkig deel van onze maatschappij net zoals homoseksuelen. Ik hoop voor jou dat Anna snel weer een leuke vriendin krijgt zodat je verder kan janken met je 1900 mentaliteit. Eng wijf.

   1. Daan hou maar je mond dicht want potten in gtst dat hoort niet de heer heeft man en vrouw geschapen niet 2de zelfde geslachten en wiet en anna zijn gore potten of ben jij ook gore homo? ?lekker hè neuken in je ass haha lol

    1. Als jouw religieuze overtuiging gestoeld is op fictieve verhaallijnen in een soap, tsja, dan zou ik tóch eens wat vaker de bijbel openslaan i.p.v. commerciële tv aanzetten. Bovendien, de seksuele en relationele moraal van de heteroseksuele karakters in GTST is nou ook bepaald niet om over naar huis te schrijven dus als je écht wilt mierenneuken….

   2. Jazeker mee eens potten en poten moeten ze niet plaatsen in series etc want dat hoort zeker niet de lieve heer heeft man en vrouw voorelkaar gemaakt mensen vinden het een hype maar is niet normaal want de jeugd weet het maar al te goed over te nemen vroeger zaten er nooit poten en potten in gtst dat bestaat ook niet zolang in je ass nemen man en man is weird en elkaar baffen 2 vrouwen ook weird.Laat Jack maar komen en Martine haf kamp en Frits en Bowien stem op jack

 14. Job is zo irritant net Rover maar Rikki dekt hem nu heeft ze het zelf moeilijk en wordt zelfs Noud ermee belast terwijl hij net terug is dat begint al niet leuk.Nina en Noud hopenlijk komen hun terug sascha mag ook eruit!! Net wiet geen leuke personages. Janine moet uitkijken dat ze niet verliefd wordt op een gek genoeg gekke erin dat maakt het niet leuk. Ludo verzwakt denk dat Nina hem moet duwen in een rolstoel. Tim mag wel terugkomen want anders doet sjors nog wel gekke dingen waar blijft Frits haar vader hihi die grijpt Job wel als ie lastig wordt.Rik doet beetje vreemd dat verhaal van hem en Hein kunnen ze beter kappen want dat slaat nergens op en dat met Janine dat is zo stom geweest beter kwam ie niet terug hij speelt niet leuk nu.

 15. Ik hoop dat we met zn allen de verhaallijn met jack gaan kiezen betreft vertrek wiet want dan wil ik zeker weten over de verhaallijn martine zo op gehoopt dat zij ooit weer terugkomt dus mensen stem massaal op jack exit verhaal van wiet

 16. Jazeker Als iedereen nou jack kiest dan klopt het verhaal dan moet Martine terugkeren met Frits maar arnie komt ook terug laat de cliffhanger maar gauw komen jack is gewoon goede keuze.

 17. @menno,

  Hoe kom je erbij dat Arnie terug zal gaan keren?
  Heb daar in ieder geval tot nu toe niet eerder iets over gelezen of gehoord..

 18. Ik moet zeggen, ik vind het leuk om 2 mannen of 2 vrouwen samen te zien. Ik ben Christen, maar ik voel dat God echt totaal niks tegen homo’s en lesbienes heeft, Hij accepteerd het, nu moet alleen de hele mensheid het nog gaan accepteren. God wilt dat iedereen elkaar accepteerd en respecteerd, dat is het belangrijkste.

  En wat GTST betreft: ik ben erg benieuwd hoe de verhaallijnen zich de komende tijd ontwikkelen 🙂

  1. In eerste instantie bedoelde Hij het misschien zo, maar Hij vindt het echt niet erg, 2 mannen of 2 vrouwen samen. En het is geen hype, ik bedoel, je wordt zo geboren, en daar is niks mis mee, homoseksualiteit bestaat al heel lang, het verschil is dat mensen er nu veel sneller voor uitkomen dan vroeger. Natuurlijk mag je er van vinden wat je wilt, zolang je maar niemand kwetst met de dingen die je zegt.

