Maandag 22 februari:
Rikki heeft geheim bezoek, als plotseling Thijs thuiskomt. Linda hoort wat de gezinsconsequenties zijn van Sams topsport en twijfelt meteen aan het hele idee. Aysen merkt dat Sjoerd en Noud iets voor haar verbergen. Wiet stuit op Anna als ze een afscheidsborrel wil plannen.

Dinsdag 23 februari:
Thijs kan zijn handen niet thuishouden. Sacha merkt dat Noud iets voor haar verzwijgt. Als Ludo via Nina ontdekt dat Janine iets met Rik heeft, raakt hem dit meer dan hij dacht. Janine moet beloftes doen aan Hein om hem binnenboord te houden.

Woensdag 24 februari:
Sjoerds leugen heeft grote gevolgen. Niet alleen voor hem, ook voor Bram, Aysen, Anton en de familie Dekker. Nina schrikt als ze ontdekt wat Janine allemaal doet om Hein te pleasen. Ludo treft Rik terloops en kan het niet laten hem aan te spreken.

Donderdag 25 februari:
Linda krijgt te maken met een oplichter. Sjors raakt ontregeld door Job. Sam heeft zo’n volle agenda dat alles haar boven het hoofd groeit en ze op zoek moet naar creatieve oplossingen. Maxime lijkt een goede beurt bij Linda te maken, totdat Anton opdraaft.

Vrijdag 26 februari:
Op Wiets afscheidsborrel verschijnt een verrassende gast. Wiet voelt dat er iets gaande is tussen Sjors en Job, maar weet niet wat. Aysen en Anna reageren hun frustraties op elkaar af. Rikki stapt op Aysen af als ze bang is dat Sjoerd hun geheim niet langer kan verzwijgen.

43 comments on “Spoilers 22 t/m 26 februari

   1. Iedereen komt back nu ook charlie en gaat in de ronde ook arnie maar dat gerucht is al sinds vorigjr laten alle oude gtst sterren maar weer eens hun gezicht zien dan is het als vanouds

    1. Volgens mij komt jack ook gewoon terug zodat ie sjors in gaten houdt zijn zussie die stiekem selfies maakt,er zullen echters onwijs veel oude ex collega’s terugkeren Let maar op even om zich weer eens te laten zien hoe het vak is nu. .zelfs mensen die of dood of gesprongen waren keren weer de rug op de buis hoe leuk is dat zo kan het ook blijkbaar

  1. Dat denk ik de laatste tijd elke keer als ik de spoilers lees, maar dan gebeurt er achteraf gezien toch iets anders. Maar het gaat geen weken meer duren denk ik. De situatie staat behoorlijk al op scherp. Hoop in ieder geval dat het snel uitkomt. Maar ik betwijfel het of Teddy überhaupt wel van Sjoerd is. Dit omdat Rikki zonder enige verklaring al maanden roept dat het van Sjoerd is en de mogelijkheid waarom het wel van Thijs zou kunnen zijn niet een keer aan de orde is geweest. De chaos zou pas echt helemaal compleet zijn als het uit komt, beide koppels uit elkaar gaan en dan zou blijken dat het juist niet van Sjoerd is. Dat is typisch iets wat gtst zou doen. En dat geeft natuurlijk nog meer drama. Plus het feit dat we niet eens weten wat er met Rikki en Sjoerd is gebeurd voordat ze naast elkaar wakker werden. Er is misschien ook een rede voor dat we dat nog niet gezien hebben, namelijk dat er waarschijnlijks niks gebeurd is.

   Ook hoop ik dat het snel uitkomt omdat Sjoerd op het moment op mijn zenuwen begint te werken terwijl het normaal een erg leuk personage is. Ik vind dat hij zich veel te veel bij Rikki en Thijs aan het opdringen is om bij Teddy te zijn. Ik denk ook dat Thijs dinsdag hierom ook Sjoerd te lijf gaat, wat Sjoerd zelf over zichzelf heeft afgeroepen. En dan kan het wel zo zijn dat Sjoerd dit alleen maar doet omdat hij “denkt” dat Teddy zijn dochter is, maar als hij zonodig een deel uit wilt maken van haar leven moet hij maar de waarheid opbiechten. Want door het te verzwijgen is hij degene die gewoon zijn dochter in de steek laat.