  2. jeetje rebeca heb jij een telefoonlijn met God en verteld hij dat hij dat niet wil.
   Je gebruikt ook nog eens een valse naam want Rebecca wordt namelijk zo gespeld en niet rebeca .
   Beetje zielig die onzin haat zaaierij tegen bevolkingsgroepen die gewoon in de samenleving horen Godzijdank (en dat al sinds 200 jaar voor Christus dus is niets nieuws onder de homozon) en ik denk dat de Here waar jullie het over hebben het ook niet zo eens is met de vrome eeuwig vreemdgaande Sjors (onee dat mag natuurlijk wel van God wat ze is een hetero sloerie met een bijbel in haar handtas, stelletje hypocrieten) het wordt tijd dat de ip adressen van deze mensen een nagekeken worden en geblokt van deze site of zitten ze allemaal op de gratis wifi van Mc drek de boel hier te verpesten?

   Amen en Hallelujah zou ik zo zeggen.

 19. Sneu dat een of andere Gristengek tig accounts gebruikt om haar middeleeuwse gedachtegoed te verspreiden. Gadver.
  ja ik ben homo. En ja “ik laat mij in mijn ass nemen” zoals je het zegt. Heb je daar problemen mee? Is je leven zo saai dat je andere moet veroordelen? Je god bestaat voor mij niet religekkie. En al had hij wel bestaan, waarom zou hij dan zijn schepsels veroordelen? Als er een “hell” is dan ga jij er heen want ik weet vrijwel zeker dat je volgens jouw bijbeltje andere niet mag beoordelen. Je moet je schamen, want van je geloof weet je ook geen hol van. Eng mens ben je zeg!!

 20. Meer homo’s en lesbiennes erbij zou ook leuker zijn dan een vervelende rovertje daar wachten we niet op toch? zijn gedrag is gewoon na anton toe heel erg vervelend lijkt wel dat ie zo erg gefrusteerd is tijd voor therapie. Janine en Hein worden een nieuwe stel fifty first shade gedrag vertoont janine ze vind het gewoon geil een gek op te zoeken en nog eens de vriend van rik nou dat zou ook een trio kunnen worden. Wiet en Anna passen niet bijelkaar teveel gezeik van wiet over job. Job gaat wiet masseren en die zullen ook wat uitvreten een strijd van wraak en jaloezie.Laat bing maar weer na sjors gaan z’n grote liefde miss non nu een beetje lopen geilen via de computer beetje raar strippen tijd voor een nieuwe vlam want Tim die komt niet meer terug job zal haar grijpen hij is een echte hunk die meiden lusten er wel pap van een kwartet van sjors job anna en wiet en janine pakt hij later zeker

 21. Erg komisch hoor,weet iemand of bing uit de serie is want hij is na Dubai vertrokken vraag af of hij dan überhaupt nog terugkomt….

   1. Everon Jackson Hooi is niet uit GTST, waarschijnlijk is hij een paar weken uit beeld, vanwege de opnames voor het geflopte Zeesterren wat in december opgenomen is.

  1. Ja heb ik ook al gezegd Janine Clarice Starling en Hein Hannibal Lector uit Silence of the Lambs alleen haalt Janine het niet bij Clarice (Jodie Forster) kwa acteren dan

 22. Misschien een stomme vraag maar weet iemand of we de afleveringen van maandag 29 februari, dinsdag 1 maart en woensdag 2 maart vooruit kunnen kijken een woensdag, donderdag en een vrijdag. Dat schijnen de afleveringen te zijn dat Wiet vertrekt en het scenario dat de meeste stemmen heeft gekregen uitgezonden wordt. Aangezien vrijdag de laatste dag is dat je kunt stemmen lijkt het me nogal lastig om een uitzending uit te zenden als je nog niet weet welke er gewonnen heeft. Wel jammer moet ik drie dagen gtst missen. Misschien wel meer als ze na het weekend pas online worden gezet 🙁

 23. Bron: gtsttvgids

  Maandag 7 maart 2016
  De schoolfraude van Sam komt uit en ze heeft hulp nodig. Als Rikki de politie wil bellen, zet Sjoerd haar onder druk. Bing gaat zijn eigen gang bij een zakendeal, ook al wil Ludo hem kort houden.

  Zo te zien is Bing weer snel terug. Ging ik ook wel van uit want anders was er echt wel iets over aangekondigd.

  Zat er dik in dat Sam in de problemen zou komen met school vanwege haar sport. Een beetje voorspelbaar.

  Sjoerd gaat echt te ver. Hij was degene die dit in eerste instantie wilde. Ik gun het hem echt niet dat Teddy van hem is. Hij heeft al zijn krediet verspeeld bij mij. Laat het alsjeblieft van Thijs zijn. Denk ook dat het zo is. Zeker nu Sjoerd helemaal doordraait als het om Teddy gaat, dan is het typisch gtst als blijkt dat Teddy niet van hem is. En als het uit komt dat Teddy niet van hem is dan heeft die alles verloren: Teddy, Aysen en ik denk als ik dit lees ook zijn vriendschap met Rikki. Ik zie dan wel een herhaling gebeuren dat hij weer aan de drugs gaat. Ook benieuwd wat Thijs gaat doen als hij erachter komt. Hij kan Sjoerd nu al niet uitstaan, laat staan als het uitkomt. Maar wat hij ook doet Sjoerd heeft het dubbel en dwars verdiend.

  Nu afwachten m.b.t. de rest van de spoilers van deze week. De site waarvan ik ze af heb is over het algemeen zeer betrouwbaar als het om gtst spoilers gaat.

  1. Ludo is ook gewoon een man van vlees en bloed en een vader van Nina en een opa voor Nola, vergeet dat niet. Dus hij kan niet altijd de grote mafia baas zijn toch!

   1. Haha precies. Ludo is sowieso nr 1. Als ze hem niet een beetje inhouden was de hele cast al uitgeschakeld. Ludo heeft echt de beste verhalen ooit gehad en nog steeds een top personage. Echt zonder Erik de Vogel was gtst helemaal niks. Weet niet wat mensen klagen maar Ludo heeft met Nick en Leon nog een hele grote verhaallijn gehad. Wat was dat spannend zeg. Leon ook zon maffia type onder Ludo. Geweldig was dat om te zien. Bom in de auto. Neerslaan met een pistool. Het kan allemaal met Ludo Sanders haha

 24. Dus Sjoerd komt weer in huize bouwhuis wonen en gaat naar z’n kamer, waarop hij zegt: jouw dochter zit in mijn kamer, en wilt hij dat Sam haar spullen naar boven brengt. Maar toen ze nog aan het inrichten waren, was Sjoer geïrriteerd omdat Sam nu Edwins kamer heeft. ik zal doen alsof ik niks gehoord heb, het gaat om het verhaal.

   1. Wat hater? Ik vind het niet erg, het viel mij gewoon op. Maar ik heb niet gehoord dat ze geruild hebben, wanneer was dit in de uitzendingen te horen?

 25. Nog heel even en ik stop ook met kijken, GTST is nog nooit zo slecht geweest, ja Rover en Sam mogen er van mij direct uit.
  Momenteel zijn de meeste personen, op een enkeling na, alleen maar 3de rangs acteurs.
  Ja, ook Linda en Rik, die spelen alleen mee wegens geldgebrek. Onbegrijpelijk dat men daar intrapt! Vooral Rik, heeft last van hoogmoedswaanzin, zou het wel even gaan maken in Amerika, slechte acteur!

  De verhaallijn stelt niets meer voor, wil straks Maxime haar nier van Ludo terug? Gaat zij Ludo chanteren? Walgelijk!
  En iedereen doet het met iedereen, zo kinderachtig en goedkoop, en dom!

  En Hein weet te ontsnappen en gaat achter Janine aan. Spannend, maar niet heus!!!!

  Zou wel eens de cliffhanger kunnen worden.

  Ik begrijp dat de hele jonge jeugd het nog steeds prachtig vind, maar de meest ervaren kijkers, vanaf het begin, vinder het vreselijk!!!!!!

  1. Helemaal met je eens Anna, mis Lorena, Vincent, Jef enz, zie de kijkcijfers wordt steeds minder. Als ze zo doorgaan met types als Sam en Roover en vooral HEIN!!!!! is het snel gedaan

 26. Sinds Jef eruit is ,heb ik niet meer gekeken, IK WORD OUD, elke dag een dagje ouder, En GTST word elke dag een dagje jonger, en nu is de tijd gekomen dat het leeftijdsverschil te groot is geworden, dus ik ben na al die jaren trouwe kijker gestopt met kijken. Ik lees nog wel de spoilers mee, maar kijken doe ik niet meer. Er is een tijd van komen ,en een tijd van gaan.
  Zo is het leven,

 27. Het wordt alleen leuk als frits of hans van houten weer terugkomt! Of een Martine Hafkamp. Dat brengt de spanning weer wat terug. En acteurs met ervaring! Die jonkies acteren mij te nep! Die emoties van Casper, Inge of Erik (ludo sanders) zijn veel echter!

Geef een reactie