   Vanwege het gedrag van Sjoerd gun ik het ook meer dat Teddy van Thijs is dan van Sjoerd. Thijs is misschien niet de perfecte vader maar *spoilers*

   In de aflevering van komende woensdag zie je dat hij ontzettend bezorgd is om Teddy en wel degelijk om haar geeft. Maar Thijs is nu ook degene die vanaf de geboorte voor haar zorgt en er vanuit gaat dat hij vader is, gun ik het hem meer. Ik denk dat niemand wilt horen dat het kind waarvan je dacht dat jij de vader bent, niet van jou is. Wat Rikki en Sjoerd hebben gedaan gaat daarom ook veel te ver.

   Daarnaast vond ik Sjoerd en Aysen een van de leukste koppels, het is jammer dat ze waarschijnlijk uit elkaar gaan als het uit komt. Ook vind ik Rikki en Thijs verrassend leuk samen. Mede vanwege het feit dat mijn twee favo koppels erbij zijn betrokken vind ik deze verhaallijn zo spannend en tegelijkertijd zo frustrerend.

   Maar goed blijf erbij, mijn persoonlijke mening daargelaten, dat de kans vele malen groter is dat Teddy van Thijs is dan van Sjoerd. Hoop dat er een DNA test komt nadat het geheim uitkomt, anders kan het nog wel een flinke tijd duren eer deze verhaallijn klaar is.

  1. Inderdaad, het is bijna niet meer op een hand te tellen hoe vaak Sjors vreemd is gegaan. Het hoort blijkbaar gewoon bij het karakter. Wat dat betreft is ze daar heel consequent in, eens een vreemdganger altijd een vreemdganger hoeft lang niet altijd op te gaan maar wel in het geval van Sjors. Had meer verwacht dat we Job en Anna zouden krijgen in plaats van Job en Sjors.

  1. Zelfs als niemand op Sjors en Job zit te wachten, boeit het Gtst toch niet en doen ze het toch, zodat ze weer een nieuwe verhaallijn hebben.
   Ik bedoel hoeveel faal/niet passende koppels hebben we de afgelopen tijd niet gekregen? Tim en Sjors, Nina en Bing, Rikki en Thijs etc. Ze laten gewoon iedereen iets met elkaar krijgen, zodat ze weer een ”originele verhaallijn” erbij hebben. Ook al passen twee mensen totaal niet bij elkaar…

   1. Ik vind het wel meevallen met de koppels die ik niet leuk vind. De enige waar ik niet zo kapot van ben zijn inderdaad Tim en Sjors. Maar dat heb ik op de een of andere manier wel vaker met Sjors en haar mannen. Nina en Bing vind ik wel oke. Anton en Linda, Sjoerd en Aysen, Noud en Sasha en Thijs en Rikki vind ik wel erg leuk om naar te kijken. Van Rik en Janine weet ik het nog niet, maar het is weer eens wat anders dan de zoveelste keer Ludo en Janine.

 1. Verhaallijnen zijn erg slecht Wiet gaat naar Stuttgart en Anna gaat niet uit gtst wat een gezeur en bij Ludo zie je nu geen dokter meer of een verpleegster raar hoor bij een trouwe kijker van het 1e uur maar het wordt steeds slechter kijk Janine nou ze heeft Rik gebruikt in bed en heeft er nu geen zin meer in wordt verliefd op Hein denk ik?Wat een slet bahhhh!!!!

 2. Sjors veranderd ook niets is nog altijd een non en ze heeft het maar over Tim????en met Ludo was ook erg nep en waar is de hartmonitor op aangesloten zeker net op Ludo daar stond ie te ver voor van zijn bed?2e dag na een transplantatie moet je al het bed uit en ga je oefenen voor je conditie zag er ook erg nep uit

  1. Sjors is zeker een non maar nu is ze stiekem op job doe duiken ook het bed in,denk dat janine ook nog eens in bed duikt met meneer lijpe Hein. Ludo is beetje saai geworden miss pakt Martine heb nog eens aan of frits wie weet bowien ook.

 3. Zou fijn zijn ja maakt het verhaal meteen compleet en zullen ze Martine zoeken en ludo zit dan in een rolstoel die zal veel hulp krijgen van zuster nina

 4. De hel begint als zegers terugkomt…boe laat zegers maar lekker blijven waar hij is.Jack is het beste verhaallijn van wiet der exit dat van der eigen vriend pim is beetje slap als dat de exit zou zijn

 5. Hoelang moeten we die flauwekul van die Hein nog aanzien, ongelooflijk hoe slecht dit is, schrijvers hebben zeker gekeken naar silence off the lamb. knabbel en babbel mogen voor mij meteen naar Canada.

Geef een reactie